Prima la dreapta pe Strada IT

În acest articol o să vă prezint un magazin virtual care vinde lucruri despre care scriu de obicei pe blogul ăsta. Adică calculatoare, cooling pad-uri, gadgeturi, telefoane, laptopuri, tablete, carduri, softuri și jocuri etc. După cum probabil ați văzut intrând pe primul link, magazinul se numește StradaIT.ro. Și are într-adevăr un design în acord cu numele, pentru că sus în dreapta văd două căsuțe, una pentru logare iar cealaltă pentru coșul de cumpărături, care arată ca niște indicatoare stradale.

geanta laptop Targus

Există și alte elemente care mă fac să-i numesc pe cei din spatele firmei inventivi. Spre exemplu, în toate magazinele de gadgeturi găsiți și stickuri USB cu modele fancy, sau care iau forma unor jucării ori personaje de basm, pentru copii. Dar nu toți au avut ideea de a crea o rubrică dedicată special celor mici, adică o categorie pentru astfel de produse, și de a o promova în prima pagină. Mișto. Un alt punct tare, transportul este foarte ieftin dacă îți cumperi ceva de la StradaIT. Chiar gratis, dacă ești bucureștean și cumperi de cel puțin 100 de lei, sau dacă te afli în provincie (oriunde pe teritoriul țării) și iei de peste 500 de lei. Iar dacă iei sub aceste valori, taxa de transport este de 10 lei în București și 25 de lei în țară.

Cât despre prețuri, nu m-am uitat atent, dar haideți să vedem împreună secțiuna de genti pentru laptopuri. În primul rând, modelele afișate sus sunt foarte faine. Dar sortarea se face în ordinea celor mai vândute. Prima din top fiind o geantă Targus, cu alb și maro, extrem de elegantă, la aproape 300 de lei, a cărei imagine am și preluat-o în articol. Spre surprinderea mea, se pare că românii preferă calitatea. Urmează o geantă neagră Serioux, care arată bine și costă 54 de lei. Iar acestea sunt, rețineți, primele două produse în ordinea vânzării. Vă uitați voi mai departe dar nah, concluzia ar fi că găsiți de toate pentru toți.

Dacă mai au și relații bune cu clienții și sunt serioși, atunci chiar nu le găsesc motive pentru a nu-i adăuga în lista magazinelor de urmărit atunci când dorim să cumpărăm diverse.

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă