Cel mai mișto site de închirieri apartamente

Cel mai tare site din domeniu, pe care vă recomand să intrați ca să rămâneți cu gura căscată, se numește 6Apartments și oferă, cum și numele sugerează, șase apartamente. Sau, mai bine, să citez dintr-un mesaj ce apare pe pagina principală:

Avem 6 apartamente de lux in Predeal si le închiriem. Sunt atât de cool că într-unul stăm noi! Dar mai ai 5 din care să-ți alegi.

Nu știu apartamentele, dar descrierea e cea mai cool văzută de mine până acum. Nu poți să nu zâmbești când citești așa ceva.

cameră predeal

Site-ul este în două limbi, română și engleză, și implicit e activă engleza, ceea ce-i dă o notă de clasă și prestanță, diferențiindu-l de alte atâtea kitschuri cu care suntem obișnuiți. Pe bune, așa se face un site! Cu o descriere sugestivă și captivantă, ușor amuzantă, care să inspire totodată încredere și să „spargă gheața”. Sigur, putem selecta limba română ușor, de sus din meniu.

Ideea e că dacă vrei să mergi în Predeal, mai ales dacă ești străin și ai bani, iar aici clar că nu se aplică la majoritatea dintre noi, poți închiria un apartament de lux de la ei. N-am citit exact cât e prețul, presupun că mare. Dar cum străinii care vin în excursie au uneori o problemă mai mare în chiriile mizere pe care le găsesc decât în banii de care dispun, site-ul este cum vă ziceam în limba engleză și deci se adresează lor cu precădere. O nișă ignorată de alții, și aici avem un alt punct tare. Să țintești oameni care sunt dispuși să plătească mai mult dar doresc calitate.

apartament predeal

Și-n rest, vă pot spune că eu nu am văzut niciodată apartamentele cu pricina, chiar dacă am trecut de câteva ori prin Predeal. Dar orașul este foarte frumos. De munte, cu aer curat, cu o priveliște superbă. Ceva mai răcoros ca-n capitală, dar deh, mergi la munte, nu la mare. Am trecut pe acolo de câteva ori când am fost pe Bucegi. Unde m-am cazat, ca tot omul, la o cabană simplă, fără pretenții.

Totuși, în spiritul narațiunii, să punem niște poze cu câteva camere în care puteți locui dacă aveți dare de mână, poze luate de pe site-ul menționat. Și, bineînțeles, în încheiere vă urez un tradițional concediu plăcut, că de abia suntem în august și deci în plin sezon de distracție.

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă