Samsung nu va mai produce televizoare cu plasmă

A început anul trecut, când Panasonic, principalul producător de televizoare cu plasmă, a anunțat că va renunța la ele. Motivul? Cereri insuficiente comparativ cu LED-urile, profituri mici. Asta a lăsat pe piață doi competitori, LG și Samsung. Iată că acum și Samsung se retrage din joc, din aceleași rațiuni.


Rămâne deci LG ca unic producător pe acest segment. Având în vedere că-i singur, ne putem aștepta să nu renunțe la ele, cel puțin o vreme. Totuși, nu se știe, deoarece în continuare plasmele sunt tot mai puțin căutate comparativ cu LED-urile, care sunt din ce în ce mai bune.

După CRT-uri, le-a venit deci rândul și plasmelor, care erau, după știința mea, superioare tehnologic. Oare dacă tot mai multă lume o să asculte manele, vom mai găsi pe viitor și alte tipuri de muzică în vânzare?

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă