Review de site: Royal Diamante

Pentru că tot am vorbit de bijuterii recent, azi am intrat pe un site cu lucruri fine și scumpe, made in Great Britain. Giuvaieruri de lux, cum le zice tag line-ul. Și anume Royal Diamante.

Site-ul are un design foarte elegant, curat, fără lucruri care să te distragă. Suprafața vizuală este acoperită cu cât mai multe produse, fără însă ca ele să pară nici un pic aglomerate. Din păcate, nu se adaptează rezoluției monitorului (nu știu dacă au versiune de mobil sau nu), deci acesta ar fi un minus, în rest însă nu prea am de ce să mă leg (ba da: de repetiția deranjantă a unor cuvinte ca inele logodnă, inele cu diamant etc, în paginile lor specifice, din motive evidente de seo - poziționare mai bună în Google).

bijuterie royal

Poziționare care nu pare să fie încă pe măsura calității produselor comercializate de ei, cel puțin din cât se poate deduce despre aceste produse fără să le cumperi. Produse care, cum ziceam, intră în categoria bijuteriilor. Nu știu cine a auzit de verighete Royal Diamante, dar mie îmi place foarte mult pagina. Bineînțeles, vorbim de cu totul alte produse decât cele pe care suntem obișnuiți să ni le arunce în față comercianții de duzină.

Bijuteriile celor de la Royal sunt toate, conform informațiilor de pe site, fabricate în Anglia. Peste 2400 de modele de înaltă calitate, gravate cu laser într-un atelier din Londra, garantate pentru 5 ani, livrate gratuit în 24 de ore oriunde pe teritoriul țării și al Europei! De altfel site-ul linkuit este doar versiunea românească a firmei în cauză, și puteți vedea jos în footer că au legături spre internațional: site-urile lor din Marea Britanie, Germania și Austria. Deci, marfă de calitate, e adevărat că pentru oameni cu bani, care își doresc această calitate. Nu poți compara o tablă ce lucește în bătaia Soarelui cu un diamant veritabil.

bijuterie royal

Tot de pe aces site aflu regula celor 4 c. Unde C-ul vine, pe rând, de la: culori, claritate, tăietură (cut în lb. engleză) și carate. Informații inedite, pe care puțini le cunosc. Știați de exemplu că diamantul are comportament de prismă, împărțind lumina într-un spectru de culori? Este ceea ce expică reflecțiile colorate mirifice pe care le are uneoi acest material nobil, și care l-au făcut, printre altele, celebru. Ar mai fi de discutat aici dar v-am pus link, puteți citi și singuri.

Site-ul are și o pagină de Facebook în limba română, cu peste 15000 de fani. De pe care am și preluat imaginile alăturate (click pe ele pentru a le vedea la o dimensiune ceva mai mare). Pagina e activă, ultima postare datează de acum 20 de ore.

bijuterie royal

Și apropo de partea cu Made in China: mi-a venit cânva ideea unei reclame mișto, pe care ar putea-o face cineva la televizor. De exemplu, un tip intră într-un magazin de bijuterii spre a-i cumpăra o verighetă logodnicei lui, și o întreabă ceva pe vânzătoare. Aceasta îi răspunde în chineză. În al doilea magazin la fel, abia în magazinul la care se face reclamă găsește pe cineva care vorbește româna. Sau, în cazul nostru, engleza. Nu-i doar glumă, desfaceți de curiozitate piesele calculatorului (telefonului etc) vostru și o să vedeți la producători Malaezia, Tailanda, China, Taiwan. Mână de lucru mai ieftină, deh.

În concluzie, un site minunat, cu produse de lux (dar fără a fi ostentative), a cărui mică popularitate (cel puțin conform PageRank-ului ca semnal important din partea Google) se poate datora faptului că articolele lui se adresează totuși persoanelor cu bani și pretenții, eventual cunoscătorilor, care nu sunt în număr prea mare.

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă