Gențiana

Gențiana este o tipă sexy, căreia îi place să se îmbrace cu haine care să-i pună în valoare formele. Și acum că a venit vara, are ce pune în valoare: tricourile și fustele scurte îi evidențiază un corp, niște picioare și niște sâni plămădite parcă de un arhitect divin, care l-ar face gelos până și pe Alexandros de Antioch, presupusul autor al lui Venus de Milo. Și dacă artiștii îi cad la picioare, siderați de frumusețea-i ireală, de muritorii de rând, ca noi, nu mai vorbsc.

Gențiana

Gențiana adoră să cumpere. Nu în fiecare zi, dar când are timp și bani, dă o raită prin magazinele de articole vestimentare feminine, căutând lucruri în primul rând frumoase, în al doilea rând - pentru că nu are fițe - din materiale rezistente, care s-o țină mai mult decât gioarsele de la second-handuri din piața, și, pentru că Gențiana mai este și deșteaptă, în al treilea rând ieftine. Sau cel puțin la un preț modic.

Recent, Gențiana a intrat pe un magazin online, căutând genti. Poate să fie destinul, potrivirea dintre numele ei și ceea ce căuta, cert este că a aterizat pe o pagină cu genti noi, unde a fost întâmpinată de următorul mesaj:

Înscrie-te acum la newsletter, afli prima de noutățile de la Matar.ro și beneficiezi de un voucher cu 10% reducere, cadou.

Dar asta nu e tot: pe aceeași pagină ea a putut citi:

Liber la shopping! Cumperi 3 produse și plătești doar 2.

Și astfel Gențiana merge la serviciu plină de încredere în ea, nu doar cu haine diverse dar și cu o geanta de vara nouă în fiecare zi. Pentru că, ca femeie, trebuie să surprinzi întodeauna și să îți arăți noi fațete ale personalității tale.

După cum probabil bănuiți, Gențiana este un personaj fictiv, născut din imaginația autorului. Reducerile de la Matar.ro - nu. Spor la shopping!

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă