La ce ți-ar folosi un calendar?

Înainte de a vă invita să comandați niște calendare personalizate pe HeadPrint, să vă povestesc ceva pe tema asta, o scurtă introducere.

calendar

Undeva pe peretele din bucătărie al apartamentului meu există un loc dedicat calendarelor anuale. Din păcate, anul acesta nu a cumpărat nimeni de la mine din familie vreun calendar, am uitat complet de el, așa că locul respectiv e ocupat acum de unul expirat, de anii trecuți. Uneori vreau să mă uit la data curentă și dau cu ochii de el. La început mi-am zis că n-o să fie problemă, doar găsesc sumedenie de calendare online, are și Windowsul unul încorporat, dar experiența de anul acesta m-a învățat că e mult mai simplu să te uiți rapid pe perete decât să pornești calculatorul sau să intri pe net.

Nu, nu mi-am cumpărat calendare de la HeadPrint. De fapt, până la urmă m-am obișnuit cu lipsa calendarului de pe perete. Dar mi-ar fi plăcut să am unul. Și aș fi apreciat ca șefii mei să-mi facă cadou un calendar la sfârșit de an, pentru că oricum nu-i costa nimic, ei primind constant de la sediu materiale promoționale. Ce vreau să zic e că un simplu gest de tipul ăsta, de a dărui ceva simbolic dar frumos unui angajat, poate să te ridice mult în ochii lui, cu consecințe pozitive asupra relației dintre voi și a randamentului muncii pe viitor. El poate fi util și în cazul când ai anumite obligații.

Indiferent însă de motivul pentru care le-ai putea comanda, HeadPrint.ro te poate servi cu succes, fie că este vorba de calendare printate de perete, cu dimensiunile A3 sau A4, sau de calendare de birou, cu mărimi diferite și una/două fețe. Pe site există un calculator de preț, unde poți selecta toate opțiunile de care ești interesat și vezi costul total. Numărul minim de bucăți pe care le poți comanda este de 20. Prețurile sunt accesibile. De exemplu, în cazul calendarelor simple de birou, față/verso, 20 de bucăți costă 32 de lei.

Iar dacă ai nevoie și de alte produse din industria publicitară sau print, cum ar fi pliante, afișe, sisteme expoziționale, imprimate etc, poți apela tot la ei.

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă