Ce am făcut zilele ăstea

Da, bine, n-o să vă spăun cum mi-am petrecut revelionul. Pe principiul că pe nimeni nu-l interesează pozele lui X de la cutare eveniment, pe care și le aruncă pe Facebook. Dar la care primește un număr spectaculos de like-uiri. Pentru că prietenii virtuali la like-uri se cunosc, nu-i așa? Apropo, mi-e tot mai dificil să scriu like-uri, site-uri etc, poate o să găsesc niște alternative mai românești pentru aceste englezisme. Sau să scriu direct likeuri? Ca și weekenduri? Gata, închid paranteza.


O să vă spun în schimb ce am făcut legat de bloging. Nu prea multe. Dar mi-am organizat puțin adresele de mail, și în scurt timp voi avea o alta. Am vrut și să schimb tema de pe acest blog, am găsit câteva care îmi plac, dar nu prea am avut timp, sau când am avut am făcut alte lucruri. Deh, perioada sărbătorilor! O să apară însă și ea, tema adică, plus o reorganizare a articolelor de pe blog, asta însemnând totodată o mai bună structurare a lor și a conținutului ce va fi postat pe viitor aici.

Și m-am jucat Travian. Am simțit un impuls irezistibil de a-mi face un cont, am ales un server de speed 3x, unde viteza jocului este de trei ori mai mare, pentru că altfel ar fi durat forever. Cel mai recent deschis și cu interfață în limba engleză (aveți gauls în loc de daci, teutons în loc de barbari, numele trupelor diferă dar altfel e același joc) a fost în India. L-am abandonat, evident, după o zi. Pentru că n-am chef să-mi petrec zilele și nopțile jucând un joc. Dar în ziua aia mi-am făcut damblaua. :)

Precum am găsit și un server privat de speed pentru T4.4, dar despre asta în alt articol. Voi cum v-ați petrecut activitatea din online?

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă