Pinterest a fost tradus în limba română

Ce mă amuză cum definesc oamenii Pinterestul! Ca o platformă vizuală unde poți găsi inspirație pentru diverse proiecte, idei pentru decorarea casei, poți să-ți faci o listă de dorințe, să creezi galerii de imagini etc. Cam asta scrie pe toate site-urile pe care am intrat mai devreme și care anunțau că Pinterestul a fost tradus în limba română. Aceleași articole seci, trase parcă la indigo, aproape peste tot, fără măcar să indice unde au fost emise declarațiile pe care le citau. Doar pe GMSLand am văzut un articol natural, citibil, în care se specifică că e vorba de un mail pe care l-au primit utilizatorii de Pinterest din România. Drept care primește link de la mine.

chiloti cu inimioare

De fapt, Pinterestul este un site social, cum e Facebookul sau Google+, dar axat pe imagini. Acolo găsești cam tot ce vrei, și faza faină e că aceste imagini sunt sortate pe categorii și panouri. Îți poți crea la rândul tău astfel de panouri (boards) pe care să faci pin la imaginile altora, ele apărând apoi și la tine. De exemplu, imaginile din acest articol sunt din panoul meu dedicat tehnologiei. Mai am unul cu animale, despre care am scris aici, și încă câteva, din alte domenii. Evident, ca utilizator, poți da like la imagini (în afară de pin) și poți urmări (follow) alte panouri. În general găsești imagini super.

batmobil

incuietoare cu bluetooth

ochelari cu captura video

La o primă vedere, traducerea în limba română este foarte bună, cu diacritice. Pinterest este gratuit.

2 comentarii

Anonim la 6 aprilie 2017 la 09:50

Eu primesc pe mail si nu are traducere

Ethos la 6 aprilie 2017 la 14:23

Pe mail posibil să nu fie traduse. Dar când intri pe site, e tradus.

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă