Schimbare de macaz

La pornire, Geek a fost gândit ca un blog de tehnologie, IT, internet. Datorită succesului neașteptat pe care l-am avut cu el, am decis să fac niște modificări. Sună ciudat, nu? :) Ei bine, m-am gândit să lărgesc puțin sfera de subiecte abordate pe blog. În primul rând, pentru că articolele de tehnologie nu prea se îmbină cu advertorialele pentru saloane de masaj, iar cele două (articole de tehnologie și advertoriale) sunt cam singurele care definesc momentan blogul.

tipe geek
sursă

M-am gândit la două variante. Prima ar fi să leg cumva acest blog de domeniul media, așa că Media Geek ar fi un blog cu informații de top din domeniul media. Am optat însă pentru un site cu informații tehnice din toate domeniile. Vrei să știi de ce oxigenul se combină cu hidrogenul și formează apa? Cât poat rezista omul fără ea? Care este greutatea noastră pe alte planete? La ce animal orgasmul durează cel mai mult? Toate acestea și multe altele pe noul Geek.

Rămân, evident, și informațiile din domeniul IT, într-o categorie separată. Însă exclusiv despre IT voi scrie pe un alt blog. Având un domeniu special ales pentru asta, nu subdomeniu. Așadar, într-un fel, conținutul tech de până acum se mută în alt spațiu. Oarecum. Desigur, voi schimba și tema/designul. Țineți aproape!

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă