WordPress 3.8 - Parker

Versiunea 3.8 (intitulată Parker) a celebrei platforme de bloging WordPress, realizată sub aripa lui Matt Mullenweg și lansată azi, aduce niște schimbări mai ales designului. Apropo, Matt este unul din fondatorii platformei WordPress, motiv pentru care site-ul lui cu citate și chestii „ușoare” are PageRank 8.

WordPress update

Cum spuneam, modificări în ce privește designul. Care este acum mai „modern”, are un contrast puternic și e fluid (se adaptează și se vede bine pe orice dispozitiv, gen laptop, tabletă, telefon). Eu am păreri oarecum contradictorii despre noul aspect. E frumos, dar parcă e și deranjant pentru ochi, l-aș prefera fără ditamai contrastul. Există 8 teme (color schemes) pe care le poți selecta din profilul tău, dar ele arată la o primă vedere și mai rău decât tema implicită. :) Oricum, poate e o chestie de obișnuință.

Mici îmbunătățiri la managerul de teme (ale blogului de data asta) și 24 (Twenty Fourteen) ca temă implicită când instalați un blog nou, 24 care are formatul unui magazin. Actualizarea a decurs fără probleme pe mai multe bloguri.

2 comentarii

psi la 12 decembrie 2013 la 23:18

şi pe mine mă enervează contrastul acela... :(

Ethos la 13 decembrie 2013 la 00:05

Tocmai am intrat pe alt blog, unde nu era actualizat. E mult mai mișto cum era înainte. Grrr...

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă