Cum să punem linkuri în comentarii

Ca blogger, te lovești de tot felul de situații. Ca internaut, cu atât mai mult. Articolul de față mi-a fost inspirat de un comentariu pe care mi l-a lăsat Dana (autoare pe SexulSlab) pe un alt blog, la un text despre comerț. Acolo, ea a lăsat un link într-un comentariu, dar pentru că nu l-a scris corect, el a apărut textual și nu sub formă de link.

Să zicem că participați la o discuție pe net și la un moment dat, pentru a vă susține punctul de vedere sau din alte motive, doriți să puneți un link spre o anumită pagină web, astfel încât lumea să poată da click pe el și să ajungă acolo. Pe anumite site-uri, tot ce trebuie să faceți pentru asta este să dați copy/paste la adresa URL a paginii în cauză. În majoritatea cazurilor însă asta nu va funcționa, și în loc să apară un link spre, să zicem, Dependența de telefoane, tot ce veți vedea afișat va fi "http://info.m3d1a.ro/2013/07/dependenta-de-telefoane.html". Și totuși, mai sus cineva tocmai a postat un link pe care se poate da click. Cum puteți face același lucru și dvs?

link

Există unele forumuri sau site-uri care permit postarea de linkuri sau de alte artificii textuale folosind tot felul de scurtăruri (sau shortcodes). De exemplu, este posibil ca linkul dvs să trebuiască încadrat între [link] și [/link], respectiv în cazul nostru [link]http://info.m3d1a.ro/2013/07/dependenta-de-telefoane.html[/link], pentru ca el să apară sub formă de link. Dacă este așa, atunci va exista de regulă o legendă cu note explicative privitoare la aceste coduri/scurtături pe care le puteți utiliza, de cele mai multe ori chiar deasupra ferestrei unde scrieți comentariul. Așadar, înainte de a comenta, uitați-vă cu atenție după astfel de informații.

Dacă nu le găsiți, atunci va trebui să scrieți codul HTML al linkului. Acest cod este destul de simplu dar pentru începători el poate părea complicat. În limbajul HTML, orice link se scrie la modul următor: <a href="adresă">ancoră</a>. Partea cu roșu este fixă și apare la orice link, deci va trebui memorată. Partea cu verde sau adresa este pur și simplu URL-ul paginii linkuite, pe care îl puneți cu copy/paste. Partea cu albastru sau ancora este textul care apare vizibil cititorului și pe care el poate da click. Chiar dacă pare puțin greoaie de memorat, formula de mai sus vă va ajuta uneori și în alte direcții, de exemplu dacă aveți chiar dvs un forum, blog sau alt site, deoarece aceasta este limba universală în care se scriu linkurile pe net.

În concluzie, câteva remarci. Pe majoritatea site-urilor, linkurile din comentarii sunt nofollow, adică Google nu ține cont de ele și nu acordă puncte paginii linkuite (pentru că trebuie să știți că în mod normal, un link prezent în altă parte decât în comentarii ajută site-ul sau pagina web linkuită, făcând-o mai valoroasă în ochii motoarelor de căutare). Mai mult, anumitor autori, moderatori, administratori sau webmasteri s-ar putea să nu le placă postarea de linkuri pe site-urile lor, nici măcar în comentarii. De exemplu, pe blogurile de pe WordPress, dacă scrii două sau mai multe linkuri într-un comentariu, acesta de obicei intră automat la spam și trebuie apoi aprobat de un admin ca să devină vizibil. Așadar, feriți-vă de a face publicitate prin linkuri. Utilizați-le doar acolo unde ele se justifică, în contextul discuției pe care o purtați.

Mult succes!

95 comentarii

Anonim la 15 iulie 2013 la 21:34

A, ce imi plac ideile tale!
Am trecut numai sa te salut, revin dimineata sa citesc pe larg.

Anonim la 16 iulie 2013 la 07:22

Am incercat sa dau Like la pagina din butonul dreapta sus si nu reusesc. E ceva cu butonul sau e ceva cu mine ? :)

Unknown la 16 iulie 2013 la 07:43

Am incercam si mi-a reusit, asa ca iti datorez multumiri. Ti le adresez public intr-un mic articol despre pasi in blogging

Ethos la 16 iulie 2013 la 09:00

always a pleasure! :)

Ethos la 16 iulie 2013 la 09:02

De abia ieri am instalat widgetul, deocamdată nu există pagină a blogului! :) Pe Facebook merge doar butonul ceva mai de jos, acela e contul meu. Mă gândesc că poate o să fac o pagină FB comună blogurilor de pe m3d1a.ro, dacă tot am mai multe.

Ethos la 16 iulie 2013 la 09:05

Mulțumesc frumos. Nici nu mă așteptam la un feedback așa rapid, blogul fiind nou. Cum l-ai găsit?

Anonim la 16 iulie 2013 la 10:29

Eu l-am gasit :)

Anonim la 16 iulie 2013 la 10:30

Iar mai sus e aproape-sotul meu...in numele caruia imi permit sa ma adresez.

Ethos la 16 iulie 2013 la 12:47

A...ha! Mi-a trecut un fir de idee prin cap, dar na, cum să întreb... :)

Anonim la 16 iulie 2013 la 20:46

Am zis sa iti fac o mica surpriza. E un blog micut, dar aprecierea e mare ;)

Ethos la 16 iulie 2013 la 23:58

Mulțumesc! :)

Anonim la 31 august 2013 la 08:48

Ce spuneti de acest serviciu?
Publicitate prin SMS.
Firmele platesc pentru publicitate. Un domeniu inca neexploatat in Romania este publicitate prin SMS. Toata lumea are un telefon . Problema este ca oamenii nu doresc sa fie deranjati cu tot felul de oferte si mai ales pe telefon. VivaSMS a gasit rezolvarea la aceasta problema . Vei fi platit pentru fiecare SMS pe care il primesti (pt. deranj) . Si daca te intreseaza sa dezvolti o retea ai de castigat . Primesti bani si pt. SMS-urile pe care le primeste reteaua ta.
Are relevanta acest serviciu. Firmele platesc pentru publicitate. Deci VivaSMS are de unde sa dea cei citiva centi pt. fiecare SMS. Din 100 de persoane daca primesc SMS-uri cu oferte probabil 10 profita si firmele au de castigat. E un serviciu Win-Win-Win Castiga clienti , firmele si VivaSMS.

A sa nu uit link-ul de care aveti nevoie daca doriti pentru inregistrare pe site-ul vivaSMS:
http://www.vivasms.ro/h/f95d351bc2

Unknown la 27 noiembrie 2013 la 23:01

Ok , o sa incerc sa vad daca merge cu ghid de crestere a unei plante

Unknown la 7 iulie 2018 la 08:25


Getting a legitimate loan have always been a huge problem To so many clients who have financial needs. The issue of bad credit and collateral are something that clients are always worried about when seeking a loan from a legitimate lender. TEAM LEADER CREDIT FIRM.has made that difference in the lending industry. TEAM LEADER CREDIT FIRM has been accredited by the lending organization council to give out loans to local and international clients at 3% interest rate . We have been given the privilege to meet your financial needs. The issue of credit shouldn’t stop you from getting the loan that you need.

Our Services Include the Following:-
*Investors Loans
*Debt Consolidation
*Second Mortgage
*Business Loans
*Personal Loans
*International Loans

No social security and no credit check, 100% Guarantee. All you have to do is let us know exactly what you want and we will surely make your dream come true. TEAM LEADER CREDIT FIRM says YES when your banks say NO. Lastly, we fund small scale loan firm, intermediaries, small scale financial institutions for we have unlimited capital. For further details to go about procuring a loan from us: Kindly respond immediately to this email: teamleaderloancompany24@gmail.com

Company Name: TEAM LEADER CREDIT FIRM
Company Email: teamleaderloancompany24@gmail.com
Company NMLS ID: 315276.
Website: http://teamleaderloan.ucoz.site

Motto:Investing For Generations.

kumah james la 7 iulie 2020 la 02:54

Obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditului necorespunzător și a garanțiilor sunt ceva de care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când solicită un împrumut de la un creditor legitim. Însă MIDLAND CREDIT FIRM a făcut această diferență în industria creditelor. MIDLAND CREDIT FIRM a fost acreditat de consiliul organizației de creditare pentru a acorda împrumuturi clienților locali și internaționali cu o dobândă de 3%. Ni s-a oferit privilegiul de a răspunde nevoilor dvs. financiare. Problema creditului nu ar trebui să te împiedice să obții împrumutul de care ai nevoie.

Serviciile noastre includ următoarele: -
* Împrumuturi pentru investitori
*Consolidarea datoriilor
* A doua ipotecă
* Împrumuturi de afaceri
*Imprumuturi personale
* Împrumuturi internaționale

Fără securitate socială și fără cec de credit, 100% garanție. Tot ce trebuie să faceți este să ne anunțați exact ce doriți și cu siguranță vom face ca visul dvs. să devină realitate. MIDLAND CREDIT FIRM spune DA atunci când băncile dvs. spun NU. În sfârșit, finanțăm o firmă de împrumuturi la scară mică, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru că avem capital nelimitat. Pentru detalii suplimentare despre cumpărarea unui împrumut de la noi: Răspundeți imediat la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com

Nume companie: MIDLAND CREDIT HOME
E-mail companie: midland.credit2@gmail.com
ID companie NMLS: 315276.
Site-ul companiei: midlandcreditonline.com

Motto: Investiția pentru generații.

james william la 12 ianuarie 2021 la 19:10

Ești bărbat sau femeie de afaceri? Aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de un împrumut pentru a vă achita datoria sau pentru a vă plăti facturile sau pentru a începe o afacere bună? Aveți nevoie de fonduri pentru a vă finanța proiectul? Oferim servicii de împrumut garantate de orice sumă și oriunde în lume pentru (persoane fizice, companii, agenți imobiliari și corporații) la rata dobânzii de 3%. Mai multe informații Contactați-ne
E-mail: unionbankofnigeriaa@gmail.com
Număr Whatsapp: +2347057339592

Romeo la 18 ianuarie 2021 la 23:34

Buna,ma poate ajuta cineva sa pun link-ul https://transportgmbh.ro/index.php/all-services/transport-persoane-zilnic-romania-austria-germania-belgia-olanda-tur-retur/ intr-un cuvânt?Vreau sa postez un articol pe un blog despre transport si as vrea link-ul sa fie introdus in cuvântul transport persoane, va mulțumesc

Unknown la 17 februarie 2021 la 10:59

Vrei sa obții un venit suplimentar doar uitandute la clipuri ?
Acum este momentul doar cu un clik
https://wybmoney.xyz/579037692863494/

Anonymous la 26 martie 2021 la 00:02

Cu toții avem poveștile noastre diferite în viață. au fost urcușuri și coborâșuri, dar am fost mai devastat când logodnicul meu, cu care ne întâlnim de 7 ani, a spus că ar trebui să anulăm relația noastră, nu am experimentat genul de durere pe care am simțit-o în acea zi din viața mea. Am întrebat ce am greșit, dar a spus că este obosit, după 3 luni de despărțire am dat peste o mărturie a unei doamne care vorbea lucruri bune despre dr. Ajayi, un jucător de vrăji care a ajutat mulți oameni să restabilească pacea și dragostea în casa lor. Îmi iubesc cu adevărat bărbatul și îl vreau înapoi în viața mea, așa că am ajuns la doctorul Ajayi și mi-am explicat, după ce am consultat, mi s-a spus care este problema și ce să fac pentru a restabili relația mea, am făcut toate cererile de la mine și după 72 de ore de vrajă logodnicul meu m-a contactat și suntem fericiți căsătoriți acum. Dacă aveți nevoie de ajutorul unui jucător de vrăji autentic, vă puteți baza pe dr. Ajayi și cred că veți avea un motiv să zâmbiți din nou. Contactați Viber / Whatsapp: +2347084887094

Unknown la 3 aprilie 2021 la 16:50

Am primit un împrumut de 17.000 de euro în urmă cu câteva ore pe contul meu, cu ajutorul doamnei sabinhelps@gmail.com sau whatsapp +79267494861 contactați-o azi și mulțumiți-mă mai târziu

Gerald Walter la 9 iunie 2021 la 03:29

Vreau să apreciez împrumuturile Karin Sabine pentru mine, un împrumut de 4000 EUR, dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, evitați înșelăciunea de către creditorii de bani falși și solicitați o companie de împrumut autentică prin e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp + 79267494861

annonymous la 29 iunie 2021 la 18:30

Treceam prin iad în căsnicia mea când am dat peste o mărturie a unei doamne numită Ann, ea a descris cum a putut să-și salveze relația cu ajutorul unui jucător de vrăji numit Dr. Ajayi, pentru că bărbatul ei a părăsit-o pentru o altă femeie fără ele. având vreo neînțelegere semnificativă, dar dr. Ajayi, care este binecuvântat de strămoșii săi, a ajutat cu puterea de a arunca vrăji, iar bărbatul ei s-a întors spunând că nu știe ce i-a venit, am avut un caz aproape similar pentru că soțul meu vrea să depun un divorț, dar nu vreau o casă spartă pentru că suntem împreună de 15 ani după ce am citit mărturia lui Ann. Am contactat dr. Ajayi și am explicat situația mea, mi-a spus câteva lucruri care trebuiau făcute și I-am urmat instrucțiunile după o săptămână de vrăjeală, soțul meu mi-a spus că îi pare rău pentru toate durerile pe care le-a pus pe mine și pe copii să promită că va fi cu toții lângă noi și de atunci trăim în pace. Dacă aveți o problemă similară cu a mea sau orice problemă din viață, fie la locul de muncă, la școală sau probleme legate de sănătate, contactați-l pe dr. Ajayi, vrajitorul, munca sa este garantată cu 101%. E-mail: drajayi1990@gmail.com Viber sau Whatsapp: +2347084887094

Della Taylor la 3 septembrie 2021 la 12:44

Aveți nevoie de un împrumut rapid și urgent cu o rată a dobânzii relativ mică de 3%? Oferim împrumuturi de afaceri, împrumuturi personale, împrumuturi pentru locuințe, împrumuturi auto, împrumuturi studențești, împrumuturi de consolidare a datoriilor etc., indiferent de scorul de credit. Vă garantăm că vom oferi servicii financiare numeroșilor noștri clienți din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de împrumut, împrumuturile pot fi procesate și transferate împrumutatului cât mai curând posibil, contactați-ne prin e-mail: ((Dellastaylors@yahoo.Com) WhatsApp: + 1 (209) 251-1529 .. și asistați la o schimbare financiară experienţă.

alex la 3 septembrie 2021 la 22:47

În numele meu și al soției mele, îi mulțumesc doamnei Wolfgang pentru gestul ei amabil față de mine și familia mea, datorită femeii cu inimă bună și bună care m-a salvat din povara financiară și astăzi sunt din nou fără datorii după multe experiențe proaste de la mulți companie de împrumuturi Nu am crezut că o persoană atât de bună de împrumut există încă până când un prieten de-al meu mi-a prezentat această femeie minunată, doamna Susane Wolfgang, companie de credit și am citit despre cum a ajutat mulți oameni să obțină împrumuturi, așa că dau o încercare cu rata dobânzii scăzută la 2% mi-am luat în cele din urmă 80.000 de euro, renovăm casa noastră, și tu poți încerca, căutând împrumut pentru a începe o afacere, împrumut auto, factură pentru casă sau taxe de școlarizare, contactează-o în orice moment prin E-mail: susanewolfgangkredit@gmail.com,
WhatsApp; +436703080448

Unknown la 12 octombrie 2021 la 01:42


Bună tuturor, vreau să dau rapid această recenzie incredibilă despre câștigarea loteriei mele, înainte de a câștiga loteria mea mare când lucram la Mercy Medical Center din Springfield, Massachusetts. Am lucrat în îngrijirea pacienților timp de 32 de ani și nu era nimic de arătat, în timp ce lucram, am continuat să joc jocul Loterie sperând și crezând că într-o zi voi câștiga la loterie și voi avea un vis de pipă, dar înainte de asta am avut am jucat la loterie în diferite ocazii, dar nu am câștigat, am decis să încerc ceva nou mergând dincolo de fizic, am citit despre dr. Ilekhojie cum a ajutat oamenii să câștige la loterie, l-am contactat și am încercat, a făcut o vrăjie câștigătoare la loto pentru eu și apoi dă-mi numărul câștigător să joc, nu eram sigur de toate, dar i-am dat o încercare, iată că a fost ca o magie am câștigat la loterie cu numerele pe care mi le-a dat. Dr. Ilekhojie este cu adevărat demn și de încredere, vă împărtășesc asta tuturor celor cărora le-a fost greu să câștige la loterie, dr. Ilekhojie vă poate ajuta să câștigați. aici sunt informațiile sale "E-mail: gethelp05@gmail.com WhatsApp: +2348147400259

Unknown la 9 noiembrie 2021 la 10:23

Imaginați-vă că deveniți foarte bogat peste noapte. A fi un câștigător la o loterie de mai multe milioane de dolari va fi cu siguranță un eveniment care va schimba viața pentru aproape fiecare câștigător la loterie. Știu că mulți oameni s-ar întreba cum am câștigat la loterie. M-ai crede dacă ți-aș spune că am făcut-o cu vrăji? Am cunoscut acest faimos vrăjitor cunoscut sub numele de Dr Ilekhojie și el a fost cel care a făcut-o pentru mine. Oricât de șocant a fost pentru mine, celebrul meu comentariu adresat presei a fost „Mă duc să mă ascund în patul meu”. Nu am crezut niciodată că doctorul Ilekhojie m-a făcut bogat peste noapte. Dacă vrei să ai șansa ta de a câștiga și de a deveni foarte bogat la fel ca mine, contactează-l pe Dr Ilekhojie la gethelp05@gmail.com SAU WHATSAPP-L la +2348147400259 și vei câștiga cu siguranță.

unknown la 7 februarie 2022 la 15:48

Toată lumea mărturisește Sunt din Olanda Am auzit oameni depunând mărturie despre această companie numită Peterson și aceasta este prima mea cerere pentru un împrumut online Mi-era frică să obțin un ​​împrumut online din cauza înșelătoriei pe care o văd pe internetul dar dupa ce am citit atatea marturii despre aceasta firma am decis sa o incerc si sa aplic pentru un imprumut de la aceasta firma numita peterson loan company aveam nevoie de bani si aveam nevoie de un imprumut de 120.000,00 euro. Așa că am aplicat și mi s-a spus ce să fac. Mi-a fost frică, dar am dat șansa companiei să mă ajute și m-au asigurat că îmi voi primi creditul în cont în mai puțin de 8 ore. Nu am crezut niciodată, dar am așteptat în mai puțin de 8 ore. Am primit un telefon de la banca mea că mi-a fost creditată o sumă de 120.000,00 Euro și imediat m-a sunat banca mea, am contactat compania și le-am informat că mi-am primit împrumutul și azi sunt fericit. Deci, dacă dați peste postarea mea și o citiți și aveți nevoie de un împrumut legitim de la această companie și fiți siguri că veți fi mulțumit de această companie. Cred că această companie a fost trimisă de Dumnezeu și mă rog să continue să ajute să dureze. . Contactați această companie prin e-mail peterson.peterhelps01@outlook.com

unknown la 14 februarie 2022 la 02:18

Cauți fonduri pentru a plăti credite și datorii? { peterhelps01@outlook.com } este aici pentru a pune capăt problemelor dvs. financiare. Oferim tot felul de împrumuturi (împrumut personal, împrumut comercial etc.) Oferim împrumut cu o rată a dobânzii de 2%. Solicitanții interesați ar trebui să ne contacteze prin e-mail: peterhelps01@outlook.com Vă rugăm să completați formularul de cerere de mai jos: - Nume complet: - Suma necesară împrumutului: - Durata împrumutului: - Scopul împrumutului: - Oraș/Țara: - Telefon: - Cum ați făcut Aflați despre noi: dacă sunteți interesat să obțineți un împrumut, vă rugăm să ne scrieți cu cerința de împrumut. Vă rugăm să ne contactați prin e-mail: peterhelps01@outlook.com

Anonymous la 4 martie 2022 la 22:38

Bună ziua, sunteți binevenit să citiți întâlnirea mea cu Dr. Ajayi, un om spiritual puternic binecuvântat de strămoșii săi pentru a vindeca bolile cu ierburi și, de asemenea, pentru a restabili casa ruptă. L-am cunoscut pe Dr. Ajayi pentru că iubita mea soție vrea să divorțăm și asta după 12 ani de căsătorie binecuvântată cu doi copii drăguți un băiat de 5 ani și o fată de 2 ani, ne-a scos fiica din casă și a rămas cu mama ei și o implor să se întoarcă acasă, dar ea a refuzat, am fost foarte confuză așa că am căutat ajutor, adică când am citit despre Dr. Ajayi cum a ajutat o femeie să-și facă propriul copil după ce a fost căsătorită timp de 8 ani fără copil, l-am contactat pe Dr. Ajayi i-a explicat situația mea, el a cerut câteva informații despre mine pe care i le-am dat, după O consultație mi-a spus ce trebuie făcut și am făcut conform instrucțiunilor, în timp ce scriu asta, soția mea își tricotează în sufragerie. Dacă aveți nevoie de ajutorul unui om spiritual autentic, Dr Ajayi este ultima ta oprire, contactați-l pe Whatsapp / Viber: +2347084887094 sau E-mail: drajayi1990@gmail.com

LILIAN NIKKY la 14 martie 2022 la 10:53

Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi foarte fericită din viața mea datorită ajutorului pe care mi l-a oferit dr. saguru, ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu vraja lui magică și de dragoste. Am fost căsătorit de 6 ani și a fost atât de îngrozitor pentru că soțul meu mă înșela cu adevărat și dorea să divorțeze, dar când am dat peste Dr. Saguru e-mail pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recapete fostul și ajuta la repararea relatiei. și îi face pe oameni să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea și apoi i-am cerut ajutorul, dar spre surprinderea mea, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și iată că acum sărbătoresc pentru că soțul meu s-a schimbat total definitiv. Întotdeauna vrea să fie lângă mine și nu poate face nimic fără cadoul meu. Îmi place foarte mult căsnicia mea, ce sărbătoare grozavă. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că Dr. Saguru este cu adevărat un adevărat vrăjitor. AI NEVOIE DE AJUTOR ATUNCI CONTACTATI ACUM DOCTORUL SAGURU PRIN EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com El este singurul raspuns la problema ta si te face sa te simti fericit in relatia ta. și și el perfect în
1 Vraja de IUBIRE
2 CÂȘTIGĂ EX-ÎNAPOI
3 FRUCLE PANTECULUI
PROMOVARE 4 VRAJI
5 PROTECȚIA VRAJILOR
6 Vraja de afaceri
7 Vraja de MUNCĂ BUNĂ
8 Vraja de loterie și Vraja de caz de instanță

Unknown la 18 aprilie 2022 la 11:44

Când l-am găsit pe doctorul Ilekhojie, aveam o nevoie disperată să-l aduc înapoi pe fostul meu soț. M-a părăsit pentru o altă femeie și am rămas în întuneric. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în această situație. Tocmai m-a părăsit după 6 ani de căsnicie fără nicio explicație. Îl contactez pe Dr. Ilekhojie prin e-mailul său și a efectuat o vrajă de reconciliere pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. În mai puțin de 48 de ore după ce a făcut această vrajă, soțul meu a început să mă sune și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce tocmai m-a supus. A spus că am fost cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Relația noastră este acum puternică și stabilă. Vă mulțumesc domnule pentru munca pe care ați făcut-o pentru mine. Tu ești Dumnezeu trimis pentru a restabili căsătoria și relația rupte. Îl recomand cu căldură pe Dr. Ilekhojie oricui are nevoie de ajutor. E-mailul lui: gethelp05@gmail.com De asemenea, îl puteți pe Whatsapp la +2348147400259

Milko la 24 aprilie 2022 la 15:38

Salutare tuturor. Tocmai am primit un împrumut de la acest creditor, sunați-l pe Peter, el este un om bun și un om care se teme de Dumnezeu, mă ajută cu un împrumut. Sunt atât de fericit că compania lui are încredere 100% Am fost înșelătorie înainte, dar domnul Peter mă ​​ajută cu împrumutul lui, așa că, dacă sunteți în căutarea unui împrumut pentru a începe o afacere sau pentru investiții sau orice altceva, îl puteți contacta la e-mail: peterhelps01@gmail.com Vreau doar să mărturisesc despre munca sa bună 100% de încredere

Unknown la 6 iulie 2022 la 00:14

Multumesc Dr Ogundele! Soțul meu a vrut să divorțeze pentru că se vedea cu o altă femeie, am aflat despre un vrăjitor grozav. După munca doctorului Ogundele, soțul meu a anulat procesul privind divorțul. Și ne-am întors acasă după 24 de ore și acum suntem fericiți împreună. I-am spus doctorului Ogundele că îi voi împărtăși munca bună, de aceea împărtășesc asta aici pentru ca oamenii să știe despre acest om mare și cinstit, dacă aveți probleme în relație sau căsătorie sau orice alte probleme, îi puteți scrie pe WhatsApp și Viber Chat: +27638836445. Numele meu este Sabina.

Anonim la 29 septembrie 2022 la 18:27

Soțul meu m-a lăsat să fiu cu o altă femeie după 8 ani de căsnicie, a călătorit pentru o călătorie de afaceri și nu a vrut să se întoarcă acasă din nou pentru a fi cu familia lui, am căutat ajutor când am dat de Dr Ajayi, o vrajă puternică turnător. I-am explicat situația mea și s-a dezvăluit că soțul meu a fost vrăjit de cealaltă femeie, de aceea a uitat de acasă, doctorul Ajayi a făcut o vrajă și soțul meu a fost eliberat din robie și sunt fericit că s-a întors acasă. după 3 ani de separare, dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, nu ezitați să îl contactați pe dr. Ajayi pe whatsapp / Viber: +2347084887094 sau trimiteți un e-mail:drajayi1990@gmail.com

Anonim la 1 octombrie 2022 la 09:40

Salutare prieteni, sunt fericit să vă împărtășesc experiența pe care am avut-o lucrând cu Dr. Ajayi, treceam prin momente dificile în relația mea pentru că logodnicul meu de un an a spus brusc că ar trebui să anulăm nunta, că nu mai este interesat de el. Eu, am fost confuz și am implorat să continuăm cu planurile noastre de a ne căsători, dar logodnicul meu a refuzat, acest lucru m-a determinat să caut ajutor în altă parte, așa l-am întâlnit pe Dr. Ajayi online și i-am explicat situația mea. Dr. Ajayi a făcut o vrajă de dragoste și logodnicul meu s-a întors după câteva zile, a plecat în genunchi să-și ceară scuze. Datorită doctorului Ajayi, suntem căsătoriți fericiți. Contactați Dr. Ajayi Whatsapp: +2347084887094 Sau E-mail: drajayi1990@gmail.com Cred că și el vă va putea ajuta.

Unknown la 1 octombrie 2022 la 17:29

Eram atât de confuză și devastată când soțul meu m-a lăsat fără un cuvânt, aveam nevoie disperată de el înapoi pentru că l-am iubit atât de mult. Așa că o prietenă de-a mea mi-a făcut cunoștință cu dr. Ilekhojie, care odată a împăcat-o pe ea și pe iubitul ei. Am vorbit direct cu doctorul care m-a asigurat de împăcarea cu soțul meu după ce se face un ritual pentru a ne restabili conexiunea pierdută. Exact 3 nopți mai târziu, soțul meu s-a întors brusc acasă și a început să plângă și să-și ceară iertare și să spună cât de mult i-am fost dor de mine și de copiii noștri. L-am acceptat înapoi și acum suntem o familie fericită de atunci. Dacă aveți vreo problemă în relație, vă sfătuiesc să îl contactați.
WhatsApp: +2348147400259
E-mail: gethelp05@gmail.com

Anonim la 5 octombrie 2022 la 21:49

Mă numesc Eliza, soțul meu de 5 ani m-a lăsat cu bebelușul nostru de 2 ani pentru că l-am confruntat că a înșelat pentru că a stat noaptea târziu afară, înainte să știu ce se întâmplă soțul meu locuia cu o altă femeie, m-am întâlnit cu o prietenă care mi-a prezentat Dr. Ajayi un puternic vrăjitor. I-am spus Dr. Ajayi situația mea și a fost făcută o vrajă de dragoste, în 3 zile soțul meu s-a întors acasă și trăim din nou o viață fericită. contactați Dr. Ajayi pe Whatsapp: +2347084887094 pentru rezolvarea problemelor dvs. maritale.

Unknown la 6 octombrie 2022 la 13:43

Sunt mulțumit de felul în care am avut încredere în doctorul Ilekhojie că îl va aduce înapoi pe fostul meu soț după aproape un an de separare. Înainte să-l cunosc pe Dr. Ilekhojie, am căutat pe multe site-uri web căutând modalități de a-mi recupera fostul soț după ce a cerut să divorțeze de mine fără niciun motiv. Am fost devastat, dar doctorul Ilekhojie mi-a dat speranță și siguranța că va fi adus înapoi la mine. După ce a făcut vraja de reconciliere, soțul meu a sunat după două zile și a cerut să se întoarcă acasă la mine și la cei patru copii ai noștri. A doua zi a ajuns acasă și am fost foarte bucuros să-l reîntâlnesc. Folosesc aceste mijloace pentru a-l aprecia pe doctorul Ilekhojie pentru ceea ce a făcut pentru mine și pentru a ajuta atât de mulți alți oameni. Îi las contactul, astfel încât să puteți lua legătura cu el dacă aveți probleme similare. Whatsapp +2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com)

Anonim la 10 octombrie 2022 la 11:44

Numele meu este Lonut Gheata Am avut ocazia sa scriu Dr. Ajayi care este un om spiritual puternic la care poti alerga daca ai nevoie de ajutor, el este vrajitorul perfect care te poate ajuta sa-ti rezolvi problemele vietii. îl poți contacta pe e-mailul lui :drajayi1990@gmail.com și îl poți contacta și pe numărul lui WhatsApp / Viber: +2347084887094 el m-a ajutat să-mi recuperez fosta soție după 5 luni de separare, aveam îndoieli, dar Dr Ajayi a reușit să curgă îndoielile cu rezultate bune. Dr Ajayi pregătește, de asemenea, ierburi pentru orice fel de boală, ierburi pentru a vindeca impotența la bărbați, ierburi pentru a vindeca fibromul, ierburi pentru a rămâne însărcinată, ierburi pentru boli de rinichi, leac pentru diabet și orice fel de problemă de sănătate Dr Ajayi are plante medicinale pentru ele.

Anonim la 12 octombrie 2022 la 23:26

soțul meu este un bărbat grijuliu și iubitor, dar de aproximativ 6 luni s-a îndepărtat de mine și de copii, nu-i mai pasă de bunăstarea noastră și abia doarme acasă, l-am rugat de mai multe ori, dar toate rugămințile mele cad pe surde. urechi să fiu prieteni sinceri, că 6 luni a fost un iad pentru mine. Am discutat problema mea cu o prietenă, ea mi-a povestit despre acest minunat doctor de vrăji pe nume Dr. AJAYI, care și-a ajutat vărul în căsnicia ei. Eram sceptic, dar am decis să încerc, i-am explicat doctorului AJAYI tot ce se întâmplă în familia mea și el a spus eu să fac anumite lucruri acasă, i-am urmat toate instrucțiunile și, spre cea mai mare surpriză a mea, soțul meu a venit acasă a treia zi, spunând că nu știe ce i s-a întâmplat că îi pare rău pentru ceea ce mi-a pus pe mine și pe copii prin , acum trăim din nou ca o familie. Dacă aveți nevoie de ajutor în casa dvs. conjugală, contactați E-mail:drajayi1990@gmail.com sau Whatsapp/Număr Viber: +2347084887094. Ne întoarcem să-mi mulțumim, aceasta este o promisiune

Anonim la 19 octombrie 2022 la 14:37

Ai nevoie de un împrumut? Imprumut personal? Credit de afaceri? Credit ipotecar? Finanțare și proiecte agricole? Oferim toate tipurile de împrumuturi la o dobândă de 2%! emailul de contact; (dakany.endre@gmail.com)

ofera imprumut rapid

Unknown la 20 octombrie 2022 la 14:13

Vreau să împărtășesc experiența mea uimitoare cu Dr. Ilekhojie. Soțul meu de 5 ani m-a înșelat și l-am confruntat ceea ce a provocat o ceartă care l-a făcut să ceară divorțul. Am plâns și m-am îmbolnăvit instantaneu. Când căutam povestiri aleatorii online despre oameni cu situații similare cu a mea, am văzut o mărturie a cuiva și cum dr. Ilekhojie a făcut pace între cupluri. L-am contactat si mi-a explicat cum este posibil sa ma impac cu sotul meu si in cateva zile va anula divortul care era ceea ce imi doream. Am făcut tot ce mi-a cerut să fac și în exact trei nopți după munca lui, soțul meu a sunat să-și ceară scuze că a înșelat și a cerut să mă întorc acasă cu atâtea promisiuni. Apreciez ajutorul tau Dr, esti cu adevarat o binecuvantare. Dacă vă aflați în aceeași situație în care am fost și eu, contactați-l pe Dr. Ilekhojie și cereți ajutor. E-mail: gethelp05@gmail.com sau Telegram/Whatsapp +2348147400259

Unknown la 25 octombrie 2022 la 17:48

Am găsit un ajutor divin care este foarte real, cinstit și face ceea ce spune că va face, a durat câteva zile până când vraja mea a ieșit la iveală și rezultatele sunt uimitoare... să te binecuvânteze și Dumnezeu să te țină în siguranță și bine. . Mi-am recăpătat fostul cu ajutorul doctorului Ilekhojie. Toată viața mea nu am văzut niciodată așa ceva. Mă simt foarte fericit și împlinit că am luat decizia corectă. Este atât de real și de puternic!! Whatsapp-i direct +2348147400259). Dacă vrei iubire necondiționată, trebuie să te dăruiești complet. Dragostea este un angajament, nu un sentiment. Stiu diferenta. Relațiile necesită un angajament serios pe care majoritatea nu îl au. Căsătoria este și mai grea și cei mai mulți nu sunt capabili să se ocupe de responsabilitățile de a fi loiali, credincioși, dedicați și devotați soției și vieții tale împreună, deoarece aceasta este prioritatea ta și nimic altceva nu contează. Luați legătura cu Dr. Ilekhojie și el vă va rezolva toate problemele de căsătorie sau relație. E-mail: gethelp05@gmail.com)

Anonim la 27 octombrie 2022 la 20:27

Bună seara, citeam câteva articole când am dat peste un comentariu despre un puternic vrăjitor numit Dr Ajayi, treceam printr-o durere emoțională urâtă pentru că soțul meu nu mai are timp pentru mine, vorbind mereu despre muncă atunci când se bucură afară. el însuși cu alte femei, doctorul Ajayi mi-a făcut o vrajă de dragoste și, de atunci, soțul meu nu se poate descurca fără să folosească întotdeauna orice ocazie pe care o are pentru a le dovedi altora că mă iubește, îi sunt recunoscător doctorului Ajayi pentru vraja puternică pentru vraja de dragoste pe care mi-a făcut-o, dacă treci prin momente grele în relația ta și vrei o soluție de durată, îți recomand Dr Ajayi pentru că am beneficiat de el. Nu fi timid pentru că este foarte confidențial și orice ai discuta cu el este sigur. Puteți contacta Dr. Ajayi pe Whatsapp: +2347084887094 sau trimiteți un e-mail: drajayi1990@gmail.com

Unknown la 31 octombrie 2022 la 16:23

Soțul meu tocmai s-a trezit și a decis că căsătoria noastră s-a încheiat. De câteva luni, Roger și cu mine nu mergem bine pentru că avea o aventură cu asistentul său la serviciu. Mi-am iubit atât de mult soțul și am decis să rămân și să lucrez la căsnicia noastră. În scurt timp, Roger a încetat să mai vină acasă și prietenul lui apropiat mi-a spus că are un alt apartament în care locuiește cu ea. Am fost rănită și am continuat să caut ajutor pentru că Roger era diferit de bărbatul cu care m-am căsătorit acum 10 ani. Din fericire, l-am găsit pe doctorul Ilekhojie care a promis că va rezolva problemele dintre mine și soțul meu. A făcut o vrajă de reconciliere care ne-a reunit din nou împreună și acum suntem amândoi din nou fericiți cu băieții noștri. Dacă aveți probleme ca ale mele, trimiteți-i un e-mail Dr. Ilekhojie: gethelp05@gmail.com) sau contactați-l pe Whatsapp +2348147400259

Unknown la 1 noiembrie 2022 la 17:27

Am început să observ un comportament ciudat de la soțul meu acum câteva săptămâni și am aflat că soțul meu se vede cu cineva. A început să vină târziu acasă de la serviciu, nu-i mai pasă de mine sau de copii, uneori iese și nici măcar nu se întoarce acasă vreo 2-3 zile. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia această problemă, dar fără rezultat. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. În timp ce răsfoiam pe internet într-o zi, am dat peste un site web care sugera că Dr Ilekhojie poate ajuta la rezolvarea problemelor conjugale, la restabilirea relațiilor rupte și așa mai departe. L-am contactat și mi-a promis că mă va ajuta cu o vrajă de împăcare. Am făcut tot ce mi-a cerut și la fel ca și cazul Rodicas, soțul meu s-a întors două zile mai târziu cu un alt bărbat. A început să mărturisească tot ce a făcut și mi-a cerut să-i dau o a doua șansă de a face amendamente. Toate datorită doctorului Ilekhojie, soțul meu este acum mai iubitor și mai responsabil. Luați legătura cu Dr. Ilekhojie cu aceste contacte Whatsapp +2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com

Anonim la 2 noiembrie 2022 la 15:08

V-aș spune cu plăcere că am reușit să pun capăt problemei mele cu divorțul și să-mi restabilim căsnicia din nou, nu știu ce s-a întâmplat cu soțul meu că a cerut divorțul, am încercat să-l conving, dar nu m-a ascultat, nu am avut altă opțiune decât să caut ajutor oriunde m-am putut gândi și am ajuns până la a-l contacta pe DR Ajayi și acum mă bucur că i-am cerut ajutorul. Pentru că dacă nu era Dr. Ajayi, nu știu ce s-ar fi întâmplat cu căsnicia mea, pentru că mi-am iubit soțul și nu puteam suporta să-l pierd. Vraja a funcționat ca o magie, soțul meu s-a schimbat și a început să arate dragoste în loc de divorțul pe care îl plănuia. Sunt prea fericit că totul este la locul meu acum. Aș recomanda cu plăcere Dr. Ajayi oricărei persoane care trec prin probleme de căsătorie și doresc să pună capăt. Dacă aveți nevoie de ajutorul unui vrăjitor autentic, contactați-l pe Dr. Ajayi pe Whatsapp / Viber: +2347084887094 sau e-mail:drajayi1990@gmail.com, cred că nu vă va dezamăgi.

Unknown la 10 noiembrie 2022 la 10:08

Dragostea nu renunță niciodată, nu își pierde niciodată credința, este întotdeauna plină de speranță și dăinuie în orice circumstanță. Am fost ultima persoană de pe pământ care a acceptat faptul că vrăjile există sau nu funcționează până când am fost trimis la doctorul Ilekhojie, care a ajutat atât de mulți oameni cu vrăjile sale puternice de reconciliere. Nu am avut altă opțiune decât să încerc pentru că la 3 luni de la divorț am fost retrogradată la locul meu de muncă din cauza depresiei și a lipsei de concentrare. Nu știu ce să fac pentru a-l recupera, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că l-ai folosit pe Dr. Ilekhojie pentru a-mi recupera fericirea și viața amoroasă în 48 de ore. Chiar săptămâna trecută aici, am fost promovat înapoi în funcția mea și sunt aici pentru a împărtăși propria mea experiență cu acest om numit Dr Ilekhojie. Nu știu prin ce treci azi, dar să știi că în orice situație există întotdeauna o cale de ieșire. Contactați Dr. Ilekhojie prin TEXT SAU WHATSAPP MESSENGER cu: +2348147400259 și e-mail la: gethelp05@gmail.com

Unknown la 11 noiembrie 2022 la 16:58


Am fost respins de soțul meu după 10 ani de căsnicie. Ne-a lăsat pe mine și pe copiii noștri să suferim cu venituri mici sau deloc. La serviciu, un prieten mi-a povestit despre doctorul Ilekhojie și despre cum a ajutat-o să se împace cu fostul ei soț. L-am contactat și mi-a confirmat că o femeie a avut o vrajă asupra soțului meu și a promis că va sparge magia neagră folosită asupra soțului meu și să se asigure că se întoarce acasă. L-am crezut și am avut încredere în el să o rupă și să ne ajute să ne împăcăm pentru că lucrurile erau foarte grele fără soțul meu și ne afecta copiii. Până acum, soțul meu s-a întors acasă cu noi și lucrurile se îmbunătățesc treptat și suntem în pace. Cereți ajutor de la Dr Ilekhojie și obțineți soluții. E-mailul lui: gethelp05@gmail.com sau numărul lui WhatsApp: +2348147400259

Anonim la 13 noiembrie 2022 la 09:09

Cu toții avem poveștile noastre diferite în viață. Au fost suișuri și coborâșuri, dar am fost mai devastată când logodnicul meu, cu care ne întâlnim de 6 ani, a spus că ar trebui să ne anulăm relația, nu am experimentat genul de durere pe care l-am simțit în ziua aceea din viața mea. Am întrebat ce am greșit, dar a spus că este obosit, după 3 luni de separare, am dat peste mărturia unei doamne care a vorbit lucruri bune despre Dr. Ajayi, un vrăjitor care a ajutat mulți oameni să restabilească pacea și dragostea în casa lor. Îmi iubesc cu adevărat bărbatul și îl vreau înapoi în viața mea, așa că am luat legătura cu Dr. Ajayi și mi-am explicat, după câteva consultări, mi s-a spus care este problema și ce să fac pentru a-mi restabili relația, am făcut tot ce mi s-a cerut și după 72 de ani. ore de vrajă logodnicul meu m-a contactat și acum suntem fericiți căsătoriți. Dacă ai nevoie de ajutorul unui vrăjitor autentic, te poți baza pe Dr. Ajayi și cred că vei avea un motiv să zâmbești din nou. Contact Viber / Whatsapp: +2347084887094

Anonim la 14 noiembrie 2022 la 23:04

Treceam printr-un proces de divorț când l-am găsit pe Dr. Ajayi un mare om spiritual online, nu m-am gândit niciodată că eu și soțul meu ne vom întoarce vreodată împreună, suntem binecuvântați cu trei copii și căsătoriți de 12 ani, dar el a fost dispus să arunce asta cu toții. pentru că a cunoscut o femeie nouă, dar dr. ajută-mă să fac o vrajă de dragoste puternică care l-a făcut să uite de femeia pe care tocmai a cunoscut-o și divorțul a fost anulat, acum trăim în pace în casa noastră, cu o legătură mai puternică. contactați Dr. Ajayi pe Whatsapp / Viber: +2347084887094 sau e-mail:drajayi1990@gmail.com el vă va ajuta și el, pregătește și ierburi pentru diferite tipuri de boală, doar în cazul în care aveți vreo provocare de sănătate pentru a vă vindeca și pe dvs. contactați instagram: https://www.instagram.com/drajayispiritualhome/

Anonim la 16 noiembrie 2022 la 15:30

Au fost suișuri și coborâșuri, dar am fost mai devastată când logodnicul meu, cu care ne întâlnim de 7 ani, a spus că ar trebui să ne anulăm relația. Am întrebat ce am greșit, dar el a spus că este obosit, după câteva luni de separare, am dat peste mărturia unei doamne care a vorbit lucruri bune despre Dr. Ilekhojie, care a ajutat mulți oameni să restabilească pacea și dragostea în casa lor. Îmi iubesc omul cu adevărat și îl vreau înapoi în viața mea, așa că l-am contactat și mi-am explicat, după câteva consultări, mi s-a spus care este problema și ce să fac pentru a mă împacă cu bărbatul meu. Am făcut tot ce mi-a cerut el și după ce s-a terminat ritualul de împăcare, logodnicul meu m-a contactat și lucrurile au devenit mai bune între noi. Dacă aveți nevoie de ajutor, contactați Dr. Ilekhojie și veți fi mulțumit de rezultate. E-mail:{gethelp05@gmail.com}

Anonim la 16 noiembrie 2022 la 23:50

dacă aveți probleme în casa dvs. matrimonială și doriți o soluție rapidă, vă voi sfătui să contactați Dr. Ajayi, un mare om spiritual binecuvântat de strămoșii săi, pot să experimentez puterea lui când soțul meu spune că vrea să divorțeze, dar eu Îl iubesc cu adevărat și nu vreau să ne despărțim, așa că îl contactez pe Dr. Ajayi pentru o vrajă de dragoste după ce am citit online mărturii de la diferite persoane despre el, vreau prin procesul pe care mi-a cerut să urmez și astăzi trăiesc fericit cu soțul meu pentru că a anulat și a rupt hârtia de divorț după vraja de dragoste a doctorului Ajayi, îi puteți scrie pe numărul său de Whatsapp pentru o soluție rapidă la problemele dvs. +2347084887094 sau pe e-mail:drajayi1990@gmail.com

Anonim la 17 noiembrie 2022 la 18:26

Îi voi fi mereu recunoscător doctorului Ilekhojie pentru că mi-a reparat căsnicia ruptă după ce soțul meu m-a părăsit pentru amanta lui. Nu am crezut niciodată în vrăji până când prietenul meu mi-a făcut cunoștință cu el. La început, am fost sceptic în privința lui pentru că am auzit multe despre oameni falși care se prefac, dar mi-am lăsat îndoielile în urmă pentru că eram disperat să-mi recuperez soțul. Mi-a explicat bine și mi-a promis că după ritualul său de împăcare, soțul meu va veni singur acasă. Au durat doar trei zile până s-a întors soțul meu. Trăiesc din nou fericit cu soțul meu după atâtea lupte și amenințări cu divorțul. Mulțumesc Dr Ilekhojie. Telefonul său direct sau Whatsapp: +2348147400259

Anonim la 18 noiembrie 2022 la 18:48

Căsnicia mea de 8 ani era pe cale să se prăbușească când am citit despre Dr. Ajayi, un vrăjitor puternic care a făcut o vrajă de dragoste pentru mine și asta l-a făcut pe soțul meu să îngenuncheze și să proclame cât de mult mă prețuiește și nu va părăsi niciodată căsătoria, pentru că al Dr. Ajayi casa mea este plină de dragoste acum. Dacă ai dificultăți în căsnicia ta, Dr Ajayi este ultima ta oprire pentru ajutor. Contactați-l pe Whatsapp: +2347084887094

Anonim la 22 noiembrie 2022 la 18:12

Doar fii fericit! Iubeste si fii iubit! Fii cea mai bună versiune a ta pentru tine!!! . Am vrut doar să împărtășesc o poveste de succes! Tocmai mi-am revenit fostul soț cu ajutorul DR Ilekhojie.. De la vraja lui de reconciliere, soțul meu s-a întors și este mai credincios și mai aproape de mine decât înainte. De asemenea, poți să-l contactezi și să-ți repari relația
WhatsApp: +2348147400259 E-mail: gethelp05@gmail.com

Unknown la 25 noiembrie 2022 la 09:51

Sunt foarte surprinsă de experiența miraculoasă și de minunile Dr. Ayo care au fost răspândite pe internet și în întreaga lume. Cum a ajutat minunat oamenii din întreaga lume să-și restabilească iubiții pierduți. L-am contactat după ce am trecut prin atâtea mărturii de la diferiți oameni. El a ajutat să-l aducă înapoi pe fostul iubit, i-am spus despre soțul meu care m-a abandonat acum 8 luni și a plecat de acasă cu tot ce aveam, am fost nedumerit când mi-a spus doar să zâmbesc și să mă odihnesc asigurându-mă că se va ocupa de toate în doar 48 de ore. După a doua zi, soțul meu m-a sunat, am fost atât de șocată, am preluat apelul și nu-mi venea să cred urechilor, chiar mă implora să-l iert și făcea promisiuni la telefon, S-a întors acasă și mi-a oferit, de asemenea, un cadou foarte frumos doar pentru el pentru a-și dovedi dragostea pentru mine, am fost atât de fericit că a trebuit să-l sun pe Dr. Ayo și i-am mulțumit, mi-a spus doar să împărtășesc veștile bune peste tot în lume. ,Ei bine, dacă aveți nevoie de un vrăjitor eficient și real pentru orice problemă în viața ta, îl poți contacta pe Dr. Ayo pe e-mailul său: drayospell@gmail.com sau pe WhatsApp-ul lui la: +2347055691377.

Anonim la 27 noiembrie 2022 la 08:45

Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie și am rămas în întuneric. S-a întâmplat atât de repede și în câteva zile, viața mea s-a dat peste cap. M-a părăsit după 3 ani fără cuvinte. Îl contactez pe Dr. Ilekhojie prin e-mailul său și mi-a promis că va îndeplini un ritual de reconciliere pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. În mai puțin de 48 de ore după ce și-a făcut ritualul, soțul meu a început să mă testeze din nou și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce tocmai m-a supus. A spus că sunt cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Căsătoria noastră este acum puternică și stabilă. Mulțumesc Dr pentru ritualul de reconciliere pe care l-ai făcut pentru mine. Tu ești Dumnezeu trimis pentru a restabili căsătoria ruptă. Recomand cu sinceritate Dr. Ilekhojie oricui are o căsnicie ruptă sau probleme de relație. E-mailul lui: gethelp05@gmail.com

Loana Alin la 30 noiembrie 2022 la 22:22

A trecut mai bine de o lună și totul pare că a revenit la normal. El a început să mă trateze mai bine și a fost un proces de vindecare pentru amândoi. Coșmarul care durase aproape 2 ani s-a încheiat în sfârșit. Parcă ne-am îndrăgostit din nou! Amândoi am lăsat trecutul în urmă și încercăm să mergem înainte – și pentru prima dată după mult timp, viitorul pare mult mai luminos. Nu pot exprima în cuvinte cât de recunoscător îi sunt doctorului Ilekhojie! Este ca și cum am redescoperit în sfârșit acele lucruri unul despre celălalt care ne-au făcut să ne îndrăgostim în primul rând. Toate îngrijorările și stresul au dispărut pur și simplu. Îți mulțumesc Dr. Ilekhojie pentru că mi-ai salvat Căsnicia ruptă. Eu și soțul meu trăim din nou fericiți. Toate mulțumim lui Ilekhojie. Contactați-l pentru a vă restabili căsătoria E-mail: gethelp05@gmail.com Sunați sau Whatsapp +2348147400259)

Cristina la 7 decembrie 2022 la 11:47

Am fost respinsă de soțul meu de 4 ani, mă doare atât de mult, am fost neglijat tot timpul, m-am confruntat cu soțul meu și a spus că nu funcționează și că are nevoie de divorț.. M-am simțit deprimat și aveam nevoie de o soluție pentru că îl iubesc atât de mult. Am intrat online pentru soluție sau consiliere, când am dat peste o pagină de mărturii. Oameni cu probleme similare cu a mea. Am avut noroc că o doamnă mi-a lăsat un e-mail pe care să-l contactez, am făcut un pas îndrăzneț pentru că eram atât de deprimat și simțeam că mor. L-am contactat pe doctorul Ilekhojie, care mi-a făcut o vrajă de reconciliere, iar soțul meu a venit acasă implorându-mi iertare. Sunt cele 3 luni ale noastre de astăzi împreună după ce vraja de reconciliere a fost încheiată și soțul meu nu s-a schimbat niciodată să mă iubească. Contactați Dr. Ilekhojie astăzi prin e-mail: (gethelp05@gmail.com) sau WhatsApp/sunați acest număr +2348147400259

Anonim la 16 decembrie 2022 la 12:19

Viața mea s-a întors!!! După 2 ani de căsnicie ruptă, soțul meu m-a lăsat cu doi copii și viața mea a fost spulberată. Îmi venea să pun capăt, aproape că m-am sinucis pentru că ne-a lăsat fără nimic. Am fost dezamăgit emoțional în tot acest timp și viața pare fără sens. Într-o zi fidelă, în timp ce răsfoiam pe internet, am dat peste câteva mărturii despre Dr Ilekhojie. Unii oameni au mărturisit că el l-a adus înapoi pe fostul lor, alții au mărturisit că el restaurează pântecele și vindecă bolile cu ierburi. Eram mai interesat de reconcilierea cu soțul meu, pe care dr. Ilekhojie a făcut-o posibilă în 3 zile. Acum soțul meu s-a întors și de atunci trăim fericiți. Mulțumesc. Aici, las contactul lui pentru toată lumea. E-mail: (gethelp05@gmail.com Whatsapp sau Viber: +2348147400259

Anonim la 20 decembrie 2022 la 00:57

Vreau să împărtășesc experiența mea uimitoare. Soțul meu de 5 ani m-a înșelat și l-am confruntat ceea ce a provocat o ceartă care l-a făcut să ceară divorțul. Am plâns săptămâni întregi și aproape m-am sinucis. Când căutam povestiri aleatorii online despre oameni cu o situație similară cu a mea, am văzut o mărturie a cuiva pe nume Claire Emerick despre modul în care dr. Ilekhojie a readus pacea în căsnicia ei. L-am contactat si mi-a explicat cum este posibil sa ma impac cu sotul meu si in cateva zile va anula planurile de divort care era ceea ce imi doream. Am făcut tot ce mi-a cerut să fac și în exact trei nopți după munca lui, soțul meu a sunat să-și ceară scuze că m-a înșelat și a cerut să mă întorc acasă cu atâtea promisiuni. Apreciez ajutorul tau Dr, esti cu adevarat o binecuvantare. Dacă vă aflați în aceeași situație în care am fost și eu, contactați-l pe Dr. Ilekhojie și cereți ajutor. Adresă de e-mail: gethelp05@gmail.com sau Telegram sau Whatsapp +2348147400259

Anonim la 21 decembrie 2022 la 14:05

Când l-am găsit pe Dr. Ilekhojies, contactați online. Mi-a trebuit să ajung într-un loc în care eram absolut distrus pentru a vedea că trebuie să-i spun cu ce m-am confruntat în căsnicia mea. Am făcut o cameră de război în dulapul dormitorului meu și m-am dus direct la Sursă! A devenit greu de multe ori; soțul meu era încă acasă și nu mă susținea și tot dorea să divorțeze, dar știam că puținul pe care îl aveam ne va susține pe mine și pe fiica mea. Apoi a venit brusc sâmbăta trecută, vraja de reconciliere a doctorului Ilekhojie l-a pus într-un loc să decidă dacă ne va abandona sau va lucra la căsnicia noastră. Doar după vraja de împăcare a spus de fapt că mai vrea să fie căsătorit și a anulat contractul pentru o locuință pe care urma să o cumpere în Hemet California! Într-adevăr, nimic nu este imposibil cu vraja de reconciliere a Dr. Ilekhojies. Nu cedati niciodata!" contactați Dr. Ilekhojie dacă aveți probleme în căsnicie. Trimiteți un e-mail la gethelp05@gmail.com sau la numărul de telefon +2348147400259

Therese Poulain la 9 ianuarie 2023 la 17:11

MPRUMUTURI ONLINE ÎNTRE PERSOANE FIZICE FĂRĂ COMISIOANE O ECHIPĂ FOARTE DINAMICĂ ESTE LA LUCRU

Societatea financiară s-a specializat în toate domeniile.
Vă punem la dispoziție oferte pentru toate nevoile dvs. de finanțare cu un împrumut personal și investim în proiectele dvs. majore.
și investiți în proiectele dumneavoastră majore.
Aceasta este rezervată companiilor și persoanelor serioase care caută un împrumut pentru a-și finanța proiectele.
Oferim împrumuturi persoanelor fizice: credite de consum, credite pentru locuințe, achiziții de credite, achiziții de datorii pentru a consolida toate datoriile într-un singur împrumut, împrumuturi școlare pentru studenți, împrumuturi auto.
Vă ajutăm să vă finanțați proiectele, cum ar fi construcția casei, a biroului, a afacerii sau a unui proiect care necesită finanțare externă.
Persoanele aflate în nevoie ne pot contacta pentru mai multe informații despre oferta de a fi mulțumiți : Email: poulaintherese4@gmail.com

Anonymous la 10 ianuarie 2023 la 23:04

Numele meu este Douglas! Nu am crezut niciodată că voi fi din nou fără HSV, DR.Ibinoba mi-a dat motive să fiu fericit, am fost pozitiv pentru HSV timp de 2 ani și toate mijloacele și medicamentele pe care le-am încercat pentru tratament nu mi-au fost de ajutor, dar când am Am venit pe Internet am văzut mărturii grozave despre DR.Ibinoba despre cum a reușit să vindece pe cineva de HSV 2, această persoană a spus lucruri grozave despre acest om și ne-a sfătuit să-l contactăm pentru orice problemă de boală că DR.Ibinoba poate fi de ajutor , ei bine, m-am hotarat sa-l incerc, mi-a cerut informatiile pe care i le-am trimis si mi-a spus ca o sa-mi pregateasca o portie de vindecare, pe care a vrut sa o iau zile in sir, si dupa care ar trebui Du-te înapoi la spital pentru control, ei bine, după ce am luat tot tratamentul trimis de DR.Ibinoba, m-am întors la Spital pentru control, iar acum mi s-a confirmat HSV NEGATIV, prieteni pe care îl poți contacta pe DR.Ibinoba orice tratament al oricărei boli pentru că am văzut multe mărturii despre diferite boli, cum ar fi, HEPATITA, HIV SIDA, EPILĂ PSY, CANCER, CFS și orice fel de probleme cu care te confrunți. El este singurul pe care îl pot recomanda tuturor, contactați-l pe dromionoba12@gmail.com sau whatsApp-i acum +2348085240869

Unknown la 11 ianuarie 2023 la 16:18

Aceste sărbători au dezvăluit cu adevărat cât de singur aș fi fost dacă planul unei despărțiri oribile a căsniciei mele ar funcționa. Copiii noștri sunt cu toții liniștiți și acum că ar trebui să mă bucur de viața alături de soțul meu, el a fost dus de recepționerul din biroul lui. 25 de ani de căsătorie aveau să se piardă pentru că o altă femeie a decis să-mi vrăjească soțul. Am devenit disperată și m-am alăturat comentariilor unui grup de femei care au primit ajutor de la doctorul Ilekhojie. Mi-a explicat despre magia neagră care lucrează asupra soțului meu, ceea ce a fost confirmat și de un viitor povestitor cu câteva zile înainte de atunci. Dr Ilekhojie mi-a spus tot ce aveam nevoie pentru a sparge magia întunecată și în 3 zile, soțul meu s-a schimbat și a început să se comporte ca niște oameni care se aflau în pauză. A devenit Sergi cu care m-am căsătorit acum 25 de ani. Lucrurile sunt normale acum și sunt atât de fericit că mi-am avut toată familia împreună în vacanța trecută. Mulțumesc doctorului Ilekhojie că nu m-a dezamăgit. Vorbește-i despre problemele tale în căsătorie și obține soluții. E-mail: gethelp05@gmail.com sau Telefon/Whatsapp +2348147400259

Anonim la 13 ianuarie 2023 la 22:01

Aceste sărbători au dezvăluit cu adevărat cât de singur aș fi fost dacă planul unei despărțiri oribile a căsniciei mele ar funcționa. Copiii noștri sunt cu toții liniștiți și acum că ar trebui să mă bucur de viața alături de soțul meu, el a fost dus de recepționerul din biroul lui. 25 de ani de căsătorie aveau să se piardă pentru că o altă femeie a decis să-mi vrăjească soțul. Am devenit disperată și m-am alăturat comentariilor unui grup de femei care au primit ajutor de la doctorul Ilekhojie. Mi-a explicat despre magia neagră care lucrează asupra soțului meu, ceea ce a fost confirmat și de un viitor povestitor cu câteva zile înainte de atunci. Dr Ilekhojie mi-a spus tot ce aveam nevoie pentru a sparge magia întunecată și în 3 zile, soțul meu s-a schimbat și a început să se comporte ca niște oameni care se aflau în pauză. A devenit Sergi cu care m-am căsătorit acum 25 de ani. Lucrurile sunt normale acum și sunt atât de fericit că mi-am avut toată familia împreună în vacanța trecută. Mulțumesc doctorului Ilekhojie că nu m-a dezamăgit. Vorbește-i despre problemele tale în căsătorie și obține soluții. E-mail: gethelp05@gmail.com sau Telefon/Whatsapp (+2348147400259)

Anonymous la 16 ianuarie 2023 la 18:45

Numele meu este Maris Santos, sunt din SUA, Washington. Întotdeauna am promis să te recomand oamenilor de acolo care ar putea avea nevoie și de ajutorul tău, deoarece găsirea NUMĂRULUI WHATSAPP mi-a fost trimis de Dumnezeu. Și mai bine, Dr IBINOBA, ești cu adevărat un mare și puternic vrăjitor. Eram atât de dezamăgit după ce am fost fără iubire timp de aproape cinci ani. Am cerut o vrajă de dragoste de reunire și, uimitor, a funcționat pentru mine fără niciun efect secundar. Trăiesc fericit cu cel mai drăguț bărbat în viață și pentru asta mă rog. Să-ți mulțumesc Dr IBINOBA nu ar fi suficient, având în vedere ce ai făcut pentru mine, așa că trebuie să împărtășesc această mărturie a muncii tale de mână întregii lumi, pentru a ști despre munca ta bună pentru mine. Puteți contacta acest bărbat pentru orice problemă de relație sau orice problemă prin care treceți și el vă va fi, de asemenea, de ajutor .WhatsApp: +2348085240869, e-mail: dromionoba12@gmail.com

Anonymous la 16 ianuarie 2023 la 18:45

Cum te simți când cel cu care ai plănuit să-ți petreci restul vieții spune brusc că nu mai este interesat de căsătorie de nicăieri? Acesta este genul de situație în care am fost când am dat peste vrăjitorul numit Dr Akharia. Numele meu este Delia Bacchus, am avut inima zdrobită, l-am implorat pe soțul meu timp de câteva luni să se întoarcă acasă, toate cererile mele nu au fost acceptate până nu am văzut o mărturie a unei doamne care a descris modul în care vrăjitorul Dr. Akharia a ajutat-o să obțină un loc de muncă bine plătit și a spus că este capabil de alt fel de vrajă, ea a renunțat la numărul său de WhatsApp: +2347014241417. Am luat numărul și mesajul vraja Caster Dr. Akharia mi-a explicat situația și cum soțul meu a plecat brusc de acasă, apoi mi-a spus de ce soțul meu a plecat de acasă după ce a făcut o vrajă, i-a luat doar 5 zile pentru a-mi aduce fericirea înapoi în viața mea. Traiesc fericit cu sotul meu si asteptam al doilea copil. Dacă aveți nevoie de ajutorul unui vrăjitor pentru orice fel de problemă de viață la care vă puteți gândi, contactați vrăjitorul la numărul său de WhatsApp: +2347014241417 sau e-mail: doctorakharia@gmail.com

Unknown la 24 ianuarie 2023 la 20:56

Eram atât de confuză și devastată când soțul meu m-a lăsat fără un cuvânt, aveam nevoie disperată de el înapoi pentru că l-am iubit atât de mult. Așa că o prietenă de-a mea mi-a făcut cunoștință cu dr. Ilekhojie, care odată a împăcat-o pe ea și pe iubitul ei. Am vorbit direct cu doctorul care m-a asigurat de împăcarea cu soțul meu după ce se face un ritual pentru a ne restabili conexiunea pierdută. Exact 3 nopți mai târziu, soțul meu s-a întors brusc acasă și a început să plângă și să-și ceară iertare și să spună cât de mult i-am fost dor de mine și de copiii noștri. L-am acceptat înapoi și acum suntem o familie fericită de atunci. Dacă aveți vreo problemă în relație, vă sfătuiesc să îl contactați.
WhatsApp: +2348147400259
Sună: +2348147400259
E-mail: (gethelp05@gmail.com)

Unknown la 30 ianuarie 2023 la 21:50

Necrezut! Tocmai mi-am recăpătat soțul cu ajutorul unui vrăjitor de dragoste autentică, Dr Ayo. Numele meu este Logan și sunt din MS, SUA. Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie, după 17 ani de căsnicie. Cel mai dureros lucru este că am fost însărcinată cu al doilea copil. L-am vrut înapoi. Am făcut tot ce mi-a stat în putere să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult înapoi din cauza dragostei pe care o aveam pentru el și de dragul copiilor noștri frumoși, l-am implorat cu tot, i-am făcut promisiuni, dar el refuzat. I-am explicat prietenei mele problema mea, iar ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care m-ar putea ajuta să fac o vrajă pentru a-l aduce înapoi. Nu am crezut niciodată în astfel de lucruri, dar nu am avut de ales decât să încerc. I-am trimis un mesaj unui vrăjitor pe nume Preotul Odin, era un om uimitor și mai mult ca un tată pentru mine și a avut, de asemenea, recenzii bune de la toți oamenii pe care i-a ajutat, m-a asigurat că nu este nicio problemă și că totul va fi bine după 48 de ore. a terminat de vraja. De asemenea, mi-a dat detalii despre tot ce avea nevoie pentru muncă și despre cum avea să facă vraja și, în mod surprinzător, 32 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat. Am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat. Voia să mă întorc la el. A mai spus că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și m-am dus la el. Așa am început să trăim din nou fericiți împreună. Mulțumim doctorului Ayo. Dacă ești aici și iubitul tău te refuză sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactează acum Dr. Ayo pentru ajutor.
Iată contactul lui.. WhatsApp-i: +2347055691377
Trimiteți-i un e-mail drayospell@gmail.com

Janet Rogers la 2 februarie 2023 la 16:33

Soțul meu tocmai s-a trezit și a decis că căsătoria noastră s-a încheiat. De câteva luni, Roger și cu mine nu mergem bine pentru că avea o aventură cu asistentul său la serviciu. Mi-am iubit atât de mult soțul și am decis să rămân și să lucrez la căsnicia noastră. În scurt timp, Roger a încetat să mai vină acasă și prietenul lui apropiat mi-a spus că are un alt apartament în care locuiește cu ea. Am fost rănită și am continuat să caut ajutor pentru că Roger era diferit de bărbatul cu care m-am căsătorit acum 10 ani. Din fericire, l-am găsit pe doctorul Ilekhojie care mi-a promis că-mi va întoarce soțul înapoi. A făcut o vrajă de reconciliere care l-a întors pe Rogers înapoi și acum suntem amândoi din nou fericiți cu băieții noștri. Dacă aveți probleme ca ale mele, trimiteți-i un e-mail Dr. Ilekhojie: gethelp05@gmail.com) sau contactați-l pe Whatsapp +2348147400259

Anonim la 4 februarie 2023 la 01:25

Am fost respins de soțul meu după 10 ani de căsnicie. Ne-a lăsat pe mine și pe copiii noștri să suferim cu venituri mici sau deloc. La serviciu, un prieten mi-a povestit despre doctorul Ilekhojie și despre cum a ajutat-o să se împace cu fostul ei soț. L-am contactat și mi-a confirmat că o femeie a avut o vrajă asupra soțului meu și a promis că va sparge magia neagră folosită asupra soțului meu și să se asigure că se întoarce acasă. L-am crezut și am avut încredere în el să o rupă și să ne ajute să ne împăcăm pentru că lucrurile erau foarte grele fără soțul meu și ne afecta copiii. Până acum, soțul meu s-a întors acasă cu noi și lucrurile se îmbunătățesc treptat și suntem în pace. Căutați ajutor de la dr. Ilekhojie și obțineți soluții. E-mailul lui: gethelp05@gmail.com sau numărul lui WhatsApp: +2348147400259

Anonim la 7 februarie 2023 la 00:21

Dragostea nu renunță niciodată, nu își pierde niciodată credința, este întotdeauna plină de speranță și dăinuie în orice circumstanță. Am fost ultima persoană de pe pământ care a acceptat faptul că vrăjile există sau nu funcționează până când am fost trimis la doctorul Ilekhojie, care a ajutat atât de mulți oameni cu vrăjile sale puternice de reconciliere. Nu am avut altă opțiune decât să încerc pentru că la 3 luni de la divorț am fost retrogradată la locul meu de muncă din cauza depresiei și a lipsei de concentrare. Nu știu ce să fac pentru a-l recupera, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că l-ai folosit pe Dr. Ilekhojie pentru a-mi recupera fericirea și viața amoroasă în 48 de ore. Chiar săptămâna trecută aici, am fost promovat înapoi în funcția mea și sunt aici pentru a împărtăși propria mea experiență cu acest om numit Dr Ilekhojie. Nu știu prin ce treci azi, dar să știi că în orice situație există întotdeauna o cale de ieșire. Contactați Dr. Ilekhojie prin mesaj text pe WHATSAPP MESSENGER cu: +2348147400259 și e-mail la: gethelp05@gmail.com

Unknown la 17 februarie 2023 la 22:59

Soțul meu m-a părăsit pentru o femeie mai tânără și am fost devastată. Parcă l-ar fi avut sub o vrajă malefică, Collin s-a întors împotriva mea peste noapte fără niciun avertisment. S-a întâmplat la începutul acestui an, eram disperat să se întoarcă pentru că am construit multe împreună și le-ar rupe inimile copiilor. Am folosit fiecare site web de vrăji pe care l-am putut găsi fără rezultate. Apoi am văzut o mărturie specială despre Dr. Ilekhojie și chiar mi-a dat speranță pentru că era similar cu cazul meu. L-am contactat și mi-a explicat totul despre ce ar trebui să fac. A început să lucreze cu mine în aprilie și, ca urmare a întregii sale lucrări minunate, Collin este aici chiar acum lângă mine, ceea ce este un vis devenit realitate. Sunt atât de fericit și privilegiat că l-am cunoscut pe Dr Ilekhojie. Îl poți contacta pentru ajutor. Whatsapp: +2348147400259

Unknown la 9 martie 2023 la 08:02

Soțul meu a început să mă trateze mai bine și a fost un proces de vindecare pentru amândoi. Coșmarul care durase aproape 2 ani s-a încheiat în sfârșit. Parcă ne-am îndrăgostit din nou! Amândoi am lăsat trecutul în urmă și încercăm să mergem înainte – și pentru prima dată după mult timp, viitorul pare mult mai luminos. Nu pot exprima în cuvinte cât de recunoscător îi sunt doctorului Ilekhojie! Este ca și cum am redescoperit în sfârșit acele lucruri unul despre celălalt care ne-au făcut să ne îndrăgostim în primul rând. Toate îngrijorările și stresul au dispărut pur și simplu. Îți mulțumesc Dr. Ilekhojie pentru că mi-ai salvat Căsnicia ruptă. Eu și soțul meu trăim din nou fericiți. Toate mulțumim lui Ilekhojie. Contactați-l pentru a vă restabili căsătoria E-mail: (gethelp05@gmail.com Sunați sau Whatsapp +2348147400259

Anonim la 10 martie 2023 la 15:21

Vreau să împărtășesc experiența mea uimitoare cu Dr. Ilekhojie. Soțul meu de 5 ani m-a înșelat și l-am confruntat ceea ce a provocat o ceartă care l-a făcut să ceară divorțul. Am plâns și m-am îmbolnăvit instantaneu. Când căutam povestiri aleatorii online despre oameni cu o situație similară cu a mea, am văzut o mărturie a cuiva și cum dr. Ilekhojie a făcut pace între cupluri. L-am contactat si mi-a explicat cum este posibil sa ma impac cu sotul meu si in cateva zile va anula divortul care era ceea ce imi doream. Am făcut tot ce mi-a cerut să fac și în exact trei nopți după munca lui, soțul meu a sunat să-și ceară scuze că a înșelat și a cerut să mă întorc acasă cu atâtea promisiuni. Apreciez ajutorul tau Dr, esti cu adevarat o binecuvantare. Dacă vă aflați în aceeași situație în care am fost și eu, contactați-l pe Dr. Ilekhojie și cereți ajutor. E-mail: gethelp05@gmail.com sau Sună/Whatsapp +2348147400259

Anonim la 13 martie 2023 la 14:43

Am început să observ un comportament ciudat de la soțul meu acum câteva săptămâni și am aflat că soțul meu se vede cu cineva. A început să vină târziu acasă de la serviciu, nu-i mai pasă de mine sau de copii, uneori iese și nici măcar nu se întoarce acasă vreo 2-3 zile. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia această problemă, dar fără rezultat. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. În timp ce răsfoiam pe internet într-o zi, am dat peste un site web care sugera că Dr Ilekhojie poate ajuta la rezolvarea problemelor conjugale, la restabilirea relațiilor rupte și așa mai departe. L-am contactat și mi-a promis că mă va ajuta cu o vrajă de împăcare. Am făcut tot ce mi-a cerut și la fel ca și cazul Rodicas, am rezultate. A început să mărturisească tot ce a făcut și mi-a cerut să-i dau o a doua șansă de a face amendamente. Toate datorită doctorului Ilekhojie, soțul meu este acum mai iubitor și mai responsabil. Luați legătura cu Dr. Ilekhojie cu aceste contacte Whatsapp +2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com

Anonim la 15 martie 2023 la 13:48

Am găsit un ajutor divin care este foarte real, cinstit și face ceea ce spune că va face, a durat câteva zile până când vraja mea a ieșit la iveală și rezultatele sunt uimitoare... să te binecuvânteze și Dumnezeu să te țină în siguranță și bine. . Mi-am recăpătat fostul cu ajutorul doctorului Ilekhojie. Toată viața mea nu am văzut niciodată așa ceva. Mă simt foarte fericit și împlinit că am luat decizia corectă. Este atât de real și de puternic!! Whatsapp-i direct +2348147400259). Dacă vrei iubire necondiționată, trebuie să te dăruiești complet. Dragostea este un angajament, nu un sentiment. Stiu diferenta. Relațiile necesită un angajament serios pe care majoritatea nu îl au. Căsătoria este și mai grea și cei mai mulți nu sunt capabili să se ocupe de responsabilitățile de a fi loiali, credincioși, dedicați și devotați soției și vieții tale împreună, deoarece aceasta este prioritatea ta și nimic altceva nu contează. Luați legătura cu Dr Ilekhojie și găsiți soluții la problemele dvs. de căsătorie sau relație. E-mail: gethelp05@gmail.com

Anonim la 16 martie 2023 la 16:38

Salutare prieteni, ma bucur sa impartasesc experienta mea cu dr. Ajayi, treceam prin momente grele in relatia mea pentru ca logodnicul meu de un an a spus brusc ca ar trebui sa anulam nunta, ca nu mai este interesat de mine, eu a fost confuz și am căutat ajutor, așa l-am cunoscut pe dr. Ajayi online, care a făcut o vrajă de dragoste, iar logodnicul meu a plecat în genunchi să-și ceară scuze și, mulțumită doctorului Ajayi, suntem căsătoriți fericiți. Contactați Dr. Ajayi Whatsapp: +2347084887094 nu veți regreta.

Anonim la 17 martie 2023 la 07:31

Iubitul meu de 2 ani s-a despărțit de mine săptămâna trecută. Nu mâncam și nu vorbeam cu nimeni, plângeam mult, eram atât de deprimat și stresat încât am ajuns la spital din cauza stresului și a depresiei. Într-o zi, în timp ce căutam online pentru a obține sfaturi despre dragoste, pentru că îl iubesc și îmi pasă profund de el și vreau doar să fim din nou împreună ca un cuplu. Am găsit un bărbat puternic pe nume Ilekhojie care a rezolvat atât de multe probleme de relație…… așa că l-am contactat și i-am explicat totul, apoi doctorul Ilekhojie mi-a spus că se va întoarce la mine în 48 de ore după ce mă va ajuta cu o vrajă de reconciliere. A funcționat perfect așa cum a promis și David s-a întors și a început să-mi ceară să-l accept înapoi. Sunt atât de fericit acum că Dr Ilekhojie a făcut ceea ce a promis. Contactați-l pe Dr. Ilekhojie ca fiind 100% garantat și eficient. Trimiteți-i un e-mail la (gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259

Anonim la 20 martie 2023 la 21:34

Soțul meu m-a părăsit pentru o femeie mai tânără. Parcă îl avea sub o vrajă diabolică, el s-a întors împotriva mea peste noapte fără niciun avertisment. Sa întâmplat anul trecut, eram disperat, așa că am folosit fiecare site de vrăji pe care l-am putut găsi fără niciun rezultat. Un prieten mi-a trimis contactul doctorului Ilekhojie și l-am contactat. A început să lucreze cu mine în februarie și, ca urmare a întregii sale lucrări minunate, eu și soțul meu suntem din nou împreună. Sunt atât de fericit și privilegiat să am o persoană atât de grozavă ca tine de partea mea. Mulțumesc! Dr Ilekhojie. Aveți nevoie de ajutor, WhatsApp Dr Ilekhojie la +2348147400259 sau e-mail gethelp05@gmail.com

Anonim la 21 martie 2023 la 23:36

Eram pe punctul de a-mi pierde căsătoria când a intervenit doctorul Ilekhojie. Soțul meu a cerut divorțul după o dispută nesfârșită și abuzuri emoționale pe care le-am suferit amândoi din cauza neînțelegerilor. A părăsit casa și a refuzat să se întoarcă. Am căutat o soluție reală, știind că nu vreau să mai suferă din cauza cazurilor de divorț și pierderea soțului meu de 12 ani. Am respectat procedurile lui de reconciliere care a fost foarte ușoară. Dragostea și legătura dintre mine și partenerul meu au fost restabilite și s-a întors și a cerut anularea divorțului. Este adevărat că dr. Ilekhojie este sincer și transparent în a ajuta oamenii și și tu citind acest lucru poți obține soluția pe care o cauți în căsnicia sau relația ta. contactați-l pentru ajutor acum. Aici contactul lui. WhatsApp: +2348147400259 E-mail: gethelp05@gmail.com

Anonim la 23 martie 2023 la 14:27

Soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe copiii mei pentru că am avut atâtea certuri și certuri. Mama lui a fost și ea împotriva căsătoriei mele cu el. L-am iubit atât de mult și am avut mare speranță că vom construi un viitor luminos împreună. Am așteptat 6 luni și nu s-a mai întors la mine. Așa că a trebuit să-l contactez pe doctorul Ilekhojie, care a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a ne reuni și a restabili dragostea și conexiunea pe care le împărtășeam cândva. S-a întors acasă după 3 zile, așa cum m-a asigurat dr. Ilekhojie și sunt cu adevărat uimit de faptele sale minunate. Și tu poți obține acest mare ajutor și poți trăi pentru a-i fi recunoscător pentru că nu dezamăgește niciodată pe nimeni. Contactați Dr. Ilekhojie. E-mail: gethelp05@gmail.com De asemenea, puteți să-l WhatsApp pe +2348147400259

Anonim la 26 martie 2023 la 14:52

CUM MI-AM RECUPERAT FOTUL SOȚ CU AJUTORUL VREI REALE ȘI EFICIENTE DE LA DR. Sunny Numele meu este Lydia Gomez, nu m-am gândit niciodată că voi zâmbi din nou, Soțul meu m-a lăsat cu doi copii timp de un an, Toate eforturile de a-l aduce înapoi au eșuat M-am gândit că nu o să-l mai văd până nu am întâlnit o doamnă pe nume Maria care mi-a spus despre un vrăjitor numit Dr.Sunny, mi-a dat adresa lui de e-mail și numărul de mobil și l-am contactat și m-a asigurat că în termen 48 de ore soțul meu se va întoarce la mine, în mai puțin de 48 de ore soțul meu s-a întors a început să-mi ceară iertare spunând că este munca diavolilor, așa că încă sunt surprinsă până acum de acest miracol, nu am putut concepe, dar de îndată ce vraja a fost făcută, am rămas însărcinată și am născut al treilea copil, dacă aveți nevoie de ajutor de la el, îl puteți contacta prin: e-mail: drsunnydsolution1@gmail.com Sau WhatsApp sau sunați-l acum: +2348082943805.
Dr.Sunny vindecă și:
1. HIV/SIDA
2. HERPES 1/2
3. CANCER
4. ALS (boala lui Lou Gehrig)
5. Hepatita B?
6. Câștigă la loterie
7.Dacă vrei să rămâi însărcinată
8.Dacă vrei să obții promovare la locul de muncă

unknown la 14 octombrie 2023 la 20:19

Vreau să-i mulțumesc foarte mult unui mare vrăjitor numit Dr Ajayi pentru rugăciunile spirituale grozave pe care le-a făcut în viața mea, aducându-mi înapoi fostul meu iubit după multe luni de despărțire și singurătate. Prin aceasta, sunt convins că ești trimis în această lume pentru a salva oamenii din dureri de inimă și, de asemenea, pentru a ne ajuta să găsim soluția la fiecare problemă de relație. pentru cei dintre voi care au o problemă de relație sau alta, de ce să nu contactați Dr. Ajayi, acesta este cel mai bun loc în care vă puteți rezolva toate problemele, inclusiv lipsa locurilor de muncă și promoții, vrăji de legare și căsătorie, vrăji de divorț și atracție, noroc și vrăji de loto, vrăji de fertilitate și sarcină, precum și succesul în afaceri și creșterea clienților, câștigarea cauzelor în instanță și multe altele. contactați-l pe e-mail:drajayi1990@gmail.com sau contactați whatsapp +2347084887094

Anonymous la 23 octombrie 2023 la 03:29

Vreau să folosesc acest mediu pentru a-i mulțumi marelui vrăjitor DR WALE pentru că mi-a adus înapoi dragul soț. Când soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe cei doi copii ai noștri pentru o altă femeie, trăiam în dureri pentru că îl iubesc atât de mult, nu știam ce să fac, de fapt am fost confuz până când am întâlnit o prietenă de-a mea pe nume Ella și cu mine. i-a spus prin ce trec, apoi mi-a spus să nu-mi fac griji că și ea a trecut prin aceeași problemă, dar în cazul ei a fost iubitul, apoi m-a dus la un spiritist, un vrăjitor, pe nume DR WALE, care a ajutat-o. înapoi pe iubitul ei, Când l-am contactat pe DR WALE pe WhatsApp +2347054019402, i-am spus problemele mele, după aceea, mi-a spus ce să fac și mi-a spus după ce am făcut ce mi-a spus, după câteva săptămâni soțul meu va veni să se târască pe genunchii lui rugându-mă să-l iert. După câteva săptămâni a venit soțul meu și a început să mă roage, nu m-am așteptat să se întâmple așa de curând, am bătut la ușă, când am deschis ușa, spre cea mai mare surpriză, l-am văzut pe soțul meu în genunchi rugându-mă și pe mine și pe noștri. copiii să-l ierte.
De asemenea, vindecă tot felul de boli, inclusiv pe cea enumerată mai jos,
1. HIV/SIDA.
2. HERPES 1/2.
3. CANCER.
4. ALS (boala lui Lou Gehrig).
5. Hepatita B.
6. HIPERTENSIUNEA.
7. NUMĂR scazut de spermatozoizi.
8. ASTMB.
9. PROBLEMA VIRGINIA.
10. DIAREE.
11. GRAND.
12. herpes rece.
13. AVC.

Și a făcut și următoarele vrăji,

1. vrei o căsnicie bună,
2. ești politician și ai nevoie de protecție,
3. ai nevoie de o vrajă de dragoste,
4. vrei să fii un bărbat sau o femeie bogată,
5. vrei ca partenerul tău să te iubească,
6. Cauți soție sau soț,
7. vrei să lucrezi cu o viză în orice țară la alegere,
8. ești un om de afaceri sau o femeie și vrei ca afacerea ta să se miște,
9. vrei ca șeful tău să te iubească,
10. vrei ca sotul sau sotia ta sa te inchine,
11 Ai nevoie de un loc de muncă,
12 Ai nevoie de promovare în locul tău de muncă,
Oricine are problemele enumerate mai sus ar trebui să contacteze DR WALE, marele vrăjitor. Contactați-l prin WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

Anonim la 26 octombrie 2023 la 10:27

Sunt mulțumit de faptul că am avut încredere într-un bărbat foarte cinstit care să-mi aducă înapoi fostul soț după aproape un an de separare. Înainte să-l cunosc pe Dr. Ilekhojie, am căutat pe multe site-uri web căutând modalități de a-mi recupera fostul soț după ce a cerut să divorțeze de mine fără niciun motiv. Am fost devastat, dar doctorul Ilekhojie mi-a dat speranță și siguranța că va fi adus înapoi la mine. După ce a făcut vraja de reconciliere, soțul meu a sunat după două zile și a cerut să se întoarcă acasă la mine și la cei patru copii ai noștri. A doua zi a ajuns acasă și am fost foarte bucuros să-l reîntâlnesc. Folosesc aceste mijloace pentru a-l aprecia pe doctorul Ilekhojie pentru ceea ce a făcut pentru mine și pentru a ajuta atât de mulți alți oameni. Îi las contactul, astfel încât să puteți lua legătura cu el dacă aveți probleme similare. Whatsapp/Telegram +2348147400259

Anonim la 8 noiembrie 2023 la 10:53

Am avut o relație de luptă cu soțul meu în trecut, ceea ce a dus la divorț cu primul meu soț. Amintirile soțului meu erau încă în mine și mi-am dat seama cât de mult îl iubeam și mi-a fost dor de el. Am plâns amar în noaptea aceea crezând că l-am pierdut pe bărbatul pe care l-am iubit atât de mult. Am cerut sfaturi despre ce să fac și un prieten de-al meu mi-a dat un contact al lui DR Ilekhojie, l-am consultat pentru că a ajutat o mulțime de oameni să se împace. În doar 4 zile m-am întâlnit cu o rugăciune de reconciliere spirituală cu el și totul se întoarce spre bine în viața mea. Acum trăiesc din nou fericit cu soțul meu, plănuim să ne reînnoim jurămintele și să ne căsătorim din nou. Mărturisesc astăzi aici că Dr. Ilekhojie este soluția tuturor problemelor dintr-o relație sau căsnicie ruptă. contactați-l pentru soluții la orice problemă. Whatsapp +2348147400259 sau prin e-mailul său: gethelp05@gmail.com

Anja Jaun la 29 noiembrie 2023 la 03:48

Vreau să împărtășesc o mărturie grozavă pe acest site despre modul în care DR MUSTAFA m-a ajutat să rămân însărcinată, eu și soțul meu încercăm să avem un copil de peste 7 ani, dar nu am avut noroc, așa că am decis să luăm legătura cu medicul de familie și după toate au fost facute teste, ne-a spus ca trompa mea nu functioneaza, apoi intr-o zi eram la birou cand o prietena de-a mea care avea aceeasi problema cu mine a ramas insarcinata dupa ce a contactat-o pe DR MUSTAFA. Ea m-a îndrumat către el și când l-am contactat prin e-mailul lui a făcut purificarea pe vraja de sarcină și în 2 săptămâni mă simțeam cumva și m-am dus la medicul de familie care mi-a spus că sunt însărcinată. Dacă știți că aveți o problemă similară ca aceasta sau orice problemă de fertilitate și doriți să rămâneți însărcinată, îl puteți contacta pe DR MUSTAFA prin e-mail: dr.mustafa86@yahoo.com sau pe Whatsapp la +17402121222

De asemenea, specializat în:
Să-ți recuperezi fosta iubită sau iubit
Să-ți recuperezi fosta soție sau soț
Vraja de prosperitate
Vrajă de protecție
Obțineți un loc de muncă
Vraja de promovare a locurilor de muncă
Vrajă de copil
HIV Cura
Vrajă de sarcină
Vraja dragostei
Vraja de căsătorie
Câștigă la loterie
etc...

Dacă aveți nevoie de ajutorul lui, îl puteți contacta prin e-mail: dr.mustafa86@yahoo.com sau Whatsapp-l la +17402121222 contactați-l acum și problema dumneavoastră va fi rezolvată în 48 de ore.

Anonim la 16 decembrie 2023 la 19:55

soluție pentru vraja și vindecarea dragostei

Bună ziua spectatorilor, vă simțiți dezamăgiți sau cu inima zdrobită, aveți nevoie de o vrajă de dragoste pentru a vă recupera iubitul sau pentru a vă reuni casa/căsnicia distrusă, aveți nevoie de o soluție pentru boala voastră sau de un remediu pentru boala dvs. Nu trebuie să vă faceți griji mult pentru că soluția este aici pentru a contacta marele Lord Mare, pentru a-ți rezolva problemele și a trăi din nou o viață fericită.
e-mail: solutiontempleA1@gmail.com sau
whatsapp: +2347039253998

anonymous la 8 ianuarie 2024 la 06:05

Dobar dan, dobrodošli ste pročitati moj susret s dr. Ajayijem, moćnim duhovnim čovjekom kojeg su njegovi preci blagoslovili da liječi bolesti biljem i također obnavlja razoreni dom, upoznao sam dr. Ajayija jer moja voljena žena želi da se razvedemo i to je nakon 12 godina brak blagoslovljen s dvoje divne djece, dječakom od 5 godina i djevojčicom od 2 godine, odvela je našu kćer iz kuće i ostala sa svojom mamom i ja sam je molio da se vrati kući, ali je odbila, bio sam stvarno zbunjen pa sam potražio pomoć kada sam pročitala o dr. Ajayiju kako je pomogao ženi da dobije vlastitu bebu nakon što je bila u braku 8 godina bez djeteta, kontaktirala sam dr. Ajayija i objasnila mu moju situaciju, tražio je neke podatke o meni koje sam mu dala, nakon na nekim konzultacijama rekao mi je što treba napraviti i ja sam postupila po uputama, dok ovo tipkam moja žena plete u dnevnoj sobi. Ako trebate pomoć istinskog duhovnog čovjeka, Dr. Ajayi je vaša posljednja stanica, kontaktirajte ga na Whatsapp / Viber: +2347084887094 ili e-mail:drajayi1990@gmail.com

Anonim la 22 februarie 2024 la 11:13

Soțul meu, cu care mi-am construit viața timp de 23 de ani, mi-a lăsat pe mine și pe copii fără un cuvânt. Totul s-a prăbușit peste mine și am ajuns la cei dragi și nimeni nu m-a putut ajuta. A venit o vreme când a cerut divorțul chiar și când nu am avut probleme sau ne-am certat vreodată pentru ceva dezastruos. Dr Isikolo a venit în ajutorul meu și a rezolvat problema pe care o aveam cu bărbatul meu. Ne-a reunit din nou împreună și s-a întors acasă la noi. Într-adevăr, viața este misterioasă și nu m-am gândit niciodată că voi experimenta ceea ce am trecut, dar toate mulțumesc doctorului Isikolo care a lucrat pentru mine și m-a asigurat de rezultatele pozitive după 48 de ore, care într-adevăr s-au împlinit așa cum a promis. El vă poate rezolva problemele dacă îl contactați acum. Trimite-i un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196 sau e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown la 25 februarie 2024 la 10:20

Vreau să împărtășesc lumii cum Dr. Ajayi cel Mare a fost binecuvântat de strămoșii săi cu putere spirituală. M-a ajutat să-mi reîntâlnesc căsnicia cu soțul meu care s-a despărțit de mine timp de 2 ani, am încercat să-l recuperez și aproape că am renunțat, dar Dr Ajayi a reușit să mă facă să zâmbesc din nou. Dr Ajayi este un adevărat vrăjitor, poți, de asemenea, să-ți recuperezi fostul și să trăiești o viață fericită pentru totdeauna cu ajutorul doctorului Ajayi. E-mail de contact: drajayi1990@gmail.com sau Whatsapp: +2347084887094

Anonim la 6 martie 2024 la 03:37

Criza conjugală prin care treceam a luat sfârșit când s-a implicat Dr.midnight. La fel ca toate celelalte cupluri de acolo, am avut diferențele noastre și mă asigur că am făcut tot posibilul să o conduc corect, să am grijă de ea și de copiii mei și, de asemenea, să îi protejez. Am făcut amândoi sacrificii pentru a ne asigura că supraviețuim uniunii până când ea a început să se comporte și s-a certat în mod deliberat cu mine. Casa a devenit neplăcută pentru toți ceilalți, inclusiv pentru copiii mei. A fost manipulată de o prietenă care a divorțat și a vrut să-mi distrugă și căsnicia. A trebuit să-l contactez pe Dr.midnight și el a răspuns și a făcut tot posibilul să pună capăt problemelor. El a restabilit dragostea și legătura dintre noi și acum pot spune că orice amăgire în care se afla soția mea a fost îndepărtată și ea este o femeie mai bună acum. Rezultatul a ceea ce a făcut Dr.midnight pentru mine, care s-a manifestat după două zile, a fost ceea ce m-a uimit. Eu și familia mea rămânem recunoscători. Fac un apel către oricine are nevoie de ajutor pentru a-și rezolva relația și problemele conjugale să contacteze Dr.midnight, pentru că soluția este sigură. E-mailul lui: dr.midnight5@gmail.com sau WhatsApp-i pe +2347037137208

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă