Goodbye Ethos, welcome Maverick

Titlul vine să vă anunțe că mi-am schimbat nick-ul cu care scriu pe bloguri. Sau pseudonimul, numiți-l cum vreți. De ce? Pentru că nick-ul Ethos fusese ales într-o conjunctură care între timp a expirat, sau mai bine zis din care am evoluat. Mi-a plăcut și a fost în acord cu ce am simțit și vrut să exprim în perioada care a trecut dar circumstanțele s-au schimbat, așa că acest nick nu se mai justifică.

Maverick

Mi-am schimbat și avatarul, care momentan e cel de mai sus, până eventual găsesc altul mai bun. Sau fac, pentru că vreau să mă apuc să învăț și ceva grafică. Alături de avatar, așa cum scriam mai devreme aici, mi-am schimbat și căsuțele de mail, și zilele ăstea voi afișa o nouă adresă la pagina de contact.

Voi continua evident să scriu pe acest blog, așa că-l puteți citi în continuare, doar că sub o altă combinație nick/avatar. De asemenea, o să-mi fac un nou cont de twitter. De ce? Pentru că pe cel de acum îl folosesc aproape exclusiv pentru a promova diverse articole (unde prin promovare înțelegem că cineva dorește să obțină niște beneficii SEO iar prin articole înțelegem advertoriale) și mi-e milă de cei 8 followers care s-au adunat între timp și pe care îi spamez. Așa că în scurt timp îmi veți putea da follow pe alt cont, unde voi scrie doar chestii interesante (cel puțin din punctul meu de vedere).

Cu proxima ocazie (asta depinzând și de timpul liber și alte activități) vreau să schimb și tema de pe blog și poate să-i aduc încă câteva modificări.

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă