Un proiect intrat în uitare

Cu circa 5 luni în urmă, anunțam preocuparea mea vizavi de o modalitate de a face bani primind SMS-uri, respectiv VivaSMS. Scriam atunci că mă voi ocupa de acest site, voi încerca să-l cresc, să scriu des pe el, să îl urc în rezultatele motoarelor de căutare și să-i aduc vizitatori. Asta, bineînțeles, în paralel cu preocuparea de a-mi forma o rețea sau echipă cu care să fac bani, pentru că în VivaSMS echipa este cuvântul cheie.

Au trecut, cum ziceam, 5 luni de atunci și ia ghiciți cât de mult m-am ținut de „promisiune” în tot acest timp? Ați ghicit. Prins cu altele, și cu altele peste ele, am lăsat proiectul pe o linie moartă. Amintindu-mi de subiect, zilele trecute m-am gândit să închid site-ul, nu neapărat la modul propriu, dar să-l scot definitiv din sertărașele minții mele și să scriu un anunț corespunzător, cum că inițiativa nu a avut succes.

proiecte

Totuși, tot zilele trecute, și astăzi a doua oară, am primit un mesaj cum că un nou utilizator s-a înscris în echipa mea. Echipă care actualmente a ajuns la 173 de oameni, dintre care 50 înscriși direct de mine sau pe linkul meu. Avantajele sistemului cu referal pe mai multe nivele! Am intrat și pe pagina lor de Facebook, unde văd că e activitate aproape zilnic. Ceea ce înseamnă că sistemul e departe de a fi mort. Da, nu se primesc SMS-uri. Eu unul n-am primit, iar echipa a cumulat vreo câteva zeci. Dar lucrurile nu au murit, așa cum se gândeau unii. Sunt înclinat să cred că unii advertizeri comandă publicitate, dar în număr mic, iar ea se aplică doar anumitor profiluri. Deci nu e vorba de țeapă, mai ales că înscrierea nu costă nimic dar oferă multiple avantaje.

Dacă ar fi să găsesc o modalitate cât mai bună de a descrie VivaSMS în faza actuală, aș spune că-i o mașină care se chinuie s-o ia din loc, doar că încă n-a prins viteză. Șoferul tot încearcă, apasă pe pedală, de aproape un an, și faptul că nu s-a oprit înseamnă că are un motor care toarce în spate, nu o cutie de carton. Dar încă n-a luat-o din loc, din cauza inerției și a lanțurilor care o țineau legată. Însă avem un motor sub capotă și avem un șofer hotărât, și câțiva centimetri în plus pe zi. Și nu-i exclus să o vedem, într-una din aceste zile, luând viteză.

Motiv pentru care nu renunț. Și vă sfătuiesc să nu renunțați nici voi, dacă sunteți înscriși. Iar dacă nu, să vă înscrieți. În echipă la mine, evident!

2 comentarii

mihaela la 1 mai 2014 la 19:44

Bine, hai sa iti dau o mana de ajutor :)

Ethos la 1 mai 2014 la 21:27

Dar mulțumesc! :) Acum poți da linkul tău magic altora, și ei se vor putea înscrie pe el. Vei primi 10 credite (cenți) bonus la fiecare astfel de înscriere și câte un credit pentru fiecare SMS primit în rețeaua ta. În ultimul caz, se numără toți cei înscriși direct de tine, sau de cineva de sub tine etc, până la nivelul 5. Bine, să sperăm că o să apară și aceste SMS-uri... :)

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă