Cât costă un pat frumos în ziua de azi?

Patul de la mine din cameră e vechi, scârțâie și începe să se rupă. Deocamdată mai ține, dar probabil pe viitor va trebui să îl înlocuiesc. Dacă sunteți în situația mea și vă căutați un pat trainic, frumos și accesibil, vă invit să vedem împreună câteva paturi de dormitor. Astăzi, de pe acaju.ro.

pat de dormitor salsa tapițat alb

Primul model care-mi place foarte mult este patul salsa din imaginea de mai sus. Alb, tapițat, cu linii ușor rotunjite și un contur frumos, acesta costă 1860 de lei, dar este mare, pentru saltele Salsa de 180x200 cm, adică king size. Patul are o ladă încăpătoare, în care putem ține de exemplu așternuturile, și o somieră metalică. Amuzant, pe site scrie că designerul a ținut cont de principiile Feng-Shui când a imaginat acest pat, menit să aducă liniște și voie bună în dormitor. :) Nu știu dacă are efecte similare și asupra activităților amoroase, dar mie îmi place cum arată. Varianta mai mică, pentru saltele de 90x200 cm, costă doar 1024 lei.

pat dormitor salsa tapițat

A doua imagine este tot a unui pat pentru dormitor de tip Salsa, tot tapițat, tot cu contururi rotunde, și de asemenea făcut ținând cont de principiile Feng-Shui! :) Moment în care v-ați dat probabil seama că fie îmi place mult misticismul oriental, fie îmi plac paturile cu linii rotunde, arcuite. Răspunsul este că ambele! Totuși, având în vedere că până și prețul corespunde (tot 1024 lei pentru mărimea 09x200), singura diferență importantă vizibilă fiind culoarea, vă puteți întreba de ce m-am oprit asupra lui. Răspunsul e că inițial nu mi-am dat seama că-i același model dar într-o cromatică diferită.

pat tapițat elite-m fără sistem de ridicare

Iată cum niște fine diferențe de design și culoare pot crea o impresie radical diferită în ochii celui care privește! Totuși, paturile din primele două imagini sunt și rămân diferite, pentru că datorită acestor culori, ele se potrivesc la camere (și dormitoare) diferite. În funcție de mobila pe care o avem în încăpere, putem comanda o variantă sau alta, iar pe net găsim diverse idei de amenajare a dormitorului în funcție de aceste culori. Dar ca să nu pun doar paturi Salsa, aveți în a treia imagine un pat Elite-M, 160x200, fără sistem de ridicare, la 1190 lei. Dacă mă întrebați pe mine, picioarele au o notă de exotism (aduc a pat turcesc) iar designul va fi probabil mai apreciat de fete.

Voi ce pat v-ați cumpăra de pe Acaju?

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă