Site-ul Lidl s-a stricat

Momentan am niște mici inconveniențe cu SunLog din cauza faptului că firma care-l găzduia a fost preluată de altcineva iar asta s-a suprapus peste un atac din afară asupra blogului, așa că momentan l-am scos pe tușă câteva zile. Și mă gândeam așa supărat că uite, eu sunt cu blogul principal down, ce tristă e viața asta de câine virtual, când am văzut că și site-ul Lidl.ro are probleme.

site lidl stricat

Concret, cu câteva ore în urmă am intrat pe lidl.ro, pentru că toată săptămâna n-am fost deloc la lidl și voiam să văd ce promoții și oferte mai au (acum când scriu e trecut de miezul nopții, dar azi când m-am uiat era duminică și duminca se încheie ofertele lor săptămânale), când am văzut că au încercat niște modificări la pagina principală. Acum au scos în față ofertele disponibile prin aplicația Lidl Plus. Probabil vor să promoveze această aplicație. Numai că site-ul nu funcționa bine, iar atunci când dădeai click pe o astfel de ofertă ajungeai la o pagină inexistentă (eroare 404). Practic, nu-l puteai folosi cam deloc. Așa că i-am dat pace să se repare și m-am luat cu altele, mai ales pentru că am reușit să descarc totuși revistele lor digitale în format pdf. Dar mai devreme, când am intrat din nou pe site, am constatat că acesta e căzut complet, arătând ca în imaginea de mai sus.

Așa că iată, se întâmplă și la case mai mari. Bine, nu-i vorbă că între timp am aflat că mulți clienți ai firmei care îmi găzduia mie blogul SunLog au avut aceleași probleme cu blogurile sau site-urile lor, așadar oricum nu eram singur. Acum, la mine nu-i mare problemă, că era un blog personal și o să-l pun pe picioare zilele următoare, dar când ai un site mare pe mâini, cum este Lidl, ar fi o idee să-ți faci o clonă la el și înainte de a modifica ceva pe site să testezi cum merge pe clona lui. Atunci ai risca mult mai puțin din acest punct de vedere.

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă