Cum facem backup unui blog pe Blogger (Blogspot)

Ce este un backup?

Cu puțin timp în urmă, am creat o pagină unde cititorii îmi pot pune întrebări pe diverse teme legate de tehnologie, internet, calculatoare etc. Prima întrebare vine de la Maria și se referă la backup-ul unui blog.

În primul rând, ce este un backup? Să zicem că mergeți undeva în excursie, la munte sau la mare, și faceți niște poze minunate pe care apoi le descărcați din aparatul foto (telefon, tabletă, ce-o fi) pe laptop sau calculator. Dar, pentru că sunteți prevăzători, salvați o copie de siguranță a lor și pe un suport extern (pe un stick USB, pe un CD etc), pentru a preveni situațiile în care copilul vostru se joacă la PC și le șterge din greșeală, calculatorul se virusează și pierdeți tot ce aveți pe el etc. Ei bine, acea copie de rezervă făcută pozelor se numește backup. La fel, operația în sine de a face copia respectivă se numește tot backup.

Cum facem backup pe Blogger / Blogspot ?

Blogul Mariei fiind creat pe Blogger / Blogspot, voi vorbi în cele ce urmează despre această platformă, urmând ca despre alte platforme să scriu eventual în articolele viitoare. Care sunt motivele de îngrijorare și de ce ne-am dori să facem backup unui astfel de blog? În fond, platforma Blogger este deținută de Google așa că datele noastre ar trebui să fie în siguranță. Nimic mai adevărat. Totuși, uneori accidente se pot produce, de exemplu cineva ne sparge contul (ne află parola) și poate să ne șteargă blogul. În unele cazuri chiar Google a șters anumite conturi și blogurile asociate lor pentru spam (dacă nu faceți prostii cu blogul atunci nu aveți motive de îngrijorare). În orice caz, paza bună trece primejdia rea așa că nu avem nimic de pierdut fiind prevăzători.

Sunt trei lucruri care pot fi salvate la un blog. Primul este tema sau șablonul. Al doilea este reprezentat de postări și comentarii. Al treilea de imagini. Toate acestea se salvează separat.

Cum salvăm șablonul blogului?

Dacă am muncit mult pentru a da blogului un anumit aspect, design exterior, fonturi, culori etc, și vrem să fim siguri că atunci când facem noi modificări nu riscăm să stricăm iremediabil ceva, este indicat să salvăm șablonul pe care blogul îl folosește. Acest lucru se face foarte simplu. Intrăm în panoul de control al blogului, la secțiunea Șablon. Sus în dreapta avem un buton pe care scrie Faceți o copie de rezervă/Restabiliți, ca în imaginea următoare (click pe ea pentru mărire). Dăm click pe acel buton și vom avea o opțiune de descărcare a șablonului pe PC-ul propriu. Asta e tot. :)

salvare șablon blogger (blogspot)

Bineînțeles, tot de aici putem restabili sau încărca un șablon salvat anterior.

Cum salvăm postările și comentariile?

Pentru a salva ceea ce ne interesează mai mult, adică articolele de pe blog și comentariile asociate lor, vom folosi tot o opțiune din panoul de control. Mergem de data asta la Setări, la cea mai de jos rubrică, Altele:

salvare blog blogger (blogspot)

Acolo avem o opțiune de a exporta blogul, cum se vede și în imagine. Dăm click pe acea opțiune și se va descărca un fișier xml care conține tot ce am scris și tot ce s-a comentat până la acea dată.

Salvarea acestor date este foarte utilă dacă vrem să mutăm blogul pe altă platformă (de exemplu pe WordPress). Fișierul rezultat îl putem apoi importa în noua platformă.

Cum salvăm imaginile de pe blog?

A mai rămas un singur lucru pe care am putea dori să-l salvăm, și anume imaginile din articole. Aici există două cazuri.

Imaginile care sunt inserate în postări pe bază de URL trebuie salvate individual, pentru că ele nu se află pe blogul nostru ci pe alte site-uri, la noi se află doar linkurile spre ele. Deci trebuie să luăm la rând fiecare imagine și să dăm click dreapta pe ea, alegând opțiunea Save Image sau ceva similar, în funcție de browserul pe care îl folosim. O cale simplă și facilă de a le salva pe toate la un loc nu există (teoretic se poate face un script pentru așa ceva dar încă nu am cunoștință de vreunul).

În schimb, imaginile pe care le urcăm efecitv pe blog (prin upload/încărcare și nu prin URL) se regăsesc în contul nostru Picasa. Fiecare cont Google are asociat un cont pe Picasa (care e deținută tot de Google) și un spațiu de 5 GB gratis. Acolo se află toate imaginile urcate de noi pe blog. Cum le accesăm? Intrăm pe PicasaWeb, ne logăm cu datele contului Blogger dacă nu suntem deja logați și acolo vom avea mai multe albume. Căutăm albumul cu numele blogului nostru și dăm click pe el. Se va deschide în fața noastră o pagină cu toate imaginile din acel album, adică de fapt blog. (Atenție: dacă ștergem o imagine de aici, ea va dispărea în scurt timp și de pe blog!) Pe bara de sus avem un meniu care se termină cu o săgeată în jos. Dăm click pe ea și găsim o opțiune de a descărca tot albumul, care se va salva arhivat (în format zip):

salvare imagini blogger(blogspot)

Asta e tot. Sper ca acest articol să vă fie de folos iar dacă întâmpinați probleme, nu ezitați să le menționați în comentarii. Mult succes!

390 comentarii

«Cel mai vechi ‹Mai vechi 1 – 200 din 390 Mai noi› Cele mai noi»
Anonim la 14 august 2013 la 18:01

Uite pe asta cu Picassa nu o stiam. Multumesc!!

Ethos la 14 august 2013 la 20:52

Cu plăcere. :P

Unknown la 15 august 2013 la 13:14

Multumesc,Cristi!Informatiile tale imi sunt de ajutor.

Ethos la 15 august 2013 la 21:42

Mă bucur. Cu plăcere.

Alexa Anie la 26 noiembrie 2013 la 09:19

salut!
am si eu o mare problema...
mi s-a sters continutul din blog si nu stiu cum sa fac sa il recuperez..nu am nicio copie...
ma poti ajuta ?
Te rog frumos!
Astept un raspuns!

Ethos la 26 noiembrie 2013 la 11:11

Cum anume s-a șters? Că de obicei nu se șterge singur. :) Și câte articole ai avut?

Am căutat în Google dar nu am găsit indexate decât vreo patru postări. Ele nu sunt în cache așa că nici măcar pe ele nu le pot recupera...

Nu cred să ai o metodă. Poate dacă aveai abonați pe blog, și ei primeau articolele tale de exemplu pe mail? Și atunci le poți colecta de acolo? Să le scrii celor de la Google, deși teoretic există posibilitatea ca ei să aibă ceva copie mai veche a blogului tău, nu cred să aibă mari șanse de succes.

Când ai observat că s-a șters?

Anonim la 24 decembrie 2013 la 17:44

Salut Cum pot recupera si un blog. Mi-a fost dezactivat pe motiv de SPAM. Am dat cerere de restabilire dar nici acu nu am primit niciun raspuns la cerere! Ce pot face ca sa pot recupera blogul? Multumesc Anticipat

Ethos la 27 decembrie 2013 la 15:08

Salut. Păi dacă nu îți aprobă cererea, nu prea văd ce.

Ai putea căuta în Google / Google cache, ca să recuperezi o parte din articole. Eventual ai putea să te loghezi pe picasaweb (sau Google+) pentru a-ți recupera, dacă merge, imaginile urcate pe blog. Lucruri care n-ar fi fost necesare dacă ai fi avut un backup al blogului și al imaginilor.

Dar chiar dacă ai avea toate articolele și imaginile, tot ar trebui să începi pe o adresă (URL) nouă, adică să pornești de la 0 (PageRank, vechime, relevanță în Google etc).

Ăsta e riscul dacă nu vrei să investești într-un domeniu + pachet de găzduire. Dacă stai în chirie, e mișto că e gratis dar riști să te arunce proprietarul în stradă când vor mușchii lui, cu sau fără motiv. Dacă ești serios, ia-ți domeniu/găzduire. Prețurile sunt ridicol de mici. Dacă nu dispui nici măcar de atât, vorba aia, și pretenții? :) Gândește-te cât te-ar costa să scoți un ziar (tipărit pe hârtie), pentru comparație...

Madalina Manole la 24 februarie 2014 la 21:23

Te rog mult, salveaza-ma! Cum pot recupera o postare nepublicata dar stearsa? Am scris-o, era foarte lunga si acum o caut peste tot si absolut nu mai exista. Nu stiu ce s-a intamplat, eu nu am sters-o, dar nu o mai gasesc. Multumesc din suflet!

Ethos la 25 februarie 2014 la 18:24

Dacă nu apare nicăieri, nici la postările nefinalizate, nu știu cum ai putea-o recupera. :( Nu cumva ai scris-o, din greșeală, în altă parte? Altfel, e posibil (dar rarisim) să fie din cauza lor, a celor de la Blogger. Uneori mai dau și ei lucrurile peste cap. Pare' rău.

Unknown la 20 august 2015 la 18:55

Un blog pe WordPress șters , poate fi recuperat?
L-am șters acum 3 ani, as vrea sa-l activez, bănuiesc ca nu se mai poate, așa e ?
Mulțumesc

Ethos la 24 septembrie 2015 la 01:06

Nu cred. :(

Turism în România la 18 decembrie 2016 la 15:12

Salut,numele meu este Florin. Am si eu o problema care nu-i dau de cap.Detin blogul www.megashop-on-line.blogspot.com .
Am incarcat un sablon gasit pe internet -Johny Sompret.
Problema mea este ca nu imi afiseaza dacat 7-8 postari pe pagina principala dupa placul lui :))).Eu doresc sa imi afiseze 10 sau 15...postari dupa cum planific eu organizarea si aspectul sablonului.Precizez ca in setari am setat 10 postari (nu zile) in pagina principala. Nu este singurul sablon pe care am aceasta problema.
Am ceva cunostinte html,am incercat sa schimb acest lucru insa fara succes,si ma enerveaza la culme chestia asta. Ma puteti ajuta in aceasta problema?
Va multumesc anticipat.

Ethos la 18 decembrie 2016 la 17:23

Salut, Florin! Eu văd 10 postări pe pagina blogului tău. Prima este ZorileStore-Haine-Incaltaminte-Accesorii de firma iar ultima este AmaFashion-Imbracaminte si accesorii dama. În total sunt 10, nu 7-8.

Turism în România la 18 decembrie 2016 la 18:34

Da,multumesc frumos pentru ajutor si pentru verificarea prompta a blogului meu. Problema inca exista,daca observati acum la reactualizarea unei postari mai vechi imi apare 9 postari in momentul de fata. Si va garantez ca daca postez ceva nou imi va aparea 7-8. In momentul de fata am facut setat la 15 postari pe pagina principala,si nu-s.Sunt numai 9.Mai am un alt blog ,nu mai dau nume,sa nu credeti ca vreau sa imi fac reclama in felul asta,pe care tot aceeasi problema: am setate 9 postari pe pagina principala si nici de nebun nu vrea sa afiseze mai mult de 3-4:)).Nu stiu este o eroare in interiorul sablonului cred,pentru ca la sabloanele blogger nu se intampla lucrul asta dar au un design praf. Pfiuuu ma doare capul ,oricum inca o data va multumesc ca ati luat in considerare problema mea.
Cu stima Florin.

Ethos la 18 decembrie 2016 la 19:27

Nu aveți pentru ce și mult succes! ;)

Anonim la 8 februarie 2017 la 22:30

Bună seara! Vă rog, am nevoie de ajutor. Google mi-a blocat contul gmail, fără avertizare, iar prin acest cont mă conectam la blogul personal. Din acest motiv nu-mi mai pot accesa blogul, Cum aş putea recupera blogul, dacă google mi-a şters în acelaşi timp şi contul gmail şi blogul (
Blog has been removed

Sorry, the blog at mariadianapopescu.blogspot.com has been removed. This address is not available for new blogs.

Did you expect to see your blog here? See: 'I can't find my blog on the Web, where is it?'
Vă mulţumesc mult! Toate cele bune!

Ethos la 8 februarie 2017 la 23:40

Din păcate, nu știu cum ți l-ai putea recupera. Eventual ai putea încerca să-ți recuperezi contul, scriindu-le celor de la Google. Ai făcut ceva prostii pe blog sau cu acel cont? Spam sau alte minuni? :)

Anonim la 9 februarie 2017 la 01:10

Mulţumesc pentru răspuns. Nimic de acest gen. Am doar o listă consitentă de prieteni cărora le trimiteam, cu acordul lor, postările. Atît!Le-am scris celor de la google, dar se arată indiferenţi.

Ethos la 9 februarie 2017 la 01:17

În cazul ăsta, cine știe, poate unii dintre ei au trimis mesajele la spam și Google a considerat că faceți spam. Altceva nu-mi trece prin minte. Sau poate cineva a raportat blogul sau v-a raportat pe dvs pentru ceva. Nu știu exact ce e. În orice caz, îmi pare rău.

Turism în România la 9 februarie 2017 la 01:18

Pentru "Anonim", ma respund ca nu rezist.
Nu ai cum sa nu fi facut tu vre-o prostie, ha ha ha si inca una mare, Google nu prea face din astea. Sau poate te-o fi hackuit cineva de cont si si-a batut 'meandra'de tine...:)))

Ethos la 9 februarie 2017 la 01:22

Florine, dar tu cum de ai și apărut aici, imediat după ce a postat Anonimul? Că articolul e din 2013. Erai cu ochii pe blog de atunci, sau cum? :D

Turism în România la 9 februarie 2017 la 10:13

Ar putea fi postarea si din anul de cand sa inventat internetul. In caz ca nu stiati exista posibilitatea abonarii la comentariile postarilor tale :)))))) M-am abonat in momentul in care am pus o intrebare mai sus.

Anonim la 9 februarie 2017 la 16:26

Îmi repugnă comentatorii care bat vîntul cu băţul, fără sa vină cu o soluţie de sprijin. Vă mulţumesc dumneavoastră, domnule Ethos, pentru răspuns. Postările de pe blogul personal erau editoriale cu caracter politic, pe care le semnez într-o revistă. Toate cele bune! Încă o dată, mulţumiri pentru răspuns.

Anonymous la 25 martie 2020 la 04:30

Mulțumesc, dr. Ilekhojie că m-a ajutat. M-am căsătorit de 4 ani și în al cincilea an, o altă femeie și-a smuls soțul departe de copii și de mine. Am suferit până când l-am întâlnit pe dr. Ilekhojie online și am ales să-i încerc și, în mod surprinzător, am trimis doar poza mea la ea și la soțul meu și după 48 de ore în timp ce mi-a spus, l-am văzut pe soțul meu venind la mine și la copii și asta este motiv pentru care recomand oricui are o problemă de relație să contacteze această femeie puternică și să-și revină iubitul la tine. Nevoie de ajutor?

WhatsApp Dr Ilekhojie pe +2348147400259
E-mail info@gethelps.online și gethelp05@gmail.com
Site web: https://gethelps.online

Anonymous la 18 mai 2020 la 03:01

Aceasta este mărturia mea despre munca bună a DR Ilekhojie care mă ajută ... Sunt Benita Lewis din Carolina de Nord SUA. Și îmi pare rău că am pus asta pe net, dar va trebui, prin această lume cea mai bună vrăjitorie care mi-a adus înapoi soțul meu care m-a lăsat afară pentru ultimii 3 ani, în cele din urmă, eu sunt acest om pe un site de blog postat de unul dintre clienți. ajutor, i-am explicat totul și mi-a povestit despre o casetă de vraja despre care auzise și mi-a dat o adresă de e-mail pentru a scrie la caseta de vraja pentru a-i spune problemele mele. În doar 1 zile, soțul meu s-a întors la mine. Vreau doar să vă mulțumesc acestui râu veritabil și sincer, vă rog, tot ce mi-ați spus a trecut și vă mulțumesc domnule. Vă rog, vreau să le spun tuturor celor care caută orice soluție la problema lor, vă sfătuiesc să consultați cu drag această casetă de vrajă, el este real, el este puternic, și orice ar spune rula de vraja este ceea ce se va întâmpla, pentru că tot ce înseamnă rula de vrajă mi-a spus că a trecut. Îl puteți contacta cu drag: adresa de e-mail este gethelp05@gmail.com sau direct pe whats-app 2348147400259

Anonymous la 29 mai 2020 la 01:38

Cum am reușit să-mi salvez căsnicia. Sunt căsătorit, și de 35 de ani, sunt din Bruxelles. Sunt căsătorit de 8 ani cu soțul meu Kennedy, avem 2 copii. Căsnicia mea cu soțul meu a fost întotdeauna grozavă până când un terț nu a intrat totul de nicăieri. Totul a început când am început să observ apropierea dintre Kennedy și așa-zisul său secretar. Chiar mă apropiam de el în legătură cu secretarul și el spune că sunt doar prieteni. Știam că toate acestea sunt minciuni în ziua în care am văzut niște mesaje de dragoste pe telefon de la secretarul său, l-am confruntat în legătură cu asta, imediat el s-a evazat întrebându-mă ce drept trebuie să mă tem cu telefonul lui, i-am spus că voi raporta el și secretarul directorului său de companie, imediat m-a dat să mă aud când a auzit asta și a început să mă bată, copiii noștri chiar au început să plângă. În ciuda atitudinii sale, eram încă cu el, a încetat să doarmă acasă uneori, în măsura în care chiar și-a făcut pachetul din casă și a început să plece cu secretarul său, m-a abandonat cu copiii noștri. Eram în lacrimi, nu aveam pe nimeni să alerg pentru că tot ce îmi doream era ca soțul meu să se întoarcă acasă, până când m-am întâlnit cu dr. Ajayi, el mi-a spus că cauza problemelor mele a fost că o vraja rea ​​a fost aruncată soțului meu că nu erau ochii lui limpezi El mi-a spus că va arunca niște vrăji și soțul meu se va întoarce la mine și mi-a spus ce voi face. Sunt mândru să spun că nu au trecut până la șapte zile când soțul meu s-a întors acasă cerșind și atât de sobru, familia mea este din nou împreună. Mulțumesc Dr Ajayi îl puteți contacta prin numărul său Viber sau WhatsApp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

Unknown la 18 iunie 2020 la 21:07

Vreau ca toți să fiți 100% atenți la cine contactați online, astfel încât să nu fiți niciodată înșelat, deoarece am avut o experiență cu un caster de vrăjitoare inutil și fără locuri de muncă care m-a smuls din suma totală de 39.000,00 dolari și încă una de asemenea, m-a înșelat din suma de doar 10.000,00 USD, în timp ce ultimul pe care l-am întâlnit a adunat suma de 12.000,00 dolari de la mine și toate acestea mi s-au întâmplat pentru că eram atât de disperat să-mi revin iubitul la mine și unul credincios și minunat după prânz ca Navigam pe net am dat peste o mărturie despre cum un Tracey Jackson și-a revenit EX-ul la ea cu ajutorul doctorului Ilekhojie și am decis să-i dau un proces din cauza tuturor mărturisirilor pe care le-am citit online despre acest bărbat și la sfârșit Totul s-a terminat bine, iar fostul meu a revenit la mine și a făcut tot ce am cerut de la el să facă pentru mine și nu s-a sfârșit doar acolo această cască de vrăji a făcut vraja de sarcină pentru mine și astăzi sunt însărcinată. .. Adresa sa de e-mail este: (gethelp05@gmail.com) Y OU POATE UTILIZA ORICE DE E-MAILURI ... Puteți, de asemenea, să-l adăugați pe pagina de telefon care folosește acest număr mobil: +2348147400259

Anonymous la 18 iulie 2020 la 02:15

Numele meu este Olivera, locuiesc de 2 ani fără soțul meu lângă mine, a călătorit în Grecia și nu a vrut niciodată să mă mai întorc spunând că a găsit un iubit acolo, asta a fost incomod pentru că asta este spre deosebire de el, m-a lăsat cu trei copii și trebuie să mă descurc singură pentru toate, am rugat-o de mai multe ori să mă întorc acasă, dar el a refuzat, am pierdut contactul cu 5 luni, când am văzut o reclamă despre un caster vrăjitor numit Dr. Ajayi, am citit că a ajutat multe familii să aibă din nou pace și dragoste în casa lor și au ajutat la vindecarea diferitelor tipuri de boli, i-am luat email-ul și m-am adresat, i-am explicat ce m-am confruntat în căsnicia mea și modul în care soțul meu a călătorit pentru afaceri și don. Nu vreau să mă întorc acasă, m-a făcut să înțeleg că soțul meu nu este sinele său normal, că a fost hipnotizat de femeia pe care o are cu el acolo în Grecia, de aceea se schimbă comportamentul său. El mi-a spus să nu-mi fac griji și lucrurile care trebuiau făcute, ca să-mi pot reveni omul, am urmat toate instrucțiunile sale, după ce aproximativ o săptămână de vraja într-o marți seară am auzit o lovitură la ușa mea. Când m-am deschis, în mod surprinzător, era soțul meu, cu ochii plini de lacrimi și îl îmbrățișez și îl primesc înapoi acasă. Avem o viață minunată acum, vreau slujirea unei roșii de vrajă, vă recomand să contactați dr. Ajayi, el este un om de încredere și puternic.

E-mail: drajayi1990@gmail.com
Număr Viber / WhatsApp: +2347084887094

Unknown la 15 august 2020 la 13:20

VREMĂ REALĂ ȘI PUTERNICĂ DE ÎNTÂMPLARE CARE MUNCĂ RAPID ȘI EFECTIV (drodion60@yandex.com)

Bună ziua tuturor, știu că există cineva undeva care citește acest lucru, Numele meu este Sharon Becker din orașul Leicester, Anglia, vreau să împărtășesc o lucrare grozavă a unui caster vrăjitor numit DR ODION. eu și soțul meu am avut o luptă care a dus la divorțul nostru, dar când mi-a părăsit o parte din mine am plecat cu el și am fost atât de trist și am plâns toată ziua și noaptea căutam ceva online când am văzut oameni care mărturiseau despre marea lui muncă și tocmai m-am hotărât să-l încerc să am făcut tot ce mi-a spus să fac și mi-a dat asigurări că după 24 de ore soțul meu va reveni la mine, a doua zi dimineața, pentru cel mai mare surprins, o mașină s-a oprit în afara casei mele și a fost a mea soț Sunt atât de fericit că vă poate ajuta, de asemenea, să-i trimiteți un e-mail la (drodion60@yandex.com) WhatsApp +2349060503921

Unknown la 15 august 2020 la 13:20

VREMĂ REALĂ ȘI PUTERNICĂ DE ÎNTÂMPLARE CARE MUNCĂ RAPID ȘI EFECTIV (drodion60@yandex.com)

Bună ziua tuturor, știu că există cineva undeva care citește acest lucru, Numele meu este Sharon Becker din orașul Leicester, Anglia, vreau să împărtășesc o lucrare grozavă a unui caster vrăjitor numit DR ODION. eu și soțul meu am avut o luptă care a dus la divorțul nostru, dar când mi-a părăsit o parte din mine am plecat cu el și am fost atât de trist și am plâns toată ziua și noaptea căutam ceva online când am văzut oameni care mărturiseau despre marea lui muncă și tocmai m-am hotărât să-l încerc să am făcut tot ce mi-a spus să fac și mi-a dat asigurări că după 24 de ore soțul meu va reveni la mine, a doua zi dimineața, pentru cel mai mare surprins, o mașină s-a oprit în afara casei mele și a fost a mea soț Sunt atât de fericit că vă poate ajuta, de asemenea, să-i trimiteți un e-mail la (drodion60@yandex.com) WhatsApp +2349060503921

Unknown la 17 august 2020 la 19:33

Am fost în căutarea disperată a unui fel de a-l face pe fostul meu iubit să se îndrăgostească de mine. Am avut neplăcerile noastre, dar în ultimele 6 luni relația noastră a mers spre sud. Am cheltuit 500+ pentru o cască de vrăji pe care am crezut că m-ar ajuta și fără să știu că nu a ajutat-o. Mă întind pentru că vreau să fiu femeia dorită de care eram și el să se îndrăgostească de mine și să mă căsătorească cu mine. Nu-l pot imagina pe acest băiat cu altcineva până când nu l-am contactat cu adevărat pe dr. Ikhine, care mi-a dat dorința inimii. El mi-a oferit detalii despre cum să mă ajute pe care l-a făcut atunci când m-am conformat și mi-a salvat omul de mâinile rele ale doamnei care l-a hipnotizat, iar bărbatul meu s-a întors înapoi în 48 de ore și am fost cu adevărat uimit că o astfel de manifestare de puteri este cu adevărat real. Acum pot spune fericit oamenilor să încerce dr. ISIKOLO în problemele lor și să aștepte rezultatele imediate. contactați-l cu adresa de e-mail. (isikolosolutionhome@gmail.com) sau direct Whatsapp/Viber: +2348133261196.

Anonymous la 18 august 2020 la 01:39

Mulțumită unui bărbat grozav, numit Dr. Ajayi, am putut să mă împac cu soțul meu după o lungă perioadă de separare cu ajutorul unui caster vrăjitor, soțul meu a plecat de acasă și a spus că nu este interesat de căsătoria noastră din nou și l-am rugat să vină înapoi acasă, dar a spus că s-a săturat de căsătorie și că vrea un divorț, am văzut o mărturie a unei doamne care a spus că casterul vraja a ajutat-o să obțină un job lucrativ, așa că am luat legătura cu vraja pentru ajutor, i-am explicat situația mea dr. Ajayi i-a spus ce să fac, am urmat toate instrucțiunile date de Dr. Ajayi și spre marea mea surpriză, soțul meu s-a întors acasă după trei zile și acum trăim în pace. dacă aveți nevoie de ajutor în casa sau relația conjugală, contactați dr Ajayi pe viber sau Whatsapp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com este într-adevăr un bărbat puternic, îi mulțumesc mereu vedetelor mele pentru ziua în care am întâlnit online

Vilija Rasimaviciene la 19 august 2020 la 09:28

După 5 ani în căsătorie cu soțul meu cu 2 copii, soțul meu a început să acționeze ciudat și să meargă cu alte doamne și mi-a arătat dragoste rece, în mai multe rânduri amenință că va divorța de mine dacă îndrăznesc să-l întreb despre afacerea lui cu alte doamne, eu a fost total devastat și confuz până când un vechi prieten de-al meu mi-a povestit despre o casetă de vrăji pe internet, numită DR ISIKOLO, care ajută oamenii cu probleme de relație și căsătorie de puterile vrăjilor de dragoste, la început m-am îndoit dacă există așa ceva, dar am decis să Încearcă, când îl contactez, m-a ajutat să arunc o vrajă de dragoste și în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine și a început să-mi ceară scuze, acum a încetat să mai iasă cu alte doamne și cu ale lui cu mine în bine și în realitate. Contactați această casă de vrăjitor de mare dragoste pentru ca relația sau problema căsătoriei dvs. să fie rezolvate astăzi prin: (isikolosolutionhome@gmail.com) sau direct Whatsapp/viber +2348133261196

Anonymous la 20 august 2020 la 07:12

WOW!! Acesta este cel mai minunat lucru pe care l-am experimentat vreodată și trebuie să împărtășesc această mărturie minunată. Am vizitat un forum pe internet pe 8 MATIUL 2020 și am văzut o mărturie minunată a acestui puternic și grozav caster numit Dr. Odion pe forumul .. Nu l-am crezut niciodată, pentru că nu mai auzisem și nu învățam nimic despre magie înainte .. Niciun corp nu ar fi fost în stare să mă convingă despre vrăji magice, nu până când doctorul Odion nu a făcut o lucrare minunată pentru mine și mi-a refăcut căsătoria de 6 ani. ani în urmă la mine și mi-am adus soțul înapoi la mine în aceleași 48 de ore la fel cum citeam pe internet .. am fost cu adevărat înfocat și șocat când soțul meu a îngenuncheat cerând iertare și pentru mine să-l accept înapoi .. sunt într-adevăr lipsit de cuvinte și bucurie și nu știu cât să-ți transmit aprecierea mea, Dr. Odion, ești un Dumnezeu trimis mie și întregii mele familii. Și acum sunt încă o femeie veselă ... iata e-mail drodion60@yandex.com puteți adăuga și Dr Odion pe WhatsApp +2349060503921

Anonymous la 20 august 2020 la 07:13

WOW!! Acesta este cel mai minunat lucru pe care l-am experimentat vreodată și trebuie să împărtășesc această mărturie minunată. Am vizitat un forum pe internet pe 8 MATIUL 2020 și am văzut o mărturie minunată a acestui puternic și grozav caster numit Dr. Odion pe forumul .. Nu l-am crezut niciodată, pentru că nu mai auzisem și nu învățam nimic despre magie înainte .. Niciun corp nu ar fi fost în stare să mă convingă despre vrăji magice, nu până când doctorul Odion nu a făcut o lucrare minunată pentru mine și mi-a refăcut căsătoria de 6 ani. ani în urmă la mine și mi-am adus soțul înapoi la mine în aceleași 48 de ore la fel cum citeam pe internet .. am fost cu adevărat înfocat și șocat când soțul meu a îngenuncheat cerând iertare și pentru mine să-l accept înapoi .. sunt într-adevăr lipsit de cuvinte și bucurie și nu știu cât să-ți transmit aprecierea mea, Dr. Odion, ești un Dumnezeu trimis mie și întregii mele familii. Și acum sunt încă o femeie veselă ... iata e-mail drodion60@yandex.com puteți adăuga și Dr Odion pe WhatsApp +2349060503921

Anonymous la 28 august 2020 la 03:07

Vreau doar ca toată lumea să știe despre acest făcător de vrăji pe care l-am cunoscut acum ceva timp, nu pot spune tot ce a făcut pentru mine. soțul meu m-a părăsit acum 3 ani cu copiii mei, navighez pe internet când am întâlnit mărturia acestui om uimitor online pe care trebuie să o încerc și soțul meu este din nou acum și suntem fericiți din nou, nu pot oferi totul cu ceea ce m-a ajutat în scrie tot ce pot spune este mulțumesc foarte mult, sunt foarte fericit și m-a asigurat că face multă magie inclusiv

Vraja dragostei
Vraja de putere
Vraja de noroc
Soarta sarcinii
Încântarea căsătoriei
vraja pentru un loc de muncă bine plătit
Vraja de protecție
vraja pentru a câștiga un proces
noroc etc.

dacă aveți nevoie de ajutorul producătorului de vraji Dr. Ajayi, vă rugăm să-l contactați la această adresă de e-mail (drajayi1990@gmail.com) sau să-l adăugați pe whatsapp +2347084887094 și discutați problema cu el. Este un om bun și îi voi fi întotdeauna recunoscător.

Anonymous la 29 august 2020 la 21:32

Mulțumesc Domnului, am crezut în Dr. ODION după ce am citit atât de multe mărturii despre munca sa și am decis să-l contactez. Îmi scriu propria mărturie pe care nu am crezut-o niciodată că ar fi posibilă. Înainte de a-l cunoaște pe dr. ODION, am simțit că toate acestea sunt credințe superstițioase și că vraja nu era dovedită științific ca fiind adevărată, dar această casă de vrăjire m-a făcut să cred altfel. EL ESTE UN OM BUN. Mi-am primit fostul iubit înapoi cu ajutorul acestui bărbat după 1 an de încercare, dar nici un mijloc posibil nu părea să arate. Dacă citiți vreo mărturie despre dr. ODION, este adevărat. Prietenul meu m-a părăsit mai bine de 1 an și am vrut să-l am înapoi și am încercat să-l rog să se întoarcă la mine, dar el mi-a plătit urechile surde și m-a făcut prost în public. Dr. ODION mi-a fost trimis de un prieten de-al meu, care a ajutat și el în locul meu de muncă și i-am spus că este superstițios și că este un prost să creadă în astfel de lucruri fetișoase. Dar după atâtea gânduri, am intrat online să-l caut și am decis să-l contactez la e-mailul său. Curând mi-a dat numărul său de mobil și am vorbit și noi un timp bun. El este cel mai bun. Înainte ca vraja lui să funcționeze, aveam deja asigurarea. În 2 zile, fostul meu iubit după 1 an de batjocură de a fi un bărbat inutil, a venit la mine implorând de data asta. Nu știam ce a făcut acest om, dar este foarte bine să facă așa ceva pentru mine. Îi mulțumesc lui și prietenului meu că l-au cunoscut prea zilnic din viața mea. Cred că va ajuta pe oricine vine la el să-l contacteze (drodion60@yandex.com) sau WhatsApp lui +2349060503921.

Anonymous la 29 august 2020 la 21:32

Mulțumesc Domnului, am crezut în Dr. ODION după ce am citit atât de multe mărturii despre munca sa și am decis să-l contactez. Îmi scriu propria mărturie pe care nu am crezut-o niciodată că ar fi posibilă. Înainte de a-l cunoaște pe dr. ODION, am simțit că toate acestea sunt credințe superstițioase și că vraja nu era dovedită științific ca fiind adevărată, dar această casă de vrăjire m-a făcut să cred altfel. EL ESTE UN OM BUN. Mi-am primit fostul iubit înapoi cu ajutorul acestui bărbat după 1 an de încercare, dar nici un mijloc posibil nu părea să arate. Dacă citiți vreo mărturie despre dr. ODION, este adevărat. Prietenul meu m-a părăsit mai bine de 1 an și am vrut să-l am înapoi și am încercat să-l rog să se întoarcă la mine, dar el mi-a plătit urechile surde și m-a făcut prost în public. Dr. ODION mi-a fost trimis de un prieten de-al meu, care a ajutat și el în locul meu de muncă și i-am spus că este superstițios și că este un prost să creadă în astfel de lucruri fetișoase. Dar după atâtea gânduri, am intrat online să-l caut și am decis să-l contactez la e-mailul său. Curând mi-a dat numărul său de mobil și am vorbit și noi un timp bun. El este cel mai bun. Înainte ca vraja lui să funcționeze, aveam deja asigurarea. În 2 zile, fostul meu iubit după 1 an de batjocură de a fi un bărbat inutil, a venit la mine implorând de data asta. Nu știam ce a făcut acest om, dar este foarte bine să facă așa ceva pentru mine. Îi mulțumesc lui și prietenului meu că l-au cunoscut prea zilnic din viața mea. Cred că va ajuta pe oricine vine la el să-l contacteze (drodion60@yandex.com) sau WhatsApp lui +2349060503921.

annonymous la 30 august 2020 la 04:09

Treceam prin iad în căsătoria mea când am întâlnit o mărturie a unei doamne numite Maria, ea a descris cum a fost capabilă să-și salveze relația cu ajutorul unui caster vrăjitor numit Dr. Ajayi pentru că bărbatul ei a lăsat-o pentru o altă femeie fără ei având vreo semnificație neînțelegere, dar războiul de vrăjire Dr. Ajayi, care este binecuvântat de strămoșii săi ajutat cu puterea de a face vraja și bărbatul ei s-a întors spunând că nu știe ce a venit peste el, am avut un caz aproape similar pentru că soțul meu vrea să umplu un divorț, dar nu vreau o casă spartă, pentru că am fost împreună timp de 15 ani după ce am citit mărturia Maria, am contactat-o ​​pe caserul de vrăjitoare Dr. Ajayi și i-am explicat situația mea, mi-a spus câteva lucruri care trebuiau făcute și i-am urmat instrucțiunile după o săptămână de vrajă, soțul meu mi-a spus că îi pare rău pentru toate durerile pe care mi le-a pus și copiii pentru a promite că va fi alături de noi și de atunci trăim în pădure e. Dacă aveți o problemă similară ca a mea sau vreo problemă în viață, fie că este vorba de un loc de muncă, de o școală sau de o problemă de sănătate, contactați dr. Ajayi. E-mail: drajayi1990@gmail.com Viber sau Whatsapp: +2347084887094

Anonymous la 1 septembrie 2020 la 02:57

Bună ziua prieteni, aceasta este mărturia mea. Suntem căsătoriți de 5 ani și suntem împreună de 9 ani. Am fost separați timp de 4 luni. El vrea să iasă și nu este dispus să ne salveze căsnicia. Am fost un cuplu grozav (cel puțin eu credeam asta) și ne certăm rar. Cu câteva luni înainte de a pleca de acasă, era atât de inactiv și dormea ​​foarte mult. Mi-am dat seama că are o aventură emoțională cu cineva și mi-a confirmat că era atras de ea. Apoi a spus că nu mai este îndrăgostit de mine și că nu poate trăi cu mine. Am implorat, am plâns și așa mai departe luni întregi. Aveam atâta nevoie de ajutor și îmi doream soțul înapoi. Navigam pe internet când am văzut o mărturie a unei doamne despre cum dr. Ajayi, marele jucător de vrăji care a ajutat la vindecarea fibromului și a reușit să aibă un copil propriu, care, la rândul său, a restabilit pacea în casă. ea renunță la contactul lui și l-am copiat, la început am fost sceptic în legătură cu contactarea, dar chiar am nevoie de o soluție durabilă la problema mea, așa că îi trimit un mesaj explicându-i situația, mi-a spus să fiu sigur că soțul meu va veni înapoi la mine dacă ar trebui să fac așa cum mi-a spus, am făcut tot ce mi-a spus să fac și în a patra zi am primit un text de scuză de la el spunând că nu știe ce i-a venit, în acea seară a revenit acasă și a pledat pentru toate faptele lui greșite și de atunci dragostea și căsătoria noastră au fost mai puternice. Vreau să mulțumesc în mod special marelui jucător de vrăji Dr Ajayi pentru treaba lui bună și pentru că m-a făcut din nou fericit în viață. Dacă vă confruntați cu aceeași problemă conjugală sau aveți alte probleme, vă rugăm să contactați dr. Ajayi astăzi pe e-mail: Drajayi1990@gmail.com sau numărul de Whatsapp: +2347084887094. El este capabil să execute orice fel de vrajă la care te poți gândi, eu sunt o mărturie vie.

Unknown la 5 septembrie 2020 la 11:47

DR ODION ESTE CEL MAI BUN CASTER DE VRAIE ONLINE CARE MI-A RESTAURAT RELAȚIA RUPTĂ ȘI ÎL RECOMAND CU TÂRZIE DR ODION Oricine are nevoie de ajutor!

Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie în urmă cu 3 luni și de atunci viața mea a fost plină de dureri de durere și de inimă, deoarece el a fost prima mea iubire cu care mi-am petrecut întreaga viață. Un prieten de-al meu mi-a spus că a văzut câteva mărturii ale unui jucător de vrăji numit DR ODION pe care îl poate aduce înapoi pe amant în câteva zile, râd și am spus că nu mă interesează, dar din cauza dragostei pe care prietena mea o avea pentru mine, ea l-am consultat pe marele jucător de vrăji în numele meu și spre cea mai mare surpriză a mea după 2 zile, soțul meu m-a sunat pentru prima dată după trei luni că îmi lipsește și că îi pare atât de rău pentru tot ce m-a făcut să treacă. S-a întors la mine și acum suntem fericiți împreună. Încă nu-mi vine să cred, pentru că este extrem de incredibil. Vă mulțumesc DR ODION pentru că mi-ați adus înapoi iubitul și, de asemenea, dragului meu prieten care a mijlocit în numele meu, pentru oricine ar putea avea nevoie de ajutorul acestui mare jucător de vrăji aici este adresa de e-mail: (drodion60@yandex.com) sunați-l sau adăugați-l pe Whats-app: +2349060503921

Unknown la 8 septembrie 2020 la 01:06

Viața a fost plină de provocări de când soțul meu m-a părăsit și a continuat cu o altă femeie. De cele mai multe ori mă gândisem să termin totul. Lucrurile s-au înrăutățit când mi-am pierdut casa, familia și toate în urma uraganului Matthew și am devenit refugiat în propria țară, România. Singura proprietate care mi-a rămas era un telefon cu internet în buzunar. Într-o zi fidelă, am găsit un doctor Ilekhojie pe Internet, pe Face-book. Cineva din SUA mărturisise despre multe lucruri grozave pe care doctorul Ilekhojie le făcuse pentru ea și familia ei. L-am contactat și restul ei spun că este istorie. Astăzi sunt fericit căsătorit cu un soldat pe care l-am întâlnit în tabără și îmi recâștig fericirea. Nu pot păstra această fericire pentru mine, pentru că nu sunt egoist. De asemenea, puteți să-l contactați pe Dr. Ilekhojie pe e-mail: gethelp05@gmail.com sau să-l scrieți pe WhatsApp +2348147400259

Anonymous la 9 septembrie 2020 la 11:05

Un apel de vrăjitoare a apelat dr. Ajayi m-a ajutat să-l recuperez pe soțul meu după 2 ani de separare din cauza neînțelegerii și l-am implorat de mai multe ori să se întoarcă acasă pentru a fi cu mine și cu cei trei copii ai noștri, dar refuză să rămân cu o altă femeie care cred îl manipulează. Am văzut o mărturie despre drăgălașul dr Ajayi, în timp ce căutam ajutor online, care i-a explicat cum a ajutat-o ​​să-și scoată fratele din închisoare după ce a executat o vrăjire de iertare pentru ea, chiar vreau ca soțul meu să se întoarcă acasă, așa că îi trimit textul vrăjitor pe WhatsApp: 2347084887094 și mi-a spus ce trebuia făcut, k am urmat toate instrucțiunile și astăzi trebuie să-mi împărtășesc mărturia, deoarece soțul meu s-a întors acasă la trei zile după ce dr. Ajayi a efectuat o vraja pentru ca el să se întoarcă acasă, trăiesc fericiți acum. Aveam îndoieli, dar acum nu mai am îndoieli, deoarece toți Spell Caster mi-au spus ce s-a întâmplat așa cum mi-a explicat el, deci dacă aveți nevoie de ajutorul unui turnător de vrăji pentru orice fel de problemă cu care vă confruntați în viață, contactați Dr. Ajayi e-mail: drajayi1990@gmail.com sau WhatsApp: +2347084887094.

Rita Berry la 11 septembrie 2020 la 01:13

VRAJI PUTERNICE:
ÎMPĂRTĂM MĂRTURIA ACESTEI PENTRU TOȚI SUFERĂ ÎN RELAȚIA, CĂSĂTORIA SAU VIAȚA PERSONALĂ, DEoarece ESTE O SOLUȚIE. NUMELE MELE ESTE RITA Berry, SOȚUL MEU M-A PĂRĂSAT ȘI 2 COPII NOȘTRI PENTRU O ALTĂ FEMEIE DE 3 ANI. Am încercat să fiu puternic doar pentru copiii mei, dar nu puteam controla durerile care îmi chinuiesc inima. Eram rănit și confuz, aveam nevoie de ajutor, așa că am făcut o cercetare pe internet și am intrat într-un forum unde am văzut BUNA LUCRU A DR OGUNDELE, un mare CASTER VELL care a ajutat oamenii anterior. L-AM CONTACTAT ȘI A RĂSPUNS VRAJA PENTRU MINE, SPRE SURPRIZA MEA DUPĂ 24 DE ORE, SOȚUL MEU S-A ÎNTORNIT ACASĂ ȘI ÎM CERĂ IERTAREA, DR OGUNDELE ESTE UN OM PUTERNIC ȘI VRAJA SĂ FIE NECĂUDECĂ, DACĂ VREȚI NICI O SORIE DE AJUTOR, SFATUIȚI-VĂ CĂ L-AȚI CONTACT URGENT PE WHATSAPP SAU CHAT VIBER: +27638836445. DR OGUNDELE ESTE ADEVĂRAT, MULȚUMIM CĂ M-A AJUTAT.

Unknown la 12 septembrie 2020 la 13:30

CUM M-AM REVENIT DE EX SOTIA CU AJUTORUL LUI DR ODION ...... Buna tuturor Numele meu este Robert Jason, dupa 15 ani de casnicie, eu si sotia mea traiam fericiti impreuna, ne iubeam atat de mult si am iubit familia mea au fost prioritatea mea principală, până când într-o dimineață eu și soția mea am avut o mică ceartă pe care știu că fiecare cuplu o are pentru că nu există cupluri perfecte în această lume după cearta pe care am mers la serviciu când am venit acasă nu am putut am găsit-o pe soția mea și pe copiii noștri, și-a făcut bagajele și cea a copiilor și am plecat am încercat să o sun, dar nu am putut ajunge la ea, m-am dus acasă la prietena ei, dar nu mi-au putut spune unde să o găsesc, am fost frustrat Nu știam ce să fac. Am început să beau alcool în fiecare zi și noapte, am încetat să merg la muncă, a fost un lucru dificil pentru mine, pentru că ea și copiii mei înseamnă totul pentru mine, este ca și cum părțile corpului meu m-au părăsit, nu am putut funcționează bine, într-o zi navigam pe internet când am văzut o mărturie a cuiva care mărturisește despre un om c l-a aliat pe Dr. ODION și cum și-a readus soția în 3 zile, nu m-am gândit de două ori. I-am trimis un mesaj și i-am spus tot ce s-a întâmplat între mine și soția mea și a spus că i se pare foarte ușor să rezolve problema mea. mi-a spus, de asemenea, să am încredere în el că soția mea se va întoarce și i-am spus că am încredere în el și mi-a cerut niște informații pe care i le-am dat, 3 zile mai târziu soția mea s-a întors acasă cu copiii, am fost atât de surprinsă că am văzut-o că a fost ca un vis pentru mine, a început să plângă și să-mi ceară scuze i-am spus că este în regulă, o iert că sunt fericită că s-a întors, acum trăim fericiți împreună. Dacă sunteți frânt de inimă pentru că soția sau soțul dvs. v-a părăsit, pentru orice fel de Vrajă de Moarte, Vrajă de Protecție și, de asemenea, pentru soluționarea cazurilor judiciare, contactați acest puternic jucător de vrăji numit Dr. ODION, contactați-l prin e-mail; (drodion60@yandex.com) sau puteți, de asemenea, whatsApp him pe +2349060503921.

Anonymous la 13 septembrie 2020 la 12:13

Viața vine cu experiențe diferite, nu știu ce experiență aveți, dar aceasta este scurta mea mărturie, sunt fericit să scriu asta pentru că am din nou pace în căsătoria mea și toate datorită unui om grozav numit Dr. Ajayi, el este o vrajă puternică care ajută la reconcilierea disputelor dintre mine și soțul meu cu o vrajă de dragoste, soțul meu a plecat de acasă și a trăit o altă femeie timp de 7 luni fără să aibă grijă de mine și de fiica noastră de 4 ani, din punct de vedere financiar, sunt bine pentru că sunt bancher, dar am nevoie de îngrijirea tandră a unui bărbat, dar soțul meu nu este nicăieri aproape, îl implor să se întoarcă acasă de mai multe ori, dar nimic nu funcționează, chiar i-am cerut fratelui său mai mare să mă ajute. Am citit mărturia unui bărbat care a descris cum dr. Ajayi l-a ajutat să-și oprească soția de la divorț cu vraja de dragoste, așa că i-am luat contactul și i-am explicat problemele mele, mi-a spus ce este necesar pentru o vrăjire de dragoste și i-am acordat finanțare pentru cumpărare în trei zile, soțul meu s-a întors acasă. Contact: Viber / WhatsApp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com pentru orice problemă care vă deranjează inima și el le va rezolva pentru dvs.

Doris Laria la 14 septembrie 2020 la 08:52

Contactați doctorul Ayoola la drayoolasolutionhome@gmail.com dacă doriți să vă recuperați soțul, soția, iubitul și iubita acum și să vă recâștigați fericirea.

Salut, sunt Doris Laria din Canada. Am experimentat minunile vrăjii dragostei Dr. Ayoola, care au fost răspândite pe internet și în întreaga lume. Cum a ajutat minunat oamenii din întreaga lume să-și restabilească viața de căsătorie și să-și recapete iubitorii pierduți , și, de asemenea, ajuta la câștigarea la loterie. L-am contactat după ce am trecut prin atât de multe mărturii de la oameni diferiți cum a ajutat să-l readucă pe fostul iubit înapoi, i-am povestit despre soțul meu care m-a abandonat acum vreo 10 luni și a plecat de acasă cu tot ce am avut .. Dr. Ayoola mi-a spus doar să zâmbească și să aibă odihnă, se va descurca totul în doar 24 de ore. După a doua zi, soțul meu m-a sunat, am fost atât de șocat, am apelat și nu-mi venea să cred urechile mele, chiar mă implora să iartă-l și făcând promisiuni la telefon .. S-a întors acasă și mi-a luat și o mașină nouă doar pentru ca el să-mi demonstreze dragostea pentru mine. Am fost atât de fericit și l-am sunat pe dr. Ayoola și i-am mulțumit, mi-a spus doar să împărtășesc veștile bune din întreaga lume .. Ei bine, dacă aveți nevoie de un jucător de vrăji eficient și real, contactați-l pe Dr. Ayoola Prin e-mail: drayoolasolutionhome@gmail.com sau Sunați sau WhatsApp: +31684065675 și, de asemenea, vedeți mai multe recenzii despre el pe site-ul său https://drayoolasolutionhome.com/

anonymous la 14 septembrie 2020 la 21:46

Sunt aici pentru a depune mărturie despre modul în care acest puternic jucător de vrăji numit Dr. Wale m-a ajutat să-mi repar relația. Am fost cu sufletul la gură când logodnica mea mi-a spus că nu mai este interesat să se căsătorească cu mine, deoarece avea o aventură cu alte femei de afară. Am plâns și am plâns în fiecare zi, până când s-a înrăutățit atât de mult încât am contactat Internetul pentru ajutor, atunci când am citit o recenzie despre marea lucrare a doctorului Wale, apoi l-am contactat pentru ajutor pentru a-mi recupera amantul, m-a ajutat să arunc o vrajă puternică (vrajă de dragoste de reconciliere) și spre marea mea surpriză după câteva săptămâni de a face vrajă de dragoste Logodnica mea s-a întors în genunchi implorându-mă să-l iert. Acum suntem fericiți căsătoriți și toate mulțumirile îi revin doctorului Wale pentru că m-a ajutat să-mi salvez viața și relația. A fost același doctor Wale care l-a ajutat pe un prieten de-al meu să câștige promovare la locul său de muncă. Prietenul meu lucrează de câțiva ani fără progrese, după ce a confirmat modul în care dr. Wale m-a ajutat și el a încercat și totul a mers bine. doar în cazul în care treceți prin ceva cu care nu sunteți bine, nu ezitați să îl contactați pe dr. Wale prin adresa sa de e-mail: drwalespellhome@gmail.com sau WhatsApp, la +2349015141346

annonymous la 16 septembrie 2020 la 12:33

Vreau să folosesc această ocazie pentru a mulțumi unui om grozav numit dr. Ajayi, este un jucător de vrăji și munca lui este foarte eficientă, el m-a ajutat să-l recâștig pe soțul meu după un an și câteva luni de separare cu puterile sale de vrăji de către marii săi strămoși, soțul meu a plecat de acasă lăsându-mă pe mine și pe cei doi copii ai noștri singuri fără nicio explicație, l-am rugat să se întoarcă acasă, dar el nu m-a ascultat, chiar am mers la familia lui, dar le-a și ascultat , apoi mi-a venit ceva în minte că acest lucru nu este obișnuit, am căutat ajutor peste tot până într-o zi de credință am citit o mărturie a unei doamne numită Maria, mi-a explicat cum drăgălașul dr. Ajayi a ajutat-o ​​să-și recupereze bărbatul și i-a renunțat la contact a luat numărul și a scris dr. Ajayi. I-am explicat situația mea și mi-a spus să nu-mi fac griji și mi-a spus ce trebuie făcut pentru ca soțul meu să se întoarcă acasă, după câteva zile soțul meu mi-a sunat telefonul și mi-a cerut scuze în aceeași zi când a venit acasă și am trăit fericiți. Dacă aveți nevoie de ajutorul unui spellcaster pentru orice fel de problemă, contactați-l pe Dr. Ajayi pe Viber / WhatsApp: +2347084887094 sau prin e-mail: drajayi1990@gmail.com pentru o soluție rapidă.

Anonymous la 1 octombrie 2020 la 02:29


Salutări tuturor celor care citesc această mărturie. Am fost respins de soțul meu după trei (3) ani de căsătorie doar pentru că o altă femeie avea o vrajă asupra lui și el ne-a lăsat pe mine și pe copil să suferim. într-o zi, când citeam prin web, am văzut o postare despre modul în care acest jucător de vrăji pe această adresă (gethelp05@gmail.com), a ajutat o femeie să-și recapete soțul și i-am dat un răspuns la adresa lui și mi-a spus că o femeie a avut o vrajă asupra soțului meu și mi-a spus că mă va ajuta și după 2 zile că îl voi avea înapoi pe soțul meu. L-am crezut și astăzi mă bucur să vă anunț cu toții că acest jucător de vrăji are puterea de a aduce înapoi iubitorii. pentru că acum sunt fericit cu soțul meu. Mulțumesc pentru dr. Ilekhojie. Mulțumesc! Ilekhojies contactează (gethelp05@gmail.com) sau sună la +2348147400259

Anonymous la 1 octombrie 2020 la 02:30


Salutări tuturor celor care citesc această mărturie. Am fost respins de soțul meu după trei (3) ani de căsătorie doar pentru că o altă femeie avea o vrajă asupra lui și el ne-a lăsat pe mine și pe copil să suferim. într-o zi, când citeam prin web, am văzut o postare despre modul în care acest jucător de vrăji pe această adresă (gethelp05@gmail.com), a ajutat o femeie să-și recapete soțul și i-am dat un răspuns la adresa lui și mi-a spus că o femeie a avut o vrajă asupra soțului meu și mi-a spus că mă va ajuta și după 2 zile că îl voi avea înapoi pe soțul meu. L-am crezut și astăzi mă bucur să vă anunț cu toții că acest jucător de vrăji are puterea de a aduce înapoi iubitorii. pentru că acum sunt fericit cu soțul meu. Mulțumesc pentru dr. Ilekhojie. Mulțumesc! Ilekhojies contactează (gethelp05@gmail.com) sau sună la +2348147400259

Unknown la 2 octombrie 2020 la 05:30

De două ori am fost în saga relației cu soțul meu, mă înșală cu o altă femeie care vrea să se asigure că casa mea se strică și suntem chiar în pragul divorțului și el a decis să mă lase pentru o altă femeie , Am vorbit cu prietena mea despre divorț și mi-a recomandat-o pe dr. AJAYI, care mi-a salvat căsnicia și mi-a adus soțul înapoi. S-a îngenuncheat ieri și și-a cerut scuze pentru tot. Nu mai merg niciodată la juriul divorțului. Sunt fericit că familia mea s-a întors și copiii sunt fericiți. Dacă aveți probleme de relații similare. Contactați-l pe marele jucător de vrajă Dr Ajayi pe adresa sa de e-mail: Drajayi1990@gmail.com sau WhatsApp: +2347084887094. Familia mea s-a întors și vreau ca fiecare cuplu să înțeleagă că divorțul nu este niciodată răspunsul. Mulțumesc dr Ajayi, sunteți cel mai bun și 100% fiabil jucător de vrajă. Voi fi mereu recunoscător.

Unknown la 13 octombrie 2020 la 13:13

Sunt atât de încântat, deoarece căsătoria mea ruptă a fost restabilită, iar soțul meu s-a întors după ce ne-a părăsit pe mine și pe cei doi copii ai noștri pentru o altă femeie. După 8 ani de căsătorie, eu și soțul nostru am fost într-o ceartă sau alta până când în cele din urmă m-a părăsit și s-a mutat în California pentru a fi cu o altă femeie. Am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu-și vor mai vedea tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care mă chinuiesc inima, inima mea era plină de dureri și dureri pentru că eram cu adevărat îndrăgostit de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și îmi doresc întotdeauna să se întoarcă la mine, eram foarte supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web care sugerează că Dr.Wealthy poate ajuta să revină la ex. rapid. Deci, am simțit că ar trebui să-l încerc. L-am contactat și mi-a spus ce să fac și am făcut-o apoi a făcut o (Vrajă de dragoste) pentru mine. 28 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îi este atât de dor de mine și de copii, atât de uimitor !! Așa că așa s-a întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o mie și copiilor. Apoi, din acea zi, Căsătoria noastră a fost acum mai puternică decât a fost înainte, totul datorită doctorului Rich. el este atât de puternic și am decis să împărtășesc povestea mea pe internet, încât dr. Vrăjitor, real și puternic, care mă voi ruga mereu să trăiesc mult pentru a-și ajuta copiii în vremea necazurilor, dacă ești aici și ai nevoie de Ex înapoi sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactează acum acest puternic turnător de vrăji. Iată contactul său: Trimiteți-l prin e-mail la: Cont: wealthylovespell@gmail.com, vizitați site-ul web http://wealthyspellhome.over-blog.com puteți să-l sunați sau să-l adăugați pe Whats-app: +2348105150446, MULTUMESC Dr.Wealthy

Anonymous la 16 octombrie 2020 la 01:41

Een toverspreukend telefoontje Dr Wale hielp me mijn man terug te krijgen na 3 jaar scheiding vanwege een misverstand en ik heb hem verschillende keren gesmeekt om terug naar huis te komen om bij mij en onze drie kinderen te zijn, maar weiger in plaats daarvan bij een andere vrouw te blijven die ik geloof manipuleert hem. Ik zag een getuigenis over de spreukmaker Dr Wale terwijl hij online naar hulp zocht, die uitlegde hoe hij haar hielp haar broer uit de gevangenis te krijgen nadat ze een gratiebetovering voor haar had gedaan, ik wil echt dat mijn man terug naar huis komt, dus ik sms de spell caster op WhatsApp: 2349015141346 en vertelde me wat er moest gebeuren, k volgde alle instructies en vandaag moet ik ook mijn getuigenis delen omdat mijn man thuiskwam drie dagen nadat dr. Wale een spreuk had uitgesproken voor hem om naar huis te komen. leven nu gelukkig. Ik had twijfels, maar nu heb ik geen twijfels meer omdat de hele Spell Caster me vertelde wat er gebeurde zoals hij me uitlegde, dus als je de hulp nodig hebt van een spell Caster voor welk probleem dan ook, neem dan contact op met Dr Wale e-mail: drwalespellhome@gmail.com of WhatsApp: 2349015141346.

Anonymous la 17 octombrie 2020 la 04:36

WOW!! Acesta este cel mai minunat lucru pe care l-am experimentat vreodată și trebuie să împărtășesc această mărturie minunată..Am vizitat un forum pe internet pe 8 MECIU 2020 și am văzut o mărturie minunată a acestui puternic și mare jucător de vrăji numit Dr. Odion pe forumul .. Nu l-am crezut niciodată, pentru că nu am mai auzit sau învățat nimic despre magie. Niciun corp nu ar fi fost capabil să mă convingă despre vrăjile magice, până când Dr. Odion nu a făcut o lucrare minunată pentru mine și mi-a restabilit căsătoria de 6 cu ani în urmă la mine și mi-am adus soțul înapoi la mine în aceleași 48 de ore, la fel cum am citit pe internet .. am fost cu adevărat uimit și șocat când soțul meu a îngenuncheat cerșind iertare și să-l accept înapoi .. Sunt cu adevărat lipsit de cuvinte și bucurie, și nu știu cât de mult să-ți transmit aprecierea, Dr. Odion, ești un Dumnezeu trimis mie și întregii mele familii .. Și acum sunt o femeie veselă din nou .. iată prin e-mail (drodion60@yandex.com) puteți adăuga și Dr Odion pe WhatsApp +2349060503921

Anonymous la 17 octombrie 2020 la 04:37

WOW!! Acesta este cel mai minunat lucru pe care l-am experimentat vreodată și trebuie să împărtășesc această mărturie minunată..Am vizitat un forum pe internet pe 8 MECIU 2020 și am văzut o mărturie minunată a acestui puternic și mare jucător de vrăji numit Dr. Odion pe forumul .. Nu l-am crezut niciodată, pentru că nu am mai auzit sau învățat nimic despre magie. Niciun corp nu ar fi fost capabil să mă convingă despre vrăjile magice, până când Dr. Odion nu a făcut o lucrare minunată pentru mine și mi-a restabilit căsătoria de 6 cu ani în urmă la mine și mi-am adus soțul înapoi la mine în aceleași 48 de ore, la fel cum am citit pe internet .. am fost cu adevărat uimit și șocat când soțul meu a îngenuncheat cerșind iertare și să-l accept înapoi .. Sunt cu adevărat lipsit de cuvinte și bucurie, și nu știu cât de mult să-ți transmit aprecierea, Dr. Odion, ești un Dumnezeu trimis mie și întregii mele familii .. Și acum sunt o femeie veselă din nou .. iată prin e-mail (drodion60@yandex.com) puteți adăuga și Dr Odion pe WhatsApp +2349060503921

Anonymous la 17 octombrie 2020 la 10:06

Bună ziua tuturor, sunt atât de fericit că îmi împărtășesc mărturia pentru ca toată lumea să știe că există o soluție la problemele dvs. de relație / căsătorie odată ce ați contactat-o ​​pe DR ODION, care tocmai m-a ajutat să-mi refac casa spartă cu vrăjile sale puternice. Am fost într-o căsnicie abuzivă de atât de mult timp și am suferit o respingere totală și o ură din partea soției mele, care obișnuia să mă iubească. S-a transformat într-un monstru înfricoșător și a luptat cu mine întotdeauna. mă înșală deschis și nu arată regrete. mă dorea să ies din viața ei. ea chiar m-a abandonat și s-a mutat să locuiască cu unul dintre numeroșii lui iubiți. Am trecut prin iad pentru că trebuia să am grijă de mine și de copii singuri. Nu mi-am putut lăsa căsnicia să se rupă pentru că o iubesc cu adevărat, dar nu știam ce să fac pentru a-mi aduce soția acasă. Am dat peste o scriere online și am văzut o postare în care cineva împărtășea o mărturie despre o problemă similară care a fost rezolvată de DR ODION, așa că am decis să-i fac un proces puțin, știam că el era doar răspunsul la ceea ce aveam nevoie. l-am contactat prin e-mailul său (drodion60@yandex.com). Am primit un răspuns de la el spunându-mi ce trebuie să fac și imediat m-am conformat. Soția mea a sunat aproape imediat și a implorat să se întoarcă acasă. La întoarcere, am observat o schimbare instantanee a personajului ei. S-a transformat în femeia care mă iubea și avea grijă de mine. Astăzi suntem din nou fericiți. Mulțumesc lui ODION care mi-a salvat căsnicia. Vreau ca oricine dorește ajutor în relație / căsătorie să-l contacteze și știu că își poate face minunile din nou în viața ta. contactați-l prin e-mailul său (drodion60@yandex.com) sau puteți, de asemenea, să-l aplicați pe WhatsApp la +2349060503921.

Anonymous la 19 octombrie 2020 la 05:52

Am avut relații de luptă cu soțul meu în trecut, ceea ce a dus la divorțul cu primul meu soț. După ce eu și fostul meu soț am divorțat, am mai avut o șansă să mă căsătoresc din nou și la doar 5 ani de a doua căsătorie a existat un alt divorț care aproape m-a ucis emoțional. Am mai rămas încă doi ani, am fost necăsătorit și am fost mamă singură. Sincer, nu m-am bucurat cu adevărat, pentru că fiecare femeie are nevoie de un bărbat în viața ei, a fost o vreme când am văzut prima mea fotografie a soților și mi-am dat seama cât de mult l-am iubit și mi-a fost dor de el. Am încercat să ajung la el, dar mi s-a spus că a continuat cu viața lui și poate că nu am mai fost niciodată împreună. Am plâns amar în noaptea aceea crezând că am pierdut bărbatul pentru care am avut atâta dragoste. Am cerut sfaturi cu privire la ce să fac și un prieten de-al meu mi-a dat un contact cu DR ODION, l-am consultat și, la fel de bun, cu vrăjile sale puternice, m-a ajutat cu o Reuniune Călătorie Dragoste Vrajă pentru a-mi întoarce fostul soț înapoi la mine , În doar 4 zile, am avut feere cu o reuniune spirituală, rugăciunile cu DR ODION, totul se întoarce definitiv în viața mea, acum trăiesc din nou fericit cu primul meu soț și rezolv problemele de divorț. cu ajutorul DR ODION, al său este un om cu înțelepciune și grijă. Mulțumesc și apreciez tot ajutorul pe care mi l-ați oferit pentru a-l readuce din nou pe fostul meu soț în viața mea. Depun mărturie aici astăzi că DR ODION este puternic, poate rezolva toate problemele într-o relație ruptă cu dragostea o dată. contactați-l pentru orice soluții la orice fel de problemă de relație. E-mail .... (drodion60@yandex.com) De asemenea, îl puteți suna sau adăuga pe WhatsApp +2349060503921

Anonymous la 27 octombrie 2020 la 03:38

Soțul meu plănuia să divorțeze de mine, spunând că s-a săturat de uniunea noastră, am fost surprins pentru că asta a venit dintr-o dată și instinctul meu mi-a spus că ceva nu merge bine, am aflat ulterior că soțul meu are o femeie afară, l-am întrebat , s-a enervat foarte tare și a spus că de aceea vrea să divorțăm, a plecat de acasă timp de 6 luni când am văzut contactul doctorului Ajayi, vrăjitorul, o femeie mi-a explicat cu cine a putut să rămână însărcinată și să aibă un copil cu ea un medicament pe bază de plante după 9 ani de căsătorie, i-am luat contactul și i-am explicat situația cu soțul meu, mi-a spus că soțul meu a fost manipulat de o forță întunecată, mi-a spus câteva lucruri de făcut și o vrăjeală pentru mine, după șapte în zilele vrăjii soțul meu a venit acasă și a rupt hârtia de divorț, trăim fericiți acum, toate datorită doctorului Ajayi. Nu vă rușinați de problemele dvs., căutați ajutor și rezolvați-l. VOI AFLAȚI ORICE TIP DE DIFICULTATE ÎN VIAȚĂ ȘI DORIȚI O SOLUȚIE DE ULTIMĂ CONTACT CU DR AJAYI EL ESTE UN CASTER DE VRAIE PUTERNIC PE Viber sau WhatsApp: +2347084887094 sau prin e-mail: drajayi1990@gmail.com

Anonymous la 28 octombrie 2020 la 10:03

Numele meu este Nikky și sunt din Canada, căsătorit cu patru copii. Soțul meu se numește Wesley. Ne-am căsătorit în 2010. Căsătoria noastră a mers întotdeauna atât de bine, soțul meu a fost un bărbat foarte iubitor și grijuliu, până când treptat visele mele despre o casă liniștită s-au spulberat când o femeie malefică a intrat în viața soțului meu. La început am crezut că sunt doar prieteni, soțul meu chiar o aduce la casă uneori pentru a lua cina cu noi. Nu știam puțin că ea caută cum să-l ia pe soțul meu de la mine. Wesley a plecat dintr-o dată din casă pentru a începe să locuiască cu amanta, am plâns și am încercat tot ce am putut pentru a-mi readuce soțul, dar fără rezultat. Copiii mei chiar l-au sunat, uneori implorându-l să se întoarcă acasă că le este dor de el, va încheia apelul asupra lor și îi va amenința pe copii să nu-l mai sune niciodată. Știam că ceva nu este în regulă, soțul meu mă iubea pe mine și pe copii atât de mult, încât nu va face niciodată acest lucru. Am continuat să plâng zi și noapte până când am auzit de vrăjitorul Dr. Ajayi. Imediat l-am contactat, m-a asigurat că soțul meu se va întoarce, că a fost înșelat de amanta lui, mi-a spus ce aș face și a făcut niște vrăji. La doar câteva zile de la întâlnirea mea cu doctorul Ajayi, soțul meu și-a împachetat lucrurile din casa amantei și s-a întors acasă, copiii au sărit pe el când l-au văzut, cu lacrimi rostogolindu-mi ochii, soțul meu și-a cerut scuze și mi-a spus cum îmi pare rău că a fost. Mulțumită doctorului Ajayi, familia mea este din nou completă. Dacă vă confruntați cu orice fel de problemă de relație, contactați doctorul Ajayi pentru o soluție rapidă. E-mail: drajayi1990@gmail.com sau Whatsapp / Viber: +2347084887094

fatima la 29 octombrie 2020 la 02:07

CUM M-AM REPĂRTAT EX-SORULUI CU AJUTORUL VRAIEI REALE ȘI EFICIENTE DE LA DR. Sunny Numele meu este Olivia Alax, nu m-am gândit niciodată că voi zâmbi din nou, soțul meu m-a lăsat cu doi copii timp de un an, toate eforturile pentru a-l aduce înapoi au eșuat Am crezut că nu o să-l mai văd decât până când am întâlnit o doamnă pe nume Maria care mi-a povestit despre un aparat de lansat vrăji numit Dr. Sunny, mi-a dat adresa de e-mail și numărul de telefon mobil și l-am contactat și el m-a asigurat că în 48 de ore soțul meu se va întoarce la mine, în mai puțin de 48 de ore soțul meu s-a întors a început să implore iertare spunând că demonii funcționează, așa că sunt încă surprins până acum despre acest miracol, nu am putut concepe, dar cât de curând pe măsură ce vraja a fost aruncată, am rămas însărcinată și am dat naștere celui de-al treilea copil al meu, dacă aveți nevoie de asistență de la el, îl puteți contacta prin: e-mail: drsunnydsolution1@gmail.com Sau WhatsApp sau sunați-l acum: +2348082943805
Dr. Sunny vindecă, de asemenea:
1. HIV / SIDA
2. HERPES 1/2
3. CANCERUL
4. SLA (boala Lou Gehrig)
5. Hepatita B
6, însărcinată

annonymous la 29 octombrie 2020 la 14:02

Nu mă imaginez niciodată făcând asta, dar nu am nicio opțiune, deoarece inima mea este plină de bucurie, soțul meu m-a părăsit pe mine și pe copiii mei timp de 2 ani și locuiesc cu o altă femeie, îl iubesc cu adevărat și l-am rugat să se întoarcă acasă, dar a spus este obosit de unirea noastră ca soț și soție. Acesta a fost un șoc pentru mine, deoarece nu ne-am certat când s-a mutat din casa noastră, am fost oportun să dau peste un doctor Ajayi online, el este un puternic jucător de vrăji și i-am explicat situația și mi-a deschis ochii spre motivul pentru care soțul meu se comportă așa cum face el, dr. Ajayi a făcut o vrajă de dragoste pentru mine și în 3 zile soțul meu s-a întors acasă, s-a îngenuncheat și și-a cerut scuze pentru faptele greșite făcute mie și copiilor și astăzi trăim fericiți . Puteți să-l contactați pe dr. Ajayi prin e-mailul său: drajayi1990@gmail.com sau Whatsapp / Viber: +2347084887094 pentru orice lucru care vă deranjează inima și vă veți bucura că ați făcut-o.

Anonymous la 30 octombrie 2020 la 08:56

Am multe de spus, dar nu am timp, pentru că citeam despre toți cei care ar fi putut scrie povestea mea. Sunt foarte recunoscător că sunt aici. Când soțul meu a plecat mi-a venit să mor. când conduceam săptămâna trecută și el îmi dă o palmă pe spate. nu am fost atât de fericiți de foarte mult timp, el a fost vrăjit de o fată pe care a întâlnit-o în timp ce era într-o călătorie de afaceri în Bolivia și ne-a tratat pe mine și pe fiica noastră într-o manieră crudă, abandonându-ne fără nicio sursă de finanțare, nu-l învinovățesc pentru că el nu era în mintea sa dreaptă, totul datorită doctorului Ajayi, care ajută la efectuarea unei vrăji pentru a-l readuce la noi, dacă treci printr-o perioadă grea pentru că nu mai înțelegi comportamentul soțului în căsătoria ta sau ești divorț și ai nevoie fostul tău soț sau soție înapoi sau treci prin momente grele în relația ta și ai nevoie de o soluție rapidă, îl poți contacta pe dr. Ajayi prin e-mailul său Drajayi1990@gmail.com SAU Whatsapp / Viber +2347084887094. FĂGĂDUIM că o să vă întoarceți AICI pentru a-I mulțumi

david mark la 30 octombrie 2020 la 15:37

Hei
Vreau doar să împărtășesc munca bună a domnului owamen, cum m-a ajutat să rămân însărcinată cu amestec de plante și purificare (vraja sarcinii) după 12 ani de încercări, eu și soțul meu sunt căsătoriți de 13 ani și acum, imaginați-vă că sunt căsătoriți pentru 13 ani cu un copil .. Am trecut prin dureri încercând diferite medicamente până când am văzut o mărturie despre munca domnului owamen .. De fapt, m-am hotărât să-l testez .. La o lună după ce l-am contactat, am rămas însărcinată și pierd totul acei ani de medicamente, când sursa potrivită a fost acolo tot timpul .. Pentru a scurta povestea lungă, sunt mamă acum. Așa că voi sfătui pe oricine are aceeași problemă sau probleme legate de a avea copii ar trebui să-l contacteze, tu o să mă bucur că ai promis Iată detaliile lui ... WhatsApp, apel sau text +1 (619) 512-9826 Drowamen@gmail.com Mai puțin uit că face tot felul de vrăji Recuperarea iubitului tău (soț, soție, ex prietena, fost iubit) * vraja cancerului * vraja protectiei sarcinii * vraja banilor * vraja dragostei * loterie vraja * vrajă căsătorie * vrajă de protecție * suceess și favoare vraja * devenirea unei vraji maneger * eliminarea blestemelor și vraja ghinion E. T. CHAve a good daya;,

annonymous la 31 octombrie 2020 la 08:41

În acest moment anul trecut, eram în lacrimi și inima frântă pentru că mariajul meu de 7 ani binecuvântat cu două frumoase fiice s-a destrămat și nu știu ce a mers prost, soțul meu a cerut divorțul și a plecat, iar fetele singure să aibă grijă de noi înșine, nu este o problemă pentru mine, deoarece sunt o femeie muncitoare, dar am nevoie de dragostea soțului meu înapoi și îl vreau acasă. Din fericire pentru mine, treceam prin câteva bloguri cu probleme de căsătorie când am văzut o mărturie despre modul în care Dr. Ajayi, un mare jucător de vrăji, îi ajuta pe oameni în casa lor conjugală folosind vraja magică. I-am luat contactul și i-am explicat problemele mele, mi-a spus motivul pentru care soțul meu se comportă așa cum mi-a spus și mi-a spus lucrurile necesare, așa cum scriu asta soțul meu se află în sufragerie jucându-se cu copii și suntem o familie fericită care trăiește din nou în dragoste. Vreau să vi-l recomand pe dr. Ajayi ca om al cuvintelor sale, să-l contactați pentru orice fel de problemă de viață cu care vă confruntați și să obțineți o soluție durabilă. E-mail: drajayi1990@gmail.com sau Whatsapp / Viber: +2347084887094.

Unknown la 2 noiembrie 2020 la 19:14

Vă mulțumesc mult DR ISIKOLO pentru că l-ați făcut pe fostul meu iubit să revină la mine. Scriu această minunată mărturie cu privire la acest om. Mi-a îndeplinit toate dorințele. Iubitul meu și cu mine ne-am întâlnit mai mult de 3 ani și, deși am avut atâtea certuri, dar nu ne-am gândit niciodată la o despărțire. Într-o zi, m-a sunat la telefon spunându-mi cum este obosit de relație și nu poate vedea nicăieri spre care ne îndreptăm. Au trecut luni și iubitul meu nu m-a mai contactat și nu am mai auzit de el și telefonul său mobil a fost deconectat. Știam că trebuie să caut ajutor din cauza atâtor dragoste pe care o am pentru el. Am contactat acest mare jucător de vrăji pentru că nu am contactat niciodată pe nimeni înainte și vă spun că după o săptămână de contact, fostul meu iubit m-a sunat și mi-a cerut să mă vadă după 48 de ore, a făcut treaba pentru a mă împăca cu bărbatul meu, el purta un inel pe degetul meu. Sunt foarte fericit pentru că în curând voi fi o fată căsătorită cu ajutorul acestui mare jucător de vrăji. Am promis să vă manifest lucrările tuturor și vă rugăm să contactați acest om pentru a vă ajuta la: isikolosolutionhome@gmail.com sau puteți să-l WhatsApp și la +2348133261196.

Anonymous la 3 noiembrie 2020 la 03:53

Adu-ți soțul, logodnicul sau iubitul înapoi și păstrează-l definitiv ”Dr. Wale este un adevărat și adevărat jucător de vrăji. Tocmai l-am recuperat pe soțul meu cu ajutorul experților despre vrăjirea dr. Wale. Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie. A fost doar 3 ani de căsătorie. Cel mai dureros lucru este că am fost însărcinată cu al doilea copil. L-am vrut înapoi. Am făcut totul la îndemâna mea pentru a-l aduce înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am vrut atât de rău înapoi din cauza dragostei pe care i-am avut-o, l-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat că ar trebui să iau legătura cu un jucător de vrăji care să mă poată arunca o vrăjeală pentru a-l aduce înapoi, nu am avut de ales decât să o încerc. I-am trimis un mesaj vrăjitorului numit Dr. Wale și el m-a asigurat că nu există nicio problemă și că totul va fi în regulă înainte de 48 de ore. A aruncat vraja și, în mod surprinzător, 48 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat. Am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că i-a părut atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat. A vrut să mă întorc la el. A mai spus că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și m-am dus la el, așa am început să trăim împreună fericiți din nou. mulțumesc doctorului Wale. dacă ești aici și Iubitul tău te refuză, sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactează-l pe Dr. Wale pentru ajutor acum..Aici contactul său, WhatsApp-l: +2349015141346 Trimite-i un e-mail la: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous la 5 noiembrie 2020 la 11:22

Împărtășesc această mărturie partenerilor care suferă în relațiile lor, deoarece există o soluție durabilă.
Soțul meu ne-a lăsat pe mine și pe cei 3 copii ai noștri pentru o altă femeie timp de 4 ani. Am încercat să fiu puternic doar pentru copiii mei, dar nu am putut controla durerile care mă chinuiesc inima. Eram rănit și confuz. Am avut nevoie de ajutor, așa că am făcut câteva cercetări pe internet și am dat peste un site unde am văzut că Dr. Wale, un jucător de vrăji, poate ajuta la întoarcerea iubitorilor. L-am contactat și mi-a făcut o rugăciune specială și vrăji pentru mine. Spre surpriza mea, după câteva zile, soțul meu s-a întors acasă. Așa ne-am reunit din nou și a fost multă dragoste, bucurie și pace în familie.
Puteți, de asemenea, să-l contactați pe Dr. Wale, un puternic jucător de vrăji pentru soluții în contactul cu Dr. Wale. drwalespellhome@gmail.com sau direct pe WhatsApp: +2349015141346 sau Vibe

Kallya la 5 noiembrie 2020 la 17:19

Bună ziua, numele meu este Kallya din SUA. Vreau să spun lumii despre marele și puternicul turnător de vrăji numit Priest Ade, soțul meu mă înșela și nu se mai angajează față de mine și copiii noștri când l-am întrebat care este problema, mi-a spus că s-a îndrăgostit de mine și a vrut un divorț, am fost atât de inimă frântă, am plâns toată ziua și noaptea, dar a plecat de acasă, căutam ceva online când am văzut un articol despre cum marele și puternicul preot Ade a ajutat atât de mulți situația ca a mea, adresa de e-mail a fost acolo, așa că i-am trimis un e-mail spunându-i despre problema mea, mi-a spus că se va întoarce la mine în termen de 24 de ore. și plângea și mă implora să-l iert și să-l accept înapoi, de asemenea, vă poate ajuta să contactați  ancientspiritspellcast@yahoo.com sau ancientspiritspellcast@gmail.com
Blog: https://priestade.blogspot.com
WhatsApp +2347059715465.

Kallya la 5 noiembrie 2020 la 17:20

Bună ziua, numele meu este Kallya din SUA. Vreau să spun lumii despre marele și puternicul turnător de vrăji numit Priest Ade, soțul meu mă înșela și nu se mai angajează față de mine și copiii noștri când l-am întrebat care este problema, mi-a spus că s-a îndrăgostit de mine și a vrut un divorț, am fost atât de inimă frântă, am plâns toată ziua și noaptea, dar a plecat de acasă, căutam ceva online când am văzut un articol despre cum marele și puternicul preot Ade a ajutat atât de mulți situația ca a mea, adresa de e-mail a fost acolo, așa că i-am trimis un e-mail spunându-i despre problema mea, mi-a spus că se va întoarce la mine în termen de 24 de ore. și plângea și mă implora să-l iert și să-l accept înapoi, de asemenea, vă poate ajuta să contactați  ancientspiritspellcast@yahoo.com sau ancientspiritspellcast@gmail.com
Blog: https://priestade.blogspot.com
WhatsApp +2347059715465.

Kallya la 5 noiembrie 2020 la 17:21

Bună ziua, numele meu este Kallya din SUA. Vreau să spun lumii despre marele și puternicul turnător de vrăji numit Priest Ade, soțul meu mă înșela și nu se mai angajează față de mine și copiii noștri când l-am întrebat care este problema, mi-a spus că s-a îndrăgostit de mine și a vrut un divorț, am fost atât de inimă frântă, am plâns toată ziua și noaptea, dar a plecat de acasă, căutam ceva online când am văzut un articol despre cum marele și puternicul preot Ade a ajutat atât de mulți situația ca a mea, adresa de e-mail a fost acolo, așa că i-am trimis un e-mail spunându-i despre problema mea, mi-a spus că se va întoarce la mine în termen de 24 de ore. și plângea și mă implora să-l iert și să-l accept înapoi, de asemenea, vă poate ajuta să contactați  ancientspiritspellcast@yahoo.com sau ancientspiritspellcast@gmail.com
Blog: https://priestade.blogspot.com
WhatsApp +2347059715465.

Kallya la 5 noiembrie 2020 la 17:22

Bună ziua, numele meu este Kallya din SUA. Vreau să spun lumii despre marele și puternicul turnător de vrăji numit Priest Ade, soțul meu mă înșela și nu se mai angajează față de mine și copiii noștri când l-am întrebat care este problema, mi-a spus că s-a îndrăgostit de mine și a vrut un divorț, am fost atât de inimă frântă, am plâns toată ziua și noaptea, dar a plecat de acasă, căutam ceva online când am văzut un articol despre cum marele și puternicul preot Ade a ajutat atât de mulți situația ca a mea, adresa de e-mail a fost acolo, așa că i-am trimis un e-mail spunându-i despre problema mea, mi-a spus că se va întoarce la mine în termen de 24 de ore. și plângea și mă implora să-l iert și să-l accept înapoi, de asemenea, vă poate ajuta să contactați  ancientspiritspellcast@yahoo.com sau ancientspiritspellcast@gmail.com
Blog: https://priestade.blogspot.com
WhatsApp +2347059715465.

Amber Perez la 6 noiembrie 2020 la 12:48

DR. MARE ESTE CEL MAI BUN CASTER DE VRAIE ONLINE CARE MI-A RESTAURAT RELAȚIA SPARTĂ ȘI ÎL RECOMAND CU DR. MARE PENTRU Oricine are nevoie de ajutor!

Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie în urmă cu 3 luni și de atunci viața mea a fost plină de dureri de durere și de inimă, deoarece el a fost prima mea iubire cu care mi-am petrecut întreaga viață. Un prieten de-al meu mi-a spus că a văzut câteva mărturii ale unui jucător de vrăji numit Dr. Great că poate aduce înapoi amantul în câteva zile, râd și am spus că nu mă interesează, dar din cauza dragostei pe care prietena mea o avea pentru mine, ea l-am consultat pe marele jucător de vrăji în numele meu și spre cea mai mare surpriză a mea după 2 zile, soțul meu m-a sunat pentru prima dată după trei luni că-mi lipsește și că îi pare atât de rău pentru fiecare lucru prin care m-a făcut să treacă. înapoi la mine și acum suntem fericiți împreună. Încă nu-mi vine să cred, pentru că este extrem de incredibil. Vă mulțumesc Dr.Great pentru că mi-ați adus înapoi amantul și, de asemenea, dragului meu prieten care a mijlocit în numele meu, pentru oricine ar putea avea nevoie de ajutorul acestui mare jucător de vrăji aici este adresa de e-mail:

infinitylovespell@yahoo.com sau infinitylovespell@gmail.com

îl poți suna sau adăuga pe Whats-app: +2348118829899

Vizualizați blogul său http://infinitylovespell1.blogspot.com

Anonymous la 9 noiembrie 2020 la 03:45

CUM M-AM REPĂRAT SORULUI CU AJUTORUL DR. WALE CONTACT PE NUMĂRUL WHATSAPP / VIBER 2349015141346 sau drwalespellhome@gmail.com

Sunt Alia Hoedt. Vreau să îi mulțumesc doctorului Wale pentru că mi-a readus iubitul la mine în 48 de ore. Când amantul meu m-a părăsit, am fost atât de obosit și frustrat până când am căutat ajutor pe internet și am văzut atât de multe discuții bune despre dr. Wale și am decis să-l încerc și l-am contactat și i-am explicat problemele mele și a aruncat un vraja de dragoste pentru mine, pe care o folosesc pentru a-l recupera pe soțul meu. Dacă doriți să-l recuperați pe iubitul dvs., contactați-l pe Dr. Wale prin WhatsApp / Viber 2349015141346 e-mail: drwalespellhome@gmail.com Dr. Wale, marele om care este capabil să readucă pierdut iubit

Anonymous la 10 noiembrie 2020 la 16:34

CUM M-AM REPĂRAT SORULUI CU AJUTORUL DR. WALE CONTACT PE NUMĂRUL WHATSAPP / VIBER +2349015141346 sau drwalespellhome@gmail.com

Sunt Alia Hoedt. Vreau să îi mulțumesc doctorului Wale pentru că mi-a readus iubitul în 48 de ore. Când amantul meu m-a părăsit, am fost atât de obosit și frustrat până când am căutat ajutor pe internet și am văzut atât de multe discuții bune despre dr. Wale și am decis să-l încerc și l-am contactat și i-am explicat problemele mele și a aruncat un vraja de dragoste pentru mine, pe care o folosesc pentru a-l recupera pe soțul meu. Dacă doriți să-l recuperați pe iubitul dvs., contactați Dr. Wale prin WhatsApp / Viber +2349015141346 e-mail: drwalespellhome@gmail.com Dr. Wale marele om care este capabil să-l aducă înapoi iubit pierdut

annonymous la 12 noiembrie 2020 la 14:25

Viața este un mister cu multe întrebări care au nevoie de răspunsuri, cu ce probleme te confrunți pe pământ?
Ți-a părăsit soțul sau soția viața fără nicio explicație bună care să te facă confuz și să-i dorești înapoi în viața ta? Dr. Ajayi este omul potrivit pentru meserie, el este un puternic jucător de vrăji binecuvântat de strămoșii săi și acceptat de zei ca purtător de cuvânt pe pământ, Dr. Ajayi mă ajută să-mi salvez acasă spartă, aducându-mi înapoi soțul la mine cu vraja sa puternică . Eu și soțul meu am fost separați 9 luni fără comunicare, dar cu vraja exprimată de Dr. Ajayi, el sa întors și suntem din nou o familie fericită. Contactați-l pe dr. Ajayi, turnătorul de vrăji, dacă vă confruntați cu orice fel de probleme de viață și aveți nevoie de o soluție rapidă. Viber sau Whatsapp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

ESTHER CELINE la 12 noiembrie 2020 la 14:26

Sunt foarte fericit că am postat aici această mărturie despre modul în care un mare jucător de vrăji m-a ajutat să-mi readuc dragostea vieții mele. Știu că există o mulțime de femei ca mine care au făcut atât de mult pentru a-și întoarce soțul sau iubirile odată, sunt aici să vă spun tuturor să nu mai căutați, deoarece răspunsul este chiar aici. Cred cu sinceritate că dacă există până la cinci turnătoare de vrăji precum Dr. ODION, această lume ar fi un loc mai bun, am văzut oameni plângându-se de felul în care castele de vrăji false au promis că îi vor ajuta, dar cu Dr. ODION îți spun că problema ta este rezolvat deja. Soțul meu și cu mine eram despărțiți de 4 luni și nu puteam suporta fără să trăiesc fără el, am încercat totul pentru a-l avea înapoi, dar nimic nu a funcționat până nu am văzut numeroase mărturii despre un jucător de vrăji numit Dr. ODION și cât de grozavă este munca este. și l-am contactat prin WhatsApp la (+2349060503921) imediat și urmez pasul pe care l-a cerut și în următoarele 48 de ore amantul meu m-a sunat și a fost dornic de iertarea mea și că nu-și dorea altceva decât să mă aibă în brațe pentru totdeauna. Am umplut atât de multă bucurie și fericire încât l-am găsit pe Dr. ODION. Sper că toți aici veți găsi această mărturie a mea și îl veți readuce pe soțul dvs. în doar 48 de ore datorită lui DR ODION contactați adresa sa de e-mail (drodion60@yandex.com) și puteți WhatsApp, de asemenea, la +2349060503921.

Unknown la 14 noiembrie 2020 la 07:46

ai nevoie de ajutorul unui jucător de vrăji pentru ceva care îți deranjează viața? Dr. Ajayi, vrajitorul de putere, este omul potrivit pentru tine, el este motivul pentru care viața mea este plină de bucurie. Am fost căsătorit timp de 5 ani, dar soțul meu a spus că vrea să divorțeze, așa că l-am contactat pe Dr. Ajayi când i-am văzut numărul online. I-am spus problema mea și el m-a făcut să înțeleg că soțul meu nu este el însuși că o doamnă manipulează comportamentul său pentru că vrea să divorțăm, puternicul jucător de vrajă Dr Ajayi mi-a pregătit un farmec și în termen de 3 zile soțul meu renunță la divorț și de atunci ducem o viață prosperă. Dacă aveți o problemă similară cu mine sau orice alt lucru pentru care doriți ajutor. contactați lanțul de vrajă pe Whatsapp sau Viber: +2347084887094

Anonymous la 17 noiembrie 2020 la 21:10

Bună, aceasta este mărturia reală a doctorului Ilekhojie care m-a ajutat să-mi aduc înapoi logodnicul, care ne-a părăsit pe mine și pe copii timp de 9 luni. Îmi pierdusem orice speranță că logodnicul meu se va întoarce din nou acasă. dacă treceți printr-un moment dificil în căsătorie sau relație sau doriți să vă întoarceți Ex-ul, contactați Dr. Ilekhojie prin Whatsapp / Viber la (2348147400259) sau prin e-mail (gethelp05@gmail.com)

Anonymous la 22 noiembrie 2020 la 17:48

Uneori mă întreb cum ar fi fost viața mea dacă nu l-aș fi contactat pe Dr. Ajayi, preotul de vrajă / ​​vodoo. soțul meu este un bărbat grijuliu și iubitor, dar de aproximativ 6 luni este la distanță de mine și de copii, nu-i mai pasă de bunăstarea noastră și abia doarme acasă, am pledat cu el de mai multe ori, dar toate pledoariile mele cad pe surd urechi pentru a fi prieteni sinceri, că 6 luni a fost un iad viu pentru mine. Am încercat chiar să aranjez consiliere pentru el și pentru mine, dar el a refuzat întotdeauna, așa că am ieșit să caut ajutor și am discutat problema cu prietena mea apropiată Arina, ea mi-a povestit despre acest mare doctor vrăjitor numit Dr. AJAYI, care și-au ajutat vărul în căsătoria ei am fost sceptic, dar am decis să încerc, i-am explicat doctorului AJAYI tot ce se întâmplă în familia mea și mi-a spus să fac anumite lucruri acasă, i-am urmat toate instrucțiunile și, spre marea mea surpriză, soțul meu a venit acasă pe a treia zi, spunând că nu știe ce i-a venit că-i pare rău pentru ceea ce ne-a supus mie și copiilor, acum trăim ca o familie și DR AJAYI trebuie să fie mulțumit pentru asta, El este într-adevăr un adevărat jucător de vrăji supradotat de la naștere, dacă treci printr-un moment dificil în relația ta și ai nevoie de o soluție, te rog să nu fii timid sau să te ascunzi în tăcere contactează-l pe DR AJAYI astăzi și recuperează-ți dragostea. îl puteți contacta prin e-mailul său: Drajayi1990@gmail.com sau Whatsapp SAU numărul Viber: +2347084887094 Voi ne întoarcem pentru a-mi mulțumi, asta este o promisiune.

Sally la 24 noiembrie 2020 la 21:21

Bună ziua, numele meu este Sally, logodnicul meu s-a despărțit de mine săptămâna trecută, am fost atât de tristă, m-am schimbat complet, nu mâncam și nu vorbeam cu nimeni, am plâns foarte mult, am fost atât de deprimat și a subliniat că eram speriat că voi ajunge la spital din cauza stresului și a depresiei până când într-o zi caut online să primesc sfaturi de dragoste pentru că Îmi place și îmi pasă profund de el și vreau doar să fim împreună împreună din nou și eu vreau să dăm o veșnicie, apoi am găsit un puternic jucător de vrăji numit preot Ade că a rezolvat atâtea probleme de relație, apoi preotul Ade mi-a spus că se va întoarce la mine între 24 de ore după ce a aruncat vraja asupra lui, nu cred niciodată până când nu mi-au apelat finanțele telefonul și mi-a spus că vrea să ne întoarcem și să trăim fericiți împreună pentru totdeauna. Sunt atât de fericit acum că preotul Ade mă ajută să-mi aduc finanțele înapoi. Mulțumesc mult Preotului Ade că te poate ajuta și să-l trimiți prin e-mail  ancientspiritspellcast@yahoo.com sau ancientspiritspellcast@gmail.comBlog: https://priestade.blogspot.comWhatsApp +2347059715465

Sally la 24 noiembrie 2020 la 21:21

Bună ziua, numele meu este Sally, logodnicul meu s-a despărțit de mine săptămâna trecută, am fost atât de tristă, m-am schimbat complet, nu mâncam și nu vorbeam cu nimeni, am plâns foarte mult, am fost atât de deprimat și a subliniat că eram speriat că voi ajunge la spital din cauza stresului și a depresiei până când într-o zi caut online să primesc sfaturi de dragoste pentru că Îmi place și îmi pasă profund de el și vreau doar să fim împreună împreună din nou și eu vreau să dăm o veșnicie, apoi am găsit un puternic jucător de vrăji numit preot Ade că a rezolvat atâtea probleme de relație, apoi preotul Ade mi-a spus că se va întoarce la mine între 24 de ore după ce a aruncat vraja asupra lui, nu cred niciodată până când nu mi-au apelat finanțele telefonul și mi-a spus că vrea să ne întoarcem și să trăim fericiți împreună pentru totdeauna. Sunt atât de fericit acum că preotul Ade mă ajută să-mi aduc finanțele înapoi. Mulțumesc mult Preotului Ade că te poate ajuta și să-l trimiți prin e-mail  ancientspiritspellcast@yahoo.com sau ancientspiritspellcast@gmail.comBlog: https://priestade.blogspot.comWhatsApp +2347059715465

Anonymous la 26 noiembrie 2020 la 18:03

Oricine are experiență de suferință emoțională va înțelege ce simt și va înțelege de ce m-am străduit să-mi revin iubirea vieții până când l-am întâlnit pe marele om spiritual Dr Ajayi, totul s-a simțit imposibil și am început să pierd speranța la recuperarea lui Dennise pentru că a plecat și a spus că nu a vrut să mă mai vadă în viața lui și am fost vrăjitoarea din spatele lipsei sale de progres și nu poate progresa în viață. După întâlnirea cu marele om spiritual, dr. Ajayi, mi-a dat soțului meu ceva ce nu am mai simțit că nu mai este posibil și am devenit un joc de râs pentru toată lumea de acasă și lucrez chiar și asociatul său de afaceri a râs de mine și mi-a spus numele. acum zâmbesc în timp ce invitația mea la căsătorie le este dată pentru a primi și ajutor de la acest om bun Contactați-l prin adresa de e-mail drajayi1990@gmail.com sau numărul WhatsApp / Viber este +2347084887094

Unknown la 27 noiembrie 2020 la 21:42

Am promis întotdeauna că vă recomand persoanelor de acolo care ar putea avea nevoie și de ajutorul vostru, pentru că găsirea e-mailului a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată, Dr. Illekhojie ești cel mai considerat și plin de compasiune pe care l-am cunoscut. Eram atât de jos după ce am fost lipsit de iubire timp de aproape cinci ani. Am solicitat o vrajă de dragoste reîntregire și uimitor a funcționat. Trăiesc fericit cu cel mai drăguț om din viață și pentru asta mă rog. Mulțumesc, Dr. Ilekhojie nu ar fi suficient, având în vedere ceea ce ați făcut pentru mine, așa că am decis să împărtășesc această mărturie a muncii dvs. de mână întregii lumi pentru a afla despre munca voastră bună pentru mine. Puteți contacta acest bărbat pentru orice problemă de relație și, de asemenea, vă va ajuta, prin e-mailul său: (gethelp05@gmail.com sau sunați-l / whatsApp la +2348147400259

Unknown la 28 noiembrie 2020 la 02:48

Viața este un mister cu multe întrebări care au nevoie de răspunsuri, cu ce probleme te confrunți pe pământ?
Ți-a părăsit soțul sau soția viața fără nicio explicație bună care te face să te confuze și să-i vrei înapoi în viața ta? Dr. Ajayi este omul potrivit pentru meserie, el este un puternic jucător de vrăji binecuvântat de strămoșii săi și acceptat de zei ca purtător de cuvânt pe pământ, Dr. Ajayi mă ajută să-mi salvez acasă spartă aducându-mi înapoi soțul la mine cu vraja lui puternică . Eu și soțul meu am fost separați 9 luni fără comunicare, dar odată cu vraja exprimată de Dr. Ajayi, el sa întors și suntem din nou o familie fericită. Contactați-l pe dr. Ajayi, turnătorul de vrăji, dacă vă confruntați cu orice fel de probleme de viață și aveți nevoie de o soluție rapidă. Viber sau Whatsapp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

Anonymous la 28 noiembrie 2020 la 04:27

CUM M-AM REPĂRAT IUBITULUI CU AJUTORUL DR. WALE SPELL CASTING SUNT RECUNOSCUT PENTRU AJUTORUL SĂU.

Vreau să apreciez DR WALE pentru că mi-a adus înapoi dragostea vieții mele. Fostul meu și cu mine ne-am întors împreună de o lună acum. Și a fost chiar mai bine decât înainte. Cred că de data aceasta este pentru totdeauna. Am vorbit despre mutarea împreună și poate că ne vom căsători în viitor. Lucrurile dintre noi sunt grozave. Îi mulțumesc doctorului WALE pentru că l-am ajutat să-l aduc înapoi la mine. După timpul petrecut, am învățat să ne apreciem mai mult și să nu luăm nimic de la sine. Mulțumesc, DR WALE, după ce am încercat și am căzut prin alte vrăjitoare și vrăjitori, mi-am pierdut speranța, dar le mulțumesc zeilor tăi pentru că mi-au dat capacitatea de a te găsi pentru a-mi rezolva problemele. Acum nu-mi pot imagina că afacerea mea merge mai bine decât m-am gândit și voi trăi mereu pentru a vă lăuda DR WALE. Contactați DR WALE pe acest WhatsApp / Viber: +2349015141346 adresă de e-mail: drwalespellhome@gmail.com Vă veți bucura că ați făcut-o ..

Allison Howarts la 29 noiembrie 2020 la 02:07

Buna ziua, eu sunt Allison Howarts Dupa ce am fost în rela?ie cu Anderson ani de zile, s-a despar?it de mine, am facut tot posibilul sa-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am facut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu ?i ea mi-a sugerat ca ar trebui sa contactez mai degraba o caseta de vraja care m-ar putea ajuta sa arunc o vraja pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodata în vraja, nu am avut de ales decât sa-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja ?i mi-a spus ca nu este nicio problema ca totul va fi bine înainte de trei zile, ca fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja ?i surprinzator în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am raspuns la apel ?i tot ce a spus a fost ca îi pare atât de rau pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut sa ma întorc la el, încât ma iube?te atât de mult. Eram atât de fericit ?i m-am dus la el încât a?a am început sa traim din nou ferici?i împreuna. De atunci, mi-am facut promisiune ca oricine ?tiu ca are o problema de rela?ie, a? fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casa de vraji reala ?i puternica care m-a ajutat cu propria mea problema. e-mail: ogagakunta@gmail.com pute?i sa-i trimite?i un e-mail daca ave?i nevoie de asisten?a sa în rela?ia dvs.
1) Vraji de dragoste
2) Vraji de dragoste pierdute
3) Vraji de divor?
4) Vraji de casatorie
5) Vraja de legare.
6) Vraji de rupere
7) Alunga un iubit trecut
8.) Dori?i sa va promova?i în vraja dvs. de birou / Loterie
9) dori?i sa va satisface?i iubitul
Contacta?i acest om grozav daca ave?i vreo problema pentru o solu?ie de durata
ogagakunta@gmail.com

annonymous la 29 noiembrie 2020 la 17:49

Soțul sau soția dvs. au spus că nu sunt interesați din nou de căsătorie și că doriți o reconciliere rapidă cu ei, contactați-l pe dr. Ajayi, un puternic jucător de vrăji pe whatsapp +2347084887094 sau pe e-mail: drajayi1990@gmail.com, este un om înzestrat de strămoșii săi cu mare putere supranaturală pentru că m-a ajutat să-mi recâștig soțul după 9 luni de despărțire, soțul meu a spus că vrea un divorț și pleacă cu o altă femeie, mi s-a făcut cunoscut faptul că a fost manipulat de cealaltă femeie din cauza averii sale . Dr. Ajayi mi-a pregătit o vrajă și într-o săptămână soțul meu a rupt hârtia de divorț și trăim în pace. Vă mulțumim încă o dată dr Ajayi, dacă aveți o problemă similară sau ceva care vă deranjează viața, contactați dr. Ajayi pentru soluții rapide.

Anonymous la 30 noiembrie 2020 la 19:19

Ești o femeie care caută fructul uterului, vrei să auzi vocile copiilor din casa ta, dar nu ai reușit să rămâi însărcinată, nu-ți mai face griji, deoarece dr. Ajayi te va ajuta să ai un copil al tău, mă confruntam situație similară când un bărbat testează cum dr. Ajayi l-a ajutat să-și readucă iubita soție acasă după 9 luni de separare, am contactat doctorul Ajayi și mi-a explicat starea, mi-a spus să nu mai plâng și a pregătit o băutură din plante pentru mine ceea ce am luat și în trei luni am fost însărcinată cu băieți gemeni, acum sunt o mamă mândră. contactați Dr. Ajayi, vrajitorul pentru orice situație de viață, este un om bun. Viber sau WhatsApp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

Unknown la 30 noiembrie 2020 la 21:42

Voi spune lumii să sărbătorească această mare mărturie cu mine, nu cred niciodată că o să-mi pot readuce vreodată fostul iubit într-o zi. Povestea mea și Ziua Recunoștinței este a dr. ODION. Când amantul meu a părăsit-o, nu m-am gândit niciodată că voi putea să o recuperez după ce mi-a trecut, dar sunt atât de fericit că, după interferența doctorului ODION, am putut să-mi recapăt iubitul după 48 de ore și sunt mândru să spun că cine are nevoie de ajutor pentru a-și recăpăta iubitul ar trebui să-l contacteze pe Dr. ODION prin e-mailul său: (drodion60@yandex.com) toți cei care au nevoie de ajutor acolo să caute ajutor de la el, astfel încât să te poată ajuta și pe tine. trimiteți-i un e-mail prin: (drodion60@yandex.com) sau WHATSAPP linia sa fierbinte: +2349060503921

Unknown la 30 noiembrie 2020 la 21:43

Voi spune lumii să sărbătorească această mare mărturie cu mine, nu cred niciodată că o să-mi pot readuce vreodată fostul iubit într-o zi. Povestea mea și Ziua Recunoștinței este a dr. ODION. Când amantul meu a părăsit-o, nu m-am gândit niciodată că voi putea să o recuperez după ce mi-a trecut, dar sunt atât de fericit că, după interferența doctorului ODION, am putut să-mi recapăt iubitul după 48 de ore și sunt mândru să spun că cine are nevoie de ajutor pentru a-și recăpăta iubitul ar trebui să-l contacteze pe Dr. ODION prin e-mailul său: (drodion60@yandex.com) toți cei care au nevoie de ajutor acolo să caute ajutor de la el, astfel încât să te poată ajuta și pe tine. trimiteți-i un e-mail prin: (drodion60@yandex.com) sau WHATSAPP linia sa fierbinte: +2349060503921

Anonymous la 1 decembrie 2020 la 13:04

Vreau să scriu rapid despre un Vrajitor puternic, care m-a ajutat când am avut o neînțelegere cu soțul meu care a dus la Divorț. Am contactat acest puternic turnător de vrăji numit Dr. Ilekhojie și am urmat pasul pe care l-a cerut și în 48 de ore soțul meu m-a sunat și a fost dornic de iertarea mea și că nu-și dorea altceva decât să mă aibă în brațe pentru totdeauna. Sunt plin de atâta bucurie și fericire încât l-am găsit pe Dr. Ilekhojie, sper că toți cei de aici veți găsi această mărturie a mea și îl veți recupera pe soțul dvs. în doar 24 de ore. A făcut o treabă perfectă pentru mine. Sunt atât de fericit și de entuziasmat, deoarece în timp ce scriu această mărturie, soțul meu se îndrăgostește din nou de mine. Dacă există cineva care are dificultăți și are nevoie de ajutor, ar trebui să-l contacteze pe dr. Ilekhojie prin e-mailul său: (gethelp05@gmail.com) Whatsapp / Viber +2348147400259

Anonymous la 2 decembrie 2020 la 14:57

Viața mea s-a întors !!! După 8 ani de căsătorie, soțul meu m-a părăsit și m-a lăsat cu cei trei copii ai noștri. Am simțit că viața mea era pe punctul de a se termina și că se destramă. L-am contactat pe Dr. Ilekhojie, pe care l-am întâlnit online și, după ce i-am explicat problema mea, ne-a împăcat în doar 24 de ore, soțul meu a revenit la noi și mi-a arătat mie și copiilor mei multă dragoste și scuze pentru toată durerea pe care o are familia. Ne-am rezolvat problemele și suntem chiar mai fericiți decât înainte. Apreciez foarte mult ajutorul dvs. Dr. Ilekhojie și voi continua să împărtășesc mai multe mărturii oamenilor despre munca voastră bună. Iti multumesc inca o data. Dacă aveți probleme cu partenerul dvs., dr. Ilekhojie vă poate ajuta. Contactați-l prin Whatsapp / Viber +2348147400259 sau prin e-mail-ul său: gethelp05@gmail.com

Unknown la 5 decembrie 2020 la 18:31

SALUTĂRI PUBLICULUI !!!

Sunteți binevenit la soluția Dr. Ajayi acasă unde totul este posibil, ați fost divorțat de soțul sau soția dvs. și ați dori să vă întoarceți EX?
Relația dvs. nu funcționează așa cum ar trebui și aveți nevoie de o soluție permanentă la relația dvs. sau de orice altă problemă?
Vrei vraja să câștigi un proces în instanță?
soarta pentru câștigurile la loterie și jocuri de noroc?
Suferi de vreo boală și ai nevoie de un vindecător sau de un leac?
Ești singur și vrei un suflet pereche?
Vrajă pentru a câștiga un contract mare?
AI NEVOIE DE UN FERM BUN DE NOROC?

Apelați și Whatsapp +2347084887094
viber: +2347084887094
E-mail: drajayi1990@gmail.com

Dr. Ajayi m-a ajutat să mă împac cu frumoasa mea soție după aproape 15 luni de separare, am crezut mai întâi că nu va funcționa, dar astăzi sunt o mărturie vie a marii sale puteri și este un bărbat autentic.

Unknown la 5 decembrie 2020 la 18:40

SALUTĂRI PUBLICULUI !!!

Sunteți binevenit la soluția Dr. Ajayi acasă unde totul este posibil, ați fost divorțat de soțul sau soția dvs. și ați dori să vă întoarceți EX?
Relația dvs. nu funcționează așa cum ar trebui și aveți nevoie de o soluție permanentă la relația dvs. sau de orice altă problemă?
Vrei vraja să câștigi un proces în instanță?
soarta pentru câștigurile la loterie și jocuri de noroc?
Suferi de vreo boală și ai nevoie de un vindecător sau de un leac?
Ești singur și vrei un suflet pereche?
Vrajă pentru a câștiga un contract mare?
AI NEVOIE DE UN FERM BUN DE NOROC?

Apelați și Whatsapp +2347084887094
viber: +2347084887094
E-mail: drajayi1990@gmail.com

Dr. Ajayi m-a ajutat să mă împac cu frumoasa mea soție după aproape 15 luni de separare, am crezut mai întâi că nu va funcționa, dar astăzi sunt o mărturie vie a marii sale puteri și este un bărbat autentic.

unknown la 6 decembrie 2020 la 14:11

eu și soțul nostru suntem căsătoriți de 8 ani. Am fost fericiți căsătoriți cu un fiu. Acum 6 luni, am început să observ un comportament ciudat de la el și câteva săptămâni mai târziu am aflat că soțul meu vede pe cineva. A început să vină acasă târziu de la serviciu, cu greu i-a mai păsat de mine sau de copii, uneori iese și nici măcar nu se întoarce acasă timp de 4 săptămâni. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia această problemă, dar toate fără rezultat. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. În timp ce navigau, am dat peste o mărturie care sugera că Dr. AJAYI îmi poate ajuta să-mi rezolv problemele conjugale, să restabilesc relațiile rupte și așa mai departe. Deci, am simțit că ar trebui să-l încerc. L-am contactat și mi-a făcut o vrajă. Două zile mai târziu, soțul meu a venit la mine și și-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și a promis că nu o va mai face niciodată. De atunci, totul a revenit la normal. Familia mea locuiește împreună din nou fericită. Toate mulțumiri doctorului AJAYI. Dacă aveți nevoie de un jucător de vrajă care să poată arunca o vrajă care funcționează cu adevărat, vă sugerez să îl contactați. Nu te va dezamăgi.


Apelați și Viber / Whatsapp +2347084887094
E-mail: drajayi1990@gmail.com

Anonymous la 7 decembrie 2020 la 11:51

Salvați-vă căsătoria și readuceți-l pe fostul iubit înapoi permanent cu un puternic turnător de vrajă de dragoste ”contactați-l pe Dr. Ajayi, acesta este cel mai bun jucător de vrajă de dragoste online, iar rezultatul său este 100% garantat.
Sunt Amelia, căutam ajutor pe internet pentru a-mi readuce soțul după ce a divorțat de mine în urmă cu 9 luni, am dat de atâtea mărturii de la oameni diferiți și toți vorbeau despre acest om puternic numit Dr. Ajayi despre cum i-am ajutat să-și salveze căsnicia și relațiile, așa că l-am contactat și i-am explicat problema mea și a făcut o treabă frumoasă ajutându-mă să-l recuperez pe soțul meu divorțat în termen de 12 ore. Nu cred niciodată că așa ceva poate fi posibil, dar acum sunt o mărturie vie pentru că dr. Ajayi mi-a adus înapoi iubitul, dacă aveți probleme de relație, contactați-l pe dr. Ajayi pentru ajutor pe Viber / WhatsApp: +2347084887094 sau prin e-mail : drajayi1990@gmail.com și fii fericit.

Anonymous la 7 decembrie 2020 la 21:57

La începutul acestui an, când te-am contactat pentru prima oară, eram într-o luptă amară de divorț cu soțul meu. Am crezut că căsătoria și familia mea sunt distruse. Am găsit site-ul dvs. și am răsuflat ușurat, deși chiar nu știam cum a funcționat. Nu numai că vraja Stop Divorce a funcționat foarte repede pentru mine, dar tu și cercul dvs. ați fost acolo pentru a mă ajuta și a mă sfătui în fiecare etapă a procesului. M-ați ajutat atât de mult și sunt fericit să vă informez cu privire la progresele noastre. Eu și soțul nostru ne-am împăcat și ne-am reînnoit jurămintele. Suntem mai puternici ca oricând. Sunt atât de fericită încât ai putut să mă ajuți să-mi păstrez familia intactă. Fără tine nu sunt sigur ce aș fi făcut. Vă confruntați cu aceleași probleme în căsătoria dvs., atunci îl puteți contacta prin e-mailul Său: gethelp05@gmail.com Telefon: +2348147400259

Anonymous la 9 decembrie 2020 la 02:37

După 5 ani de căsătorie cu soțul meu cu 2 copii, soțul meu a început să se poarte ciudat și să iasă cu alte doamne și mi-a arătat dragoste rece, în mai multe rânduri el amenință să divorțeze de mine dacă îndrăznesc să-l întreb despre relația lui cu alte doamne, eu a fost total devastat și confuz până când un vechi prieten de-al meu mi-a spus despre un jucător de vrăji pe internet numit Dr. Ilekhojie care ajută oamenii cu relații și probleme de căsătorie prin puterile vrăjilor de dragoste, la început m-am îndoit dacă așa ceva există vreodată, dar am decis să încercați, când îl contactez, el m-a ajutat să arunc o vrajă de dragoste și în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine și a început să-și ceară scuze, acum a încetat să mai iasă cu alte doamne și cu el cu mine pentru totdeauna și pentru adevărat. Contactați acest mare jucător de vrăji pentru ca problema de relație sau căsătorie să fie rezolvată astăzi prin: E-mail: gethelp05@gmail.com sau direct Whatsapp +2348147400259

Unknown la 9 decembrie 2020 la 13:45

Îmi pare rău că am pus acest lucru pe internet, dar nu am de ales decât să-mi țin promisiunea față de Dr. ODION, puternicul jucător de vrăji de dragoste care m-a ajutat să-l aduc înapoi pe fostul meu soț care era deja departe de 2 săptămâni fără să-mi ia rămas bun de la mine, a fost o experiență atât de dureroasă pentru mine pentru că el a fost prima mea iubire și viața mea se învârte în jurul lui, dar când m-a părăsit pentru o altă doamnă, am împărtășit lacrimile și încercam tot ce puteam să uit de el, dar în adâncul inimii mele a fost atât de cauza imposibilă l-am iubit atât de mult în ciuda durerii în care eram. Într-o seară credincioasă, am citit un comentariu despre dr. ODION, puternicul turnător de vrăji care poate ajuta la recuperarea unui fost iubit sau la reunirea unei case sparte și multe altele, la început a fost ca o glumă, pentru că nu am crezut niciodată în vrăjeală până când dr. ODION nu dovedește el însuși pentru mine, aducându-l pe soțul meu acasă după două zile de vrajă de dragoste asupra soțului meu. toate mulțumiri doctorului ODION pentru că m-au făcut din nou o femeie completă și mi-am adus înapoi amantul pierdut, voi continua să împărtășesc acest lucru căruia i-ar putea interesa să stabilim toată viața conjugală acolo în loc să ne împărtășim lacrimile sau să trecem prin întreruperea inimii. ODION pe e-mailul său de contact care este mai jos (drodion60@yandex.com) trebuie doar să-l contactați și să vedeți ce poate face. De asemenea, puteți suna și WhatsApp prin numărul său +2349060503921 noroc pentru cine a dat vreodată acest proces

Unknown la 9 decembrie 2020 la 17:35

Întotdeauna putem face ca relația noastră să fie cea mai bună pentru noi, viața sau cariera să aibă succes pe măsură ce ne dorim, este nevoie doar să depui efortul corect și dacă simți că ai nevoie de ajutor, atunci caută ajutor. După ce soția mea m-a lăsat cu inima frântă. Eram singur, devastat și, din fericire, am fost direcționat către un bărbat foarte amabil și puternic numit Dr. ODION, care m-a ajutat să-mi aduc soția înapoi și acum mă iubește mult mai mult ca oricând, sunt atât de fericit cu viața acum, mulțumesc mult e-mail: (drodion60@yandex.com) îl poți WhatsApp și pe +2349060503921.

Unknown la 9 decembrie 2020 la 19:12

Numele meu este Mia. Îmi împărtășesc mărturia mea astăzi cu lumea. Nu-mi imaginez niciodată că fac asta, dar sunt plin de bucurie și vreau ca și alții să aibă ajutorul lor. În calitate de asistentă medicală, am doi copii și soțul meu m-a abandonat pe mine și pe copiii noștri fără nicio explicație, tocmai a ieșit din casă și următorul lucru pe care l-am auzit este că vede o altă femeie. pe mine. Am fost frustrat și devastat, am căutat ajutor din diferite unghiuri până când am văzut o postare despre Dr. Ajayi, un jucător de vrăji. L-am contactat pe dr. Ajayi, care mi-a spus ce să fac. El m-a asigurat că va arunca o Vrajă și totul va fi bine în termen de trei zile, dar am fost sceptic, i-am dat câteva gânduri înainte de a-l contacta în sfârșit din nou, am trecut prin proces împreună și, spre surprinderea mea, vraja a funcționat și soțul meu s-a întors acasă și a îngenuncheat să implore iertare, dar primul a fost un telefon surpriză de la el, pentru că nu am vorbit de vreo 6 luni. Dr. Ajayi este cu adevărat un om de cuvinte, dacă aveți probleme în relația voastră sau orice aspect al vieții dvs., contactați-l pe dr. Ajayi pentru a obține o soluție durabilă.

E-mail: drajayi1990@gmail.com
Număr WhatsApp: +2347084887094

Anonymous la 10 decembrie 2020 la 20:15

Nu am știut niciodată că va exista un moment în care soțul meu să nu-mi mai poată privi ochii și să-mi spună că mă iubește. Am suferit întreruperi ale inimii când soțul meu a plecat de acasă pentru a fi cu o altă doamnă în apartamentul ei, fără să-mi pese de mine și de fiica noastră minunată. A trebuit să fac 3 schimburi în fiecare zi pentru a-mi plăti facturile și, de asemenea, să am grijă de fiica mea. Luna trecută, am dat peste un articol online care spunea cum dr. Ilekhojie a fost atât de util pentru o mulțime de oameni în restabilirea vieții lor de dragoste rupte. L-am contactat prin acest e-mail: gethelp05@gmail.com și mi-a spus că îmi va restabili căsătoria în 48 de ore cu puteri naturale și am crezut în cuvintele sale că soțul meu se va întoarce și va „wow”, în termen de 48 de ore după ce am l-am contactat pe dr. Ilekhojie, soțul meu a revenit cerșind spunând că nu știe ce i-a venit că-i pare rău și mi-a promis că nu îi vom mai abandona pe mine și pe fiica noastră din nou, că îi sunt atât de recunoscător că mi-a restabilit căsătoria. WhatsApp acest număr +2348147400259 pentru mai multe întrebări dacă aveți nevoie de ajutorul lui ....

Anonymous la 11 decembrie 2020 la 15:53

Am fost în durere când iubitul meu m-a părăsit, l-am vrut înapoi. Am citit câteva mărturii despre o vrăjeală de dragoste numită Dr. Ogala despre modul în care a ajutat mulți oameni să-și readucă foștii iubiți în 48 de ore. Cu sinceritate, mă gândeam doar dacă asta era real și dacă acest bărbat mă putea ajuta cu adevărat să-l aduc înapoi pe iubitul meu pe care îl iubesc atât de mult. Am decis să-l contactez pentru că îmi iubesc atât de mult iubitul și suntem despărțiți de câteva luni, chiar mi-a fost atât de dor de el. Am încercat toate celelalte mijloace pentru a-l recupera înapoi, dar nu am putut. L-am contactat pe Dr.Ogala și mi-a spus că fostul meu se va întoarce la mine în următoarele 48 de ore. Dr.ogala l-a eliberat pentru a ști cât de mult îl iubeam și îl voiam înapoi. Și și-a deschis ochii pentru a ne imagina cât de mult avem împreună. Fosta mea s-a întors din nou la mine. În timp ce scriu această mărturie cu bucurie în inima mea acum. Sunt cel mai fericit om de pe pământ, iubitul meu și cu mine trăim o viață fericită, iar dragostea noastră este acum mai puternică decât cum a fost chiar înainte ca el să plece și să se despartă de mine. Îi mulțumesc doctorului Ogala pentru munca excesivă pe care a făcut-o pentru mine, ajutându-mă să mă întorc cu fostul meu iubit. Aș dori să renunț aici la adresa de e-mail a Dr. Ogala și sper să vedeți această mărturie și să-l contactați dacă aveți un iubit pe care îl doriți cu adevărat înapoi .. E-MAIL: Drogalad02@gmail.com SAU
SUNĂ / WHATSAPP: +2347049668119 .. Mulțumesc ...

Unknown la 12 decembrie 2020 la 10:39

Am citit câteva mărturii despre un jucător de vrajă de dragoste de către Dr. Isikolo despre cum a ajutat mulți oameni să-și readucă foștii iubiți în 48 de ore, Sincer, mă gândeam doar dacă acest lucru era real și dacă acest bărbat ar putea ajuta cu adevărat să-l aducă înapoi pe iubitul meu pe care îl iubesc atât de mult. Am decis să-l contactez pentru că îl iubesc foarte mult pe iubitul meu și suntem despărțiți de câteva luni, chiar mi-a fost dor de el, am încercat toate celelalte mijloace pentru a-l recupera înapoi, dar nu am putut. Am contactat doctorul Isikolo și el mi-a spus că fostul meu se va întoarce la mine în următoarele 48 de ore, Dr. Isikolo l-a eliberat pentru a ști cât de mult îl iubeam și îl doream. Și și-a deschis ochii pentru a ne imagina cât de mult avem împreună. Fosta mea s-a întors din nou la mine. În timp ce scriu această mărturie acum sunt cea mai fericită fată de pe pământ și eu și iubitul meu duc o viață fericită, iar dragostea noastră este acum mai puternică decât așa era chiar înainte de Toate mulțumirile îi revin doctorului Isikolot pentru munca excesivă pe care a făcut-o pentru mine, ajutându-mă să mă întorc cu fostul meu iubit. Aș dori să renunț la adresa de e-mail a doctorului Isikolo și sper să vedeți această mărturie și să-l contactați dacă aveți un iubit pe care îl doriți cu adevărat atât de rău, e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l WhatsApp și la +2348133261196.

Anonymous la 13 decembrie 2020 la 01:42

A funcționat cu adevărat și sunt mândru că sunt martor la asta. Am văzut postarea despre cum și-a recuperat bărbatul prin DR WALE. El a ajutat-o ​​să-și recapete fostul soț. Al meu a divorțat de mine acum 2 ani pentru a locui cu un alt bărbat și încerc să o las să plece, dar nu am putut, așa că încerc să fac o mulțime de lucruri pentru a o recupera înapoi, ea nu se va întoarce la mine. Într-o zi, am vizitat forumul pentru câteva sfaturi de recuperare și am văzut acolo o femeie care mărturisește cum dr. WALE a ajutat-o ​​să-și recupereze bărbatul după ce s-a legat de vraja altei femei și dr. WALE a ajutat-o. Începutul nu am crezut niciodată în munca spirituală, am încercat-o cu reticență, a fost disperat, îl contactez și îi explic problemele mele, spre marea mea surpriză, DR WALE m-a ajutat să-mi găsesc femeia după 2 zile, iar acum relația mea este perfectă acum. cum a promis. Restaurarea permanentă a unui Ex nu numai că aduce înapoi pe cineva pe care îl iubești, ci unește și sentimentele iubitorilor cu faptul că ești fericit cu această persoană. Femeia mea mă tratează ca pe un rege acum și spune mereu că mă iubește tot timpul. Dacă întâmpinați dificultăți în relația voastră, DR WALE vă poate ajuta cu ajutorul căsătoriei, CONTACTAȚI-L CU WhatsApp / Sunați-l la +2347054019402 sau EMAIL: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous la 14 decembrie 2020 la 01:32

Tocmai l-am recuperat pe soțul meu cu ajutorul veritabilului dr. Ilekhojie .... De când m-a ajutat dr. Ilekhojie, soțul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. relația dvs. remediază. Aici contactul său, WhatsApp-l: +2348147400259
E-mail: (gethelp05@gmail.com)

Anonymous la 14 decembrie 2020 la 15:50

Cum l-am recuperat pe soțul meu divorțat cu ajutorul bun al vrăjii de dragoste a doctorului ODION ... Numele meu este Silvia Andreea. Când am citit online o mărturie despre modul în care Dr. ODION marele și cel mai puternic jucător de vrăji ajută la readucerea soțului Divorț EX LOVER. Mă întrebam cum poate fi adevărat acest lucru, pentru că mulți mi-au dat greș în trecut fără niciun rezultat de la ei. Am lăsat doar să treacă postarea și să trec pe forum. După cum am observat din nou, o persoană a postat și a spus că a fost testat și de încredere. După ce a citit prin poștă, a fost același bărbat despre care vorbea Dr. ODION. Așa că nu am altă opțiune decât să verific cu adevărat cum funcționează. Am fost total devastat când iubitul meu soț m-a părăsit. Era ca și cum întreaga mea lume dispărea în durere și durere. Știu că sună ciudat, dar dintre toate aparatele de vrăjitor pe care le-am contactat, el a fost singurul care mi-a dat impresia că sunt atât de adevărat și de încrezător. Mai mult decât vorbele sale, El l-a adus pe soțul meu înapoi și mi-a îndeplinit toate dorințele. Acum este loial, îmi acordă atenție, îmi oferă flori în fiecare duminică și ieșim deseori la cinema și la restaurant. soțul meu a venit la mine și și-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și a promis că nu o va mai face niciodată. De atunci, totul a revenit la normal. Eu și familia mea trăim împreună fericiți din nou .. Voi fi recunoscător pentru totdeauna pentru că mi-am transformat viața din iad în cer! Cred că cine are nevoie de ajutor ar trebui să ajungă la el pentru ajutor. Dumnezeu să vă folosească în continuare pentru a salva relația ruptă. Fiecăruia cu probleme conjugale, probleme de divorț, iubit pierdut sau orice problemă legată de relații, îl puteți contacta (drodion60@yandex.com) cel mai bun jucător de vrăji prin adresa de e-mail: sau WhatsAPP el pe numărul său de telefon +2349060503921

Anonymous la 14 decembrie 2020 la 22:33

Soțul meu m-a abandonat în ultimele luni și refuză să mă întorc pentru că a fost ținut de o femeie pe care tocmai a cunoscut-o, pentru asta am suferit și a fost o luptă infernală, dar decid să o fac toate înseamnă să mă asigur că soțul meu și cu mine ne întoarcem așa cum se întâmpla, apoi am intrat online acolo, am văzut atât de multe discuții bune despre acest jucător de vrăji al cărui email este (gethelp05@gmail.com). Așa că a trebuit să-l contactez și să-i explic problema și în doar 48 de ore, așa cum mi-a promis, soțul meu a venit acasă, iar comportamentul său a revenit bărbatului cu care m-am căsătorit. Nu pot să îi mulțumesc doctorului Ilekhojie pentru ceea ce a făcut pentru mine. Contactați-l dacă aveți o problemă similară. E-mail: gethelp05@gmail.com
Whatsapp / Viber: +2348147400259

Anonymous la 17 decembrie 2020 la 13:34

Soțul meu m-a abandonat în ultimele luni și refuză să mă întorc pentru că a fost ținut de o femeie pe care tocmai a cunoscut-o, pentru asta am suferit și a fost o luptă infernală, dar decid să o fac toate înseamnă să mă asigur că soțul meu și cu mine ne întoarcem așa cum se întâmpla, apoi am intrat online acolo, am văzut atât de multe discuții bune despre acest jucător de vrăji al cărui email este (gethelp05@gmail.com). Așa că a trebuit să-l contactez și să-i explic problema și în doar 48 de ore, așa cum mi-a promis, soțul meu a venit acasă, iar comportamentul său a revenit bărbatului cu care m-am căsătorit. Nu pot să îi mulțumesc doctorului Ilekhojie pentru ceea ce a făcut pentru mine. Contactați-l dacă aveți o problemă similară. E-mail: gethelp05@gmail.com
Whatsapp / Viber: +2348147400259

annonymous la 18 decembrie 2020 la 06:05

Viața mea este plină de fericire pentru că DR AYO mă face să fiu fericit. Numele meu este Natasha, ceea ce mi s-a întâmplat nu este ceea ce pot păstra doar pentru mine, ci și să spun lumii, astfel încât cei care au vreo problemă cu relația sau căsătoria să-și recapete cei dragi și să fie fericiți din nou. Eu și iubitul meu am avut câteva probleme serioase care duc la despărțirea noastră, deoarece după aceea viața mea nu a mai fost niciodată aceeași, am încercat toate metodele pentru a-l recupera. dar au fost doar risipă de efort și pierdere de timp. Dar într-o zi, în timpul căutării mele pe internet, am dat peste cineva care mărturisește despre DR AYO. Îl contactez și îi explic problema mea. Sunt încă foarte surprins până acum cum a reușit să-l aducă înapoi pe iubitul meu în 24 de ore. Cu acest lucru grozav care s-a întâmplat în viața mea, am decis să povestesc lumii întregi despre acest mare om numit DR AYO. Pentru cei care au nevoie de ceva mi-a spus că în templul său nu este nimic imposibil. Îl cred atât de mult. Prieteni sau oricui îmi citește mărturia, dacă aveți nevoie de ajutor pentru a vă aduce înapoi fostul iubit / fostul soț sau doriți să aveți copilul, vă rugăm să-l contactați prin e-mail; Trimite-i un e-mail la drayo47373@gmail.com sau WhatsApp / Viber lui la: +2347055691377 .. Și îți promit că iubitul tău va reveni cu siguranță la tine

Anonymous la 18 decembrie 2020 la 06:41

Uneori, viața noastră merge în unele momente grele, dar ar trebui să încercăm să ne ținem. Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă repara sau de a vă îmbunătăți căsătoria, atunci mă bucur că l-ați găsit pe DR WALE și vă recomand cu tărie să luați legătura cu el. Aici îmi documentez eforturile în căutarea reconcilierii cu soțul meu, care m-a surprins foarte mult când a divorțat de mine după un an împreună. Am avut conflicte, dar nu m-am gândit niciodată că mă va face să mă abandoneze, dar toate datorită minunatului DR WALE care mă ajută să-mi readuc soțul înapoi. Puteți să-l contactați pe WhatsApp +2347054019402 Email: drwalespellhome@gmail.com

Unknown la 22 decembrie 2020 la 01:55

Soțul meu m-a abandonat în ultimele luni și refuză să mă întorc pentru că a fost ținut de o femeie pe care tocmai a cunoscut-o, pentru asta am suferit și a fost o luptă infernală, dar decid să o fac toate înseamnă să mă asigur că soțul meu și cu mine ne întoarcem așa cum se întâmpla, apoi am intrat online acolo, am văzut atât de multe discuții bune despre acest jucător de vrăji al cărui email este (gethelp05@gmail.com). Așa că a trebuit să-l contactez și să-i explic problema și în doar 48 de ore, așa cum mi-a promis, soțul meu a venit acasă, iar comportamentul său a revenit bărbatului cu care m-am căsătorit. Nu pot să îi mulțumesc doctorului Ilekhojie pentru ceea ce a făcut pentru mine. Contactați-l dacă aveți o problemă similară. E-mail: gethelp05@gmail.com
Whatsapp / Viber: +2348147400259

Unknown la 22 decembrie 2020 la 13:00

Vreau să mulțumesc foarte mult unui mare jucător de vrăji cunoscut sub numele de Dr. Ajayi pentru marea muncă spirituală pe care a făcut-o în viața mea, aducându-mi înapoi fostul iubit la mine după multe luni de destrămare și singurătate. Cu aceasta, sunt convins că sunteți trimiși în această lume pentru a salva oamenii din sfâșierea inimii și, de asemenea, pentru a ne ajuta să obținem soluția la fiecare problemă de relație. pentru cei dintre voi care au o problemă de relație sau alta, de ce să nu contactați DR Ajayi. acesta este cel mai bun loc în care vă puteți rezolva toate problemele, inclusiv lipsa de locuri de muncă și promoții, vrăji obligatorii și de căsătorie, vrăji de divorț și atracție, vrăji de noroc și loto, fertilitate și vrăji de sarcină, precum și succesul afacerii și creșterea clienților , câștigând dosare în instanță și multe altele. contactați-l pe Dr. Ajayi pe e-mail: drajayi1990@gmail.com sau scrieți-l pe numărul Whatsapp / Viber: +2347084887094

Anonymous la 23 decembrie 2020 la 03:42

Sunt aici pentru a împărtăși minunata mea poveste despre modul în care DR WALE mi-a adus fericirea în viața mea. De câțiva ani și luni am un timp foarte greu cu mine. Așa că, în această zi bună, m-am dus la acest magazin să iau niște produse alimentare, unde am auzit-o pe această doamnă spunându-i unei prietene despre cum o ajută și DR WALE să-și aducă înapoi bărbatul care a părăsit-o pentru o altă femeie. Când am auzit-o, nu am alegerea, dar să împărtășesc problema mea cu ea, apoi a spus că Dr. WALE mă va ajuta. de acolo mi-a dat contactul DR WALE, pe care l-am contactat pe DR WALE și i-am împărtășit problema. După ce i-a spus toate grijile mele, mi-a spus că va trebui să pregătească vraja de dragoste și va trebui să obțină pentru Obiecte. Așa că am plătit pentru articolele pe care le-a folosit în pregătirea vrăjii de dragoste și iată că bărbatul meu este acum cu mine. Amândoi ne-am stabilit puternic trecutul și înapoi împreună. Toate datorită lui DR WALE. Și dvs. puteți apela / WhatsApp DR WALE la +2347054019402 SAU drwalespellhome@gmail.com

Unknown la 27 decembrie 2020 la 13:30

Numele meu sunt Grace Patane, sunt aici pentru a împărtăși o mărturie despre modul în care Dr. ODION m-a ajutat. După o relație de 1/5 de ani cu iubitul meu, s-a schimbat brusc și a încetat să mă contacteze în mod regulat, avea să vină cu scuze pentru a nu mă vedea tot timpul. A încetat să mai răspundă la apelurile mele și la sms-urile mele și a încetat să mă mai vadă regulat. Apoi am început să-l prind cu fete diferite de mai multe ori, dar de fiecare dată îmi spunea că mă iubește și că are nevoie de ceva timp pentru a se gândi la relația noastră. Dar nu mă pot opri să mă gândesc la el, așa că am decis să intru online și am văzut atât de multe discuții bune despre acest jucător de vrăji numit Dr. ODION și îl contactez și îi explic problemele mele. Mi-a aruncat o vrajă de dragoste pe care o folosesc și după 24 de ore, iubitul meu s-a întors la mine și a început să mă contacteze în mod regulat și ne-am mutat împreună după câteva luni și a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât prietenii lui. În cele din urmă ne-am căsătorit și acum suntem căsătoriți fericiți de 3 ani cu un fiu. De când dr. ODION m-a ajutat, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. De asemenea, puteți contacta acest jucător de vrăji și puteți stabili relația dvs. E-mail: (drodion60@yandex.com) Puteți să-l sunați și să-l WhatsApp prin numărul său +2349060503921

Unknown la 27 decembrie 2020 la 13:30

Numele meu sunt Grace Patane, sunt aici pentru a împărtăși o mărturie despre modul în care Dr. ODION m-a ajutat. După o relație de 1/5 de ani cu iubitul meu, s-a schimbat brusc și a încetat să mă contacteze în mod regulat, avea să vină cu scuze pentru a nu mă vedea tot timpul. A încetat să mai răspundă la apelurile mele și la sms-urile mele și a încetat să mă mai vadă regulat. Apoi am început să-l prind cu fete diferite de mai multe ori, dar de fiecare dată îmi spunea că mă iubește și că are nevoie de ceva timp pentru a se gândi la relația noastră. Dar nu mă pot opri să mă gândesc la el, așa că am decis să intru online și am văzut atât de multe discuții bune despre acest jucător de vrăji numit Dr. ODION și îl contactez și îi explic problemele mele. Mi-a aruncat o vrajă de dragoste pe care o folosesc și după 24 de ore, iubitul meu s-a întors la mine și a început să mă contacteze în mod regulat și ne-am mutat împreună după câteva luni și a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât prietenii lui. În cele din urmă ne-am căsătorit și acum suntem căsătoriți fericiți de 3 ani cu un fiu. De când dr. ODION m-a ajutat, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. De asemenea, puteți contacta acest jucător de vrăji și puteți stabili relația dvs. E-mail: (drodion60@yandex.com) Puteți să-l sunați și să-l WhatsApp prin numărul său +2349060503921

Anonymous la 28 decembrie 2020 la 11:12

Numele meu este Alexandra Madalina din ROMANIAN, eu și soțul nostru suntem căsătoriți de 10 ani și avem 3 copii minunați, soțul meu a fost mereu ocupat cu munca, dar când este sfârșit de săptămână, el ne scoate întotdeauna pe mine și pe copiii noștri la cină și cândva mergem la cumpărături împreună pentru că copiilor le place să cumpere lucruri, familia noastră a fost fericită până când soțul meu a plecat într-o călătorie de afaceri, când s-a întors a început să se comporte ciudat, nu mai avea timp pentru mine și copii, luna trecută a spus eu că s-a săturat de căsnicia noastră că vrea să divorțeze la început, am crezut că glumea până a ieșit din casă lăsându-mă pe mine și pe copii în pace, am fost cu sufletul la gură, nu am putut mânca zile întregi, am plâns și am plâns și copilul îi cerea întotdeauna tatăl lor și i-am mințit, nu mai puteam rezista. Am decis să caut cum să-l recuperez. Am dat peste e-mailul Dr.ODION Nu am vrut să-l trimit la început, dar știind Îmi pierd soțul, i-am trimis un e-mail și i-am explicat problema mea, mi-a răspuns mailul și i-a spus m e că mă va ajuta, va dura două zile să arunc vraja, după ce a terminat de aruncat vraja, mi-a spus că soțul meu se va întoarce în curând, a doua zi soțul meu s-a întors acasă cerșind Îl iert acum că trăim fericiți împreună , toate datorită doctorului ODION pentru salvarea căsătoriei mele. Dacă soțul sau soția ta te-au părăsit și vrei ca el sau ea să se întoarcă, bărbatul potrivit pentru a-i aduce înapoi este Dr.ODION, este un om bun, este un mesager trimis de Dumnezeu pentru a ne ajuta în timp de probleme, poate pune capăt problema dvs. trimiteți-i un e-mail la, (drodion60@yandex.com) sau puteți, de asemenea, să-l aplicați prin Whatsapp la +2349060503921.

Unknown la 4 ianuarie 2021 la 05:22

Bună ziua tuturor, vreau să împărtășesc experiența pe care o am cu un jucător de vrăji numit Dr. Ajayi, el este un om foarte puternic binecuvântat de tatăl său principal pentru a ajuta oamenii cu diferite probleme de viață, treceam prin faza mai rea a vieții mele, deoarece soțul meu mi-a spus că vrea să divorțeze de nicăieri, l-am întrebat unde am greșit, dar el nu mi-a dat niciun răspuns, în schimb, s-a mutat din casă, a fost foarte ciudat, așa că am căutat ajutor atunci când l-am întâlnit pe Dr. Ajayi vrăjitor online, i-am explicat starea mea după niște consultații, am aflat că soțul meu este la secretarul său la serviciu și este sub vraja ei, marele turnător mi-a spus ce trebuie făcut și i-am urmat instrucțiunile. Astăzi, sunt o femeie mândră, deoarece soțul meu este acasă cu mine și ne așteptăm la al doilea copil, mulțumită dr. Ajayi, turnătorul de vrăji, dacă aveți nevoie de ajutorul unui turnător de vrăji pentru orice fel de problemă. Dr. Ajayi este corect persoană pentru un rezultat perfect și fiabil. Contactați e-mailul său: drajayi1990@gmail.com sau numărul Viber \ WhatsApp: +2347084887094

Unknown la 4 ianuarie 2021 la 22:02

Aceasta este o poveste despre o experiență incredibilă pe care am avut-o când s-a destrămat căsătoria mea, pe care în cele din urmă am fost ajutată de Dr. Ilekhojie și promit să împărtășesc asta tuturor. L-am cunoscut pe dr. Ilekhojie, care m-a ajutat să mă reunesc cu soțul meu în termen de 7 zile de la vremea reuniunii sale și să ne consolidăm căsnicia și să aducem pace și dragoste în căsătoria noastră. Familia soților mei care a vrut să ne despărțim își cere scuze pentru toate eforturile greșite de a ne separa căsătoria. pacea a fost restabilită acum în mine și în soțul meu și am avut o mare petrecere de Crăciun. Am găsit fericirea cu mine cu ajutorul doctorului Ilekhojie, pentru mai multe informații și pentru a-l contacta prin:
E-mail: gethelp05@gmail.com
Whatsapp / Viber: +2348147400259

Anonymous la 5 ianuarie 2021 la 01:56

Bună ziua tuturor, știu că este cineva undeva care citește acest lucru, vreau să împărtășesc o lucrare grozavă a unui jucător de vrăji numit DR WALE. Soțul meu și cu mine am avut o luptă care a dus la divorțul nostru, dar când mi-a părăsit o parte din corp și suflet, am rămas cu el și am fost trist și am plâns toată ziua și noaptea căutam ceva online când am văzut oameni care mărturiseau despre mare lucru al DR WALE și am decis să iau legătura cu DR WALE pentru ajutor. Am luat contact cu el, mi-a spus ce și ce trebuie să fac, Și am făcut tot ce a spus el și eu. El m-a asigurat că în 72 de ore soțul meu se va întoarce la mine, Prea surprins de mine înainte de cele 72 de ore în care soțul meu a început să-mi trimită mesaje text și să mă sune. Înainte de câteva zile, o mașină a condus și a oprit în afara casei mele și era soțul meu. Sunt atât de fericit că dr. WALE l-a readus pe soțul meu la simțul său din nou. Puteți ajunge la DR WALE cu următoarele informații mai jos: E-mail: drwalespellhome@gmail.com
WhatsApp: +2347054019402

Anonymous la 6 ianuarie 2021 la 01:59

Vreau doar ca întreaga lume să știe despre acest aparat de vrajă pe care l-am întâlnit cu ceva timp în urmă, nu pot să spun tot ce a făcut pentru mine. soțul meu m-a părăsit acum 2 ani cu copiii mei. Navigam pe internet când am întâlnit online mărturia acestui om minunat, am decis să încerc și soțul meu s-a întors acum și suntem fericiți din nou, nu pot pune tot ce m-a ajutat în scris, tot ce pot spune este mulțumesc foarte mult, sunt foarte fericit și m-a asigurat că face o mulțime de magie, inclusiv

1. Vrajă de dragoste
2. Vrajă de putere
3. Vraja de succes
4. Soarta sarcinii
5. Vraja căsătoriei
6. vrăji pentru un loc de muncă bine plătit
7. Vraja de protecție
8. vraja pentru a câștiga un proces în instanță
9. vrăji de noroc etc.

Dacă aveți nevoie de ajutorul drojdiei Dr. Ajayi, contactați-l pe această adresă de e-mail (drajayi1990@gmail.com) sau adăugați-l pe numărul de WhatsApp / Viber +2347084887094 și discutați problema cu el. Este un om bun și îi voi fi întotdeauna recunoscător.

Unknown la 6 ianuarie 2021 la 20:25

La începutul acestui an, când te-am contactat pentru prima oară, eram într-o luptă amară de divorț cu soțul meu. Am crezut că căsătoria și familia mea sunt distruse. Am găsit site-ul dvs. și am răsuflat ușurat, deși chiar nu știam cum a funcționat. Nu numai că vraja ta de dragoste Stop Divorce a funcționat foarte repede pentru mine, dar ai fost acolo să mă ajuți și să mă sfătuiești în fiecare etapă a procesului. M-ați ajutat atât de mult și sunt fericit să vă informez cu privire la progresele noastre. Eu și soțul nostru ne-am împăcat și ne-am reînnoit jurămintele. Suntem mai puternici ca oricând. Sunt atât de fericită încât ai putut să mă ajuți să-mi păstrez familia intactă. Fără tine nu sunt sigur ce aș fi făcut. Vă confruntați cu aceleași probleme în căsătoria dvs., atunci îl puteți contacta prin e-mailul Său: (gethelp05@gmail.com) Telefon: +2348147400259

annonymous la 7 ianuarie 2021 la 04:19

Când am găsit, în cele din urmă, mărturii despre acest drăguț, Dr. AJAYI, cum a ajutat mulți oameni să-și recupereze iubitorii și casele sparte, l-am contactat prin numărul său de WhatsApp: +2347084887094, pentru că iubitul meu, pe care îl iubesc din tot sufletul, se schimbă brusc și m-a întors cu spatele și mă urăște fără motiv că a plecat de acasă și mai târziu am auzit că locuiește cu o altă femeie, acest comportament a fost foarte ciudat de parcă ar fi fost manipulat, m-a blocat de pe toate rețelele sale sociale și nu am putut să comunic cu el. Eram disperat să-mi recapăt iubitul. Caut ajutor de la prietenii săi apropiați și membrii familiei, dar nu am noroc să mă întorc. După ce am discutat cu Dr. AJAYI, mi-a spus lucrurile necesare de făcut și i-am urmat instrucțiunile spre surprinderea mea, după 2 zile, iubitul meu m-a sunat că vine acasă și de atunci trăim în pace, contactați marele om spiritual Dr. Ajayi pe e-mail: drajayi1990@gmail.com sau scrieți-l pe numărul său de mai sus

Anonymous la 8 ianuarie 2021 la 10:18

Vreau să folosesc această ocazie pentru a mulțumi unui jucător de vrăji numit Dr. Ajayi Deoarece a contribuit la restabilirea păcii în căsnicia mea ruptă, am aflat despre el printr-un prieten pe care l-a ajutat cu numerele norocoase să câștige mare la o loterie. Nu vreau să intru în detalii, dar ceea ce îmi va plăcea să știți este că Dr. Ajayi este un adevărat om spiritual. am căutat ajutor din diferite surse, dar nu s-a întâmplat nimic până când prietenul meu nu mi l-a prezentat, l-am contactat în legătură cu căsătoria mea ruptă și i-am explicat totul, mi-a spus ce trebuie făcut, ceea ce am respectat și astăzi sunt un om fericit în căsătoria mea, soția mea a venit acasă și a spus că nu mai vrea un divorț și datorită doctorului Ajayi este însărcinată cu un băiețel și starea mea financiară sa îmbunătățit. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor în ceea ce vă deranjează, contactați Dr. Ajayi pe e-mail drajayi1990@gmail.com sau Whatsapp: +2347084887094 el este 100% garantat.

Anonymous la 10 ianuarie 2021 la 03:06

CÂND DR WALE mi-a readus fericirea, el a fost bărbatul care mi-a asigurat căsătoria și mi-a adus soțul înapoi. +2347054019402 SAU DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM
Soțul meu și cu mine suntem căsătoriți de aproximativ 7 ani acum. Am fost fericiți căsătoriți cu trei copii, un băiat și o fată. Acum șase luni, am început să observ un comportament ciudat de la el și câteva săptămâni mai târziu am aflat că soțul meu vedea pe altcineva. A început să vină acasă târziu de la serviciu, Nu-i mai pasă de mine și de copii, Uneori iese și nici măcar nu se întoarce acasă timp de aproximativ 3-5 zile. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia această problemă, dar fără niciun rezultat. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. În timp ce navigam pe internet într-o zi, am dat peste un site web care sugerează că DR WALE poate ajuta la rezolvarea problemelor conjugale, la restabilirea relațiilor rupte și așa mai departe. Deci, am simțit că ar trebui să-l încerc. L-am contactat și i-am spus problemele mele și el mi-a spus ce să fac și am făcut-o și el a făcut o vraja pentru mine. 48 de ore mai târziu, soțul meu a venit la mine și și-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și a promis că nu o va mai face niciodată. De atunci, totul a revenit la normal. Eu și familia mea trăim din nou fericiți împreună. DR WALE este cel mai bun jucător de vrăji puternic și autentic. Dacă aveți vreo problemă, contactați-l și vă garantez că vă va ajuta .. Iată contactul său: drwalespellhome@gmail.com SAU Sunați / WhatsApp: +2347054019402

Anonymous la 10 ianuarie 2021 la 06:23

Nu-mi imaginez niciodată că fac asta, dar sunt fericit și vreau ca alții să aibă ajutorul lor. În calitate de bancher, soțul meu de 8 ani m-a abandonat pe mine și pe copiii noștri, a părăsit casa și următorul lucru pe care l-am auzit că vede o fată, am încercat toate mijloacele posibile pentru a-l readuce acasă, dar a acționat ciudat față de mine și chiar a neglijat copii. Am fost frustrat și am căutat ajutor până când am văzut o postare despre doctorul Ajayi, un om spiritual. El m-a asigurat că va arunca o Vrajă și totul va fi bine în termen de trei zile, dar am fost sceptic, m-am gândit și, în cele din urmă, îl contactez din nou, am trecut prin proces împreună și, spre surprinderea mea, vraja a funcționat și soțul meu s-a întors acasă după 2 ani de separare. Dr. Ajayi este cu adevărat un bărbat cu cuvintele sale, dacă aveți probleme în relația dvs. sau orice aspect al vieții dvs., contactați-l pe dr. Vrajitor Dr Ajayi pentru o soluție durabilă.

E-mail: drajayi1990@gmail.com
Număr WhatsApp / Viber: +2347084887094

Unknown la 11 ianuarie 2021 la 20:03

După 5 ani de căsătorie cu soțul meu cu 2 copii, soțul meu a început să se poarte ciudat și să iasă cu alte doamne și mi-a arătat dragoste rece, în mai multe rânduri el amenință să divorțeze de mine dacă îndrăznesc să-l întreb despre relația lui cu alte doamne, eu a fost total devastată și confuză până când un vechi prieten de-al meu mi-a spus despre un jucător de vrăji pe internet numit Dr. Ilekhojie care ajută oamenii cu probleme de relație și căsătorie prin puterile vrăjilor de dragoste, la început m-am îndoit dacă așa ceva există vreodată, dar am decis să încercați, când îl contactez, el m-a ajutat să arunc o vrajă de dragoste și în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine și a început să-și ceară scuze, acum a încetat să mai iasă cu alte doamne și cu el cu mine pentru totdeauna și pentru adevărat. Contactați acest mare jucător de vrăji pentru ca relația dvs. sau problema căsătoriei să fie rezolvată astăzi prin: E-mail: gethelp05@gmail.com Whatsapp / Viber: +2348147400259

Unknown la 12 ianuarie 2021 la 20:20

A fi inima frântă nu este un lucru de bucurie pe care îl știi. Soția mea m-a divorțat după ce m-a surprins înșelând-o cu fostul meu iubit. Mi-a fost atât de rușine și m-am simțit atât de dezamăgit de mine. Nu puteam suporta faptul că nu mai am un partener de viață, așa că am decis să încerc să-mi recapăt soția cu tot ce aș putea face, dar nimic nu a funcționat. Abia după ce am fost trimis la doctorul Illekhojie, care a făcut ceea ce credeam că este imposibil să fie posibil, aducându-mi soția înapoi în 48 de ore după ce am luat contact cu el. Pot spune cu îndrăzneală și cu bucurie că mariajul meu funcționează foarte bine și mai frumos decât înainte și sunt atât de fericit că am intrat în contact cu Dr. Illekhojie pentru că este cu adevărat un geniu, mulțumesc și lui Lucy Morris pentru că m-a conectat la Dr. Illekhojie, Dacă aveți probleme, indiferent de cât de mare este, Dr. Illekhojie vă va rezolva problema. Adresa sa de e-mail; gethelp05@gmail.com Sau sunați la numărul său de WhatsApp; +2348147400259 pentru răspuns urgent

Anonymous la 13 ianuarie 2021 la 02:23

Am fost căsătorit timp de 6 ani, iar soțul meu a fost amândoi fericiți împreună. Lucrurile mergeau ușor pentru noi. Nu până în ziua de azi soțul meu tocmai a venit acasă și mi-a spus că vrea un divorț că nu mă vrea și altele. Am fost surprins și șocat pentru că nu am crezut niciodată că acest tip de cuvânt iese din gură. Mi-a trimis parcarea departe de casă fără niciun motiv întemeiat. L-am implorat să-mi spună și mie ce am greșit, a spus că nu e nevoie să plec. Așa că am ieșit din casă și am mers și eu în casa familiei mele. După un an și jumătate din care nu am mai trăit cu el. Am întâlnit un vechi prieten de-al meu și i-am spus ce s-a întâmplat și eu de un an și jumătate și mi-a spus că nu va fi o problemă pentru DR WALE. Ea mi-a făcut cunoștință cu DR WALE, așa că i-am explicat totul lui DR WALE și el mi-a spus să nu plâng niciodată. Tot ce a făcut DR WALE a fost să-mi arunce o vrajă și am urmat toate instrucțiunile pe care mi le-a dat DR WALE. După ce dr. WALE a terminat cu vraja, soțul meu a venit implorându-mă să mă întorc, mi-a cumpărat multe cadouri amabile. E-mail: drwalespellhome@gmail.com SAU Sunați / WhatsApp: +2347054019402

Unknown la 14 ianuarie 2021 la 12:55

iubitul meu s-a despărțit de mine după 7 ani de relație. a început de la mici neînțelegeri după care mi-a spus că ar fi bine să iau o pauză, ceea ce cred că s-a transformat într-o despărțire. El nu mă mai caută, mi-a blocat numărul și oamenii au spus că l-au văzut cu o altă fată, asta mi-a adus lacrimi în ochi pentru că suntem pe cale să ne căsătorim, am căutat ajutor când am dat peste acest om spiritual numit Dr. Ajayi care au ajutat mulți oameni care au probleme de relație, am vorbit cu el despre situația mea și el mi-a descris procesul de a reveni cu iubitul meu, i-am urmat instrucțiunile și astăzi sunt fericit pentru că bărbatul meu a revenit după 5 luni de despărțire și suntem fericit căsătorit acum. Dacă aveți nevoie de ajutorul unui jucător de vrajă pentru orice fel de problemă de relație, contactați-l pe Dr. Ajayi pentru o soluție durabilă. Număr Whatsapp / Viber: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

Anonymous la 16 ianuarie 2021 la 02:32

Eu și soțul meu suntem căsătoriți de 7 ani acum. Lucrurile mergeau ușor pentru noi. Nu până astăzi soțul meu a venit acasă și a îmbrăcat o amuzantă și mi-a spus că vrea un divorț că nu mă mai vrea. Am fost surprins pentru că nu i-am făcut niciodată nimic rău și nici nu ne-am luptat între noi. Mi-a trimis parcarea din casă fără niciun motiv întemeiat. L-am implorat și eu să-mi spună ce greșeală am făcut, a spus că nu. Așa că am ieșit din casă și am mers și eu în casa familiei mele. După câțiva ani de viață fără el. Am întâlnit un prieten de-al meu și i-am spus ce s-a întâmplat și eu, mi-a spus că nu va fi o problemă pentru DR WALE. Ea mi-a făcut cunoștință cu DR WALE, așa că i-am explicat totul lui DR WALE, el mi-a spus să nu mai plâng. Tot ce a făcut DR WALE a fost să-mi arunce o vrajă și am urmat toate instrucțiunile pe care mi le-a dat DR WALE. După ce dr. WALE a terminat cu vraja, soțul meu a venit implorându-mă să mă întorc, mi-a cumpărat multe cadouri amabile. E-mail: drwalespellhome@gmail.com SAU Sunați / WhatsApp: +2347054019402

unknown la 16 ianuarie 2021 la 03:16

Bună ziua prieteni, mă consider o doamnă cu o inimă bună și grijulie de profesie, sunt contabil. Sunt căsătorit de mai bine de 8 ani cu doi copii. Relația mea cu Peter, soțul meu la început, a fost dulce, romantică și mai târziu s-a transformat într-un coșmar, deoarece soțul meu mă înșela și căuta o modalitate de a divorța rapid. ne-am despărțit în urmă cu trei luni și l-am rugat să se întoarcă acasă, dar fără să obțină progrese. Îmi iubeam atât de mult soțul și nu vreau să-l pierd în fața altei doamne, nu aș fi putut face nimic pentru a-l răni sau a-l face să se simtă rău pentru mine. Vreau doar să vină acasă să mă iubească pentru totdeauna. I-am explicat situația mea unei prietene de la locul de muncă și ea mi-a făcut cunoștință cu un personaj de dragoste numit dr. AJAYI din națiunea africană, cu o mare putere dată de strămoșii săi, că are un dar puternic pentru a aduce înapoi dragostea și încrederea în orice sparte căsătorie sau relație ruptă, am crezut și am încercat, a funcționat pentru mine, i-am trimis un e-mail doctorului AJAYI prin e-mailul său personal (drajayi1990@gmail.com) sau numărul său de WhatsApp SAU Viber +2347084887094 .. După câteva minute a răspuns la poșta mea, doctorul Ajayi mi-a spus că mă poate ajuta să-mi aduc înapoi fosta iubire, am fost foarte fericit că am găsit acest om care să mă ajute, i-am urmat cu atenție toate instrucțiunile, pas cu pas. Am făcut totul așa cum s-a indicat. a început să funcționeze pentru mine, deoarece câteva ore mai târziu am primit un telefon de la soțul meu. Am fost atât de surprins și șocat încât pentru că a încetat să mă sune sau să-mi trimită mesaje trimise timp de 3 luni. Acum, fac imediat o rugăciune de dragoste cu soțul meu și el a venit acasă să-mi ceară scuze. Sunt atât de fericit că vraja de dragoste funcționează pozitiv asupra soțului meu în două zile la întoarcerea acasă. În acest moment, eu și soțul meu suntem mai fericiți ca niciodată. Vreau să îi mulțumesc doctorului Ajayi, om grozav, pentru talentele sale excepționale. La început, mi-a fost frică de îndoială, dar o încerc și funcționează pentru mine. Îl recomand cu sinceritate pe Dr.AJAYI oricui dorește să restabilească o relație de dragoste pierdută sau o vrajă de dragoste în căutarea adevăratului partener iubitor.

Anonymous la 17 ianuarie 2021 la 12:20

Tocmai l-am recuperat pe soțul meu cu ajutorul veritabilului drăguț de dragoste Dr Ilekhojie .... De când ma ajutat Dr. Ilekhojie, soțul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. De asemenea, puteți contacta acest jucător de vrăji și pentru a vă remedia relația. Aici contactul său, WhatsApp-l: +2348147400259 E-mail: (gethelp05@gmail.com)

annonymous la 18 ianuarie 2021 la 07:53

Bună ziua tuturor, am fost pe această pagină decembrie, când treceam prin momente grele în căsătoria mea și căutam ajutor pentru a rezolva problema în casa mea, deoarece soțul meu ne cerea divorțul după 10 ani de căsătorie. Am avut norocul să-l cunosc pe Dr. Ajayi online, un om spiritual puternic cu care am discutat problema mea, el m-a făcut să înțeleg asta, nu sunt nimic în viață fără o soluție, mi-a spus lucrurile necesare de făcut și am făcut așa cum mi-a spus, pe în ziua a treia a vrăjii am început să observ îmbunătățiri la mine acasă și soțul meu s-a schimbat total în momentul în care ne-am întâlnit pentru prima dată, el a avut mereu grijă de mine acum și nu a mai spus nimic despre divorț, sunt recunoscător dr Ajayi că sunteți cel mai bun. Dacă întâmpinați momente dificile în relația dvs. și doriți o soluție, vă recomand medicul Ajayi pentru dumneavoastră. Contactați-l pe numărul Whatsapp / Viber: +2347084887094 sau prin e-mail: drajayi1990@gmail.com

Anonymous la 18 ianuarie 2021 la 12:41

Aceasta este o mărturie a unui mare jucător de vrăji „Dr. Ilekhojie” care m-a ajutat să-mi redau viața amoroasă înapoi. În ziua în care soțul meu m-a părăsit, lucrurile păreau sumbre, iar atmosfera era plină de incertitudini. Totul părea palid și așa că am decis să caut ajutor în aparatele care lansează vrăji care au capacitatea de a-l readuce pe fostul meu soț la mine. După cum sa prevăzut, am intrat pe internet și, după cum ați văzut și dvs. în căutarea unui jucător de încredere, am văzut o mulțime de mărturii făcute de jucătorii de vrăji în recuperarea foștilor soți și a celor dragi. Condus de credința în dr. Ilekhojie, l-am contactat și, după ce i-am explicat lucrurile, a acceptat să facă față provocărilor de pe teren. S-a descurcat strălucit. Fostul meu soț se întoarce la mine în trei zile cu mai multă grijă și afecțiune. Prin urmare, aș dori să profit de această ocazie pentru a-i aduce un omagiu pentru serviciul său altruist adus situației mele. Lăudabil, problema relației sau căsătoriei dvs. trebuie rezolvată astăzi prin: E-mail: gethelp05@gmail.com Whatsapp / Viber: +2348147400259

Anonymous la 19 ianuarie 2021 la 10:06

Am fost căsătorit de 4 ani, lucrurile mergeau ușor pentru mine și soțul meu, până în ziua de azi soțul meu a venit acasă și a îmbrăcat o amuzantă și mi-a spus că vrea un divorț că nu mă mai vrea. Am fost surprins pentru că nu i-am făcut niciodată nimic rău și nici nu ne-am luptat între noi. Mi-a trimis parcarea din casă fără niciun motiv întemeiat. L-am implorat și eu să-mi spună ce greșeală am făcut, a spus că nu. Așa că am ieșit din casă și am mers și eu în casa familiei mele. După câțiva ani de viață fără el. Am întâlnit un prieten de-al meu și i-am spus ce s-a întâmplat și eu, mi-a spus că nu va fi o problemă pentru DR WALE. Ea mi-a făcut cunoștință cu DR WALE, așa că i-am explicat totul lui DR WALE, el mi-a spus să nu mai plâng. Tot ce a făcut DR WALE a fost să-mi arunce o vrajă și am urmat toate instrucțiunile pe care mi le-a dat DR WALE. După ce dr. WALE a terminat cu vraja, soțul meu a venit implorându-mă să mă întorc, mi-a cumpărat multe cadouri amabile. E-mail: drwalespellhome@gmail.com SAU Sunați / WhatsApp: +2347054019402

Anonymous la 19 ianuarie 2021 la 10:06

Am fost căsătorit de 4 ani, lucrurile mergeau ușor pentru mine și soțul meu, până în ziua de azi soțul meu a venit acasă și a îmbrăcat o amuzantă și mi-a spus că vrea un divorț că nu mă mai vrea. Am fost surprins pentru că nu i-am făcut niciodată nimic rău și nici nu ne-am luptat între noi. Mi-a trimis parcarea din casă fără niciun motiv întemeiat. L-am implorat și eu să-mi spună ce greșeală am făcut, a spus că nu. Așa că am ieșit din casă și am mers și eu în casa familiei mele. După câțiva ani de viață fără el. Am întâlnit un prieten de-al meu și i-am spus ce s-a întâmplat și eu, mi-a spus că nu va fi o problemă pentru DR WALE. Ea mi-a făcut cunoștință cu DR WALE, așa că i-am explicat totul lui DR WALE, el mi-a spus să nu mai plâng. Tot ce a făcut DR WALE a fost să-mi arunce o vrajă și am urmat toate instrucțiunile pe care mi le-a dat DR WALE. După ce dr. WALE a terminat cu vraja, soțul meu a venit implorându-mă să mă întorc, mi-a cumpărat multe cadouri amabile. E-mail: drwalespellhome@gmail.com SAU Sunați / WhatsApp: +2347054019402

Unknown la 19 ianuarie 2021 la 10:31

Deoarece fețele noastre sunt diferite, problemele noastre sunt, nu știu ce dificultăți întâmpinați, dar vreau să știți că dacă vreți cu adevărat să vă scoateți din calvar. Există o soluție pentru tine. Vreau să prezint publicului un bărbat pe nume Dr Ajayi, el este un jucător de vrăji și m-a ajutat să-mi salvez căsătoria acum un an. soțul meu a plecat de acasă spunând că nu mai este interesat de uniunea noastră, a fost un șoc pentru mine, pentru că nu-mi amintesc că ne-am certat, am aflat mai târziu că era cu o altă doamnă, l-am rugat să se întoarcă acasă să fie cu mine și copiii, dar nu se mai comporta el însuși, ulterior am aflat mai târziu că a fost posedată de un farmec de către doamna cu care este. L-am contactat pe dr. Ajayi și farmecul a fost anulat după 3 zile de vrăjire, iar soțul meu s-a întors acasă. Dr. Ajayi este capabil să efectueze orice fel de vraja. Contactați-l pe Viber / WhatsApp: +2347084887094 sau prin e-mail: drajayi1990@gmail.com

Anonymous la 21 ianuarie 2021 la 00:49

Mulțumesc dr. Ogala pentru vrăjile tale autentice. Acest lucru este cu adevărat incredibil și nu am experimentat niciodată așa ceva în viața mea. Înainte de a intra în contact cu dr. Ogala, am încercat toate mijloacele posibile pentru a-mi face relațiile să funcționeze pentru ca soția mea să se întoarcă, dar de fapt am ajuns să-mi dau seama că nimic nu funcționează pentru mine și că soția mea se dezvoltase multă ură pentru mine .. Am crezut că nu există nicio speranță de a mă reîntâlni cu fosta mea soție și copii. Dar când am citit recenzii bune despre munca doctorului Ogala, am decis să încerc și am făcut tot ce mi-a instruit și am avut încredere în el și i-am urmat instrucțiunile așa cum mi-a garantat în 28 de ore și exact atunci ne-a sunat soția mea .. Suntem mai mulțumiți acum ca niciodată. Totul arată perfect și atât de natural! Vă mulțumesc foarte mult pentru vrăjile dvs. autentice și incontestabile. Mulțumesc dr. Dr. Dr. Ogala pentru ajutor. Dacă aveți nevoie de ajutor în căsătoria dvs. de relație ruptă, contactați-l E-mail: drogalad02@gmail.com Sunați / WhatsApp: +2347049668119 contactați-l pe Dr Great chiar acum pentru ajutor urgent

Anonymous la 21 ianuarie 2021 la 08:27

LUAȚI-VĂ CONTACT CU DR. WALE ASTĂZI PENTRU A VENI ÎNAPOI EX EXPERTUL ȘI PENTRU A AVE O PROMOȚIE BUNĂ ÎN LOCUL DE LUCRU: E-MAIL: DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM SAU SUNAȚI / WHATSAPP +2347054019402
Motivele pentru care împărtășesc acest lucru se datorează muncii bune pe care a făcut-o DR WALE pentru mine și prietenii mei. Adevărat, dr. Wale este genul de om în care poți avea încredere și pe care te poți baza. Munca lui este 100% sigură. DR WALE se ține de cuvânt că nu eșuează. Așadar, astăzi voi recomanda DR WALE pentru oricine are nevoie de ajutor. Sunați / WhatsApp +2347054019402 SAU E-mail: mail: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous la 21 ianuarie 2021 la 08:27

LUAȚI-VĂ CONTACT CU DR. WALE ASTĂZI PENTRU A VENI ÎNAPOI EX EXPERTUL ȘI PENTRU A AVE O PROMOȚIE BUNĂ ÎN LOCUL DE LUCRU: E-MAIL: DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM SAU SUNAȚI / WHATSAPP +2347054019402
Motivele pentru care împărtășesc acest lucru se datorează muncii bune pe care a făcut-o DR WALE pentru mine și prietenii mei. Adevărat, dr. Wale este genul de om în care poți avea încredere și pe care te poți baza. Munca lui este 100% sigură. DR WALE se ține de cuvânt că nu eșuează. Așadar, astăzi voi recomanda DR WALE pentru oricine are nevoie de ajutor. Sunați / WhatsApp +2347054019402 SAU E-mail: mail: drwalespellhome@gmail.com

annonymous la 21 ianuarie 2021 la 15:43

Vreau să împărtășesc acest articol lumii despre modul în care dr. Ajayi m-a ajutat în recuperarea fostului meu iubit care s-a despărțit de mine acum 6 luni. Am încercat tot ce am putut să-l fac să vadă motive cu mine, astfel încât să ne putem continua relația, dar el mi-a negat. Am căutat ajutor online când am văzut recenzii diferite despre Dr. Ajayi și am insistat să-i încerc, contactându-l prin WhatsApp la +2347084887094. Mi-a dat motive să trăiesc din nou și, după ce mi-a pregătit vraja de dragoste, mi-a spus că fostul meu iubit se va întoarce la mine în 48 de ore. După cum a promis dr. Ajayi, după 48 de ore de vrăjire fostul meu iubit s-a întors și chiar mi-a propus, nunta noastră va avea loc în curând. Contactați doctorul Ajayi dacă aveți o relație sau o problemă de viață și aveți o soluție durabilă. E-mail: drajayi1990@gmail.com

ameliia la 21 ianuarie 2021 la 19:22

Nu am știut niciodată că aș putea obține online, bune și fiabile, care ar putea ajuta oamenii cu adevărat ca mine care aveau nevoie de ajutor în relație. M-am despărțit de soțul meu când s-a despărțit de mine și m-am întors la fostul său iubit, încât eram atât de devastată și de sufletă. Nu am fost eu până când un prieten de-al meu m-a trimis la un bărbat grozav numit Great Baba Ogbogo că ar putea fi de ajutor situației mele. La început, m-am îndoit și ulterior l-am contactat și mi-a spus că va avea o dragoste vrajă pregătită pentru mine pentru a-mi aduce prietenul înapoi la mine. După ce am făcut lucrurile necesare, am făcut totul așa cum mi-a spus el și, spre marea mea surpriză, am primit un telefon de la iubitul meu că vine acasă și îi pare rău pentru tot ce m-a făcut să trec. Rezultatul a avut succes și astăzi, trăim fericiți. I-am dat cuvântul că voi împărtăși experiența mea cu lumea, astfel încât ceilalți să poată primi ajutor de orice fel de la el. Puteți să-l trimiteți prin e-mail prin: greatbabaogbogotemple@gmail.com sau pentru un răspuns urgent, scrieți-l pe linia sa de WhatsApp +2349020168697 ... Vă mulțumesc, excelent, BaBa Ogbogo

annonymous la 23 ianuarie 2021 la 05:17

Treceam prin iad în relația mea când am dat peste mărturiile doctorului Ajayi, un bărbat binecuvântat spiritual de zeii săi pentru a ajuta oamenii să treacă prin momente grele în relația lor. Logodnicul meu, care suntem împreună de 6 ani, spune brusc că ar trebui să anulăm relația și să mergem pe căi separate, încerc să înțeleg ce se întâmplă, dar nu pot înțelege, așa că am scris doctorul Ajayi și am discutat problema mea cu el, a întrebat el mi-au cerut câteva întrebări și mi-a spus soluția pentru ca relația mea să înceapă să funcționeze din nou, i-am urmat instrucțiunile și logodnicul meu care a fost separat de mine timp de 4 luni s-a întors cerșind spunând că nu știe ce i-a venit. Mulțumită Marelui om spiritual, Dr. Ajayi, suntem fericiți căsătoriți cu o stare financiară îmbunătățită. contactați astăzi dr Ajayi dacă vă confruntați cu orice problemă de viață și aveți o soluție durabilă. E-mail: drajayi1990@gmail.com SAU numărul Whatsapp / Viber: +2347084887094

ameliia la 24 ianuarie 2021 la 11:33

Nu am știut niciodată că aș putea obține online, bune și fiabile, care ar putea ajuta oamenii cu adevărat ca mine care aveau nevoie de ajutor în relație. M-am despărțit de soțul meu când s-a despărțit de mine și m-am întors la fostul său iubit, încât eram atât de devastată și de sufletă. Nu am fost eu până când un prieten de-al meu m-a trimis la un bărbat grozav numit Great Baba Ogbogo că ar putea fi de ajutor situației mele. La început, m-am îndoit și ulterior l-am contactat și mi-a spus că va primi o dragoste vrajă pregătită pentru mine, pentru a-mi aduce prietenul înapoi la mine. După ce am făcut lucrurile necesare, am făcut totul așa cum mi-a spus el și, spre marea mea surpriză, am primit un telefon de la iubitul meu că vine acasă și îi pare rău pentru tot ce m-a făcut să trec. Rezultatul a avut succes și astăzi, trăim fericiți. I-am dat cuvântul că voi împărtăși experiența mea cu lumea, astfel încât ceilalți să poată primi ajutor de orice fel de la el. Puteți să-l trimiteți prin e-mail prin: greatbabaogbogotemple@gmail.com sau pentru un răspuns urgent, scrieți-l pe linia sa de WhatsApp +2349020168697 ... Vă mulțumesc, excelent, BaBa Ogbogo

Anonymous la 24 ianuarie 2021 la 12:07

Soțul meu m-a părăsit pentru o femeie mai tânără și am fost devastat. De parcă l-ar fi avut sub o vrajă rea, Paul s-a întors împotriva mea peste noapte fără niciun avertisment. S-a întâmplat anul trecut, eram disperat, așa că am folosit fiecare site de distribuție de vrăji pe care l-am putut găsi fără rezultate. Un prieten mi-a trimis linkul către site-ul Dr. Ilekhojie și l-am contactat. A început să lucreze săptămâna trecută. Ca rezultat al lucrării sale minunate, eu și bărbatul meu suntem din nou împreună. Sunt atât de fericit și de privilegiat că am o persoană atât de grozavă ca tine de partea mea. contactați-l pe Dr Ilekhojie prin Whatsapp / Viber la (+2348147400259 sau prin e-mail (gethelp05@gmail.com

Edith Wood la 24 ianuarie 2021 la 17:48

Numele meu este Edith Wood, vreau să povestesc tuturor despre dr. Ogundele, un om grozav care mi-a adus soțul înapoi cu mine cu puterile sale în 24 de ore, ce puternic jucător de vrăji, dacă ai nevoie de ajutor în vreun fel. Vă sfătuiesc să îl contactați prin WhatsApp sau Viber Chat: +27638836445. E-mail: ogundeletempleofsolution@gmail.com. El are puterile de a rezolva orice problemă, relație, dragoste sau orice boală. Așa de super și real, mi-a adus înapoi soțul care m-a părăsit acum 9 ani cu vraja lui.

Unknown la 26 ianuarie 2021 la 10:21

Sunt aici pentru a depune mărturie despre modul în care acest puternic turnător de vrăji numit DR ISIKOLO m-a ajutat să-mi repar relația. Am fost cu sufletul la gură când logodnica mea mi-a spus că nu mai este interesat să se căsătorească cu mine pentru că avea o aventură cu cealaltă femeie unde lucrează. Am plâns și am plâns în fiecare zi, până când s-a înrăutățit atât de mult încât am contactat Internetul pentru ajutor, atunci când am citit o recenzie despre marea operă a lui DR ISIKOLO, apoi l-am contactat pentru ajutor pentru a-mi recupera amantul, el m-a ajutat să arunc o vrajă puternică (reconciliere de dragoste) și spre cea mai mare surpriză a mea după 48 de ore de a face vraja de dragoste Logodnica mea s-a întors în genunchi implorându-mă să-l iert Acum suntem fericiți căsătoriți și toate mulțumirile merg către DR ISIKOLO Wonders pentru ajutor Salvați-mi relația, îl puteți contacta pe DR ISIKOLO prin adresa sa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l Whatsapp la +2348133261196.

Anonymous la 26 ianuarie 2021 la 16:11

dacă aveți neînțelegeri în relația dvs. sau soțul sau soția a plecat de acasă fără niciun motiv întemeiat sau pur și simplu ați spus că nu mai sunt interesați de relație, dar doriți ca aceștia să revină în viața dvs., puteți contacta un jucător de vrăji numit Dr. Ajayi pentru o soluție pentru că m-a ajutat să-mi recuperez bărbatul după 9 luni de separare de el cu puterea transmisă de strămoșii săi. îl poți contacta pe WhatsApp: +2347084887094 sau prin e-mail: drajayi1990@gmail.com pentru orice fel de vrajă la care te poți gândi, la început am fost îndoielnică față de Marele Dr. Ajayi, lasându-mă să știu că în viață nimic nu este imposibil și acum ochii mei sunt deschiși.

Anonymous la 29 ianuarie 2021 la 03:19

Această mărturie merită împărtășită lumii. Sunt aici pentru a spune lumii lucrările bune ale doctorului Ilekhojie. Omul meu ne-a părăsit pe mine și pe copiii mei pentru o altă femeie mai în vârstă. Nu a fost atât de ușor pentru mine .. Îmi iubesc soțul atât de mult și nu mi-am pierdut speranța și m-am tot rugat și Dumnezeu a răspuns în cele din urmă la rugăciunile mele ... am căutat online un jucător de vrăji care să mă ajute să mă unesc pe mine și pe iubitul meu înapoi pentru totdeauna și am văzut atât de multe mărturii despre modul în care Dr. Ilekhojie a ajutat atât de mulți oameni online și am decis să-i fac un proces ... L-am contactat și i-am explicat. Mi-a spus să nu-mi fac griji că îmi va aduce înapoi bărbatul în 24 de ore. El și-a consultat puterile și m-a asigurat să nu-mi fac griji. Și-a făcut treaba și a aruncat vraja și, spre marea mea surpriză, soțul meu s-a întors în aceeași zi cerșind și plângând exact așa cum a spus dr. Ilekhojie. Suntem fericiți și trăim împreună ca unul. Contactați dr. Ilekhojie. Număr WhatsApp + 2348147400259 / Email (gethelp05@gmail.com)

Unknown la 1 februarie 2021 la 12:52

Sunt foarte bucuros pentru ceea ce a făcut dr. Ilekhojie pentru mine, am auzit despre dr. Ilekhojie printr-un prieten care a ajutat la câștigarea unui caz de divorț în instanță în urmă cu câteva săptămâni și când l-am contactat, el m-a ajutat să arunc o vrăjie de moarte mamei mele în- care mi-a tulburat cu adevărat viața și viitorul, nu mi-a dorit niciodată progresul, de fiecare dată când primesc un loc de muncă de la o companie, mă duc înapoi din cauza soacrei de vrăjitorie pe care o am, nu am știut niciodată că soacra mea era cel care mă frământa, până când într-o zi l-am contactat pe doctorul Ilekhojie pentru ajutor și mi-a spus că soacra mea este cea care mă frământă și mă ajută să arunc o vraja de moarte asupra ei. Sunt fericit pentru că cel rău este mort și de atunci viața mea s-a schimbat pentru lucruri bune, funcționează bine pentru mine și acum trăiesc fericit cu familia mea, datorită dr. Ilekhojie. Vă recomand să luați legătura cu Dr. Ilekhojie. Număr WhatsApp + 2348147400259 / Email (gethelp05@gmail.com)

Anonymous la 1 februarie 2021 la 16:30

Viața poate fi dificilă și crede-mă, viața mi-a jucat o mulțime de trucuri, nu cred niciodată în voodoo sau în vrajă, deși am citit câteva cărți despre ele. Un bărbat special numit dr. Ajayi mi-a dovedit că aruncarea voodoo / vraja este reală și există. Numele meu este Lucia și am 45 de ani, cu trei copii și un soț iubitor. timp de 8 luni bune am fost într-o stare de depresie, deoarece soțul meu s-a trezit într-o anumită dimineață și a ieșit din casă cu unele dintre hainele sale fără nicio explicație, am așteptat să se întoarcă acasă în acea zi, dar nu a fost găsit nicăieri, am sunat și a spus că nu mai este interesat din nou de căsătoria noastră sau de copii, acest lucru mi-a adus răceala pe piele și am fost în stare de șoc pentru că nu-mi amintesc că am avut vreo problemă, am aflat mai târziu că era cu o altă femeie, toate vorbeau și efortul de a-l face să se întoarcă acasă a fost un eșec, se comportă de parcă nu m-ar fi cunoscut până acum. Citeam un articol pe un site web când am văzut o mărturie a unei femei care susține că dr. Ajayi a ajutat-o ​​să-și rezolve problemele de familie și a renunțat la contactul său. Am ales contactul și l-am trimis pe dr. Ajayi, am explicat problemele mele, mi-a spus că nu ar trebui să-mi fac griji că totul va fi bine. Am îndoieli cu privire la asta, dar m-am hotărât să-i dau o lovitură. Mi s-a spus că, într-o dimineață, aruncam o singură dată, am auzit o bătaie la ușă, soțul meu stătea afară, mi-a spus că nu știe ce face și nici măcar nu-și mai amintește cât timp a fost afară din casă, sunt foarte fericit că mi-am revenit soțul și toate mulțumirile merg dr. Ajayi, vrăjitorul, de când l-am contactat, viața mea a mers fără probleme și vreau ca oamenii care trec prin starea mea anterioară să aibă ajutor rapid. De aceea îmi împărtășesc mărturia. Deci, dacă întâmpinați orice fel de dificultate de viață, contactați-l pe Dr. Ajayi prin e-mail: drajayi1990@gmail.com sau Viber Whatsapp: +2347084887094 și veți fi bucuroși că ați făcut-o.

annonymous la 3 februarie 2021 la 01:21

Cum te simți când cel cu care ai plănuit să-ți petreci restul vieții spune brusc că nu mai este interesat de căsătoria de nicăieri care este genul de situație pe care am avut-o când am dat peste dracul de vrăji numit Dr. Ajayi, am fost cu inima zdrobită mi-a rugat soțul câteva luni să se întoarcă acasă, toate pledoariile mele nu au fost reciproce până nu am văzut o mărturie a unei doamne care a descris cum drăgălașul de vrajă Dr Ajayi a ajutat-o ​​să obțină un loc de muncă bine plătit și a spus că este capabil să un fel de vraja ea a scăpat numărul lui: +2347084887094 Am luat numărul și mesajul vrăjitorul Caster Dr. Ajayi mi-a explicat situația și cum soțul meu a plecat brusc de acasă mi-a spus de ce soțul meu a plecat de acasă după ce a efectuat o vraja, el l-a luat doar șapte zile să aduc fericirea înapoi în viața mea pentru că trăiesc fericit cu soțul meu și așteptăm al doilea copil. Dacă aveți nevoie de ajutorul unui jucător de vrajă pentru orice fel de problemă de viață la care vă puteți gândi, contactați jucătorul de vrajă pe numărul său Viber sau WhatsApp: +2347084887094 sau E-mail: drajayi1990@gmail.com

annonymous la 4 februarie 2021 la 03:54

Căutam ajutor pentru că soțul meu a cerut divorțul, dar îl iubesc cu adevărat, l-am implorat să rămână, refuză, am putut să mă împac cu soțul meu după 1 an de separare cu ajutorul unui bărbat puternic, Dr. Ajayi, el este un mare jucător de vrăji și este capabil să efectueze orice fel de vraja. Îl puteți scrie pe Whatsapp: +2347084887094 sau prin e-mail: drajayi1990@gmail.com dacă aveți nevoie de ajutor spiritual.

* Vrajă de căsătorie
*Vraja dragostei
* pe bază de plante pentru orice boală
* Vrajă la loterie
* Câștigă orice dosar în instanță

Dr. Ajayi este într-adevăr o minune și are ascultări ascultătoare, vă puteți baza pe el pentru orice fel de meserie de vrăji și vă veți împărtăși și laudele.

Unknown la 5 februarie 2021 la 15:13

Călătoria mea de restaurare a căsătoriei a început acum 7 zile, când soția mea de 42 de ani m-a schimbat cu un bărbat cu 10 ani mai mic. Am 57 de ani și ea 55. Am trecut prin deșert și în timpul călătoriei mele l-am găsit pe doctorul Isikolo. Dumnezeu l-a folosit pentru a-mi vindeca inima frântă și mi-a luat durerile cu vraja sa de Iubire Puternică. a fost una dificilă pentru mine, încercând să o readuc acasă fără succes și a devenit o agonie pentru copiii mei și pentru mine. Am încredere în Domnul și știu că El îmi va restabili căsătoria. I-am explicat totul și mi-a spus ce să fac, și mi-a făcut partea, iar soția mea s-a întors acasă la mine și la copiii noștri în mai puțin de 48 de ore. Trebuie să avem credință. Credința este asigurarea lucrurilor pe care le sperăm și convingerea lucrurilor nevăzute. Bărbații și femeile, vă rog, nu renunțați, Dumnezeu îl poate folosi pe doctorul Isikolo pentru a vă restabili căsătoria sau relația. Nu pierdeți speranța. Trebuie să te îndrăgostești de Domnul. Contactează doctorul Isikolo Pentru o vrajă de dragoste puternică trimisă de Dumnezeu. prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp-ul său la: +2348133261196.

Unknown la 9 februarie 2021 la 01:00

Cum să-ți faci soțul să se întoarcă acasă cu copiii tăi din nou

Sunt o doamnă cu 2 copii, sunt din SUA, soțul meu m-a lăsat pe mine și pe cei doi copii ai săi timp de aproximativ 10 luni, am suferit mult și am făcut tot ce am putut pentru a-l face să se întoarcă la mine și la copiii lui, dar nimic nu funcționează afară. a fost într-adevăr o perioadă stresantă pentru mine, pentru că puteam trece cu sufletul la gură. mi s-a spus să iau legătura cu medicul pentru vrajă de dragoste, ceea ce am făcut, am avut noroc să-l iau pe Dr. Ilekhojie Contact, care a putut să mă ajute, a lansat o vrajă de dragoste care mi-a adus soțul la mine și la copii mulțumesc mult Dr Ilekhojie, apreciez foarte mult ceea ce ai făcut pentru mine. aici el contactul său, dacă este necesar pentru rezolvarea relației dvs. Contactați Dr. Ilekhojie. Număr WhatsApp + 2348147400259 / Email (gethelp05@gmail.com)

Anonymous la 10 februarie 2021 la 02:07

Mă simt atât de vesel astăzi pentru că fac parte din cei care se bucură din cauza ajutorului pe care mi l-a acordat dr. WALE pentru că mi-am revenit soțul. Sunt căsătorit de 7 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu mă înșela și căuta un divorț. Dar când am întâlnit numărul de telefon DR WALE +2347054019402 pe internet postat de o doamnă, am decis să iau legătura cu el și i-am explicat situația și apoi îi cer ajutorul, dar spre marea mea surpriză mi-a spus că o va face ajută-mă cu cazul meu pentru că nu există nicio problemă fără o soluție. mi-a spus ce să fac, ceea ce am făcut și a lucrat pentru mine, iar soțul meu s-a întors la tine după 3 zile așa cum mi-a promis. Aici sărbătoresc pentru că soțul meu s-a întors acasă și mă bucur cu adevărat de căsătoria mea și ce sărbătoare grozavă. Voi continua să depun mărturie pe internet, deoarece DR WALE este cu adevărat un ajutor pe care Dumnezeu la trimis să ne ajute pe toți. De ce nu contactați acum DR WALE dacă vă confruntați cu orice provocare în relația voastră. Îl puteți contacta pe
adresa de e-mail: drwalespellhome@gmail.com
WhatsApp: +2347054019402

Unknown la 11 februarie 2021 la 23:30

Ești o femeie care caută fructul uterului, vrei să auzi vocile copiilor din casa ta, dar nu ai reușit să rămâi însărcinată, nu-ți mai face griji, deoarece dr. Ajayi te va ajuta să ai un copil al tău, am fost care se confruntă cu o situație similară atunci când un bărbat mărturisește cum dr. Ajayi l-a ajutat să-și readucă iubita soție acasă după 9 luni de separare, am contactat dr. Ajayi, mi-a explicat starea mea, mi-a spus să nu mai plâng și băutură pe bază de plante pentru mine pe care am luat-o și în trei luni am fost însărcinată cu un băiat și o fată, acum sunt o mamă mândră și casa mea a fost în pace. contactați-l pe dr. Ajayi, vrajitorul pentru orice situație de viață, este un om bun. Viber sau WhatsApp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

Unknown la 12 februarie 2021 la 14:03

Modul în care acest mare om numit Dr. Isikolo m-a ajutat să-mi aduc înapoi iubitul în 48 de ore este încă de necrezut pentru mine. iubitul meu care s-a despărțit de mine din mai anul trecut al acestui an și tot efortul meu pentru el înapoi s-a dovedit a fi avortat. Îl iubesc atât de mult încât, de fiecare dată când îl văd cu o altă fată, voi fi supărat. așa că, într-o zi, treceam prin internet când am văzut o mărturie a unei femei despre cum acest mare bărbat pe nume DR ISIKOLO a ajutat-o ​​să se întoarcă împreună cu soțul ei, așa că, norocos pentru mine, a renunțat la contactul bărbatului, așa că am sunat rapid la numărul pe care nu l-a ales i-am trimis un e-mail după aproximativ 2 ore când m-a sunat înapoi și mi-a răspuns prin e-mail. I-am explicat totul și mi-a dat informații complete despre proces și ce să fac. așa că mi-a spus că are nevoie de niște obiecte pentru a face rugăciunile pentru mine, pe care le-am făcut, am făcut tot posibilul pentru ca el să se asigure că rugăciunile mele sunt terminate și, în 48 de ore, așa cum m-a asigurat deja, iubitul meu a revenit la mine, rugându-mă să cerându-mi iertare, acum mă iubește, mă prețuiește și îmi promite că nu mă va mai părăsi niciodată. toate datorită lui DR ISIKOLO, îi puteți trimite și un e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp-ului său: +2348133261196 și fiți siguri de soluție, deoarece el este pur și simplu cel mai bun pe care îl puteți găsi oriunde.

Anonymous la 12 februarie 2021 la 18:07

Sunt o persoană fericită acum, mulțumită lui DR WALE. M-am căsătorit în 2012. Nu am putut să dau naștere timp de cinci ani. Soțul meu era îngrijorat și intenționa să mă trimită afară din casă, mi-a spus că va divorța de mine. Toate acestea îmi pun dureri mari în inimă. Cu inima în dureri, acolo îmi împărtășesc problema cu un prieten de-al meu, știu că avea și probleme de căsătorie. Ea a spus că în timpul ei greu, DR WALE a fost cel pe care l-a contactat și DR WALE și-a adus soțul în termen de 3 zile și amândoi sunt fericiți din nou împreună. Am luat contactul DR WALE de la ea și am discutat cu DR WALE pe WhatsApp +2347054019402 i-am spus lui DR WALE tot ce îmi frământă inima și mi-a spus să nu mai plâng. DR WALE Aruncă o vraja pentru mine în câteva luni, el a aruncat Vraja pentru mine, am fost însărcinată. 2019 am născut un copil soțul meu a fost fericit și trăim fericiți. Deci, dacă aveți nevoie de ajutor urgent pentru orice fel de probleme, vă aflați în DR WALE este persoana potrivită pentru a contacta. E-mail: drwalespellhome@gmail.com SAU WhatsApp +2347054019402

Unknown la 13 februarie 2021 la 01:35

Ești o femeie care caută fructul uterului, vrei să auzi vocile copiilor din casa ta, dar nu ai reușit să rămâi însărcinată, nu-ți mai face griji, deoarece dr. Ajayi te va ajuta să ai un copil al tău, am fost care se confruntă cu o situație similară atunci când un bărbat mărturisește cum dr. Ajayi l-a ajutat să-și readucă iubita soție acasă după 9 luni de separare, am contactat dr. Ajayi, mi-a explicat starea mea, mi-a spus să nu mai plâng și băutură pe bază de plante pentru mine pe care am luat-o și în trei luni am fost însărcinată cu un băiat și o fată, acum sunt o mamă mândră și casa mea a fost în pace. contactați-l pe dr. Ajayi, vrajitorul pentru orice situație de viață, este un om bun. Viber sau WhatsApp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

Anonymous la 15 februarie 2021 la 04:40

Soțul meu s-a schimbat dramatic față de mine, nu mai comunică. El mă respectă și mă acuză în mod fals de infidelitate din cauza bârfelor rele. Totul merge atât de bine și exact cum a spus el că va fi. Chiar dacă a durat 3 zile pentru a progresa pe deplin, a meritat atât de mult, deoarece lucrurile sunt aproape la perfecțiune! Cum mi-a luat situația și a transformat-o complet pentru a-mi oferi exact ceea ce îmi doresc este dincolo de mine, dar ceva ce nu voi pune niciodată la îndoială și voi fi complet recunoscător, Doamne Binecuvântează-l pe DR WALE pentru că a transformat tristețea în fericire. Contact DR WALE: Courriel: drwalespellhome@gmail.com SAU WhatsApp +2347054019402

presley la 16 februarie 2021 la 17:23

Aceasta este o mărturie foarte surprinzătoare, vreau să vă alăturați tuturor pentru a mulțumi vraja de dragoste a lui Kiriji, întrucât el este într-adevăr un om al cuvintelor sale. Sunt inima frântă de mulți ani, fiecare bărbat care s-a apropiat de mine a ajuns să nu mă mai ia în serios, după ultima mea experiență cu omul care m-a dezamăgit ca de obicei, am început să caut o soluție pentru a pune capăt problemei mele, apoi colegul meu de la serviciu a prezentat mă duc la Templul vrăjirii lui Kiriji, apoi l-am contactat prin adresa sa de e-mail; kirijilovespell@gmail.com, a luat câteva zile înainte de a-mi răspunde și, când a făcut-o, am fost instruit cu privire la ce să fac înainte de a fi liber de robia spirituală, am făcut tot ce a spus și astăzi sunt fericit cu soțul meu. Bărbatul care m-a abandonat fără niciun motiv s-a întors la mine acum 3 zile și l-a ajutat și pe colegul meu să-l aducă înapoi pe soțul ei când au divorțat. Acestea sunt informațiile sale de contact; kirijilovespell @ gmail.com, îl puteți contacta și prin numărul său de WhatsApp; +23490201168697

Anonymous la 17 februarie 2021 la 07:25

Uneori, rahatul se întâmplă în căsătoriile noastre, dar nu va dura întotdeauna când luptăm pentru a le rezolva, am avut probleme cu căsătoria mea iunie 2019 a fost o experiență teribilă că aproape mi-am pierdut căsătoria, soțul meu a crezut că înșel pentru că întotdeauna primesc apeluri de la serviciu, am încercat să-l fac să înțeleagă că sunt doar colegii mei, nu m-a crezut niciodată că a cerut divorțul, iar actele au ieșit, a fost ca un vis pentru mine, dar a fost o realitate care trebuia să-l opresc pentru că Îl iubesc, a fost o căsătorie frumoasă și nici nu mi-am putut imagina că îmi părăsesc căsnicia, a trebuit să cer ajutor de la DR WALE. I-am explicat situația și, bineînțeles, el m-a ajutat, mi-a pregătit o vrăjeală de dragoste și m-a asigurat de siguranță, soțul meu oprește divorțul și mă iubește din nou, de aceea sunt aici pentru a le spune oamenilor despre DR WALE și despre cum m-a ajutat. Dacă întâmpinați probleme de căsătorie, contactați e-mailul său: drwalespellhome@gmail.com / WhatsApp: +2347054019402

Unknown la 18 februarie 2021 la 19:50

Ajută-mă să-l sărbătoresc pe Dr. Isikolo (https://isikololovetemple.com) pentru ajutorul său deosebit. Sunt unul dintre acei oameni care au spus că nu voi apela niciodată la un psihic, la un mag sau la orice altceva care să mă ajute cu problemele mele - cel mai puțin din toate problemele mele de dragoste, dar am ajuns la punctul în care știam că am nevoie de câteva îndrumări și sunt atât de bucuros că l-am găsit pe acest bărbat numit Dr. Isikolo. Când aproape l-am pierdut pe Omar într-una din luptele noastre stupide și certuri constante (s-a despărțit de mine), am crezut că am pierdut totul. Plâng toată ziua și cred că nu se va mai întoarce la mine. Am citit atâtea mărturii despre vrăjeala de dragoste a doctorului Isikolo, despre cum a ajutat-o ​​să-l readucă pe fostul iubit înapoi. Îi trimit rapid un e-mail. și, de asemenea, să-l întorc pe soțul meu cu vraja lui de dragoste. Și când am fost cel mai disperat, el nu a profitat de mine. Ați prestat un serviciu foarte bun pentru o persoană care are o adevărată nevoie. Nu știu cum ați făcut-o sau cum funcționează această magie, dar tot ce știu este că FUNCȚIONEAZĂ și omul meu s-a întors la mine în 48 de ore așa cum mi-a promis !! Eu și soțul meu David suntem fericiți din nou împreună și voi fi întotdeauna recunoscător doctorului Isikolo. trimiteți-i un e-mail pentru orice fel de ajutor este foarte capabil și de încredere pentru ajutor: isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți WhatsApp, de asemenea, la +2348133261196

Anonymous la 20 februarie 2021 la 02:49

Am auzit multe vești bune despre DR WALE. Un prieten de-al meu care a jucat la loterie mi-a spus cum DR WALE i-a dat numărul norocos să câștige. Un prieten mi-a povestit cum DR WALE l-a readus pe soțul său la ea. Un prieten de prieten explică modul în care DR WALE l-a ajutat să câștige un loc de muncă pe care îl luptă de ani de zile. Un prieten a vorbit și despre modul în care DR WALE o ajută pentru sarcina copilului. Un prieten a povestit cum DR WALE o ajută să oprească divorțul când soțul ei intenționa să divorțeze de ea. După ce a auzit multe alte lucruri bune pe care le-a făcut pentru alți oameni din întreaga lume. Nu am de ales să îl contactez și să-i împărtășesc problemele mele. I-am spus cum soțul meu se comporta greșit față de mine și copii. După ce i-am spus, mi-a cerut să trimit numele soțului meu, ceea ce am făcut. Mi-a spus că va face o vraja pentru mine. El spune că odată ce a vrăjit, soțul meu va fi drăguț și eu și copiii. Într-adevăr, după ce vraja a fost aruncată, soțul meu începe să acționeze normal înapoi la noi acasă. Acum are grijă de noi acasă. Puteți contacta DR WALE pe E-mail drwalespellhome@gmail.com SAU WhatsApp: +2347054019402

Unknown la 20 februarie 2021 la 10:23

Ce pot să spun, sunt împușcat de cuvinte dacă nu pentru dr Isikolo nu aș fi fericit acum, el a făcut un lucru minunat pentru mine că nu pot să mă țin singur de sine, nu sunt genul de oameni pe care îi vei ajuta după munca bună vor fugi, de ce în fiecare zi îi las pe oameni să știe că există un bărbat puternic ca tine, care va crede vreodată că Rita prietena mea poate reveni la mine cerșind în genunchi după ce mă trăiește în 7 luni Dr Isikolo mi-a făcut o treabă care m-a făcut să cred că există un puternic jucător de vrăji acolo, dar are răbdare să aibă unul puternic precum Dr. Isikolo. Pot să-l dovedesc oricui dorește să contacteze acest mare om nu va regreta pentru că Dr. Isikolo mi-a adus înapoi iubitul în 48 de ore după ce am fost înșelat de acele jucători de vrăji online care caută bani pentru oameni, dar acum intenționez să mă căsătoresc cu ea, mă bucur, mulțumesc foarte mult, Dr Isikolo, apreciez foarte mult, mă rog faci la fel persoanelor care au nevoie de ajutor f rom tine. încă o dată vă mulțumesc prietenii mei de acolo pentru orice fel de problemă pe care o aveți, încercați să o contactați pe Dr. Isikolo și să discutați cu el și să vedeți ce se va întâmpla în continuare, aici este și e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau puteți, de asemenea, să-l Whatsapp la +2348133261196.

anonymous la 20 februarie 2021 la 19:04

CÂȘTIGĂ LOTERIE, LOTO ȘI KACKOTOT CU VRAJA DE SUCCES DR ISIKOLO.
Salut baieti. Vreau doar să mulțumesc (DR ISIKOLO) pentru ceea ce a făcut pentru mine și familia mea, ajutându-mă să câștig la loterie. Am câștigat Patru sute douăzeci de mii de euro. ((420.000,00)). Vraja sa la loterie este cea mai bună și atât de uimitoare. Nu am crezut niciodată că ar putea fi posibil până nu mi-a dat numerele norocoase pentru a câștiga jocul când a lansat vraja câștigului pentru mine. Viața mea este acum echilibrată și sunt acum foarte bogată așa cum mi-am dorit întotdeauna și sunt fără îndoială. Căutați un jucător de vrăji real și autentic care să vă ajute să câștigați în orice fel de loterie pe care o jucați? îl puteți contacta pe DR ISIKOLO, astăzi tot planul dvs. de a câștiga vreodată Big in Lottery se va împlini și va funcționa bine pentru dvs. Vraja Lui foarte reală și autentică, încă nu-mi vine să cred. Vraja Lui, de asemenea, funcționează foarte repede. Vă mulțumesc foarte mult Dr. Peter pentru că v-ați dedicat timpul pentru a arăta vraja Loteriei pentru mine. Am primit facturile plătite, datoria mi-a fost compensată și sunt încă foarte bogat. Dacă aveți nevoie de un jucător de vrăji real și autentic pentru a vă ajuta să câștigați la loterie, contactați-l cu amabilitate pentru ajutor rapid și urgent isikolosolutionhome@gmail.com sau Whatsapp him la +2348133261196

anonymous la 21 februarie 2021 la 14:29

Cu atât de mult în inima mea, sunt aici pentru a mă exprima despre modul în care Dr. Isikolo mi-a salvat căsătoria de la divorț. Eu și soțul meu aveam o oarecare neînțelegere și ne rupea căsătoria, în măsura în care soțul meu căuta un divorț. Așa că nu am altă opțiune decât să mă duc la internet pentru a căuta soluția la problema mea, acolo am dat peste detaliile doctorului Isikolo și despre cât de mulți oameni scriau lucruri bune despre el și lucrările sale minunate pentru ei și despre cum a ajutat o mulțime de oameni prin restabilirea relației acolo. L-am contactat pe doctorul Isikolo și mi-a spus tot ce trebuie să fac, ceea ce am făcut și în mai puțin de 48 de ore soțul meu a anulat actele de divorț. Acum, eu și soțul meu trăim împreună în pace și armonie cu fiicele noastre. Toate mulțumiri doctorului Isikolo pentru că mi-a salvat căsnicia de la despărțire. Informațiile de contact ale doctorului Isikolo sunt prin intermediul site-ului web: https://isikololovetemple.com, e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau îi puteți WhatsApp, de asemenea, la +2348133261196.

annonymous la 22 februarie 2021 la 04:29

iată scurta mea mărturie despre modul în care mi-am recuperat dragostea ... După 3 ani de căsătorie, eu și soțul nostru am fost într-o ceartă sau alta până când în cele din urmă m-a părăsit și s-a mutat să fim cu o altă femeie. Am simțit că viața mea s-a sfârșit și copiii mei au crezut că nu-și vor mai vedea tatăl, iar eu am rămas emoțional foarte mult timp. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care mă chinuiau inima, inima mea era plină de dureri și dureri pentru că eram cu adevărat îndrăgostit de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și îmi doresc întotdeauna să se întoarcă la mine, eram foarte supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web care mi-a sugerat că Dr. Ayo mă poate ajuta să-mi iau soțul înapoi cu experiența și îndrumarea sa. Am simțit că ar trebui să-l încerc. L-am contactat și mi-a spus ce să fac și am făcut-o și i-am urmat, de asemenea, toate instrucțiunile. 73 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îi este atât de dor de mine și de copii și a promis că nu mă va mai părăsi nici eu, nici copiii, așa de uimitor !! Așa că așa s-a întors cu multă dragoste și bucurie și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o mie și copiilor. Apoi, din acea zi, Căsătoria noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte, totul datorită doctorului Ayo. el este atât de puternic și am decis să împărtășesc povestea mea pe internet, încât dr. Ayo este un personaj real și puternic care mă voi ruga să trăiesc mult timp pentru a-și ajuta copiii în vremea necazurilor, dacă sunteți aici și aveți nevoie de Înapoi sau soțul tău s-a mutat cu o altă femeie, nu mai plânge, contactează acest puternic și autentic jucător de vrăji. mai jos sunt detaliile sale de contact: WHATSAPP lui +2347055691377 sau Email: drayo47373@gmail.com

Unknown la 22 februarie 2021 la 13:33

Mă simt atât de vesel astăzi datorită ajutorului pe care mi l-a dat DR ISIKOLO pentru că mi-am revenit soțul. Sunt căsătorit de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu mă înșela și căuta un divorț. Dar când am dat peste e-mailul DR ISIKOLO (send@isikololovetemple.com) pe internet postat de o doamnă, am decis să iau legătura cu el și i-am explicat situația și apoi îi cer ajutorul, dar spre marea mea surpriză mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu pentru că nu există nicio problemă fără o soluție. mi-a spus ce să fac, ceea ce am făcut și a lucrat pentru mine, iar soțul meu s-a întors la tine după 2 zile așa cum mi-a promis. Aici sărbătoresc pentru că soțul meu s-a întors acasă și mă bucur cu adevărat de căsătoria mea și ce sărbătoare grozavă. Voi continua să depun mărturie pe internet, deoarece DR ISIKOLO este cu adevărat un ajutor pe care Dumnezeu la trimis să ne ajute pe toți. De ce să nu îl contactați acum pe DR ISIKOLO dacă vă confruntați cu orice provocări din viața de relație. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau puteți, de asemenea, să-l Whatsapp la +2348133261196. Site-ul web: https://isikololovetemple.com

Anonymous la 22 februarie 2021 la 23:03

Trebuie să depun această mărturie miraculoasă, care este atât de incredibilă până acum. Am avut o problemă cu fostul meu soț acum 2 ani, ceea ce a dus la despărțirea noastră. Nu eram din nou eu însumi, mă simțeam atât de gol în mine, dragostea și situația mea financiară au devenit cele mai grave, până când un prieten apropiat de-al meu mi-a povestit despre un jucător de vrăji care a ajutat-o și în aceeași problemă, pe care îl cheamă dr. Ilekhojie. Am trimis prin e-mail jucătorului de vrăji și i-am spus problema mea și am făcut ceea ce mi-a cerut, pentru a scurta povestea lungă. Înainte să știu ce se întâmplă, în mai puțin de două zile soțul meu mi-a sunat și mi-a spus că se întoarce la mine, că am fost atât de fericit că l-am întors la mine. Cea mai interesantă parte a poveștii este că sunt însărcinată. Mulțumesc doctorului Ilekhojie pentru că mi-a salvat căsnicia și că i-a salvat și pe alții. Continuați munca bună, dr.Ilekhojies contactați gethelp05@gmail.com sau sunați la +2348147400259

Unknown la 23 februarie 2021 la 20:08

Vrajă de dragoste puternică și eficientă pentru a-ți reveni Ex-Lover-ul acum, Verifică-l pe DR ISIKOLO
Tocmai am experimentat minunile vrăjii de dragoste ale doctorului Isikolo, care au fost răspândite pe internet și în întreaga lume, cum a ajutat în mod minunat oamenii din întreaga lume să-și restabilească căsătoria și să-și recapete iubitorii pierduți și, de asemenea, să ajute la câștigarea la loterie. L-am contactat după ce am trecut prin atât de multe mărturii de la oameni diferiți cum a ajutat să-l readucă pe fostul iubit înapoi, i-am spus despre soțul meu care m-a abandonat acum vreo 8 luni și a plecat de acasă cu tot ce am avut. DR ISIKOLO mi-a spus doar să zâmbesc de 3 ori și să mă odihnesc, se va descurca cu totul în doar 48 de ore. După a doua zi în care Toni m-a sunat, am fost atât de șocat, am apelat și nu mi-am putut crede urechile, era implorându-mă cu adevărat să-l iert și făcând promisiuni la telefon. S-a întors acasă și mi-a luat și o mașină nouă doar pentru ca el să-mi demonstreze dragostea pentru mine. Am fost atât de fericit și l-am sunat pe DR ISIKOLO și i-am mulțumit, mi-a spus doar să împărtășesc veștile bune din întreaga lume .. Ei bine, dacă ai nevoie de un jucător de vrăji eficient și real pentru orice problemă din viața ta, poți contacta dr. : isikolosolutionhome@gmail.com sau puteți, de asemenea, să-l Whatsapp la +2348133261196.

Unknown la 24 februarie 2021 la 00:02

Bună, telespectatori online, sunt aici pentru a-mi împărtăși mărturia despre cum am fost ajutat să-mi recapăt soția. Am fost un trișor și soția mea m-a prins de mai multe ori. Am încercat să mă repar și de fiecare dată am ajuns să înșel iar și iar. Cred că nu mi-am dat seama ce a însemnat pentru mine până nu m-a lăsat în pace. Am început să găsesc o modalitate de a o recupera, dar nimic nu pare să funcționeze perfect până când am dat peste un articol despre dr. Ilekhojie care a ajutat o mulțime de oameni la nivel global să-și recupereze relațiile. Am luat legătura cu el prin numărul său de WhatsApp prin +2348147400259 și m-a asigurat că soția mea se va întoarce la mine în 48 de ore cu vraja sa de reconciliere. În mod surprinzător, soția mea s-a întors acasă după 2 zile spunând că încă mă iubește și am jurat să nu o mai înșel. Dacă aveți nevoie de ajutor, trimiteți-i un e-mail prin gethelp05@gmail.com sau numărul WhatsApp / Viber +2348147400259

Marie Anette Olsson la 24 februarie 2021 la 10:50

Bună ziua tuturor, sunt bucuros să împărtășesc mărturia mea despre un puternic jucător de vrăji numit Dr. Mustafa. Sunt Marie Anette și locuiesc în Suedia, soțul meu și cu mine ne-am certat puțin și el ne-a lăsat pe mine și copiii pentru o altă femeie, îl iubesc atât de mult căut ajutor online și am văzut o mulțime de mărturii ale oamenilor despre cum Dr. Mustafa i-a ajutat și a ieșit cu rezultate pozitive, cum ar fi Divorțuri, Racuri, probleme spirituale și ca Barrens să nască și alții. Așa că i-am trimis un e-mail și i-am spus problema mea și mi-a dat instrucțiuni pe care le-am urmat și după 48 de ore mai târziu s-a întors acasă cerșind iertare și acum trăim fericiți împreună, mulțumită doctorului Mustafa pentru că mi-a restabilit căsătoria. Pentru oricare dintre voi care are probleme similare, contactați-l astăzi pentru ajutor, aici este adresa de e-mail personală: - dr.mustafa86@yahoo.com sau Whatsapp him la +37258436980

Sandra Filipova la 24 februarie 2021 la 12:24

Da, este adevărat că Dr. Isikolo este cel mai bun pentru a restabili casele și relațiile sparte. Numele meu este Jojo Ivan și am fost client pentru DR ISIKOLO și trebuie să vă spun că este un adevărat jucător de vrăji. Când am contactat acest jucător de vrăji, prietenul meu mă părăsise de 2 ani și mereu l-am dorit să-mi revină. L-am cunoscut pe Dr. ISIKOLO pentru a mă ajuta în urmă cu aproximativ o lună și m-am reconectat cu iubitul meu. Când fostul meu iubit m-a părăsit, a fost o tulburare pentru mine. Acest lucru a devenit un dezastru pentru mine că am avut un traumatism fiziologic și familia mea a fost foarte îngrijorată de sănătatea mea. După 2 ani, l-am întâlnit pe dr. ISIKOLO și printr-o mărturie și mi-a spus să mă calmez că indiferent care este problema, el este bine și gata să ajute pe oricine vine la el. Doar peste 2 zile, fosta mea m-a sunat și a vrut să ne întâlnim. Am fost de acord și am făcut pregătiri pentru a-l întâlni și mi-a spus cum s-a simțit vinovat pentru ceea ce a făcut și a vrut să mă întorc. L-am lăudat pe DR ISIKOLO pentru lucrările sale minunate și îl voi recomanda oricui are nevoie de un jucător de vrăji. Contactați-l pentru a vă ajuta și treceți rapid la e-mailul său isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l Whatsapp la +2348133261196.

Anonymous la 24 februarie 2021 la 16:59

Puteți pune toată încrederea dvs. pe dr. Wale în realitatea sa și își păstrează promisiunea. WHATSAPP LUI +2347054019402
Sunt atât de fericită că mi-am revenit soțul !! Vreau să împărtășesc experiența mea uimitoare cu cel mai mare jucător de vrăji DR WALE, soțul meu mă înșela și când am aflat că am avut o luptă care l-a condus la umplerea pentru divorț, am plâns și m-am îmbolnăvit când căutam despre citate de dragoste online Am văzut oameni vorbind despre DR WALE și marea sa operă. al cărui caz a fost similar cu al meu, i-au lăsat informațiile de contact, l-am contactat pe DR WALE și i-am spus grijile mele și mi-a spus să nu-mi fac griji că după TREI ZILE va anula divorțul. Și totul va reveni la normal. După ce a făcut vraja pentru mine, Prea mare surpriză A treia zi, soțul meu a venit implorându-mă să-l accept înapoi, vă mulțumesc încă o dată DR WALE sunteți într-adevăr o binecuvântare pentru mine, vă poate ajuta și să contactați drwalespellhome@gmail.com WhatsApp +2347054019402

Unknown la 25 februarie 2021 la 20:09

Sunt foarte surprins de experiența miraculoasă și de minunile doctorului Isikolo care s-au răspândit pe internet și în întreaga lume. Cum a ajutat minunat oamenii din întreaga lume să le readucă iubitorii pierduți. L-am contactat după ce am trecut prin atât de multe mărturii de la oameni diferiți cum a ajutat să-l readucă pe fostul iubit înapoi, i-am povestit despre soțul meu care m-a abandonat acum vreo 8 luni și a plecat de acasă cu tot ce am avut, am fost nedumerit când doar mi-a spus să zâmbesc și să mă odihnesc, asigurându-mă că se va descurca cu totul în doar 48 de ore, am respectat procedurile sale cu privire la modul de a mă ajuta și a lucrat pentru mine. După a doua zi, soțul meu m-a sunat, am fost atât de șocat, am apelat și nu mi-a venit să cred urechile, chiar mă implora să-l iert și îmi făcea promisiuni la telefon, s-a întors acasă și mi-a luat și un cadouri foarte frumoase doar pentru ca el să-mi demonstreze dragostea pentru mine. am fost atât de fericit că a trebuit să-l sun pe doctorul Isikolo și i-am mulțumit, mi-a spus doar să împărtășesc vestea bună peste tot în lume pe e-mailul său isikolosolutionhome@gmail.com sau puteți, de asemenea, WhatsApp him la +2348133261196.

Unknown la 26 februarie 2021 la 02:47

Vreau să-i mulțumesc doctorului Ayo, un jucător de vrăji foarte puternic, care mă ajută să-mi aduc soțul la mine, acum câteva luni am o problemă serioasă cu soțul meu, până când a părăsit casa și a început să se întâlnească cu o altă femeie și el a rămas cu femeia, am încercat tot ce am putut să-l aduc înapoi, dar tot efortul meu a fost inutil până în ziua în care prietenul meu a venit să mă vadă în casa mea și ea m-a întrebat despre soțul meu, i-am spus tot ce s-a întâmplat între mine și soțul meu, apoi mi-a spus despre un puternic jucător de vrăji care o ajută când se afla în aceeași problemă, mi-a dat contactul doctorului Ayo și l-am contactat și i-am spus tot ce s-a întâmplat și el mi-a spus să nu-mi fac griji din nou, că soțul meu se va întoarce la mine după ce a aruncat o vrajă asupra lui, am crezut că este o glumă, după ce a terminat de aruncat vraja, mi-a spus că tocmai a terminat de aruncat vraja surpriză în 72 de ore, soțul meu chiar s-a întors implorându-mă să-l iert, dacă ești afară în fața unei astfel de probleme și doriți să fiți din nou fericiți, dr. Ayo vă va ajuta. contactați-l pe Whatsapp +2347055691377 sau EMAIL-L: drayo47373@gmail.com este 100% dispus să ajute orice organism care are nevoie de ajutorul său.

Unknown la 26 februarie 2021 la 02:49

Vreau să-i mulțumesc doctorului Ayo, un jucător de vrăji foarte puternic, care mă ajută să-mi aduc soțul la mine, acum câteva luni am o problemă serioasă cu soțul meu, până când a părăsit casa și a început să se întâlnească cu o altă femeie și el a rămas cu femeia, am încercat tot ce am putut să-l aduc înapoi, dar tot efortul meu a fost inutil până în ziua în care prietenul meu a venit să mă vadă în casa mea și ea m-a întrebat despre soțul meu, i-am spus tot ce s-a întâmplat între mine și soțul meu, apoi mi-a spus despre un puternic jucător de vrăji care o ajută când se afla în aceeași problemă, mi-a dat contactul doctorului Ayo și l-am contactat și i-am spus tot ce s-a întâmplat și el mi-a spus să nu-mi fac griji din nou, că soțul meu se va întoarce la mine după ce a aruncat o vrajă asupra lui, am crezut că este o glumă, după ce a terminat de aruncat vraja, mi-a spus că tocmai a terminat de aruncat vraja surpriză în 72 de ore, soțul meu chiar s-a întors implorându-mă să-l iert, dacă ești afară în fața unei astfel de probleme și doriți să fiți din nou fericiți, dr. Ayo vă va ajuta. contactați-l pe Whatsapp +2347055691377 sau EMAIL-L: drayo47373@gmail.com este 100% dispus să ajute orice organism care are nevoie de ajutorul său.

Unknown la 27 februarie 2021 la 01:05

După 5 ani de căsătorie cu soțul meu cu 2 copii, soțul meu a început să se poarte ciudat și să iasă cu alte doamne și mi-a arătat dragoste rece, în mai multe rânduri el amenință să divorțeze de mine dacă îndrăznesc să-l întreb despre relația lui cu alte doamne, eu a fost total devastat și confuz până când un vechi prieten de-al meu mi-a spus despre un jucător de vrăji pe internet numit Dr. Ileklhojie care ajută persoanele cu relații și probleme de căsătorie prin puterile vrăjilor de dragoste, la început m-am îndoit dacă așa ceva există vreodată, dar am decis să încercați, când îl contactez, el m-a ajutat să arunc o vrajă de dragoste și în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine și a început să-și ceară scuze, acum a încetat să mai iasă cu alte doamne și cu el cu mine pentru totdeauna și pentru adevărat. Contactați acest mare jucător de vrăji pentru ca relația dvs. sau problema căsătoriei să fie rezolvată astăzi prin e-mail: gethelp05@gmail.com sau numărul WhatsApp / Viber +2348147400259

Unknown la 27 februarie 2021 la 01:35

După 5 ani de căsătorie cu soțul meu cu 2 copii, soțul meu a început să se poarte ciudat și să iasă cu alte doamne și mi-a arătat dragoste rece, în mai multe rânduri el amenință să divorțeze de mine dacă îndrăznesc să-l întreb despre relația lui cu alte doamne, eu a fost total devastat și confuz până când un vechi prieten de-al meu mi-a spus despre un jucător de vrăji pe internet numit Dr. Ileklhojie care ajută persoanele cu relații și probleme de căsătorie prin puterile vrăjilor de dragoste, la început m-am îndoit dacă așa ceva există vreodată, dar am decis să încercați, când îl contactez, el m-a ajutat să arunc o vrajă de dragoste și în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine și a început să-și ceară scuze, acum a încetat să mai iasă cu alte doamne și cu el cu mine pentru totdeauna și pentru adevărat. Contactați acest mare jucător de vrăji pentru ca relația dvs. sau problema căsătoriei să fie rezolvată astăzi prin e-mail: gethelp05@gmail.com sau numărul WhatsApp / Viber +2348147400259

Unknown la 27 februarie 2021 la 01:38

După 5 ani de căsătorie cu soțul meu cu 2 copii, soțul meu a început să se poarte ciudat și să iasă cu alte doamne și mi-a arătat dragoste rece, în mai multe rânduri el amenință să divorțeze de mine dacă îndrăznesc să-l întreb despre relația lui cu alte doamne, eu a fost total devastat și confuz până când un vechi prieten de-al meu mi-a spus despre un jucător de vrăji pe internet numit Dr. Ileklhojie care ajută persoanele cu relații și probleme de căsătorie prin puterile vrăjilor de dragoste, la început m-am îndoit dacă așa ceva există vreodată, dar am decis să încercați, când îl contactez, el m-a ajutat să arunc o vrajă de dragoste și în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine și a început să-și ceară scuze, acum a încetat să mai iasă cu alte doamne și cu el cu mine pentru totdeauna și pentru adevărat. Contactați acest mare jucător de vrăji pentru ca relația dvs. sau problema căsătoriei să fie rezolvată astăzi prin e-mail: gethelp05@gmail.com sau numărul WhatsApp / Viber +2348147400259

Unknown la 27 februarie 2021 la 14:08

Mă trezesc în fiecare zi cu un zâmbet pe buze și cântând laude acestui puternic jucător de vrăji numit Dr. Isikolo, care mi-a făcut o mare favoare salvându-mi relația de la despărțire. Obișnuiam să cred că am o relație perfectă până când amantul meu a început să vină acasă târziu și în fiecare zi el îmi oferă scuze diferite, apoi am decis să-l urmăresc cu atenție, apoi descopăr că avea o aventură cu o altă fată. Mi s-a rupt inima pentru că am avut atât de multă încredere în el și știind că are o relație secretă, mă doare foarte mult și mai mult îmi era atent sau îmi arăta dragoste. Înainte să-l știu, m-a lăsat pentru fată și am fost într-o mizerie adâncă, lăsându-l în fața altei femei. Dar mulțumesc tuturor celor care au plasat informațiile de contact ale doctorului Isikolo pe internet, deoarece prin aceasta am reușit să îl contactez pe doctorul Isikolo și el m-a ajutat să-l readuc în 48 de ore și astăzi relația mea a fost restabilită cu dragoste și mai multă dragoste decât niciodata. Dacă vă aflați în orice fel de relație sau stres în căsătorie, vă voi face o favoare prin renunțarea la informațiile de contact ale doctorului Ben, care sunt prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau puteți, de asemenea, să-l WhatsApp la +2348133261196.

Anonymous la 28 februarie 2021 la 12:34

Soțul meu plănuia să divorțeze de mine, spunând că s-a săturat de uniunea noastră, am fost surprins pentru că asta a venit dintr-o dată și instinctul meu mi-a spus că ceva nu merge bine, am aflat mai târziu că soțul meu are o femeie afară, l-am întrebat despre asta , s-a enervat foarte tare și a spus că de aceea vrea să divorțăm, a plecat de acasă timp de 6 luni când am văzut contactul doctorului Ajayi, vrăjitorul, o femeie mi-a explicat cum a putut să rămână însărcinată și să aibă un copil propriu cu un medicament pe bază de plante după 9 ani de căsătorie, i-am luat contactul și i-am explicat situația cu soțul meu, mi-a spus că soțul meu a fost manipulat de o forță întunecată, mi-a spus câteva lucruri de făcut și să-mi fac o vrajă, după șapte zile de vrăjeală soțul meu a venit acasă și a rupt hârtia de divorț, acum trăim fericiți, mulțumită dr. Ajayi. Nu vă rușinați de problemele dvs., căutați ajutor și rezolvați-l. Viber / Whatsapp: +2347084887094

annonymous la 28 februarie 2021 la 14:12

Soțul meu plănuia să divorțeze de mine, spunând că s-a săturat de uniunea noastră, am fost surprins pentru că asta a venit dintr-o dată și instinctul meu mi-a spus că ceva nu merge bine, am aflat mai târziu că soțul meu are o femeie afară, l-am întrebat despre asta , s-a enervat foarte tare și a spus că de aceea vrea să divorțăm, a plecat de acasă timp de 6 luni când am văzut contactul doctorului Ajayi, vrăjitorul, o femeie mi-a explicat cum a putut să rămână însărcinată și să aibă un copil propriu cu un medicament pe bază de plante după 9 ani de căsătorie, i-am luat contactul și i-am explicat situația cu soțul meu, mi-a spus că soțul meu a fost manipulat de o forță întunecată, mi-a spus câteva lucruri de făcut și să-mi fac o vrajă, după șapte zile de vrăjeală soțul meu a venit acasă și a rupt hârtia de divorț, acum trăim fericiți, mulțumită dr. Ajayi. Nu vă rușinați de problemele dvs., căutați ajutor și rezolvați-l. Viber / Whatsapp: +2347084887094

annonymous la 1 martie 2021 la 04:22

Numele meu este Kelvin Jose. Vreau să mulțumesc unui om grozav cunoscut sub numele de Dr. Ayo, este un sorter puternic și a ajutat mulți oameni din întreaga lume cu diferite probleme conjugale. Îmi iubesc cu adevărat soția și nu vreau să divorțăm, așa că cer ajutorul drăguțului dr. Ayo, el mi-a pregătit o vrajă de dragoste și soția mea a anulat divorțul în 2 zile ... probleme în relația dvs. și doriți o soluție rapidă și durabilă, îl puteți contacta pe Dr. Ayo prin e-mail: drayo47373@gmail.com sau prin numărul de Whatsapp: +2347055691377

annonymous la 1 martie 2021 la 04:22

Numele meu este Kelvin Jose. Vreau să mulțumesc unui om grozav cunoscut sub numele de Dr. Ayo, este un sorter puternic și a ajutat mulți oameni din întreaga lume cu diferite probleme conjugale. Îmi iubesc cu adevărat soția și nu vreau să divorțăm, așa că cer ajutorul drăguțului dr. Ayo, el mi-a pregătit o vrajă de dragoste și soția mea a anulat divorțul în 2 zile ... probleme în relația dvs. și doriți o soluție rapidă și durabilă, îl puteți contacta pe Dr. Ayo prin e-mail: drayo47373@gmail.com sau prin numărul de Whatsapp: +2347055691377

Anonymous la 1 martie 2021 la 12:14

Lucrurile nu stau prea bine cu mine de câțiva ani. Dar toate mulțumesc lui DR WALE pentru că m-a ajutat să mă întorc la momentul meu fericit. În urmă cu trei ani am avut un accident care m-a ținut deoparte de ani de zile. În acest timp treceam prin dureri, nu știu că soțul meu plănuia să mă divorțeze, plănuia să se căsătorească cu o altă femeie. Cum am aflat. În această zi bună, și-a lăsat din greșeală telefonul în locul în care mă așezam, a mers să facă baie, am deschis telefonul și am văzut toate conversațiile pe care le făcea. Cum intenționa să ne vândă casa, să mă divorțeze în starea mea și să mă căsătoresc cu o altă femeie. După ce am văzut tot ce am fost amărât și lacrimile încep să curgă pe ochii mei pentru că nu-mi venea să cred că omul pe care îl iubesc cu inima mea mă va răni grav. După ce am văzut toate acestea, caut ajutor. Așa am dat peste DR WALE văzând comentarii bune despre munca sa. Așa că l-am contactat pe DR WALE și i-am spus totul. DR WALE a făcut o vrajă care m-a făcut să mă ridic din nou în picioare. De asemenea, a făcut o vrajă care îl face pe soțul meu să nu înceteze să mă iubească și soțul meu să-mi ceară iertare. E-mail: drwalespellhome@gmail.com SAU WhatsApp: +2347054019402

Unknown la 1 martie 2021 la 15:36

Sunt căsătorit de 4 ani și în al cincilea an de căsătorie, o altă femeie a trebuit să-mi ia amantul de la mine și soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe copii și am suferit de 2 ani până când am întâlnit un post unde acest bărbat Dr. Ilekhojie care au ajutat pe cineva și am decis să-l încerc să mă ajute să-l aduc pe soțul meu înapoi acasă și să mă cred că i-am trimis fotografia lui și a soțului meu și după 48 de ore așa cum mi-a spus, am văzut o mașină M-am dus în casă și iată că era soțul meu și el a venit la mine și la copii și de aceea sunt fericit să vă fac pe fiecare dintre voi să vă întâlniți cu omul acesta și să vă întoarceți iubitul. E-mail: gethelp05@gmail.com sau Whatsapp / Viber: +2348147400259

unknown la 1 martie 2021 la 23:03

Bună ziua, prieteni, de obicei nu fac asta, dar din cauza bucuriei pe care o trăiesc acum, îmi va plăcea ca și ceilalți care se află în situația mea anterioară să primească ajutorul lor. Căsătoria mea de 19 ani binecuvântată cu trei copii era pe punctul de a se prăbuși deoarece soțul meu iubitor a spus că este obosit de unirea noastră și vrea un divorț fără motiv, tot ce a putut spune este că este obosit și am întrebat de ce, dar nu a fost dat niciun răspuns fructuos pentru mine, știam că ceva nu este în regulă undeva, deoarece el nu se comportă în sinea lui normală și nu-mi va plăcea ca casa mea să se prăbușească, așa că am ieșit să caut ajutor, după 4 luni de căutare și mulți dezamăgesc de la alte persoane. în cele din urmă l-a cunoscut pe Dr. Ajayi online, un om spiritual bogat binecuvântat de strămoșii săi cu o putere super naturală de vindecare și rezolvare a diferitelor probleme de viață. I-am explicat situația mea și mi-a pus câteva întrebări la care am răspuns sincer pentru că vreau cu adevărat soțul meu înapoi, dr. AJAYI mi-a spus care este problema și mi-a spus că trebuie făcut, i-am urmat toate instrucțiunile și după o săptămână soțul meu a venit acasă după două luni de ședere și a rupt hârtia de divorț și astăzi trăim liniștiți acasă. Dacă aveți ceva care vă deranjează viața și doriți soluții rapide și fiabile, contactați-l pe Dr. Ajayi și veți avea un motiv să vă împărtășiți mărturia ca mine. Contactați Whatsapp: +2347084887094

annonymous la 2 martie 2021 la 09:49

Este povestea vieții mele. Am fost căsătorit cinci ani fără copii din cauza faptului că soțul meu a început să facă lucruri ciudate venind târziu acasă și să nu petreacă timp cu mine timp de 3 luni dormeam într-o cameră separată viața noastră sexuală mai târziu a murit avocatul familiei noastre m-a sunat pentru soțul meu pentru divorț la o săptămână după ce am divorțat, am fost foarte trist și am pierdut totul în viața mea, deoarece medicul meu mi-a spus că nu există nicio cale să rămân însărcinată, chiar mi-a făcut viața nenorocită, până când am întâlnit un prieten care mi-a spus despre Dr. Ayo pe internet, mi-a spus cum Dr. Ayo a ajutat-o ​​pe ea și pe multe femei cu aceste probleme similare prin care trec, așa că l-am contactat și i-am explicat totul despre problema mea și mi-a spus tot ce ai nevoie. pentru a oferi înainte de a putea arunca o vrajă de reunificare pentru fostul meu soț, ceea ce am făcut și el a trimis o rugăciune puternică. A trebuit să spun miezul nopții în timp ce el arunca vraja iubirii. A fost un miracol, la 2 zile după încheierea vrăjii, soțul meu s-a întors. mie și mi-a cerut scuze pentru toate acestea pe care le-a făcut și i-am spus că sunt complet gata să mă susțină în orice vreau, l-am sunat repede pe doctorul Ayo și i-am spus ce se întâmplă în acel moment și, de asemenea, el m-a pregătit și m-a trimis unele plante El a spus că va vindeca orice boală sau infecție nedorită care mă va împiedica să concep. Mi-a spus cum să o folosesc înainte de a-l întâlni pe soțul meu acolo, după ce am folosit aceste rădăcini de plante native pe care Dr. Ayo mi le-a dat câteva săptămâni mai târziu. simți semne de sarcină peste tot. Am fost la spital și medicul a spus că este cu adevărat însărcinată, că tocmai a născut un copil. Mă bucur să îl cunosc pe Dr. Ayo. Dacă vă confruntați cu o astfel de problemă, vă asigur că Dr. Ayo vă va ajuta în oricare dintre problemele dvs. conexe cu care vă confruntați, îl puteți contacta prin WhatsApp: +2347055691377 sau prin e-mail: drayo47373@gmail.com

Elena Ignat Sandra Pearson la 2 martie 2021 la 10:52

Acesta este site-ul pe care l-am citit despre DR ISIKOLO și l-am contactat pentru a mă ajuta să-l iau pe fostul meu iubit să se căsătorească cu mine în luna august a acestui an și am revenit aici pentru a posta despre el. Doctorul Isikolo vă va ajuta să vă rezolvați problema indiferent prin ce treceți. Numele meu este Anna Oscar. Postarea despre un jucător de vrăji este foarte ciudat pentru mine, deoarece nu am crezut niciodată că voi putea spune că am fost ajutat de un jucător de vrăji în readucerea fostului meu iubit la mine chiar și atunci când m-a părăsit din cauza infidelității și a abuzurilor constante și ne-am luptat separat și după 6 luni fără contact. Am citit despre doctorul Paul de pe alte site-uri web și l-am contactat pentru a mă ajuta și în mai puțin de 48 de ore fostul meu iubit m-a sunat și m-am bucurat că vrea să se întoarcă la mine. Ne-am întâlnit în aceeași lună și el mi-a propus. A fost cel mai frumos inel. Vă rugăm să vă adresați tuturor celor de aici, contactați DR ISIKOLO pentru a vă rezolva problema și pentru a vă face fericiți cu relația voastră care vă face rău. Iubirea este cel mai bun sentiment trăit vreodată. Trimiteți-l prin e-mail la isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l Whatsapp la +2348133261196. Site-ul web: https://isikololovetemple.com

Unknown la 4 martie 2021 la 11:39

MULTUMESC Dr. Isikolo PENTRU RESTAURAREA FERICIREA MEA ȘI FAMILIA MEA ÎMPREUNĂ. WHATSAPP: +2348133261196.
Bună, sunt Rosa Antoine. După ce am fost într-o Uniune numită căsătorie cu soțul meu de ani de zile, el a fost abuziv și a distrus dragostea pe care am împărtășit-o și mi-a părăsit-o. Am făcut tot posibilul să mă întorc la el, dar totul a fost în zadar, l-am dorit să se întoarcă atât de tare pentru că îl iubeam. așa că i-am explicat prietenei problema mea și mi-a sugerat să iau legătura cu un aparat care a ajutat-o ​​să facă o vrăjeală care a însărcinat-o și l-a adus pe soțul ei înapoi. Nu am avut de ales decât să încerc. I-am trimis mesagerului pe vrăjitor numit Dr. Isikolo pe WhatsApp și el m-a asigurat că nu există nicio problemă și că totul va fi în regulă. Mi-a spus tot ce mi-a fost necesar, pe care i-am prezentat-o, așa că a aruncat vraja pentru mine și, în mod surprinzător, după 48 de ore, soțul meu m-a sunat aplogând pentru tot ce a venit ca o bucurie imensă și copleșitoare. Am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că i-a părut atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat. A vrut să mă întorc la el. A mai spus că mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el, așa am început să trăim împreună fericiți din nou. deci oricine are nevoie de ajutor pentru orice fel de probleme poate contacta și acest jucător de vrăji real și foarte autentic pe isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l WhatsApp și pe +2348133261196.

Unknown la 4 martie 2021 la 18:15

Oricine are experiență de suferință emoțională va înțelege ce simt și va înțelege de ce m-am străduit să-mi revin iubirea vieții până când l-am întâlnit pe marele om spiritual Dr Ajayi, totul s-a simțit imposibil și am început să-mi pierd speranța la recuperarea lui Dennise pentru că a plecat și a spus că nu a vrut să mă mai vadă în viața lui și am fost vrăjitoarea din spatele lipsei sale de progres și nu poate progresa în viață. După întâlnirea cu marele om spiritual, dr. Ajayi, mi-a dat soțului meu ceva ce nu am mai simțit că nu mai este posibil și am devenit un joc de râs pentru toată lumea de acasă și lucrez chiar și asociatul său de afaceri a râs de mine și mi-a spus numele. acum zâmbesc în timp ce invitația mea la căsătorie le este dată pentru a primi și ajutor de la acest om bun Contactați-l prin adresa de e-mail drajayi1990@gmail.com sau numărul WhatsApp / Viber este +2347084887094

Unknown la 5 martie 2021 la 02:46

DR. Ayo a făcut o magie la loterie pentru mine și am câștigat 940.000 de euro. Citiți recenzia mea și contactați-l acum pentru propriile numere câștigătoare la loterie. Este o situație foarte importantă când joc la loterie și nu câștig niciodată sau câștig vreodată un singur fond până la 600. Am fost victima unei vieți atât de grele. Fondul de pierdere pe care îl așteptam era 450 și jucam la loterie de aproape 5 ani, lucrurile se schimbă când am auzit un secret online, o mărturie de la un medic voodoo care a adus oamenii în orice fel de număr de loterie ajută. Nu am fost doar afectat de acest lucru, dar trebuie să încerc acum, sunt un câștigător mândru la loterie cu ajutorul DR. Ayo, am câștigat 9.500.000 de euro și vă fac cunoscut pe fiecare dintre voi care a ascultat la loterie toată ziua câștigă moartea. Crede-mă, a muri este singura modalitate de a câștiga. La loto, moartea este adevăratul secret pe care l-am căutat cu toții. Puteți contacta doctorul Ayo pentru ajutor. WhatsApp la +2347055691377 sau trimiteți-l prin e-mail la drayo47373@gmail.com

anonymous la 5 martie 2021 la 11:42

Sunt Helena Leon din Londra, soțul meu și cu mine suntem căsătoriți de peste 10 ani. Ne-am întâlnit când aveam 20 de ani și el 24 de ani. Am trecut prin multe emoțional împreună. Au existat mai multe lupte IMENE și situații dureroase în căsătoria noastră, dar am părut întotdeauna că ieșim mai puternici de cealaltă parte. Din senin, soțul meu a lansat o discuție de divorț asupra mea, eram orb! Nu l-am văzut venind, nu am recunoscut semnele. A încetat să mai poarte verigheta și nu m-am gândit la nimic. Nu mă mai găsește atractiv sexual. Nu m-am putut abține să nu plâng tot timpul pentru că eram extrem de rănită. Am fost total deprimat până când l-am găsit pe doctorul ISIKOLO, vrăjitorul din Africa, despre care toată lumea vorbea online și l-am contactat pentru o vrăjeală Love. În timpul conversației noastre, el m-a asigurat că avea să-l aducă pe soțul meu înapoi în mai puțin de 48 de ore de vrăjitură. Mie mi s-a părut imposibil. Nu vei crede că soțul meu a sunat imediat după 24 de ore, implorându-mă să uit orice a spus despre divorț. Am fost total uimit! Există atât de multă dragoste în familia mea, de când i-am folosit vrăjile. Este minunat și vrăjile sale funcționează atât de repede. Acum soțul meu mă iubește mult mai mult decât înainte. De asemenea, l-ai putea contacta dacă ai probleme cu căsătoria sau relația ta. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l Whatsapp la +2348133261196

Sandra Filipova la 6 martie 2021 la 10:11

Sunt atât de fericit să împărtășesc această mărturie fantastică a mea. Viața mea s-a schimbat complet în 48 de ore. Pot să mă văd în oglindă și să zâmbesc. Am încredere în mine și în abilitățile mele pentru prima dată în vârstă. Îl am pe prietenul meu înapoi în viața mea cu ajutorul doctorului Isikolo. El a spus scuze la 48 de ore după ce a fost creată vraja. A spus că și-a dat seama că nu a vrut niciodată să se despartă cu adevărat, că nu se poate descurca cu bagajele emoționale pe care le purtam tot timpul. El a spus că a crezut că este influența negativă asupra vieții mele și a considerat cel mai bine să plec. A spus că este greu să vorbesc tot timpul despre trecut. Amândoi ne-am iertat reciproc. Am bani în buzunar care sunt în sfârșit ai mei. Verificarea mea de despăgubire a venit prin intermediul mi s-a spus că mai sunt luni. Sunt dovada vie a ceea ce poate face Dr. Isikolo. Vă mulțumesc foarte mult dr Isikolo pentru minunatul lucru pe care l-ați făcut în relația mea. Sunt atât de fericit acum. Cu ajutorul dumneavoastră am putut amândoi să ne vedem și să ne spunem adevărul. Nu m-am gândit niciodată că o vrajă ar putea ajuta un cuplu înainte să fiu foarte mulțumit să te contactez și să inițiez toate acestea pentru a se întâmpla. Oricine are o problemă de relație îl poate contacta pe Dr. Isikolo prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l Whatsapp la +2348133261196.
Site-ul său: https://isikololovetemple.com

«Cel mai vechi‹Mai vechi 1 – 200 din 390 Mai noi›Cele mai noi»

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă