Un site cu multe jocuri mici

Azi vorbim din nou despre jocuri. Dacă data trecută am scris despre șah, site-ul pe care vi-l prezint acum are  o grămadă de jocuri mici, de multe tipuri. Am văzut jocuri de zuma (categoria e foarte bine reprezentată iar unele sunt super, am scris pe alt blog, nu mai insist), de aventură, logice, în engleză (cum ar fi spânzurătoarea) etc. Chiar și shootere. Sigur că nu vă puteți aștepta la CounterStrike sau la Warcraft, dar pentru relaxare și omorât 10-15 minute, sunt perfecte.

Iată de exemplu cum arată un tetris 3D (imaginea reală e mai mare, eu am redus-o):

Tetris 3D

Câteva caracteristici ale site-ului:

  • Nu te agasează cu reclame peste reclame, bannere și popup-uri (are doar ceva Google Ads).
  • Nu îți cere să te înregistrezi, să le furnizezi numărul de la pantof sau data primului contact erotic. Adică nu te va spama și nici nu-i cu beep-uri.
  • În general nu trebuie să descarci sau să instalezi nimic pe calculator, jocurile sunt făcute în flash, dacă îți merg clipurile de pe YouTube atunci îți merg și ăstea.
  • Mie mi s-a virusat ieri PC-ul așa că mi-am reinstalat Windows-ul. Am scanat site-ul pe VirusTotal cu 51 de antiviruși dar n-a găsit niciunul nimic. Se prea poate să fi fost din altă parte. Totuși, ca regulă generală, când intrați prin astfel de locuri e bine să fiți precaut (de exemplu să folosiți un sandbox).
Au și ceva jocuri logice sah dar incomparabil mai slabe ca pe ChessCube (nu știu de rocadă, am câștigat ușor, grafica e slăbuță). În rest, cam ce v-am zis mai sus.

Spor la obținut puncte!

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă