Bicicleta de oraș

In sezonul cald plimbarile in aer liber sunt extrem de relaxante si placute, mai ales daca ai la dispozitie si bicicleta preferata. Nu numai ca plimbarile fac bine la suflet, insa miscarea zilnica va fi mai usoara cu ajutorul unei biciclete potrivite.

bicicleta de oras

Exista numeroase modele de biciclete ideale pentru activitatile care te intereseaza, insa pentru oras ai nevoie de o bicicleta pe masura. Caracteristicile sale o fac perfecta pentru persoanele iubitoare de plimbari prin parcuri sau deplasari la serviciu in sezonul cald.

Caracteristici biciclete de oras


Bicicletele de oras sunt alegerea ideala pentru persoanele care doresc sa evite orele de varf din timpul zilei si doresc un mijloc de transport facil in orice moment. Principala caracteristica a acestor modele este ca dispun de o singura viteza. Cu toate acestea, nu elimina din rapiditate mai ales daca ai grija ce model de bicicleta alegi. Astfel, daca iti doresti un plus de rapiditate in fiecare plimbare pe doua roti iti recomandam o bicicleta de oras cu roti mai mari, de exemplu de 28 inch. Insa, daca printre preferintele tale principale nu se afla rapiditatea poti opta si pentru o bicicleta pliabila. Rezistenta este o alta caracteristica care te intereseaza la biciclete de oras, de aceea ai grija ca jantele sa fie inalte si sa dispuna de pereti de rezistenta. Un avantaj considerabil este reprezentat de pret, deoarece gasesti numeroase oferte accesibile pe site-ul SportAddict.ro.

Plimbari lejere cu biciclete


Modelul de bicicleta de oras este recomandat in principal pentru plimbari lejere prin parcuri si piete, insa poate fi si o alegere excelenta in deplasarile la serviciu. Anotimpul cald ne indeamna sa iesim mai mult in natura si sa ne bucuram de vremea insorita. Cu ajutorul unei biciclete de oras, plimbarile pe doua roti vor fi o adevarata placere pentru orice persoana. In plus, un avantaj major este reprezentat de usurinta cu care te poti strecura cu bicicleta prin trafic mai ales in orele de varf. Bicicleta de oras este modelul care iubeste viata urbana, asadar bucura-te la maxim de avantajele oferite!

Descopera viata urbana pe doua roti cu o bicicleta pe masura! Alege modele de biciclete de oras pentru experiente relaxante in fiecare zi. Iti dorim plimbari placute!

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă