PariuriSportive.com - review de site

Unul din cele mai cunoscute tipuri de site-uri este cel al pariurilor online. Le cunoaștem cu toții, ne intersectăm cu ele aproape zilnic, prin numeroasele ferestre pop-up, adică care ni se deschid automat și fără voia noastră, recomandându-ne să ne înscriem pe cutare site și să jucăm. Lucru de înțeles, căci aceste pariuri implică câștiguri financiare directe pentru site-ul în cauză. În articolul de față nu o să fac aprecieri critice, morale sau etice, cu privire la cacarterul oportun, pozitiv sau negativ al actului de a paria. Fiecare ar trebui să decidă ce face cu banii și viața lui, cu singura precizare că, fiind vorba de bani, ar trebui să fiți adulți (adică maturi intelectual și nu copii), să dispuneți de un autocontrol suficient cât să nu vă facă dependenți și să jucați în anumite limite.

rezultate live

Este exact ceea ce ne recomandă și site-ul www.PariuriSportive.com, la rubrica 18+. Deja un punct bonus sau o bilă albă, pentru că avem un site care iată, ne avertizează cu privire la eventualele riscuri pe care le implică activitatea pe care el o promovează.

Dar nu despre activitate vreau să vorbesc, ci despre site. Prima impresie este excelentă: o interfață simplă, pe nuanțe de alb, negru și portocaliu, unde portocaliul este discret, fac ca imaginea de ansamblu să fie plăcută, ușoară pentru ochi și captivantă deopotrivă. Deși simplu, design-ul reușește cumva să prezinte conținutul într-un format de tip magazin, ceea ce îl face modern și adecvat oricărui tip de cititor. Puține reclame, și acelea contextuale, așezate de așa natură încât să nu deranjeze și să nu abată atenția de la conținut. Nicio fereastră pop-up sau banner strident, și am avut grijă să-mi dezactivez AdBlock-ul. Deci, o altă mare bilă albă, pentru prezentare.

Din păcate, site-ul nu se adaptează rezoluției monitorului, adică nu se vede la fel de bine pe tabletă/mobil ca pe laptop/desktop. O bilă neagră aici, pentru că astăzi cam jumătate din timp accesăm netul de pe dispozitive mobile.

În ce privește informația conținută, ea este grupată pe categorii, care sunt ușor vizibile și accesibile. Principalele trei tipuri de pariuri sunt grupate în primul meniu de sus: pariuri Unibet, pariuri Bet365 și pariuri William Hill, dar există și materiale despre multe alte tipuri de pariuri, la care puteți ajunge folosind un meniu lateral. Există apoi o rubrică cu informații despre cum se trimit banii, despre cum se primesc banii și chiar o categorie cu răspunsuri la întrebări frecvente. Materialele sunt scrise într-un limbaj accesibil, atrăgător și lipsit de greșeli grosolane de gramatică, cum am văzut prin alte părți. Ba chiar au și un blog, cu articole actualizate des, la care puteți lăsa comentarii folosind contul de Facebook. Bilă albă.

Jos de tot avem opțiuni pentru abonare (prin rss feed sau la newsletter), o hartă a site-ului și o adresă de contact prin mail, ceea ce aduce un plus de seriozitate, spre deosebire de alte site-uri dubioase, aflate în posesia nu se știe cui, unde nu găsești decât cel mult un formular de contact. Încă o bilă albă.

Per ansamblu, PariuriSportive pare a fi mult mai mult decât un simplu site unde puteți juca, oferind totodată cititorilor informații și documentare pe tema acestor pariuri, dându-i reperele necesare pentru a alege o casă de pariuri sau alta. Dar, deși site-urile ce conțin informații au deseori un caracter static (cum este Wikipedia), aici avem și noutăți din domeniu. De exemplu, un punct de interes pentru iubitorii fotbalului l-ar putea constitui pagina cu scoruri live ale meciurilor de fotbal, actualizată evident în timp real. Și nu doar fotbal, după cum se poate vedea din imaginea de mai sus.

Concluzia? Un site interesant, care poate fi util celor interesați de această nișă, și care în orice caz se prezintă mult mai bine decât „concurența”.

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă