Pensule de machiaj la preț redus

În articolul de față voi prezenta un site, de fapt un magazin online, care vinde pensule de machiaj. Pensule machiaj profesionale, din câte mi se șoptește în culise, lucru care pentru mine este oarecum greu de verificat, având în vedere că sunt un mândru reprezentant al sexului tare. Și că ultima dată când am pus mâna pe o pensulă, a fost cu intenția de a machia poarta unei clăriri, cu o vopsea de culoare roșie. :)


amalia.ro

Așadar, pentru mine gelurile, unghiile false, fardurile, fondul de ten și ce se mai folosește la machiaj, pilele de unghii, cosmeticele și, în general, tot ce ține de makeup, reprezintă un fel de limbă străină de proveniență marțiană. Ceea ce vă pot însă spune este că intrând pe amalia.ro, aveți posibilitatea de a achiziționa aceste produse cu un discount de 20 de lei. Pentru că, după cum puteți constata din imaginea de mai sus (click pe ea pentru mărire), dacă vă abonați la newsletter, primiți un voucher în valoare de 20 de lei, bănuiesc că la prima comandă plasată.

pensule de machiaj din par natural

Cum unele pensule de machiaj de pe site costă 15 lei, 35 de lei, 29 de lei etc, rezultă că le puteți lua chiar mai ieftin decât jumătate din prețul lor obișnuit. Iar dacă perspectiva de a vă da adresa de mail nu vă încântă, puteți să vă faceți un mail nou, pe care să-l folosiți doar la abonări pe magazinele online preferate. În acest fel nu veți fi inundate de mesaje comerciale pe adresa personală și veți avea sortate toate mailurile cu discounturi, promoții etc într-un singur loc.

set pensule de machiaj

În fine, vă mai pot zice că toate produsele (nu doar pensulele) pe care le-am văzut la ei pe site arată minunat, mult mai bine decât ce am văzut prin alte părți, iar citirea descrierilor întărește impresia unor produse de calitate. Astfel, am văzut pensule din păr natural, cu mâner din bambus, sau din păr natural tratat, cu mâner special, rezistent la uzură, adică produse adresate unui public select. Cu toate acestea, prețurile sunt accesibile iar unele articole beneficiază de reduceri semnificative.

De ce vi le recomand? Unul din motive e că, deși eu sunt bărbat și nu mă machiez, îmi place să vă văd cât mai drăguțe, aranjate și șarmante. :)

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă