Ce hoteluri sunt în Eforie Nord

Prima și singura dată când am fost la Eforie Nord eram în grădiniță. Nu mai rețin exact vârsta, după cum nu mai rețin detalii ale călătoriei, decât unele frânturi, pe care o să vi le povestesc, poate, cândva. Amintiri personale din autocar, prima impresie în fața atotcuprinzătoarei Mări Negre, sentimentul de distanță față de casă. Dar în rest, nu prea multe. Evident, nu mai rețin nici unde am fost cazați. Dar pentru cei care vor să viziteze stațiunea constănțeană (circa 14 km până la Constanța), iată mai jos câteva Oferte de Cazare Hoteluri Eforie Nord, luate de pe pagina site-ului de turism TUI TravelCenter:

Hotelul Vera din Eforie Nord


Hotel Vera - Eforie Nord

Aflat la 100 de metri de stațiune și 200 de metri de plaja cu nisip, Hotelul Vera pune la dispoziția excursioniștilor 105 camere duble și 15 apartamente confortabile, dispuse în 3 corpuri. Hotelul e prevăzut cu un restaurant-bar de tip bufet suedez, pentru servirea mesei. În special micul dejun, deoarece pentru cină veți prefera probabil terasa hotelului, unde puteți asista la un program divers (prezentări de modă și alte surprize). Dacă ați ajuns la mare cu mașina, v-o puteți parca în parcarea privată a hotelului, gratuit. Dacă sunteți în interes de serviciu, există o sală de conferință cu 180 de locuri, dotată cu aparatura necesară. Aveți animale de companie? Nicio problemă. În plus, piscină pentru adulți și copii, loc de joacă special amenajat pentru cei din urmă. Copiii sub 12 ani au gratuitate la cazare (dacă sunt maxim doi pe familie, înțeleg). Hotelul are 3 stele.

Compexul Bran Brad Bega din Eforie Nord


Compexul Bran Brad Bega - Eforie Nord

Cu patru stele și al doilea pe lista noastră este Complexul Bran Brad Bega. Hotelul se află în sudul stațiunii, la numai 30 de metri de plaja Belona (și cam la 1 km de gară). A fost renovat în 2011, dispunând în prezent de 180 de camere și 3 apartamente, repartizate pe 3 etaje. Are room service, bar, restaurant, WiFi, centru de afaceri și piscină exterioară. Are un centru balneo-SPA, dotat cu saună, sală de masaj, jacuzzi și fitness. În interior, camerele dispun de baie privată cu duș, uscător de păr, TV, minibar și seif.

Iată cum arată holurile acestui hotel:

Compexul Bran Brad Bega - Eforie Nord - hol

Compexul Bran Brad Bega - Eforie Nord - hol

Acestea sunt numai două opțiuni de cazare din frumoasa stațiune constănțeană. Pentru o listă mai detaliată, împreună cu informații mai bogate despre aceste hoteluri, precum și eventuale oferte de preț, consultați paginile www.tui-travelcenter.ro. Iar dacă v-ați decis pe care să-l alegeți, vă puteți lua biletul de drum de pe același site.

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă