Un telefon de lux merită o husă pe măsură

Probabil mulţi se întreabă cum de au reuşit cei de la Apple să aibă un succes atât de mare cu produsele lor, având în vedere că sunt mai scumpe decât cele ale concurenţei. Răspunsul este că au ţintit cu ele oamenii cu bani. Într-o lume în care aproape toţi comercianţii caută cel mai ieftin furnizor, Apple a făcut o chestie foarte inteligentă: a creat produse destinate oamenilor dispuşi să plătească mai mult pentru a cumpăra ceva de o calitate superioară, sau care pur şi simplu să se distingă de ceea ce cumpără marea majoritate. Şi au făcut asta începând cu calculatoarele Apple şi ajungând astăzi la mobile.

husă iphone 6 crem

Când spui iPhone, spui telefon de lux. De altfel, urmărind harta popularităţii diferitelor telefoane pe glob, poţi trage nişte concluzii foarte interesante cu privire la zonele mai bogate şi zonele mai sărace ale lumii. De exemplu, Apple vinde mai bine în SUA, şi nu numai mobile (am citit că a epuizat peste un milion de smartwatch-uri în prima zi de la punerea lor în vânzare). Cu atât mai mult, dacă la noi este mai comun androidul, posesia unui Apple te scoate în evidenţă şi ca atare ar trebui să ai grijă de el. Iar unul din accesoriile care îl pot face şi mai prezentabil, mărindu-i totodată durata de viaţă şi protejându-l, este husa.

husă iphone 6 verde

În articolul de faţă vreau să vă propun un magazin online ce comercializează husă pentru iPhone 6 plus şi alte tipuri de telefoane, pe care îl puteţi accesa la adresa Cavale.ro. Nu ştiu de la ce vine numele site-ului deţinut de firma Incognito Concept SRL, dar ştiu că e nişat pe astfel de huse şi folii, pentru o mulţime de mobile, atât Apple cât şi Samsung sau HTC. Lucru care îl face atractiv din cel puţin două puncte de vedere. În primul rând, datorită faptului că e specializat pe accesorii de smartphonuri, presupun că veţi avea şanse mai mari să găsiţi acolo huse de calitate, comparativ cu un magazin care vinde de toate pentru toţi şi unde astfel de accesorii ocupă doar o porţiune de pe raft. În al doilea rând, pe site există o gamă bogată de articole, pentru o mulţime de modele de telefoane. Astfel, indiferent că vă doriţi o husă de iPhone 6 sau o folie protectoare pentru Galaxy Edge, magazinul vă oferă o sumedenie de variante, de diferite culori şi forme, care pot satisface cele mai variate gusturi.

husă iphone 6 albastru închis

Am mai văzut şi lichidări de stoc, ceea ce înseamnă chilipiruri. Deşi, dacă aşa cum ziceam la început, deţineţi un model nou de Apple, poate că nu preţul o să fie factorul decisiv al achiziţiei pe care o faceţi. În orice caz, sper ca magazinul să vă fie util.

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă