Vineri, 4 iulie

Era să scriu „ieri, 4 iulie”, dar deja e trecut de 0 noaptea așa că practic e duminică. Alaltăieri deci, 4 iulie, americanii și-au sărbătorit Ziua Independenței. Cu această ocazie a fost planificată o recepție la ambasada SUA din România, eveniment public la care au participat atât ziariști cât și, bineînțeles, invitați. Toate se anunțau bune și frumoase, până cam cu două ore înainte recepției propriu-zise, moment în care s-a pornit un vânt foarte puternic, care a cam răvășit mesele puse în aer liber. După vânt a urmat o ploaie torențială ce a forțat presa să se retragă în cortul alocat mass-mediei. O parte din echipamentele de filmare au fost afectate.

cort mare

Acest eveniment ar putea fi dat ca știre, referindu-ne la ziua independenței, dar și ca buletin meteo, referindu-ne la vremea din această vară capricioasă, cu atât mai mult cu cât la sfârșit, pe cer a apărut un curcubeu. :) Totuși, un alt element vreau să-l discut eu aici, și anume ideea de cort. Care se dovedește, iată, o idee foarte frumoasă, sau mai bine zis extrem de utilă în situații de acest gen. Adică dacă nu ar fi avut pregătite corturile, ar fi fost destul de nasol, cu atâta lume și presă, unde să-i bage înăuntru?

Cortul este unul din elementele pe care eu l-aș înscrie la capitolul ecologie. Cortul este față de locuință ca bicicleta față de mașină. Care fluidizează traficul pe șosele permițându-ți să ajungi uneori mult mai repede la destinație, cu un consum zero de benzină, fără să polueze atmosfera și oferindu-ți la pachet o modalitate de a-ți exersa mușchii, cu atât mai utilă cu cât viața modernă ne obligă adeseori la sedentarism. Peste toate acestea, costă incomparabil mai puțin decât o mașină.

La fel putem spune că este cortul în comparație cu o locuință. La un preț aproape infinit mai scăzut, este mobil, îți conferă avantajele statului în aer liber vara dar te protejează în același timp de intemperii. Practic, să zicem că ai un eveniment cu mulți invitați, de exemplu un picnic, un botez sau o nuntă. Și vrei să le ții în aer liber, că tot e frumos și cald afară. Cum te pregătești însă din timp, astfel încât să nu ai grija ploii? Păi este simplu, cumperi sau închiriezi niște corturi mari, care se pot monta aproape fulgerător. Și dacă vine furtuna, faci nunta la cort.

De exemplu, cum e cortul din imagine. Mișto, nu? :)

3 comentarii

florentindraganescu la 7 iulie 2014 la 12:33

Si, eu care credeam ca pe 4 iulie in afara de Ziua Americii, nimic nu mai este si nu mai conteaza:)

Ethos la 10 iulie 2014 la 09:02

Da, asta cam așa-i. :)

Tariff la 1 martie 2022 la 06:42

Soacra mea aproape că m-a omorât, m-a dat afară din casă de multe ori, soțul meu a vrut mereu să semnez un ardei de divorț, totul pentru că nu am putut să rămân însărcinată, până l-am cunoscut pe Dr. DAWN ACUNA, Acest doctor Ea a promis că mă va ajuta după ce i-am explicat situația mea și chiar acum vreau să-i mulțumesc Dr. Dawn pentru că s-a ținut de cuvintele ei. În acest moment, soacra mea și soțul meu mă iubesc atât de mult. Sunt insarcinata, totul datorita Dr. Dawn acuna, contactati-o daca aveti dificultati sau situatii proaste chiar acum.
*Dacă vrei să-ți schimbi soacra.
*Daca vrei sa ramai insarcinata.
*Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
*Dacă vrei ca vraja să fie activă.
Si etc.
Scrie-i pe Whatsapp: ,{ +2348032246310 }

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă