Geek este în primul rând un blog de tehnologie

Când am deschis acest blog, m-am gândit să public pe el informații ce i-ar putea ajuta pe internauții începători, pe bloggerii care nu se prea descurcă în hățișul de reguli Google, șabloane Blogger și pluginuri WordPress, la fel cum nici afaceriștii nu se prea descurcă uneori în hățișul birocratic al legilor și taxelor de tot felul. Pentru că blogurile sunt, sau cel puțin pot fi, și niște afaceri.

geek

Startul a fost bun dar cu timpul, Geek a devenit mai mult o afacere decât un blog tech, iar la un moment dat m-am gândit să-l reprofilez, postând pe el noutăți din lumea științei, chestii de graniță etc. O vreme l-am lăsat puțin pe tușă, câteva luni spre un an, că m-am ocupat de alte lucruri pe net. În ultimele săptămâni însă m-am pus din nou pe scris și am realizat că blogul ăsta este exact ceea ce a fost la origine: un blog de tehnologie. Și așa trebuie să rămână, pentru că așa l-am pornit și asta așteaptă cei care i-au devenit fani sau cititori, iar dacă voi dori să scriu altceva, îmi voi putea deschide un alt blog pentru asta.

Așadar, de acum înainte voi relua articolele specifice lumii hi-tech, despre internet, despre calculatoare, tutorialele etc. Am regândit puțin și structura acestor articole, puteți observa o listă nouă de categorii, i-am schimbat și tema și i-am făcut o pagină pe Google+ (pe Facebook deja avea), deși eu încă nu sunt activ pe platforma de socializare a lui Google.

Să ne (re)citim cu bine, și dacă aveți sugestii, nu ezitați să le formulați!

1 comentarii

Unknown la 20 iunie 2016, 15:50

Salut! ma puteti ajuta si pe mine pe blogul meu? e pe acelasi subiect. daca puteti urmari, multumesc frumos. http://newtechzoneblog.blogspot.ro/

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă