WordPress 4.0 - Benny

Zilele trecute am observat pe SunLog că trebuie să fac update la WordPress. Și ce să vezi, noua versiune este una majoră: 4.0.

wordpress 4.0

Poreclită Benny de la un cântăreț american de jazz și la clarinet, aceasta vine cu câteva modificări în special legate de partea video. De acum înainte, postarea unui link spre YouTube în editorul de articole are ca efect transformarea acelui link într-un embed video, în mod automat. Cu alte cuvinte, nu mai trebuie să copiezi condul pentru embed, face WordPress-ul asta singur. Mai mult, clipul este vizionabil încă din faza de editare a articolului.

Editorul de postări a mai fost îmbunătățit astfel încât căsuțele cu unelte de deasupra să-ți rămână accesibile chiar și când faci scroll, adică să le ai tot timpul la îndemână.

Și se pare că partea cu embedul video funcționează și la alte embeduri, cum ar fi postările de pe Twitter.

Puteți citi mai multe despre această versiune pe site-ul oficial.

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă