Gânduri de primăvară?

Într-una din zilele ăstea trebuie să mă apuc să-mi fac curățenie prin casă. Nu vă pot descrie ce dezordine este prin anumite locuri, că altele sunt relativ puse la punct. Totuși, în ce privește lucrurile ăstea mici, gen hârtii, cărți, obiecte cu gabarit redus, aș putea să fiu mai ordonat. Gândul mi-a venit intrând pe o pagină cu niște rafturi metalice care arată foarte fain. De la Maxigel, o firmă de care n-am auzit până acum.

curatenie

Dar când deții bloguri, auzi despre diverse firme. După ce o să vă faceți și voi blog, o să înțelegeți. Ceea ce poate fi și util, că mno, avantajul nostru față de părinți sau bunici este că putem cumpăra pe net. Și găsim lucruri faine, pe care în magazin fie nu le-am găsi, fie le-am lua la prețuri mai mari. Așa, vrei să-ți usuci hainele și nu găsești nimic peste drum, intri pe net și cauți un uscator rufe electric și sigur îl vei găsi pe undeva. Ba poate chiar mai ieftin decât te-ai aștepta. Livrare acasă prin curierat rapid. Ok, de ăsta nu-mi trebuie, l-am dat ca exemplu.

Dar nu pentru toată lumea netul e o mină de aur. Pentru mine da, că sunt băiat. Fetele în schimb, odată intrate pe un magazin, nu se mai opresc din navigat. Au ajuns pe Maxigel căutând un raft și nu se opresc acolo, accesează pagina cu rufe, accesează pagina dedicată gospodinelor iar în final încep să te bată la cap să le cumperi un mixer profesional de bucatarie. :) Că dacă și-ar cumpăra ele, tot ar fi ceva. Dar nu, ele te bat la cap să le faci tu cadou, gen.

Pe mine, ca bărbat, mă atrag doar rafturile. Ok, mai multe lucruri în general (calculatoare, unele gadgeturi etc), dar mă refer la cazul acestui magazin. Și, după cum ziceam, cred că o să mă apuc de o curățenie generală. Dar mai prin primăvară așa...

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă