Inbox de la Google

Zilele trecute Google a lansat un serviciu nou pentru utilizatorii de GMail, pe care l-a denumit Inbox. Ideea de la baza lui este foarte simplă. La început, căsuța e mail era folosită sporadic, însă cu timpul am ajuns dependenți de ea. În prezent primim zeci de mailuri în fiecare zi, pe diverse teme și conținând diverse informații, cu grade diferite de importanță. Și le primim la pachet, revenindu-ne sarcina de a le tria.

Google Inbox

Google Inbox este un serviciu destinat celor care utilizează GMail, având ca scop fluidizarea și îmbunătățirea modului în care ne parvin informațiile prin mailuri. Din punct de vedere tehnic, este o opțiune pe care o putem activa în contul de GMail, dar ea implică la momentul de față descărcarea unei aplicații pe Android sau instalarea unei extensii pe browserul Google Chrome.

Noul serviciu va încerca să extragă informațiile esențiale și să ni le servească mai ușor. De exemplu, dacă primim un mail pe tema unui zbor cu avionul, detaliile despre ora de plecare, durata zborului, prețul etc vor fi vizibile fără să mai deschidem efectiv mesajul. Mailurile vor fi grupate mai bine și pe mai multe categorii decât există acum în GMail. Categorii ca: Finanțe, Cumpărături, Călătorii, Creație. Vom avea și un calendar, o listă de planificare, posibilitatea de a seta remindere, sau de a amâna lucruri pentru mai târziu, ca să nu fim deranjați. Aceste funcționalități sunt explicate foarte frumos aici. Pe scurt, este vorba de un serviciu de mail îmbunătățit, adaptat omului modern și capabil să-i facă viața mai ușoară.

Momentan Google Inbox este în faza beta, adică de teste. Accesul se face doar pe bază de invitație. Puteți solicita o invitație scriind la inbox (arond) google (punct) com.

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă