Criterii la achizitia unui cos de fum din inox

Dacă ești în situația de a-ți cumpăra un cos de fum din inox (și ar fi bine să fie din inox, deoarece oțelul inoxidabil este un material mult mai rezistent la coroziune și rugină decât oțelul obișnuit și mult mai ușor decât ceramica), iată mai jos câteva lucruri de care poți ține seama înainte de a face achiziția respectivă:

cosuri de fum

Cos de fum din inox rezistent la temperaturi extreme


Cosul de fum din inox trebuie să reziste la temperaturi extreme. Nu știu cum e în capitală, dar cel puțin în orașele din provincie știu că există blocuri construite pe vremea lui Ceaușescu care sunt dotate cu hornuri și coșuri de fum din cărămidă și alte materiale și care prezintă riscul că uneori, mai ales vara, se pot aprinde. Curățarea hornului și a coșului cu fum devine, astfel, o adevărată aventură.

Cos de fum din inox izolat și etanș


Pentru a rezista cât mai bine (atât temperaturilor extreme cât și curgerii timpului), izolația unui cos de fum din inox trebuie să fie pe măsură. De exemplu, cosurile de fum din inox produse de secovent.ro (care este atât producător cât și distribuitor de cosuri de fum, hote etc) sunt izolate cu tablă galvanizată iar tubulatura ventilatie sau instalația de evacuare este izolată cu vată balaltică.

Cos de fum din inox pentru proiecte de anvergură


Calitățile de mai sus sunt utile pentru proiectele individuale. În afară lor, dacă vrei să îți faci o instalație de evacuare a fumului în cadrul unei hale industriale sau a unei clădiri de dimensiuni mari, vei fi interesat să găsești o firmă ce îți poate face cosuri de fum din inox și hote profesionale din inox pentru bucatarie la comandă (cum este Secovent). Adică, în cadrul unui proiect de anvergură, nu trebuie să faci tu schimbări care să se muleze pe instalația de hote și cosuri de fum, ci poți cere ca furnizorul să îți livreze niște instalații speciale, făcute la comandă pentru tine și adaptate la proiectul tău. Și chiar să îți asigure servicii de montare hota de bucatarie cu personal calificat.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul secovent.ro.

Secovent Group SRL – Adresa: Bulevardul Basarabia, Nr. 177, Sector 3, Bucuresti

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă