Dezinfectanti medicali pentru spitale

Știați că una dintre principalele căi de transmitere a agenților infecțioși o reprezintă mâinile și respectiv obiectele ce vin în contact cu mâinile noastre? Conform site-ului dezinfectanti medicali, specialiștii estimează că 80% din infecțiile nosocomiale, adică dobândite în spitale, sunt transmise prin mâini. Această statistică e cu atât mai dramatică cu cât vorbim de locurile unde mergem să ne vindecăm. În plus, agenții patogeni sunt mai periculoși pentru nou-născuți, vârstnici, arși sau pacienți imunocompromiși, adică exact categoriile cele mai vulnerabile de pacienți, pe care le-am dori cât mai protejate.

medic

Dezinfectanti medicali pentru spitalele din România


Pe site-ul din link veți găsi o gamă largă de dezinfectanti medicali de diverse tipuri, reuniți sub brandul Klintensiv. Aceștia sunt avizați de Ministerul Sănătății și respectă normele europene în vigoare, iar prețurile sunt de așa natură încât orice spital să și le poată permite. De exemplu, un dezinfectant pentru maini poate să vă coste, în funcție de produsul ales, între 4 și 35 de lei (cel de 35 de lei este la promoție). Vorbim de geluri, săpunuri lichide sau șervețele parfumate pentru dezinfectarea mâinilor.

Dezinfectanți medicali pentru truse și instrumente


Dar nu numai mâinile trebuie dezinfectate, ci și tot intrumentarul medical, unde riscul transmiterii unor infecții este foarte ridicat, deoarece medicul sau asistenta folosește acel instrumentar pe o serie de pacienți cu boli diferite, putând astfel asigura o cale facilă de transmitere a agenților patogeni între mai mulți bolnavi. Soluțiile de tip dezinfectant instrumentar de pe dezinfectanti-medicali.ro conțin substanțe active cu acțiune sinergică (săruri cuaternare de amoniu și clorhidrat de polihexanidă) la care se adaugă inhibitori de coroziune și agenți de complexare, într-o diluție de 2%, având un spectru larg de acțiune biocidă, conform normelor europene în domeniu.

Dezinfectanți medicali pentru suprafețe


În privința spitalelor, lucrurile la noi în țară stau așa și așa. Există locuri unde medicii își dau interesul și sunt inimoși, după cum există și spitale despre care umblă vorba că pacientul trebuie să-și procure singur medicamentele și cele necesare, pentru că spitalul nu are bani de ele. Din acest punct de vedere, ne putem aștepta ca medicii dintr-un astfel de spital să se spele pe mâini și să-și dezinfecteze instrumentele, dar să ignore restul suprafețelor ce pot veni în contact cu bolnavii. Însă acest lucru este nu doar periculos (ducând la apariția unor focare puternice de infecții), ci și ilegal, pentru că dezinfectarea oricărui obiect ce vine în contact cu omul bolnav este chiar obligatorie. Aici sunt incluse: mobilierul, sistemul de încălzire, grupurile sanitare, scările, pervazul, ușile etc.

Asigurarea unei dezinfectări corespunzătoare a tuturor acestor suprafețe, etică, morală și obligatorie, nu trebuie să coste mult. O soluție simplă în această direcție este utilizarea pe post de dezinfectant pentru suprafete a unor șervețele umede Klintensiv. Ele se folosesc în mod foarte simplu: se șterge cu ajutorul lor suprafața ce se dorește dezinfectată, până când aceasta devine ușor umedă, iar după circa 5 minute acea suprafață se poate folosi din nou. Iată deci o modalitate simplă și ușoară de a evita nu doar o serie de amenzi, ci și drama transmiterii unor infecții la pacienții care nu le aveau înainte, proliferând astfel exact bolile pe care v-ați angajat, ca medici, să le vindecați.

Dezinfectanti medicali de alte tipuri


Gama dezinfectantilor medicali Klintensiv nu se limitează la dezinfectanti pentru mâini, dezinfectanti pentru suprtafețe și dezinfectanti instrumentar. Pe site veți găsi și o listă de dezinfectanti industriali sau de tip aeromicrofloră, alături de o serie de informații utile din domeniul curățeniei și igienei din spitale și alte facilități similare. Iar toate aceste produse pot fi comandate online și livrate la domiciliu, pentru sumele indicate pe site, fără costuri ascunse sau cheltuieli suplimentare.

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă