Ce cadou să-i faci unui student la teologie?

Am avut un prieten care era student la teologie. L-am cunoscut prin intermediul fratelui lui, cu care lucram la aceeași firmă în perioada respectivă. Înainte să-l cunosc, aveam impresia că studenții la teologie sunt introvertiți, preocupați exclusiv de studiul textelor spirituale sau biblice și destul de opaci la alte subiecte. Evident, mă înșelasem. Tipul ăsta, Marius, era un băiat absolut normal, e adevărat că liniștit și sufletist, dar acestea sunt calități pe care multă lume le are. În fine, ideea este că și persoanele înclinate spre religie sau credincioase sunt oameni, au pasiunile lor, o cultură generală adeseori bogată și deci pot servi ca interlocutori în orice discuție și prieteni de nădejde în orice grup social.

postcard cu pix și multifuncțională

Prin urmare, dacă vrei să-i faci un cadou unui astfel de tip, nu este neapărat necesar să fie ceva ce are legătură cu religia sau cu credința. Un simplu postcard cu pix și multifuncțională, ca în imaginea de mai sus, poate fi o alegere excelentă ce se potrivește oricărei tipologii sau personalități. Produsul este luat de pe un site cu cadouri barbati și costă acolo numai 33,50 lei. Eu zic că-i foarte puțin, raportat la prețurile actuale. Bineînțeles, nu strică să cunoașteți mai multe detalii despre băiatul în cauză. Dacă de exemplu este pasionat de fotbal, îi puteți lua ceva mai tematic, mai personalizat:

minge de fotbal

Mă rog, îi veți putea lua, după ce se realimentează stocul. O mulțime de produse de pe site-ul în cauză au stocul epuizat, ceea ce presupun că e un lucru bun: dacă ar fi proaste, atunci nu s-ar vinde. Dar, în afară de prețul scăzut și rulajul acestor articole, mai există câteva motive pentru care magazinul Talida poate fi recomandat. Unul din ele este că acesta are în stoc și produse cu tematică religioasă. De aici titlul articolului.

set pix si breloc

Din acest punct de vedere, cadoul meu preferat de pe site este cel din imaginea de mai sus. Un pix cu un breloc, ambele roșii, într-o cutie cu alb și negru. Două mesaje („Fiecare zi este un dar de la Dumnezeu” și „Dumnezeu este dragoste”) care merg la orice religie sau cult. Simplitate, frumusețe și naturalețe în același timp. Iar dacă eu nu frecventez regulat biserica și totuși îmi place ideea acestui cadou, cu atât mai mult studentului ipotetic despre care vorbim.

Cu plăcere!

2 comentarii

o femeie la 11 mai 2015 la 13:24

sau o carte/ bilet la teatru/spectacole/muzee - ei citesc mult.

Ethos la 21 iulie 2015 la 22:16

bună idee

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă