Cum recunoști un salon de masaj bun?

Dacă intri astăzi pe bloguri, imposibil să nu găsești o grămadă de reclame la o grămadă de saloane de masaj. Dar cum le recunoști pe cele bune, la saloane mă refer, de cele dubioase? Vizitându-le, mi se șoptește din culise. Bine, de acord. Dar înainte de a le vizita? Să zicem că nu sunteți convinși dacă să faceți o vizită la adresa cutare. Poate nu e credibilă, poate vă compromiteți. Sau să zicem că sunteți fată, și vreți să vă angajați la un astfel de salon. Atenție: nu spun că-i o idee bună să te angajezi acolo, sau că ăsta ar trebui să fie visul fetelor aflate la adolescență. Din diverse motive, printre care amintesc doar următorul: după ce trece adolescența, ce faceți? Totuși, să presupunem că, dintr-un motiv sau altul, vreți să faceți o încercare. Și aveți N variante. Pe care o alegeți?

masaj erotic

O să vă spun câteva metode care îmi vin în minte. Cu precizarea că articolul este unul subiectiv, de opinie, nu de manual, și trebuie tratat ca atare. Ca model de lucru, o să luăm site-ul www.masajclub.ro. Ce presupun aceste metode? Căutarea unor semnale care să îți dea niște indicații despre site-ul cu pricina.

1. Seriozitatea firmei din spatele site-ului. Este vorba de o firmă, sau de afacerea privată a lui Popescu? Are un sediu în toată regula, sau în garajul/subsolul lui Popescu? Sunt transparenți? Site-ul ales de mine nu are trecute datele firmei, deci bilă neagră, dar are trecute două numere de telefon, o adresă de mail precum și adresa locului în sine, cu detalii, deci bilă albă.

2. Popularitatea. Cât de credibil este site-ul în ochii altora? Dar popular? Asta vă puteți da seama urmărind câteva elemente simple. Are un blog atașat, pe care să se posteze regulat? Dar o pagină Facebook? Conturi pe alte rețele sociale? Interacționează acolo cu cititorii, sunt activi, răspund întrebărilor, sunt deschiși, șterg comentarii sau acceptă orice opinii? În cazul nostru, avem 256 de +1 chiar pe site, care pot fi naturale sau nu. Dacă sunt naturale, e un semnal pozitiv.

3. Cât de bine își cunosc meseria? Mă uitam zilele trecute la niște clipuri erotice, chipurile cu masaj care se transforma în ședință erotică cu finalizare. Apoi scuzați-mă, dar regizorii în cauză n-au nici un pic de interes pentru adecvarea filmului la realitate. Că ce făceau fetele ălea numai masaj nu se poate numi. Cu alte cuvinte: este adevărat că mulți frecventează aceste saloane pentru latura sexuală, dar practicantele trebuie să știe și ceva masaj de bază, pe bune. Să te și relaxezi fizic acolo, că altfel, de ce n-ai plăti o prostituată de lux? Practic: te uiți dacă site-ul în sine menționează ceva despre tehnicile de masaj folosite. Dacă pune accentul pe asta sau tratează masajul cu superficialitate. În cazul nostru, avem câteva tipuri de masaj prezentate: masaj erotic, masaj tantric, și câteva informații adiacente. Este ceva, se putea și mai mult.

4. Fetele care lucrează acolo sunt prezentabile? O galerie foto nu strică niciodată. Iar galeria foto este poate cel mai tare punct al salonului Atremis Masaj. Și dacă pozele din antet ne apar la o căutare pe Google ca fiind copiate :D, cele ale fetelor par originale, cel puțin am căutat două dintre ele și nu le-am găsit în altă parte. În plus, fețele unora dintre ele sunt blurate, ceea ce înseamnă că țin la informațiile cu caracter privat.

După o scurtă parcurgere a acestor elemente de bază, putem conchide că Artemis Masaj, în cazul nostru, a trecut testul și poate fi un salon ok. Adică intră pe lista candidaților. Mai departe, ar trebui cumva să găsiți pe cineva care chiar a lucrat acolo, dacă sunteți fată, și să-i cereți părerea. Ori dacă sunteți bărbat, să le faceți o vizită. :)

Evident, mai pot fi și alte elemente, pe lângă cele descrise la repezeală de mine. Dacă vă vin în minte, nu ezitați să le treceți în comentarii!

1 comentarii

Masaj Erotic Bucuresti la 12 decembrie 2015 la 04:41

Dupa nume. Daca se numeste VIP Obsession l-ai nimerit.

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă