Cum să punem linkuri în comentarii

Ca blogger, te lovești de tot felul de situații. Ca internaut, cu atât mai mult. Articolul de față mi-a fost inspirat de un comentariu pe care mi l-a lăsat Dana (autoare pe SexulSlab) pe un alt blog, la un text despre comerț. Acolo, ea a lăsat un link într-un comentariu, dar pentru că nu l-a scris corect, el a apărut textual și nu sub formă de link.

Să zicem că participați la o discuție pe net și la un moment dat, pentru a vă susține punctul de vedere sau din alte motive, doriți să puneți un link spre o anumită pagină web, astfel încât lumea să poată da click pe el și să ajungă acolo. Pe anumite site-uri, tot ce trebuie să faceți pentru asta este să dați copy/paste la adresa URL a paginii în cauză. În majoritatea cazurilor însă asta nu va funcționa, și în loc să apară un link spre, să zicem, Dependența de telefoane, tot ce veți vedea afișat va fi "http://info.m3d1a.ro/2013/07/dependenta-de-telefoane.html". Și totuși, mai sus cineva tocmai a postat un link pe care se poate da click. Cum puteți face același lucru și dvs?

link

Există unele forumuri sau site-uri care permit postarea de linkuri sau de alte artificii textuale folosind tot felul de scurtăruri (sau shortcodes). De exemplu, este posibil ca linkul dvs să trebuiască încadrat între [link] și [/link], respectiv în cazul nostru [link]http://info.m3d1a.ro/2013/07/dependenta-de-telefoane.html[/link], pentru ca el să apară sub formă de link. Dacă este așa, atunci va exista de regulă o legendă cu note explicative privitoare la aceste coduri/scurtături pe care le puteți utiliza, de cele mai multe ori chiar deasupra ferestrei unde scrieți comentariul. Așadar, înainte de a comenta, uitați-vă cu atenție după astfel de informații.

Dacă nu le găsiți, atunci va trebui să scrieți codul HTML al linkului. Acest cod este destul de simplu dar pentru începători el poate părea complicat. În limbajul HTML, orice link se scrie la modul următor: <a href="adresă">ancoră</a>. Partea cu roșu este fixă și apare la orice link, deci va trebui memorată. Partea cu verde sau adresa este pur și simplu URL-ul paginii linkuite, pe care îl puneți cu copy/paste. Partea cu albastru sau ancora este textul care apare vizibil cititorului și pe care el poate da click. Chiar dacă pare puțin greoaie de memorat, formula de mai sus vă va ajuta uneori și în alte direcții, de exemplu dacă aveți chiar dvs un forum, blog sau alt site, deoarece aceasta este limba universală în care se scriu linkurile pe net.

În concluzie, câteva remarci. Pe majoritatea site-urilor, linkurile din comentarii sunt nofollow, adică Google nu ține cont de ele și nu acordă puncte paginii linkuite (pentru că trebuie să știți că în mod normal, un link prezent în altă parte decât în comentarii ajută site-ul sau pagina web linkuită, făcând-o mai valoroasă în ochii motoarelor de căutare). Mai mult, anumitor autori, moderatori, administratori sau webmasteri s-ar putea să nu le placă postarea de linkuri pe site-urile lor, nici măcar în comentarii. De exemplu, pe blogurile de pe WordPress, dacă scrii două sau mai multe linkuri într-un comentariu, acesta de obicei intră automat la spam și trebuie apoi aprobat de un admin ca să devină vizibil. Așadar, feriți-vă de a face publicitate prin linkuri. Utilizați-le doar acolo unde ele se justifică, în contextul discuției pe care o purtați.

Mult succes!

27 comentarii

Anonim la 15 iulie 2013, 21:34

A, ce imi plac ideile tale!
Am trecut numai sa te salut, revin dimineata sa citesc pe larg.

Anonim la 16 iulie 2013, 07:22

Am incercat sa dau Like la pagina din butonul dreapta sus si nu reusesc. E ceva cu butonul sau e ceva cu mine ? :)

Unknown la 16 iulie 2013, 07:43

Am incercam si mi-a reusit, asa ca iti datorez multumiri. Ti le adresez public intr-un mic articol despre pasi in blogging

Unknown la 16 iulie 2013, 09:00

always a pleasure! :)

Unknown la 16 iulie 2013, 09:02

De abia ieri am instalat widgetul, deocamdată nu există pagină a blogului! :) Pe Facebook merge doar butonul ceva mai de jos, acela e contul meu. Mă gândesc că poate o să fac o pagină FB comună blogurilor de pe m3d1a.ro, dacă tot am mai multe.

Unknown la 16 iulie 2013, 09:05

Mulțumesc frumos. Nici nu mă așteptam la un feedback așa rapid, blogul fiind nou. Cum l-ai găsit?

Anonim la 16 iulie 2013, 10:29

Eu l-am gasit :)

Anonim la 16 iulie 2013, 10:30

Iar mai sus e aproape-sotul meu...in numele caruia imi permit sa ma adresez.

Unknown la 16 iulie 2013, 12:47

A...ha! Mi-a trecut un fir de idee prin cap, dar na, cum să întreb... :)

Anonim la 16 iulie 2013, 20:46

Am zis sa iti fac o mica surpriza. E un blog micut, dar aprecierea e mare ;)

Unknown la 16 iulie 2013, 23:58

Mulțumesc! :)

Anonim la 31 august 2013, 08:48

Ce spuneti de acest serviciu?
Publicitate prin SMS.
Firmele platesc pentru publicitate. Un domeniu inca neexploatat in Romania este publicitate prin SMS. Toata lumea are un telefon . Problema este ca oamenii nu doresc sa fie deranjati cu tot felul de oferte si mai ales pe telefon. VivaSMS a gasit rezolvarea la aceasta problema . Vei fi platit pentru fiecare SMS pe care il primesti (pt. deranj) . Si daca te intreseaza sa dezvolti o retea ai de castigat . Primesti bani si pt. SMS-urile pe care le primeste reteaua ta.
Are relevanta acest serviciu. Firmele platesc pentru publicitate. Deci VivaSMS are de unde sa dea cei citiva centi pt. fiecare SMS. Din 100 de persoane daca primesc SMS-uri cu oferte probabil 10 profita si firmele au de castigat. E un serviciu Win-Win-Win Castiga clienti , firmele si VivaSMS.

A sa nu uit link-ul de care aveti nevoie daca doriti pentru inregistrare pe site-ul vivaSMS:
http://www.vivasms.ro/h/f95d351bc2

Unknown la 27 noiembrie 2013, 23:01

Ok , o sa incerc sa vad daca merge cu ghid de crestere a unei plante

Unknown la 7 iulie 2018, 08:25


Getting a legitimate loan have always been a huge problem To so many clients who have financial needs. The issue of bad credit and collateral are something that clients are always worried about when seeking a loan from a legitimate lender. TEAM LEADER CREDIT FIRM.has made that difference in the lending industry. TEAM LEADER CREDIT FIRM has been accredited by the lending organization council to give out loans to local and international clients at 3% interest rate . We have been given the privilege to meet your financial needs. The issue of credit shouldn’t stop you from getting the loan that you need.

Our Services Include the Following:-
*Investors Loans
*Debt Consolidation
*Second Mortgage
*Business Loans
*Personal Loans
*International Loans

No social security and no credit check, 100% Guarantee. All you have to do is let us know exactly what you want and we will surely make your dream come true. TEAM LEADER CREDIT FIRM says YES when your banks say NO. Lastly, we fund small scale loan firm, intermediaries, small scale financial institutions for we have unlimited capital. For further details to go about procuring a loan from us: Kindly respond immediately to this email: teamleaderloancompany24@gmail.com

Company Name: TEAM LEADER CREDIT FIRM
Company Email: teamleaderloancompany24@gmail.com
Company NMLS ID: 315276.
Website: http://teamleaderloan.ucoz.site

Motto:Investing For Generations.

kumah james la 7 iulie 2020, 02:54

Obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema creditului necorespunzător și a garanțiilor sunt ceva de care clienții sunt întotdeauna îngrijorați atunci când solicită un împrumut de la un creditor legitim. Însă MIDLAND CREDIT FIRM a făcut această diferență în industria creditelor. MIDLAND CREDIT FIRM a fost acreditat de consiliul organizației de creditare pentru a acorda împrumuturi clienților locali și internaționali cu o dobândă de 3%. Ni s-a oferit privilegiul de a răspunde nevoilor dvs. financiare. Problema creditului nu ar trebui să te împiedice să obții împrumutul de care ai nevoie.

Serviciile noastre includ următoarele: -
* Împrumuturi pentru investitori
*Consolidarea datoriilor
* A doua ipotecă
* Împrumuturi de afaceri
*Imprumuturi personale
* Împrumuturi internaționale

Fără securitate socială și fără cec de credit, 100% garanție. Tot ce trebuie să faceți este să ne anunțați exact ce doriți și cu siguranță vom face ca visul dvs. să devină realitate. MIDLAND CREDIT FIRM spune DA atunci când băncile dvs. spun NU. În sfârșit, finanțăm o firmă de împrumuturi la scară mică, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru că avem capital nelimitat. Pentru detalii suplimentare despre cumpărarea unui împrumut de la noi: Răspundeți imediat la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com

Nume companie: MIDLAND CREDIT HOME
E-mail companie: midland.credit2@gmail.com
ID companie NMLS: 315276.
Site-ul companiei: midlandcreditonline.com

Motto: Investiția pentru generații.

james william la 12 ianuarie 2021, 19:10

Ești bărbat sau femeie de afaceri? Aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de un împrumut pentru a vă achita datoria sau pentru a vă plăti facturile sau pentru a începe o afacere bună? Aveți nevoie de fonduri pentru a vă finanța proiectul? Oferim servicii de împrumut garantate de orice sumă și oriunde în lume pentru (persoane fizice, companii, agenți imobiliari și corporații) la rata dobânzii de 3%. Mai multe informații Contactați-ne
E-mail: unionbankofnigeriaa@gmail.com
Număr Whatsapp: +2347057339592

Romeo la 18 ianuarie 2021, 23:34

Buna,ma poate ajuta cineva sa pun link-ul https://transportgmbh.ro/index.php/all-services/transport-persoane-zilnic-romania-austria-germania-belgia-olanda-tur-retur/ intr-un cuvânt?Vreau sa postez un articol pe un blog despre transport si as vrea link-ul sa fie introdus in cuvântul transport persoane, va mulțumesc

Unknown la 17 februarie 2021, 10:59

Vrei sa obții un venit suplimentar doar uitandute la clipuri ?
Acum este momentul doar cu un clik
https://wybmoney.xyz/579037692863494/

Anonymous la 26 martie 2021, 00:02

Cu toții avem poveștile noastre diferite în viață. au fost urcușuri și coborâșuri, dar am fost mai devastat când logodnicul meu, cu care ne întâlnim de 7 ani, a spus că ar trebui să anulăm relația noastră, nu am experimentat genul de durere pe care am simțit-o în acea zi din viața mea. Am întrebat ce am greșit, dar a spus că este obosit, după 3 luni de despărțire am dat peste o mărturie a unei doamne care vorbea lucruri bune despre dr. Ajayi, un jucător de vrăji care a ajutat mulți oameni să restabilească pacea și dragostea în casa lor. Îmi iubesc cu adevărat bărbatul și îl vreau înapoi în viața mea, așa că am ajuns la doctorul Ajayi și mi-am explicat, după ce am consultat, mi s-a spus care este problema și ce să fac pentru a restabili relația mea, am făcut toate cererile de la mine și după 72 de ore de vrajă logodnicul meu m-a contactat și suntem fericiți căsătoriți acum. Dacă aveți nevoie de ajutorul unui jucător de vrăji autentic, vă puteți baza pe dr. Ajayi și cred că veți avea un motiv să zâmbiți din nou. Contactați Viber / Whatsapp: +2347084887094

Unknown la 3 aprilie 2021, 16:50

Am primit un împrumut de 17.000 de euro în urmă cu câteva ore pe contul meu, cu ajutorul doamnei sabinhelps@gmail.com sau whatsapp +79267494861 contactați-o azi și mulțumiți-mă mai târziu

Gerald Walter la 9 iunie 2021, 03:29

Vreau să apreciez împrumuturile Karin Sabine pentru mine, un împrumut de 4000 EUR, dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, evitați înșelăciunea de către creditorii de bani falși și solicitați o companie de împrumut autentică prin e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp + 79267494861

annonymous la 29 iunie 2021, 18:30

Treceam prin iad în căsnicia mea când am dat peste o mărturie a unei doamne numită Ann, ea a descris cum a putut să-și salveze relația cu ajutorul unui jucător de vrăji numit Dr. Ajayi, pentru că bărbatul ei a părăsit-o pentru o altă femeie fără ele. având vreo neînțelegere semnificativă, dar dr. Ajayi, care este binecuvântat de strămoșii săi, a ajutat cu puterea de a arunca vrăji, iar bărbatul ei s-a întors spunând că nu știe ce i-a venit, am avut un caz aproape similar pentru că soțul meu vrea să depun un divorț, dar nu vreau o casă spartă pentru că suntem împreună de 15 ani după ce am citit mărturia lui Ann. Am contactat dr. Ajayi și am explicat situația mea, mi-a spus câteva lucruri care trebuiau făcute și I-am urmat instrucțiunile după o săptămână de vrăjeală, soțul meu mi-a spus că îi pare rău pentru toate durerile pe care le-a pus pe mine și pe copii să promită că va fi cu toții lângă noi și de atunci trăim în pace. Dacă aveți o problemă similară cu a mea sau orice problemă din viață, fie la locul de muncă, la școală sau probleme legate de sănătate, contactați-l pe dr. Ajayi, vrajitorul, munca sa este garantată cu 101%. E-mail: drajayi1990@gmail.com Viber sau Whatsapp: +2347084887094

Della Taylor la 3 septembrie 2021, 12:44

Aveți nevoie de un împrumut rapid și urgent cu o rată a dobânzii relativ mică de 3%? Oferim împrumuturi de afaceri, împrumuturi personale, împrumuturi pentru locuințe, împrumuturi auto, împrumuturi studențești, împrumuturi de consolidare a datoriilor etc., indiferent de scorul de credit. Vă garantăm că vom oferi servicii financiare numeroșilor noștri clienți din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de împrumut, împrumuturile pot fi procesate și transferate împrumutatului cât mai curând posibil, contactați-ne prin e-mail: ((Dellastaylors@yahoo.Com) WhatsApp: + 1 (209) 251-1529 .. și asistați la o schimbare financiară experienţă.

alex la 3 septembrie 2021, 22:47

În numele meu și al soției mele, îi mulțumesc doamnei Wolfgang pentru gestul ei amabil față de mine și familia mea, datorită femeii cu inimă bună și bună care m-a salvat din povara financiară și astăzi sunt din nou fără datorii după multe experiențe proaste de la mulți companie de împrumuturi Nu am crezut că o persoană atât de bună de împrumut există încă până când un prieten de-al meu mi-a prezentat această femeie minunată, doamna Susane Wolfgang, companie de credit și am citit despre cum a ajutat mulți oameni să obțină împrumuturi, așa că dau o încercare cu rata dobânzii scăzută la 2% mi-am luat în cele din urmă 80.000 de euro, renovăm casa noastră, și tu poți încerca, căutând împrumut pentru a începe o afacere, împrumut auto, factură pentru casă sau taxe de școlarizare, contactează-o în orice moment prin E-mail: susanewolfgangkredit@gmail.com,
WhatsApp; +436703080448

Annonymous la 12 octombrie 2021, 01:42


Bună tuturor, vreau să dau rapid această recenzie incredibilă despre câștigarea loteriei mele, înainte de a câștiga loteria mea mare când lucram la Mercy Medical Center din Springfield, Massachusetts. Am lucrat în îngrijirea pacienților timp de 32 de ani și nu era nimic de arătat, în timp ce lucram, am continuat să joc jocul Loterie sperând și crezând că într-o zi voi câștiga la loterie și voi avea un vis de pipă, dar înainte de asta am avut am jucat la loterie în diferite ocazii, dar nu am câștigat, am decis să încerc ceva nou mergând dincolo de fizic, am citit despre dr. Ilekhojie cum a ajutat oamenii să câștige la loterie, l-am contactat și am încercat, a făcut o vrăjie câștigătoare la loto pentru eu și apoi dă-mi numărul câștigător să joc, nu eram sigur de toate, dar i-am dat o încercare, iată că a fost ca o magie am câștigat la loterie cu numerele pe care mi le-a dat. Dr. Ilekhojie este cu adevărat demn și de încredere, vă împărtășesc asta tuturor celor cărora le-a fost greu să câștige la loterie, dr. Ilekhojie vă poate ajuta să câștigați. aici sunt informațiile sale "E-mail: gethelp05@gmail.com WhatsApp: +2348147400259

anonymous la 9 noiembrie 2021, 10:23

Imaginați-vă că deveniți foarte bogat peste noapte. A fi un câștigător la o loterie de mai multe milioane de dolari va fi cu siguranță un eveniment care va schimba viața pentru aproape fiecare câștigător la loterie. Știu că mulți oameni s-ar întreba cum am câștigat la loterie. M-ai crede dacă ți-aș spune că am făcut-o cu vrăji? Am cunoscut acest faimos vrăjitor cunoscut sub numele de Dr Ilekhojie și el a fost cel care a făcut-o pentru mine. Oricât de șocant a fost pentru mine, celebrul meu comentariu adresat presei a fost „Mă duc să mă ascund în patul meu”. Nu am crezut niciodată că doctorul Ilekhojie m-a făcut bogat peste noapte. Dacă vrei să ai șansa ta de a câștiga și de a deveni foarte bogat la fel ca mine, contactează-l pe Dr Ilekhojie la gethelp05@gmail.com SAU WHATSAPP-L la +2348147400259 și vei câștiga cu siguranță.

Antonio Rainey la 10 noiembrie 2021, 09:38

I am so delighted I found your weblog, I really found you by accident,
And would just like to say thank you for a fantastic post and a all round entertaining blog (I also love the theme/design), NEW TIPS TO IDENTIFY A FAKE DRIVERS LICENSE I don't have time to go through it all at the minute but I have bookmarked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the excellent job.

Y’all don’t forget to join this DMV EXPERTS TELEGRAM GROUP for more information about new drivers license and updated materials being used along the production process of the DL . You can also take advantage to learn and meet many Experts who will guide you on numerous techniques for anyone who love hacking and don’t know how to go about it .

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă