Poţi face videochat dacă eşti bărbat?

V-aţi pus vreodată întrebarea de ce n-ar fi videochatul un job la care pot aplica şi bărbaţii? În fond, un studio clasic, în care se pot angaja doar fete, este o afacere foarte misogină, dacă mă întrebaţi pe mine. Da, e adevărat că fetelor de acolo li se oferă salarii mari (dacă firma e serioasă) şi deci ele se poate spune că beneficiază de nişte oportunităţi în plus, că un bărbat nu se poate angaja acolo şi deci nu are aceste oportunităţi salariale. Dar pentru cine se aranjează, îmbracă cât mai sexy, machiază etc acele fete? Pentru cine stau ele ore în şir în faţa camerei web? Nu pentru a clăti ochii unor bărbaţi? Cu cine interacţionează ele pe net? Ee? Nu vă sună asta a ceva discriminare?

cuplu sexy

Păi chiar aşa: de ce femeile din întreaga lume nu şi-ar dori şi ele câteodată să intre pe net şi, sub protecţia unui pseudonim, să acceseze o cameră web în care să vadă un bărbat tânăr, cu un trup de semizeu? De ce femeile n-ar putea şi ele avea fantezii erotice cu noi, bărbaţii? Nu vi se pare misogin să nu ne ocupăm şi de ele? Este bine, există cel puţin o firmă care face angajari videochat online şi pentru bărbaţi. Eşti bărbat, ai un trup sculptat din marmură, eşti lipsit de inhibiţii şi vrei să încerci marea cu sarea? Poţi să îţi depui cererea de angajare pe black-studio.ro. Spuneţi voi că nu-i asta cea mai interesantă ştire citită azi! :)

bărbat sexy

Vârsta unui bărbat care doreşte să se angajeze la ei trebuie să fie cuprinsă între 18 şi 27 de ani, spre deosebire de femei, care pot avea de la 18 până la 60 de ani. Fapt ce demonstrează încă o dată, dacă mai era nevoie, că sexul slab este triumfător în lupta pentru graţie şi frumuseţe, nepierzându-şi calităţile odată cu înaintarea în vârstă! :) Adică, o fată poate fi senzuală şi atrăgătoare şi la 50 de ani, un bărbat nu (cred ei!). În orice caz, restul cerinţelor sunt comune celor două sexe, adică: acte de identitate, abilităţi de operare pe calculator, cunoştinţe acceptabile (ei zic bune sau foarte bune) de limba engleză, abilităţi comunicative, aspect fizic plăcut, încredere în sine.

În ultima perioadă site-urile de profil au împânzit efectiv netul, ca ciupercile după ploaie. Pentru mine, ăsta e un semn bun: înseamnă că pudibonderismul ce ne caracteriza în perioada comunistă este, la fel ca şi perioada, de tristă amintire. Pentru că hai să fim serioşi: să-ţi fie jenă să vorbeşti despre sex în 2015 este anacronic.

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă