My sexy, dirty bike

În seara asta vorbim despre biciclete. Ok, recunosc că nu sunt biciclist, nici profesionist și nici amator, dar mi-ar plăcea. Circumstanțele vieții mele au conspirat la a nu avea una, la fel cum circumstanțele vieții unui american au conspirat la a nu se naște-n România. :) Dar niciodată nu-i târziu să-ți urmezi o idee aventuroasă, oricât de fistichie ar putea să pară. Mă gândesc ca pe viitor să-mi cumpăr una. Chiar dacă nu locuiesc într-un oraș mare (unde pedalatul te poate duce mai rapid la destinație decât șofatul), mi-ar prinde bine să fac puțină mișcare cu ea.

bicicletă

În seara asta vorbim despre un site de biciclete. Pentru că dacă vrei să-ți cumperi una, vei avea nevoie de un magazin de unde s-o achiziționezi, nu? Sigur, o poți lua din orașul tău. Sau poți căuta pe net. Dar de unde știi, mai ales fără să fii expert în domeniu, care e bună și care nu, care te va ține și care nu, cum găsești cel mai bun raport preț/calitate șamd? Păi nu prea știi, doar intrând într-un magazin. De aceea, în seara asta vorbim și de un forum al bicicliștilor. Unde poți să pui întrebări, să dai răspunsuri, să discuți cu cei de acolo, să le ceri sfatul, să obții informații. Mișto, nu?

Dar forumul poate părea oarecum tehnic pentru cei care vor decât să socializeze. Așa că m-am gândit ca în seara asta să vorbim și de un portal cu și despre biciclete, unde adică poți găsi diverse informații și noutăți din domeniu, poze, videoclipuri interesante etc. Puse, tot așa, de diverse persoane care își fac cont acolo, la fel cum îți faci și tu. Și ce-ar fi toate acestea, dacă n-ar exista și un calendar al evenimentelor pe două roți, în care poți posta diferite concursuri, ieșiri de grup, parcurgerea unor trasee interesante și așa mai departe?

Iar dacă ți se face poftă, și vrei să-ți cumperi o bicicletă, și n-ai bani de una nouă, nu-i nimic, pentru că în seara asta vorbim și despre un bazar unde poți face tocmai acest lucru, adică să vinzi și să cumperi la mâna a doua. A, da, și să nu uit, mai vorbim despre o pagină cu recenzii, pentru ca să poți consulta opiniile unor persoane mai avizate decât tine cu privire la diferite modele, mărci, tipuri și prețuri, și să cumperi în cunoștință de cauză.

Dacă nu v-ați prin, în seara asta vorbim despre www.dirtbike.ro.

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă