Ce spui de videochat de acasă?

Atunci când auzi despre videochat te fâstâcești? Ți se pare interesant însă că încă te gândești ce ar spune lumea? Hai să discutăm despre asta!

Cu și despre videochat în 2023


Acum că suntem într-o societate mai evoluată am putea spune, conceptul de videochat de acasa sau în studio nu ni se mai pare atât de wow. Este luat ca atare, ca orice alt tip de job. Online-ul se pare că a revoluționat cu mult ce înseamnă modul în care ne desfășurăm activitatea. Așadar, videochatul a fost unul din acele domenii în care s-a simțit cât de important este să te bazezi pe o conexiune la internet.

În prezent sunt foarte multe agenții și studiouri, dar există diferențe între acestea în ceea ce privește regulile de funcționare. Sunt și variante de studiouri care decid că succesul per total este adus de succesul pe care îl au modelele. Astfel, nu întârzie să își răsplătească fetele din echipă. Un exemplu aici ar fi Unicorn Agency, cu pagina oficială Unicornagency.ro.

Ce presupune videochatul de acasă


Nu există mare diferență între munca prestată în studio și cea acasă. Tot videochat este, principiul este același. Ce este însă diferit se referă la cum practică asta un model. Locația este diferită, ar urma ca modelul să își facă singur decorul acasă. În funcție de termenii de colaborare modelul poate avea parte de suport tehnic.

Studioul are know-how-ul, tu ai dorința de a face ce trebuie astfel încât să îți câștigi independența financiară. Acest duo este așadar unul avantajos pentru ambele părți.

Cu cine poți colabora în ceea ce privește videochatul de acasă


Sunt și agenții care au oferte de colaborare în acest sens. Descoperă mai  multe de la Unicorn Agency. Există o pagină dedicată pentru acest tip de colaborare. De aici, cele interesate află așadar că pot lucra de acasă și în ce măsură vor fi ajutate de studiou cu care colaborează.

Există și în acest caz avantaje, iar acestea se referă la faptul că fiecare model este liber să își aleagă propriul program. Este nevoie însă de multă disciplină, întrucât vei persevera dacă ții la un program constant. Același sfat îl vei primi și de la echipa de traineri. Disciplina joacă un rol esențial în ceea ce privește evoluția ta constantă.

Ai nevoie de convingere în acest sens?


Ideea de a lucra ca model de videochat acasă și nu în studio vine ca urmare a nevoii de a împăca două lucruri. Sunt poate modele care nu au cum să meargă fizic la studio, zi de zi, distanța fiind prea mare. Spre exemplu, cazul celor care trăiesc în provincie, încă nu iau în calcul să se mute și, în plus, este vorba de timp și costuri.

Cât despre convingerea în sine de a lucra sau nu ca model de videochat, fiecare știe mai bine ce își dorește, ce să facă și ce nu. Fiecare își trasează în viață anumite limite și își proiectează anumite planuri. Dacă iese sau nu din discuție videochatul, decizi după ce știi toate detaliile implicate în acest tip de colaborare. Detalii ai la un click distanță, în pagina oficială.

Contact: hello@unicornagency.ro

videochat acasa

 

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă