Recondiționarea discurilor optice vechi

Se petrece în SUA și Marea Britanie, unde compania Decluttr preia orice CD sau DVD original, folosit sau de care nu mai aveți nevoie, contra cost. De ce? Simplu, pentru că le revinde. Prețul pe care-l veți primi pentru un disc variază în funcție de diverși factori (disponibilitatea pe site-uri ca Amazon sau eBay, cât de repede se vinde etc) dar este de minim 50 cenți și orice disc este acceptat.

dvd
dvd via Kristin Brenemen
Politica de a accepta orice disc este pentru a-și face clienți. Adică, ce-ar fi dacă ți-ar returna primul disc? Poate ai renunța, sau n-ai mai dori să încerci să le trimiți și alte discuri, sau nu i-ai recomanda prietenilor. Așa, chiar dacă să zicem primul disc conține un album banal și deloc căutat, sau de la ceva artist obscur, poate al doilea disc va fi unul mult mai bun, pe care ei îl vor putea valorifica. Pentru că, deși vânzările de astfel de discuri vechi (CD-uri și DVD-uri) au scăzut considerabil în ultimul timp, Decluttr se descurcă să le revândă și chiar să facă un profit consistent.

Chiar și jocurile electronice sunt preluate de această firmă, care suportă inclusiv taxele poștale. Există o singură condiție: trebuie ca discurile să fie originale și carcasele la fel. Deci dacă ați pierdut coperta sau s-a șters imaginea de pe disc, nu o să vi-l primească. E adevărat, ar fi probabil bine și să locuiți în una din cele două țări menționate mai sus...

Mai multe aici.

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă