Temă nouă pe blog

Blogul Geek are acum o nouă temă. Bazată pe șablonul Syst, aceasta e fluidă, adică se adaptează rezoluției browserului folosit, adică se vede bine și pe mobil, și pe desktop, și pe tabletă. Cel puțin așa sper, și sper că vă place. Tema este una aerisită, clară, în culori plăcute, ușor de navigat. Afișarea articolelor se face în format magazin, adică pe pagina principală se afișează un sumar al fiecări postări, alături de prima imagine din postare, la scară mai mică. Acest lucru se face automat, pentru orice postare.


Chiar dacă vizual arată la fel, șablonul sursă a fost modificat extensiv iar la nivel de cod nici nu mai putem vorbi de teme identice. Modificările au vizat în special viteza de încărcare, dependența de alte resurse (scripturi java) etc. Codul a fost redus de câteva ori în dimensiune. Am realizat și alte cosmetizări pe care nu le voi menționa aici. Mie îmi place foarte mult rezultatul final. Cine spunea că pe Blogger nu poți realiza bloguri prezentabile?

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă