Streak: o chestie mișto de la Wordpress.Com

Tocmai am publicat un articol pe SunLog (îl găsiți la data de azi), blog care este dezvoltat pe platforma WordPress, când am primit următoarea notificare prin Jetpack de la WordPress.com, având titlul You're on a 3-day streak on SunLog!:

3-day streak on SunLog

You've posted 3 days in a row on SunLog! Keep up the good work.

Felicitarea a apărut pentru că pe blogul respectiv am publicat câte un articol azi, ieri și alaltăieri. Așadar, dacă reușești să postezi pe blog 3 zile consecutiv, vei primi de la WordPress.com un astfel de mesaj de felicitare. Din câte rețin, acest mesaj se primește în continuare și în ziua a patra, a cincea etc, probabil cât timp reușești să păstrezi cu consecvență acest ritm de cel puțin un articol pe zi - dar eventual vă pot anunța dacă voi posta zilnic pe mai departe; să sperăm. :)

Ori asta e o chestie mișto din partea celor de la WordPress.com, care îl poate stimula pe blogger să scrie mai des. Un stimulent care pe alte platforme de blogging, sau cel puțin pe platforma Blogger, din păcate nu există.

De notat că nu este necesar să-ți găzduiești blogul care se află pe domeniul tău la wordpress.com (unde este scump) pentru a primi astfel de notificări; în schimb, e suficient să instalezi pluginul Jetpack de la wordpress.com.

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă