Un test personal legat de VivaSMS

Cu 5 luni în urmă am scris un articol despre VivaSMS pe Blog Media, articol care până în acest moment a adunat 94 de comentarii. Acolo mi-am exprimat anumite reticențe despre platformă, nu atât pentru că inițiatorii acestui proiect ar fi țepari (între timp mi-am dat seama că nu sunt) cât pentru că nu eram sigur de încrederea pe care o va genera în rândul advertizerilor. Ori, cum SMS-urile sunt comandate și plătite de acești advertizeri, care vor să promoveze anumite produse, în lipsa lor nu avem SMS-uri și deci nu avem bani. Este exact ca la un post de televiziune nou, care nu beneficiază încă de rating mare, și unde nimeni nu dorește să cumpere publicitate. Posturile însă evoluează, cresc cu timpul; de VivaSMS nu eram deloc sigur.

vivasms

Totuși, nu am căzut în păcatul negativismului și nu am desființat sistemul. Mi-am lăsat o marjă de încredere, pe baza căreia mi-am și făcut puțină publicitate pe anumite rețele, practic am afișat un mesaj care apare acolo, cu trimitere spre linkul meu de referral. Iată că timpul a trecut iar eu m-am trezit multe luni mai târziu având câteva zeci de utilizatori înscriși în rețeaua mea. Și, chiar dacă eu personal n-am primit încă SMS-uri, alții din echipa mea au primit și în contul meu au început să se adune niște cenți, deocamdată. Pentru că, în caz că nu știați, la VivaSMS primiți bani nu doar după SMS-urile trimise vouă ci și după SMS-urile trimise altora pe care i-ați înscris voi, sau înscriși de cei pe care i-ați înscris voi, coborând așa până la nivelul 5.

Prin urmare, mi-am făcut un site, construit pe format de blog, intitulat VivaSMS. Dar, fiind mai interesat de a face bani din advertoriale, nu prea m-am ocupat de el. Totul are însă un început. Mi-am propus așadar să îmi îndrept atenția asupra acestui site și să mă ocup de VivaSMS și de echipa pe care o am și pe care o s-o cresc foarte mult în viitor. Acesta va fi și un bun test din punct de vedere SEO pentru mine. La momentul de față site-ul meu nici măcar nu apare între primele 100 de rezultate Google la o căutare după vivasms. Cât timp îmi dați să-l aduc pe prima pagină?

În încheiere, dacă vreți să vă înscrieți, cu numărul vostru de telefon sau al bunicii, o puteți face pe linkul meu magic (sau de referral, că asta e de fapt) și poate veți avea de câștigat pe viitor sfaturi, consiliere și nu numai. Dar, dacă vreți să câștigați și bani, cel mai important e ca după ce v-ați înscris, să le dați prietenilor linkul vostru magic, adică să vă formați la rândul vostru o rețea sau o echipă. Despre asta, ca și despre alte lucruri, în articolele care vor urma pe acel site.

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă