Blogspot ca alternativă?

După articolul precedent despre Blogetery, care și acum, la 9 zine distanță, este căzut, se pune problema de a găsi o alternativă viabilă pentru blogul tău. Asta dacă cumva voiai să-ți deschizi un blog la ei. Poate Blogspot constitui o alternativă? Eu zic că da.

blogspotÎn primul rând, blogurile Blogspot sunt găzduite de Google, ceea ce înseamnă o mare stabilitate și un uptime imbatabil. În al doilea rând, se spune că Blogspot-ul arată urât. Nimic mai fals. Există posibilitatea de a folosi orice temă vrei, sau șablon, în afara celor furnizate implicit. Ori o mare parte din temele pentru WordPress au fost deja convertire în șabloane Blogspot, deci blogul poate să arate la fel de frumos ca un blog pe wordpress. Pentru a vă convinge, blogul de față cât și Blog Media rulează ambele pe platforma Blogspot. Cum așa, că doar niciunul din ele nu se termină în blogspot.ro? Pentru că, și aici este un alt avantaj, Google îți permite să folosești domeniul tău. Și toate acestea, iar aici îmi închei pledoaria, gratis.

Desigur, acest articol nu este o trecere minuțioasă în revistă a calităților sau defectelor platformei Blogger/Blogspot, și nici o comparație între ea și WordPress sau alte platforme. Sunt doar câteva idei pe tema unei variante totuși reale de a avea propriul tău site gratuit.

0 comentarii

Pentru afișarea avatarului, utilizați un cont Google. Nu faceți reclamă: comentariile cu linkuri spre magazine online (inclusiv pe nick) vor fi marcate cu spam. Lucru pe care probabil nu-l doriți, dacă ne gândim că blogul de față e găzduit de Google.

Comentarii

ZeList

Arhivă